Daniel ...
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 1:03 pm ✥

✥ Pént. Okt. 19, 2018 4:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 6:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói


Témanyitás ✥ Daniel ... •• Pént. Szept. 01, 2017 8:53 pm

SzabadFoglaltElkelt

Daniel ...


Karakter arca;;
Patrick Dempsey
-
Csoport;;
egészségügy
-
Életkor;;
37
-
Foglalkozás;;
orvos-sebész
választható szakterület

 
» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
2017. február 24., New York... Emlékszel erre a napra? Ez a nap mindkettőnk számára maradandó emlék marad, szerintem. Idestova ugyan már több, mint 13 éve ismerjük egymást, a bátyám mutatott be minket. Soha nem zúgtam beléd, mint ahogyan a többi ifjú hölgy, akinek meghódítottad a szívét. Rokonlelkek vagyunk, nem szeretünk korlátozva lenni.

Részlet az előtörténetemből rólad:
A születésnapomat munkával egybekötve töltöttem ugyan, de maradandó élményem maradt, amely azóta is töretlen. Az az este kellemes volt, ha nem életem egy napjának jobb befejezése. Furcsa érzés keringett bennem délután óta, mikor először megláttam akkor Őt. Nem kevés ideje ismerem, ezért is örültem neki, amikor megpillantottam. Neki nem volt szüksége tolmácsra, mégis odajött hozzám, és megkért arra, hogy tartsak vele. Az esti rendezvényre is elkísértem, ahol felkért egy táncra. Méghozzá nem is akármilyenre. Tangó... A szenvedély magával ragadt, erről szól a tánc. Nem tudtam, hogy tud táncolni, sosem láttam és nem is árulta el ezt a dolgot, pedig ezer éve ismerjük egymást. Meglepően jól éreztem magam vele, és az éjszaka további részét is kettesben töltöttük. Másnap, amikor mellette ébredtem fel, csak bámultam őt, a légzését figyeltem. Nem is érdekelt akkor az, hogy én vele voltam. Az pedig egyáltalán nem jutott eszembe, hogy a bátyám legjobb barátja. Párizsba másnap megyünk vissza, ugyanazon a gépen, és majdnem ugyanott fogunk ülni. Talán egyikünk sem hitte, hogy ez fog történni.

Azóta hetente egyszer minimum találkozunk, de a bátyám semmit nem tud kettőnkről. Te is ugyanúgy beszélsz vele, mint én. Ugyanúgy tartotok közös estéket, mint régebben. Nem változott semmi sem. Nem tudom, mit szólna ahhoz, ha megtudná... És, arról meg pláne, hogy ilyen jól játszunk mindenki előtt, hogy az égvilágon mit sem sejtenek rólunk.

|| infopult: a pb-alanyt szeretném, ha maradna, de persze alkudozhatunk (nekem is vannak még ötleteim); az, hogy az orvostudomány mely szakterületével foglalkozik, az az alkotóra van bízva; további információ privát üzenetben kapható. ||

 

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én & Bátyám, Alex & más is

 
Vendég
✥ Vendég ✥
avatar

Daniel ...
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Daniel Whitehall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-