Edzőterem
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

Today at 10:41 am
Yesterday at 10:04 pm
Yesterday at 8:54 pm
Yesterday at 8:37 pm
Yesterday at 8:37 pm
Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥
A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Okt. 17, 2017 9:10 pm-kor volt itt.
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

Szeretettel Admin tollából
Témanyitás Edzőterem •• Szomb. Szept. 09, 2017 7:54 pm

******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

954
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Victoire Belrose tollából
Témanyitás Re: Edzőterem •• Szer. Szept. 13, 2017 12:24 pm

Sebastien && Victoire

Újabb stresszes nap közeledik a végefelé - az ilyen estéken az ember általában átgondolja az egész életét, hogy miket rontott el, mi mindent kellene másként csinálnia, és a holnap mennyire más lesz az egész, mindent az elejéről kezd majd, és sikert arat a kudarcai felett. Nekem azonban nincs időm ilyesmire. A műszakom végén átveszem az egyenruhám, hazamegyek, bepótolom a kimaradt ebédet, és közben mindent megteszek, hogy elkerüljem a családom tagjait. Van egy kis időm a telefonomat nyomkodni és az ágyon fetrengve zenét hallgatni, aztán felkapom az edzőcuccomat és újra nekivágok Párizs utcáinak. Sietek, hogy elcsípjem a Pont Neuf derekánál a naplementét, plusz a kocogás kellemesen átmozgat és bemelegít, mire az edzőterembe érek. Csekkolom a telefonomon az időt, de szerencsére pontos vagyok. Mióta újra elkezdődött a suli, nehezebben rendszerezem az életemet, és gyakran előfordul, hogy kések pár percet. Seb pedig, legyen bármennyire megértő, tudom, hogy nem szereti a pontatlanságot. Szerencsére az edzés sosem jelentett nyűgöt a számomra, bár persze, előfordul, hogy néha nem sok kedvvel vágok neki, de ilyenkor emlékeztetem magam, milyen jól szokott esni, ha kiadom a napi feszkót, és mennyire jó érzés utána kimerülten hazavonszolni magam és bedőlni a kádba abban a tudatban, hogy ha valaha egy késes őrült nekem rontana, meg tudom védeni magam az önvédelmi leckéknek köszönhetően. Feltölt, megnyugtat, és hát az edzőm is elég dögös - jó, tudom, semmi esélyem nála, és nem is érdekel olyan értelemben, de hát adózzunk már a kellemes látványnak, ha már ez is plusz pont!
Egyből az öltözőbe sietek, átveszem az edzőcipőmet, összefogom a hajamat, aztán a terembe sietek, hogy megkeressem őt. Eddig még nem láttam nyomát, de az nem azt jelenti, hogy ne lenne itt.
- Sebastien? - trillázom bele a csendbe, és amíg előkerül, megkörnyékezem a bokszzsákot. Úgy tudom, Seb annak idején bokszoló volt, nem is akármilyen. Nem hiszem, hogy képes lennék laposra verni másokat egy ringben úgy, hogy közben engem is lilára verjenek, de tény, hogy a kickbox, mint mozgásforma, mindig is csábított. Jól esik néha kipüfölni az elképzelt ellenségből a szuszt úgy, hogy senkinek sem esik közben baja, és nem mellesleg cardio elemekkel vegyítve segít megőrizni a vonalakat, szóval büntetlenül tömhetem magamba egész nap a csokit.
De persze most nem ezért jöttem, úgyhogy miután néhány könnyed ütést mérek a zsákra, ott hagyom, és inkább megyek bemelegíteni.

■ ■  ne kímélj! Smile ■ ■credit

avatar
Egyetemista
Tell me your secrets

7
● ● Posztok száma :
selena gomez
● ● karakter arca :


Szeretettel Sebastien Ellwode tollából
Témanyitás Re: Edzőterem •• Vas. Szept. 17, 2017 3:10 pm

Victoire && Seb

A munka kikapcsol, feltölt energiával és erőt ad ahhoz, hogy jobban megbirkózzak a hétköznapok nehézségeivel. Mindig nehéz az újrakezdés, nehéz volt minden elölről kezdem, megbirkóznom az ismeretlennel, megpróbálni mosolyogni minden nehézség előtt, hogy újult erővel csapjak le a rám néző feladatokra. A világ száznyolcvan fokos fordulatot vett velem, minden megváltozott egy szempillantás alatt és én nehezen viselem a változásokat. Nehezen kezelem a helyzetet, ha nem úgy alakul ahogy azt én előre elterveztem. Itt maradtam Párizsban, meg kell küzdenem a mindennapi nehézségekkel, a nyelvi problémákkal is, mert a francia tudásomon még mindig van mit csiszolni, főleg az akcentusomon. Munkát találni, hogy mindent meg tudjak adni azoknak az embereknek akik fontosak számomra. Bár a szívem még mindig a ringbe húz, tudom és el kell fogadnom, hogy a visszatérés hosszú folyamat, ahhoz még bizonyítanom kell és talán nem is sikerül. Meglátjuk, azért reménykedem benne, hogy nem lesz lehetetlen kivitelezni és az idő majd nekem dolgozik. Az egyik belváros edzőteremben kaptam munkát, önvédelmet oktatok és edzem a feltörekvőben lévő bokszolókat, azért mégis beírtam a nevem a bokszvilág történelmébe és ha a ringen belül nincs is rám szükség, de kívül annál is inkább.
Korán keltem, igyekeztem nem felébreszteni Maelyst. Egy gyors zuhanyzás és reggeli után már kész is voltam arra, hogy belevessem magam a munkába és a párizsi élet forgatagába. Hátamra csaptam a táskámat az edző ruháimmal és cipőmmel, majd halkan fordítottam el a kulcsot a zárban és vissza sem fordulva indultam a metró irányába. A reggeli tömegközlekedés a legutálatosabb dolog a világon. Nem szeretem a fülledt levegőt, a tömegnyomort, az ideges és mindig rohanó embereket. A belvárosba érkezve kocogva teszem meg a távolságot a metrótól a teremig, bemelegítésnek nekem mindig ez a legjobb módszer. Feltölt energiával. Még van néhány óra amíg Victoire megjelenik, addig pedig belevetem magam a bokszzsák püfölésébe. Fáradt hatatlanul ütöm a zsákot, mintha az életem függne tőle, mintha a ringben lennék és ettől függne az életem. Nem is tudom elképzelni, hogy milyen lenne a létezésem, ha hiányozna belőle a sport, a boksz, a küzdelem. Rápillantok a terem falán ketyegő órára, ami szerint tíz perc múlva itt kell lenni Vic-nek. Letörölgetem a homlokomról az izzadtságot és elindulok az öltöző irányába. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi minden maradt meg fejében a múltkori óráról, ezért tesztelni fogom őt. Fontos, hogy ne csak itt tudja használni a tudását, hanem éles helyzetben is ha arra kerülne a sor. Végül is, azért van itt, hogy bármilyen helyzetben meg tudja védeni magát. Ezért vagyok én az edzője és szeretném is ha tudnám mindenben támogatom. Elrejtőzöm a fal mögött, ahonnan tökéletes kilátás nyílik a teremre, de engem a lámpák hiánya miatt biztosan nem fog észrevenni. Türelmesen várakozok amíg végre meg nem pillantom törékeny kis alakját a terem közepén, és hangja át nem szeli a termet. Csendben figyelem minden mozdulatát a tökéletes pillanatra várva, hogy kironthassak a sötétből és sarokba szoríthassam. Ahogy háttal kerül nekem, hogy a bemelegítéseket elvégezze kiosonok a helyemről és megközelítem. Csendben mozgok, nesztelenül, lépteim zaja nem töri meg a csendet. Jobb kezemmel elkapom a mellkasánál, a mellett fölött és a nyaka alatt. Nem okozok neki fájdalmat, de azért rászorítok a fogásra. Másik kezemmel a képzeletbeli késemet tartom a nyakához.
- Késes rablás. Erős férfi, körülöttünk sötétség. Mi a teendő? suttogom a fülébe és igazán kíváncsi vagyok, hogy mennyit jegyzett meg a múltkori technikákból.
- Nincs sok időd gondolkozni. Gyerünk. Mit kell csinálnod?


■ ■  remélem jó lesz :3 ■ ■credit
I admit I made mistakes But yours might cost you everything
Can't you hear me calling you home?
avatar
Civilek
Tell me your secrets

65
● ● Posztok száma :
Chris Hemsworth
● ● karakter arca :


Szeretettel Admin tollából
Témanyitás Re: Edzőterem •• Kedd Szept. 26, 2017 7:11 pm

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

954
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás Re: Edzőterem ••

Tell me your secrets


Edzőterem
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Elhagyatott edzőterem
» Edzőterem
» Önvédelmi edzőterem
» Edzőterem
» Akadémiai edzőterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-