udvar
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek


✥ Today at 8:16 am ✥

✥ Today at 2:00 am ✥

✥ Yesterday at 11:25 pm ✥

✥ Yesterday at 11:18 pm ✥

✥ Yesterday at 9:31 pm ✥

✥ Yesterday at 9:24 pm ✥

✥ Yesterday at 8:54 pm ✥

✥ Yesterday at 8:32 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ udvar •• Kedd Szept. 12, 2017 9:06 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

A ház összes erkélyéről látható a kültéri medence és a csodálatos romantikus és modern jegyek ötvözetében kialakított kertrész. Tökéletes helyszín a nyugodt esték számára, de ugyanakkor party helyszínnek sem utolsó.

Forrás: google


A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 07, 2018 8:51 pm-kor.
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
2167
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Gaston Boucher tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Pént. Szept. 15, 2017 11:59 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Darth Vader, a barátságos póniló és az elkóborolt kutya
Héloise & Gaston

Mindig is úgy gondoltam, hogy majd mennyire jó lesz, mikor bulimeghívások tömegét kapom és csak válogatnom kell a jobbnál jobb ajánlatok közül, azonban az elmúlt időszakban valahogy nem volt nagy hangulatom eleget tenni az ilyen felkéréseknek. Nem azért, mert ne tudtam volna bárkit leinni, vagy ne vágytam volna egy csinos nő meleg testére - aki előszeretettel adta volna bájait a kezembe, hanem egyszerűen úgy éreztem, és érzem még most is, hogy ez a testvér téma kissé kikészít. Soha nem vágytam senkire, és ehhez tartom magam még most is, viszont valami megváltozott bennem emiatt. Elvette a kedvem az élettől és épp ezért a bulizástól is, úgy pár napig. És ezért nem voltam túl lelkes akkor sem, mikor Marc egy határozott kurvaanyád kíséretében rám parancsolt, hogy már pedig el kell mennem abba a bizonyos buliba, ami valami feltörekvő csitrinek az elő halloween partija, és muszáj ott lennem, mert a sajtó és a meghívott vendégek mind olyanok, akik megérdemelnek egy darabot szerény személyemből.
Én pedig ki vagyok, hogy megfosszam magam tőlük, szóval az elején kicsit dohogva ugyan, de pár whisky után már jobb kedvvel kezdtem neki a készülődésnek. A ruhám futárszolgálattal érkezett meg hatalmas csomagban, és csak reménykedhettem, hogy a kedves menedzserem valami rendes jelmezt szerzett a számomra és nem akart beöltöztetni bazári majomnak.
A titok viszonylag hamar kiderült, mikor is sietve kibontottam a nevemre címzett csomagot, majd vettem elő Joker jelmezét, amihez egy sminkes is dukált. Igaz őt nem rakták bele a csomagba, csak idegesítően sokat csengetve a kapucsengő elé.
Röpke két óra kellett ahhoz, hogy én legyek a következő Heath Ledger és bevallom férfiasan, mikor a tükörbe néztem el kellett morzsolnom egy könnycseppet a meghatottságtól. A smink, a ruha tökéletes volt, és a fény is a szemembe, mely tükrözte azt a bizonyos elborult elmét és zsenialitást, amilyen amúgy is vagyok. Tökéletes voltam, és úgy éreztem egy percig, hogy lehet beszélnem kellene Marc-kal, hogy hozzon össze egy találkozást Nolan-nel. Mert én vagyok a következő Joker a Batman szériában és ha kell kártyákkal fogom dobálni napokig, csak hogy meghallgasson.
Túl messzire nem kellett mennem a buliig, könnyű volt megtalálni. Fotósok tömege álldogált a ház előtti járdákon és másra se vágytak, csak arra, hogy végre valami hírességet megörökítsenek. Persze én adtam nekik pár képet, miért is fosztanám meg őket ettől, majd bevetettem magam a buliba... ahol minden volt. Tényleg minden....
Kerti törpe, póniló és Darth Vader....
- Helló, a házigazdát keresem! - szólítottam le a feketébe öltözött nagyurat, majd kocogtattam meg vödör fejét, mikor rájöttem arra, hogy ettől a műanyagtól egy szavamat sem hallja.
hug || ©
avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
71
● ● karakter arca :
Nolan Funk


✥ Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Pént. Szept. 15, 2017 4:31 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Gaston & Loise

Már annyira untam magam az ősöknél, egyszerűen nem bírtam megmaradni abban a házban nagyanyámmal, amióta kötelezően eljegyeztetett Curtissel. Azóta olyn volt, mintha egy rémálomba csöppentem volna. Victoria minden nap meg akarta mondani mit vegyek fel, hova mehetek el, vegyem el a gyűrűmet, stb., mintha csak az ő menyasszonya lennék. Borzalmas volt, így úgy döntöttem elköltözöm otthonról. Természetesen ez nem ment volna atyai segítség nélkül, de ő is belátta nem mehet így tovább! Találtunk egy szuper kis vityillót a kertváros részbe, otthonról olyan fél órát útra. Tökéletes. Elsőre beleszerettem, amint beléptem. Megvétel után még két hónap volt mire bebútoroztuk, átalakíttattuk olyanra, amilyenre szerettem volna. A kerti medence eddig is megvolt, de én szerettem volna beltérit is, így a pincébe megcsináltuk az én kis nyugalomszigetem. Oda még a fotósok kamerái sem látnak be, mert egyetlen ablak sincs rajta. Oda elbújhatok az egész világ elől. Imádom. Egy hete költöztem be, a házavató bulit pedig körülbelül egy hónapja szervezzük a menedzseremmel mára. Imádom a beöltözős bulikat, szóval nem volt kérdés, hogy egy elő Halloween bulit fogok tartani.
~ Már csak 5 óra van hátra! ~ Ideje lezuhanyoznom, hiszen pár óra és megérkezik a fodrász, majd a sminkes. Szeretnék buli kezdés előtt legalább egy órával elkészülni, hogy majd én fogadhassam a korán érkező vendégeket, aztán persze majd átveszi tőlem ezt a feladatot az, aki megszervezte a bulit.
A délután gyorsan eltelt, és én már a csizmámat húzom az estére készülve. Kilépek a felső teraszra, hogy megnézzem minden a tervek szerint alakul-e. Tökéletes, a kert tele van világító töklámpásokkal, lufikkal, lampionokkal. Itt vannak a mixerek a pult mögött és megérkezett a chef is, aki látványos és igazán finom grillételeket készít az arra vágyóknak. Csokiszökőkút, zselétál, gyümölcstálak, cukorkák mindenhol és ami az egyik legfontosabb, úgy látom Dj Spike is a "lovak" közé csap hamarosan.
Fentről nézelődve megpillantok egy nagy fekete autót közeledni, a Dj. pedig a Star Wars zenéjét nyomja be először. A kocsiból egy Darth Wader maskarás ember száll ki, én pedig lesétálok és üdvözlöm az érkezőt. A menedzserem az.
- Nem gondoltam, hogy te is beöltözöl, de így még jobb. -Lenyomok neki két puszit, ő pedig megdicséri a Piroska és a Farkas jelmezem, Beszélgetünk egy kicsit, majd lassan megérkeznek az első vendégek, aztán szépen sorban jönnek az őrültebbnél őrültebb jelmezesek, na és persze a sajtó is megjelenik, ami várható volt a mai estére. Én eleinte fogadom a vendégeket, aztán hol ide csapódom csacsogni, hol oda, majd kérek magamnak egy Sex on the beach koktélt és elvonulok fel a teraszra, onnan bámulom a szórakozókat, páran már elkezdtek táncolni is. Jó kis bulinak ígérkezik.

avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
69
● ● karakter arca :
Taylor Swift


✥ Szeretettel Gaston Boucher tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Szer. Szept. 20, 2017 6:24 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Darth Vader, a barátságos póniló és az elkóborolt kutya
Héloise & Gaston

- A csajt keresem! A szöszit! - mondom artikulálva még egyszer és ha kell közben mutogatok is hozzá. Nem szoktam meg ugyanis, hogy nem értik meg mit makogok, és hogy nem válaszolnak a kérdésemre azonnal. Kezemet csettintve végighúzom a tekintete előtt, majd akkor tudatosul bennem, hogy a lelkem annyira be van állva, hogy sikerült elaludnia. De hisz még csak most kezdődött az este! Hol és mit ivott, ahol én nem voltam, és miért nem kaptam belőle?
- Hahó! - rázom meg egyre türelmetlenebbül, hiszen nem szeretem ha senkinek néznek és ignorálnak. Jelen esetben szarok én a buli szervezésére, arra is, hogy fáradt.
- Egyszerűen csak nincs hozzád kedvem Gaston, mit nem értesz ezen? - teszi fel a költői kérdés a drága volt menedzserem, én pedig elhúzom a számat látványosan. Egy pillanatig meg sem ismertem. Mondjuk nem csodálom, hiszen az ilyen embereket jobb nem is ismerni. Soha nem jöttünk ki egymással és be kell valljam, áldom a sorsot, hogy Marc megnyert pókeren! Ő legalább nem olyan balfasz, mint ez a nagyúrnak öltözött idióta, és legalább tesz is azért valamit, hogy sikeres legyek. Vajon ő mit tesz a pártfogoltjaiért? Mélázok ezen, bár a kérdés csak és kizárólag költői. Nem is akarok rá választ találni, pont úgy nem, ahogy fecserészni sincs kedvem vele. Már túl vagyunk a formaságokon, azon, hogy egymás mellett állunk, millió kép is született erről a találkozásról, nem vertem le az arcát, ő sem az enyémet, ami manapság egészen nagy szó, lévén, hogy szinte mindenki erre pályázik. Szóval ideje is fognom a sátorfámat és a szöszi keresésére indulnom.
- Kössz a semmit, akkor majd megkeresem egyedül... - mondom neki, majd mielőbb még megmondhatná hol is keressem, vagy hogy épp hova is menjek inkább kikapcsolom a hallásom és egy nem épp helyzethez illő madonna dalt kezdek dúdolni. Nem tehetek róla, szeretem, na...!
Lépteim a ház belseje felé vezetnek, így tehát nem is meglepő, hogy épp ott van a legnagyobb tömeg. Mindenki sörrek a kezében táncol, koktélok repkednek, és egy pillanatig én is elámulok a bármixer tudásán. Igazán ügyesen röpteti az üvegeket, és talán épp emiatt állok be én is sorba és óhajtok egy Long Island Ice Tea-t. Az ital hamar elkészül, én pedig jólesőne szürcsölve szorongatom, és indulok fel az emeletre, mert mintha onnan hallottam volna valakitől Héloise nevét emlegetni. Már jó régen nem találkoztunk, és épp itt az ideje hogy köszöntsem illendően. Annak idején sokat cikkeztek az újságok kettőnk kapcsolatán, ami természetesen nem volt, de azért mégis jó volt kicsit adni valamit az újságíróknak. És ha még a kedvenc menedzserem nem áskálódott nála túl sokat, akkor talán nem fog az erkélyről sem kibaszni. Hiszen nincs oka rá. Jófiú voltam, olyan mint a ma született bárány...
- Végre megtaláltalak szépségem! - szólítom meg, majd felé közeledem, hogy az arcára finom puszit hintsek, a körülötte ácsorgók nagy bánatára...
hug || ©
avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
71
● ● karakter arca :
Nolan Funk


✥ Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Csüt. Szept. 21, 2017 7:58 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Gaston & Loise

Folyamatosan érkeznek a vendégek, azt hiszem lassan már mindenki befut. Elég sokan vagyunk, viszont én jobban szeretem a kisebb volumenű bulikat, mert akkor jobban lehet személyeskedni, meg hülyülni. Ennyi emberre nem lehet egyszerre figyelni, hiába is szeretném. Mondjuk ilyen szolgáltatókkal, ha valakinek nem tetszik valami az felőlem haza is mehet. Akinek ez nem felel meg, annak szerintem semmi, szóval igazából nem parázom rá erre a szitura, csak nyilván szeretném, ha jól sikerülne. Szeretem olvasni a bulvárt, ha nem rólam van szó és mivel ez az én bulim remélem senki nem ad különösebb okot arra, hogy nagyon kicifrázzák a partiról szóló cikkeket.
- Sziasztok! Minden okés? - Odacsapódom egy kisebb társasághoz a teraszon, de csak látszólag, hogy ne legyek egyedül. Jóformán mindet csak látásból ismerem, a válaszul után nem is nagyon figyelek rá miket beszélnek, inkább a tömeget bámulom alattunk.
~ Jó sokan lettünk.~ - Nem számítottam rá, hogy ennyien leszünk, de persze ez azt jelenti, hogy mindenkit érdekel a bulim és ez jó dolog.
- Jössz táncolni? - Odalép hozzám egy igen heves és igen ittas fiatalember, látni már láttam, de fogalmam sincs hogy hívják.
- Bocsi, de még nem. - Szívesen táncolnék, de az első táncomat nem egy igen ittas személlyel szándékozom megejteni. Számomra fontos az első tánc, minden egyes alkalommal. Persze, ha Curtis itt lenne nyilván vele táncolnám el, már csak a látszat kedvéért is, de "szerencsére" nem tudott ma eljönni. A szépségem szó ismerős hangszínről cseng a fülembe, így a hang irányába fordulok és megpillantom Gastont. Az arcomra bájos mosoly húzódik.
- Szia Szépfiú! - Természetesen fogadom a puszit és viszonozom is, remélem az ő sminkje is tartós, nem szeretnék még Joker maskarát is.  Közben  szabad kezemet a derekára teszem kicsit hátulról, hogy megsimogathassam. Belekortyolok az italomba és csak azután szólalok meg.
- Tetszik a jelmezed és örülök, hogy eljöttél. Mi a helyzet? - A többieket már el is felejtettem, hogy ott vannak. Pontosabban nem igazán érdekel. Végre van egy igazán ismerős, mivel elég régen találkoztunk szeretnék kicsit vele cseverészni. Én ragaszkodtam a meghívásához, annak ellenére, hogy a menedzserem nem igazán szerette volna. Ők nem jönnek ki egymással, ezért nem szerette volna. Persze rám hagyta, elvégre én fizetem. Viszont abban nem voltam biztos, hogy Gaston eljön. Pár perc simogatás után leveszem a derekáról a kezem, nem szeretnék semmilyen alapot adni a pletykáknak.


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
69
● ● karakter arca :
Taylor Swift


✥ Szeretettel Gaston Boucher tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Pént. Szept. 22, 2017 12:07 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Darth Vader, a barátságos póniló és az elkóborolt kutya
Héloise & Gaston

- Ezer éve... - mondom a lánynak, majd lágy csókot lehelek az arcára. Mindig is jó kapcsolatot ápoltunk, attól függetlenül, hogy mennyire tennünk kellett magunkat a nyilvánosság előtt. Mi voltunk annak idején a sztárpár, akiket mindenki össze akart boronálni, viszont soha nem adtuk semmi jelét annak, hogy együtt lennénk. Vagyis ez így hazugság, hiszen voltak elejtett érintések, egy egy pillantás, azonban ez csak olaj volt a tűzre, csak azért, hogy mindenki rólunk beszéljen. A valóságban szerintem még csak smárolni sem smároltunk, egyszerűen csak jó volt húzni az embereket, már akiket lehetett, és elhitetni azt, ami nem is volt. Egy titkos kapcsolatot.
- Kössz megvagyok, gondoltam kiengedem a fáradt gőzt. Kicsit sok a munka mostanság. És a migrén is folyton megtalál... - panaszkodom, és mindezt egy teátrális mozdulattal teszem, hiszen az, hogy beszéd közben mutogatok, az már oly megszokott tőlem. Most pedig hogy mindezt egy koktéllal teszem csak még jobban arra ösztönöz, hogy előadjam magam, hiszen ilyenkor pont olyan érzést vált ki belőlem, mintha egy mikrofonnal a kezemben tenném ezt.
Tekintetem a távolba réved, majd a teraszról lenézek a hömpölygő embertömegre majd kikiabálok az egyik ficsúrnak, aki azon nyomban riasztja is a fotóst. Kezem Héloise kezéért nyúl, magamhoz rántom, ördögi Joker mosolyom terül szét ajkaimon, úgy fúrom fejemet a nyakába.
- Ne aggódj, a sminkesem levakarhatatlanra csinálta ezt a jelmezt. Szerintem még holnap is így fogok kinézni. És bocs a kép miatt, muszáj valamivel idegesítenem a menedzsered. - mondom, neki, majd lágyan elengedem és kettősünk kapcsolatát egy kézcsókkal pecsételem meg.
- Na és hogy megy a munka mostanában? Már egy ideje nem hallottam arról, hogy koncertezni fogsz. Valami újdonságot szimatolok... - mosolygom majd egy húzásra felhajtom a koktélomat.
- Én is épp valami új dologba akarok kezdeni, de még nem döntöttem el semmit sem. Tudod van egy ilyen éneklős kis sorozat, aztán abba hívtak, de tudod, hogy bár nem vagyok tehetségtelen az éneklés mégsem az én terepem. Vagyis nem mozgok benne otthonosan. Nem lenne kedved velem zenélni valamikor? - szegezem neki a kérdést. Egyrészt mert ő az egyetlen akivel valami úton s módon sikerült egy normálisnak mondható kapcsolatot kialakítanom, és mert nem akarok kifejezetten énektanárhoz járni. Nem vagyok rossz énekes, csak ez nem az én terepem. Úgyhogy jólesne némi támogatás.
hug || ©


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
71
● ● karakter arca :
Nolan Funk


✥ Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Szomb. Szept. 23, 2017 10:38 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Gaston & Loise

Tényleg nagyon örülök Gastonnak. Régen sokkal többet találkoztunk, a sajtónak igen sok alapanyagot biztosítva. Semmi alapja nem volt a sok szennynek amit írtak, de szerettük eljátszani a "titkos párt". Nyilván, ha tényleg titkos pár lettünk volna, akkor senki nem sejtett volna semmit az egészből. Szeretek vele színészkedni. Sokan azt mondják, hogy egy bunkó, egoista majom, akinek senki és semmi nem számít, ha ez így van velem nagyon jól elhitette, hogy számítok neki. Nem mondom, hogy ő a legfontosabb személy számomra, de az első ötben benne van részemről. Nincs sok barátom, igazából jó barátom egy sincs, szerintem a fele sem állna szóba velem, ha nem lenne pénzem, vagy némi hírnevem. Nyilván Gastonnal is ezért találtunk egymásra anno. Nem tudom ő, hogy van vele, hiszen rengeteg lánnyal volt már kapcsolata, legalábbis ahogy hallottam minden napra jutna legalább öt. Nekem jól esik a közelsége, szeretem az illatát, az érintését. Nem vagyok szerelmes belé, egyszerűen csak vonzódom hozzá, persze ezt sose vallanám be neki.
- Jajj szegény, majd ha ráérek megsajnállak -Miközben ezt mondom lágyan végigsimítok az arcán, fizimiskámra kiül némi sajnálkozás jele, de ez is csak színjáték. Nyilván sok a meló, de hát ezek a szakmák ilyenek, az embernek nem sok szabadideje van. Persze az ellenkezője se lenne jobb, mert azt azt jelentené, hogy nem vagyunk elég jók abban amit csinálunk.
- Hé, nekem vőlegényem van! - Nem kell suttognom, úgysem érti más mit mondok ebben a ricsajban. Arcomra felkerül a szokásos széles mosoly, amiben most talán megjelent valamiféle szexiség is.
- Mondtam már, hogy imádlak? - Ha nem lenne rajtam smink, akkor most látná, hogy kicsit elpirulok, mert van benne valamennyi igazság, de nem az érzéseimre gondoltam, hanem arra, hogy imádom amikor játszik még az életben is, nem csak a színpadon. Arra amit mond, nem is válaszolok, igazából engem egyáltalán nem érdekel, ha holnap ezzel lesz tele az újság. Már megszoktam, hogy elég egy elejtett szó, vagy mozdulat és máris kombinálnak, pláne egy férfiről és egy nőről.
- Igen, kitalált valamit, bár én még nem igazán látom az alagút végét. - Előszedtünk pár olyan dalszöveget amiket évekkel ezelőtt írtam és nem kerültek nyilvánosságra, illetve megkért, hogy kicsit "újítsam fel" őket. Igazából még én sem tudom mit akar belőle kihozni, de azt mondta ebből nem lemez lesz.
- Éneklős sorozat? De király! - Egy ilyenbe még én is szívesen részt vennék, persze csak egy-két rész erejéig. Jobban vonzana ilyen téren egy teljes estés film, de hát olyan még nincs kilátásban. Ahhoz én még "kicsi" vagyok.
- Hogy mi? - Totál meglepődöm, amikor engem kér fel, majdnem ki is köpöm a koktélt amiből az imént kortyoltam. Azt tudom, hogy nincs rossz hangja, de én még sose "tanítottam" senkit énekelni. Én tanítsam valamire Gaston Bouchert?!
- Szívesen segítek, persze! - Nem is tudja mennyire örülök ennek a felkérésnek, arcomra rögtön kiül az a boldogság, izgatottság amit érzek. Olyannal leszek akit szeretek és közben azt csinálom amit szeretek. Jó kis kikapcsolódás, bár nem tudom hogy fogjuk tudni egyeztetni az ő és az én "menetrendemet".


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
69
● ● karakter arca :
Taylor Swift


✥ Szeretettel Gaston Boucher tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Vas. Szept. 24, 2017 7:18 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Darth Vader, a barátságos póniló és az elkóborolt kutya
Héloise & Gaston

- Vőlegény? Ugyan, mit tudhat ő, amit én nem? - kérdezem pimaszul, és persze ezt teljesen komolyan is gondolom. Szerintem egy főnyeremény vagyok, és nem értem, hogy miért nem áll kígyózó sorban mindenki csak azért, hogy egy pillantásommal illessem. Oké, nem muszáj a csókomra vágyni, viszont tényleg nyugodtan lehet engem imádni, én nem fogok tiltakozni. Az én szívem nagy, és abba sok minden belefér. Nők tömege, és felőlem még a férfiak szeretete is. Kibírom, egye fene. Majd a síromra is rávésetem, hogy Itt nyugszik Gaston, mindenki imádott férfija... ! Milyen jól is hangzik.
- Hát csak sajnálj is! Tudod hogy megy ez. Mikor sok a meló, mindenki sír. Én is! Szóval igazán felitathatnád a könnyeimet! - kacsintok rá, és igen, várom, hogy ettől azonnal a karjaimba omoljon. Héloise jó nő, semmi gond nincs vele, még az sem zavar, ha kicsit butácska néha. De hát a naivákat is pont ugyanúgy szeretni kell a életben, én pedig nem tiltakozom ellene. Kedves lány, hibáitól eltekintve és ha nem is nevezném a barátomnak, azok közé tartozik mégis, akiket kedvelek, és akikkel nem áll szándékomban soha kibaszni. persze ez még változhat, attól függően, hogy is viszonyul hozzám. De remélem nem lesz köztünk soha semmi probléma, még úgy se, hogy a menedzsere egy pöcs, és hogy minden közös megjelenésen őt és Marcot a biztonságiaknak kell szétválasztaniuk.
- Én azért kevésbé vagyok lelkes. Tudod, hogy sokszor nem az én világom a zene. Az alapokkal nincs bajom, de úgy hogy soha nem tanultam az éneklést, kellene egy kis korrepetálás. - nézek rá hatalmas boci szemekkel és tényleg, tudom nagyon jól, hogy ha kitartó vagyok és pislogás nélkül bámulom a fejét, akkor előbb utóbb még lehet hogy arra is rá tudnám venni, hogy a segítségen kívül esetleg a bugyija is lecsusszanjon.
- De amúgy mégis mi ez a vőlegény dolog? Asszem kicsit lemaradtam. Lehet nem olvasom annyit a sajtót, de most akkor ennyi volt és immár nincs miért félteni az erkölcseidet? - kérdezem picit közelebb lépve és arról érdeklődve hogy most akkor ténylegesen bekötötték e a fejét, vagy ez az egész csak valami szánalmas sajtó fogás?!
- Egyébként szívesen beajánlak a sorozatba. Biztos kell majd vendégszereplő... - mondom, majd belekortyolok a poharamba, és a benne lévő ital egészét magamba döntöm.
- Meg kell hagyni jó ez a koktélos gyerek. - dícsérem meg, majd a mellettem elhaladó lány kezébe nyomom az üres poharat, és mellékelek egy kacsintást is hozzá. Szegény egy pillanatig meredten bámul rám, elmotyogja magában, hogy ő amúgy nem pincér, én viszont csak arrébb legyezem. Nem látja hogy épp beszélgetek?
hug || ©


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
71
● ● karakter arca :
Nolan Funk


✥ Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Vas. Szept. 24, 2017 8:01 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Gaston & Loise

- Öhm, hát izé... - Igazából erre nem igazán tudok mit mondani, mivel tulajdonképpen semmilyen kapcsolatban nem állok Curtisszel. Lényegében alig találkozunk, néha megjelenünk itt-ott közösen, aztán már ketté is vállnak útjaink a munkánkból kifolyólag. Meg hát, annyira nem is vágyunk egymás társaságára. Lényegében nincs egymással semmi bajunk, jókat szoktunk beszélgetni, de nincs meg a vonzalom kettőnk között és így nem is fog kialakulni semmiféle kötelék, ha állandóan úton van. Most sincs itt, pedig már több, mint egy hónapja szóltam neki. Mindegy, annyira nem lényeges, elvégre megbeszéltük, hogy járjuk a saját utunkat, aztán majd lesz valami.
- Ez így van, neked semmi se jó! Az se lenne jobb, ha nem lenne. - Tartok egy kis hatásszünetet.-
- Hozok is mindjárt egy zsebkendőt. - Arcomon megjelenik a szokásos bájos mosoly, kék íriszeimet tekintetébe fúrom, ha jó megfigyelő láthatja, hogy most sikerült kicsit zavarba hoznia. Igazából, ha tényleg baja lenne, rám biztosan számíthatna.
- Nevezzük inkább gyakorlásnak, tudom hogy jó hangod van, csak nem igazán szoktál énekelni, de majd belejössz! - Tényleg így gondolom, szerintem nem lesz vele gond, bár azért remélem nem azért találta ezt ki, mert újabb strigulát akar a falára... igen, tudom, hogy szoknyapecér, de mit tehetnék... nekem a rossz fiúk az eseteim!
~ Azok a szemek. ~ Abban biztos vagyok, hogy tudja mi kell egy nőnek és azt hogyan vegye le a lábáról kiszemelt áldozatát. Én általában igyekszem ellenállni ezeknek a dolgoknak, de az ő közelsége mindig is felbolygatott. Amikor közelebb lép és rákérdez a vőlegény témára odahajolok a füléhez és halkan, csak hogy ő hallja nyitom szólásra ajkaimat.
- Kötelező eljegyzésem volt Curtis Corbinnal, hála a nagymamámnak. - Az már csak mellékes, hogy a karrieremnek jót tett , hogy eljegyzett egy viszonylag ismert rapper, de attól én még utálom ezt a helyzetet. Szerencsére megértő volt, ő falja a nőket én meg keresem a párom. Aztán majd valamikor szétmegyünk. Mondjuk gondolkodom rajta erősen, hogy hamarosan csinálok egy műbalhét.
- Komolyan? Meghálálnám! - Tényleg örülnék annak, ha szerepelhetnék pár részben, bár nem tartom magam annyira jó színésznek, de a karrieremnek jót tenne, aztán megismerkednék pár új emberrel, új kapcsolatok, stb.
- Igen, jól kever. Hozzak neked valamit? - Iszom pár kortyot és már nekem sem marad sok, az ő pohara meg már kiürült, amit bele is nyom egy mellettünk elhaladó csaj kezébe. Eddig észre sem vettem, de most látom csak ki az.
- Debora! Te meg mi a fenét keresel itt?! - Szemeim szikrákat szórnak, egy pillanat alatt felmegy bennem a pumpa amikor megpillantom a "csajt".
- Tűnj el, de kurva gyorsan, vagy olyat teszek amit még magam is megbánok, nem hogy te! - Azonnal felemelem a hangom, és a kapu felé mutatok szabad kezemmel. Talán Gaston még nem is látott ilyen dühösnek soha, de igazából most ez egyáltalán nem érdekel. Pupilláimat kitágítva pislogok rá egészen addig, amíg el nem húz innen. tekintetemmel követem, ha nem megy el a buliból akkor később tutira meg fogja bánni! Curtis egyik ágyasa, de csak kihasználja őt a pénze miatt, én meg az ilyen ribancokat nem szeretem.avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
69
● ● karakter arca :
Taylor Swift


✥ Szeretettel Gaston Boucher tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Pént. Szept. 29, 2017 6:22 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Darth Vader, a barátságos póniló és az elkóborolt kutya
Héloise & Gaston

- Öhm hát izé? Ez lenne kettőtök kapcsolata? Miért nem mondod meg Mr. Nyominak - nézek a menedzserére - hogy legalább találjon ki valami értelmes dolgot, amit el lehet újságolni lépten-nyomon mindenkinek? Még nekem is! Tudod amit el is hinnék... - dohogok, majd fejcsóválva a lányra nézek.
- Komolyan, át kellene jönnöd Marchoz, mert ez a pasas egy totális csőd, és tuti elcseszi a karriered. - mondom húzott szájjal. Mondjuk nem mintha annyira aggódnék az ő karrierje miatt, mert hát szíve joga mindenkinek úgy kezelni, ahogy akarja, én tuti nem akarnám. Mondjuk engem biztos hogy házasságra, vagy jegyességre se tudnának nagyon rávenni. Mert az egy dolog hogy eljátszom bárki csávóját, mint ahogy vele is megtettem, de az csak a reklámnak szólt, annak , hogy mind a ketten jól jöjjünk ki bizonyos helyzetekből. Mit érdekel engem, hogy ő kivel van, ha akarnám simán rástartolhatnék, nem hiszem hogy tiltakozna. Csak akkor abból megint botrány lenne, legalább is neki. Mondjuk nekem is, mert hogy majdnem férjes asszonyra még csak a fél szemünket sem szabad vetni.
- Kössz, ez igazán kedves tőled! Mondjuk azért is jutottál te az eszembe, mert szívesen tölteném veled az időm, és tudod, hogy a szokásos énektanároktól kiráz a hideg is. Te is tök jól el tudod mondani mit kell csinálni, és az ember mindig is szívesebben tölti az idejét valaki olyannal, akit kedvel! - pislogok rá édesen, és mellé még egy sármos mosolyt is megvillantok. Mindig is imádtam játszani a női szívekkel, egyszerűen lázba hoz, mikor rájövök arra, hogy gyakorlatilag bármit képes vagyok elérni náluk egy-egy mosollyal, vagy épp egy mélyebb tekintettel. Igaz más testrészemmel is képes vagyok csodákat művelni, de az most nem igazán tartozik a tárgyhoz.
- Ugyan, nem tesz semmit. Vedd úgy, hogy ha segítesz, én ezzel hálálom meg! - mosolygom ismét, majd arcára lágy csókot lehelek. Bírom a parfümjét, az illatát, és ezért szívesen is megyek hozzá közel, és érintem meg. Amikor viszont odahajolok keze maga mellett tart. Kikerekedő szemekkel fordítom felé az arcomat, majd hangosan felmorranok.
- De Héloise! Ennyi erővel már akkor engem is meg lehetett volna kérni, mért pont azt a bájgúnárt, akibe annyi tehetség szorult, mint a kisujjamba? - nézek rá kikerekedő szemekkel, majd le is hajtom az italomat, és az üres poharamat a mellettem lévő lány kezébe nyomom.
- Hála? Még ezek után is? Lennének ötleteim.. - simítok hátra egy tincset a füle mögé, azonban a romantikus kis légyottunk hamar zátonyra fut. Egy elég vehemens nővé alakul a kis barátnőm, én pedig egyszer őt nézem, másszor a Deborahnak hívott lányt. Fogalmam sincs ki ez, de úgy látom , van akinek szúrja a szemét.
Amint a kislány eltakarodik lágyan átkarolom a vállán, majd finom szavakat suttogok a fülébe.
- Nyugi csillagom! Menjünk, igyunk valamit. Közben elmesélheted, ki is volt ez a némber! - mondom, majd a koktélos fiú felé húzom.
hug || ©


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
71
● ● karakter arca :
Nolan Funk


✥ Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Pént. Szept. 29, 2017 7:54 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Gaston & Loise

Nem éppen határozott választ adtam arra, hogy mit tudhat Curtis amit ő nem, mert igazából én sem tudom, hogy mit tud. Szinte alig találkozunk és akkor se tudunk négyszemközt beszélni. Olyan mintha egy szellem lenne a vőlegényem és igazából ez engem totálisan kikészít, de most pont neki mondjam el mindezt? Aki minden nőt felszed, aki az útjába kerül? Erre a reakcióra egyáltalán nem számítottam tőle. Azt hittem velem normális tud lenni minden helyzetben, mert eddig az volt, de most előjön belőle az a Gaston, akiről eddig csak hallottam. Felvont szemöldökkel hallgatom végig.
- Ne hívd Nyominak a menedzserem ő egyáltalán nem tehet erről! – Vágom rá határozottan. Mindig megvédem ami az „enyém” és ez most is így van. Nem kívánok a témához más egyebet hozzáfűzni, ha ilyen lesz tőle, akkor inkább nem mondok semmit.
- Attól, mert te nem jöttél ki vele még nem biztos, hogy rossz menedzser, meglátom mit alakít a következő egy évben. Marcnak meg itt vagy te, kettőnkkel nem biztos, hogy elbírna. – Én is tudok ám hisztis lenni, Gaston meg tény és való, hogy nem egyszerű eset, szerintem ketten nagy falatok lennénk egy emberre.
- Köszönöm, ez jól esett! – A sármos mosoly szívlágyító hatással bír, így már el is felejtettem az előző kis „Gastonságát”. Hogy tudnék így haragudni rá? Azért örülök neki, hogy esetleg beajánl egy sorozatba, elvégre innen már „csak” egy lépés egy egész estés film. Illetve kiderül, hogy tudok-e színészkedni egyáltalán.
~ Milyen jó illata van. ~ Bár az újabb puszit nem igazán tudom hova tenni. Igazából az érdekelne, hogy tényleg érdeklem vagy csak szórakozik velem, de ezt nyilván egyetlen este nem fogom tudni kideríteni. Én vonzódom hozzá. Szerelmes ugyan nem vagyok, de egyébként a zsánerem, szóval nem lenne ellene kifogásom, de nem itt és nem most. Én valami tartósabbat szeretnék és erősen kétlem, hogy ezt tőle kaphatnám meg. Persze azért a játék sose rossz, ha van hozzá partner, szóval amikor közelebb jön én megint a derekára teszem a kezem.
- Igen, meg lehetett volna. – Tartok egy kisebb hatásszünetet, elszámolok magamban tízig, hogy biztosan el akarom-e mondani neki teljes egészében, de végül is arra jutok, hogy ha már belekezdtem, akkor kitálalok.
- Szóval ez egy kötelező eljegyzés volt, mert nagyanyám szerint így szokás. Azóta nem tudok megmaradni otthon. Curtis nem tudom mennyire tehetséges, de eléggé ismert, viszont sohasem találkozunk. Mára is meghívtam, de amint látod nem jött el. Annyi jót tudok elmondani róla, hogy nem kötelez engem semmire, sőt igazából, ha lesz neki vagy nekem valaki, akkor ő fogja felbontani az eljegyzést, hogy ő legyen a rossz. – Na most ez így elég bonyolult, de megpróbáltam elmagyarázni úgy, hogy ő is megértse. A nagyimra tett hozzászólásra nem mondok semmit, csak forgatom a szemeim. Igen, nekem is voltak ötleteim, ezért is költöztem el.
Beszélgetésünket az a kis lotyó szakítja félbe, akit el is küldök melegebb éghajlatra.
- Mondtam már, hogy szuper ötleteid vannak?! – Már indulok is Gaston után, hogy kérjek magamnak egy jó erős koktélt. Nem akartam ma becsiccsenteni, de tuti Zombit fogok inni ezek után.
- Ez egy igazi vérszívó ribanc. Mindenkivel összefekszik akinek pénze van és jól kihasználja őket. Curtist is. – Róla szerintem elég is ennyit mondanom. Közben oda is érünk a pulthoz és kikérem magamnak a jó erős koktélomat.
- Veled amúgy helyzet? Mármint csaj téren… - Rólam már azt hiszem mindent megtudott ma, így ideje lenne nekem is tájékozódnom.


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
69
● ● karakter arca :
Taylor Swift


✥ Szeretettel Gaston Boucher tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Csüt. Okt. 12, 2017 5:24 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Darth Vader, a barátságos póniló és az elkóborolt kutya
Héloise & Gaston

Egyértelműen elbújhat mellettem az a kispályás. Mondjuk nem mintha én szeretnék lenni Héloise fehér lovas hercege, de ha már egyszer velem összeboronálták sérti kissé a büszkeségem, hogy egy ilyen emberre lettem lecserélve. Curtis Kiafaszom.... még a nevét sem tudom, annyira semmitmondó, és erről is tuti, hogy az a szerencsétlen menedzsere tehet. Vagy ha nem, akkor is valami úton s módon köze van hozzá, mert minden ilyen dologhoz köze van a menedzsernek is.
- Semmi köze hozzá? Hidd el drágám, az a muksó hamarabb tudott arról, hogy téged be kéne házasítani valami családba, mint hogy neked szóltak volna róla. Végül is te hozod neki a pénzt, evidens, hogy a család tájékoztatja. - rázom a fejemet, és a velem való hangsúlyát inkább figyelmen kívül hagyom. Mit érdekel engem hogy beszél, le se szarom, attól még hogy sikerül kioktatnia, még ugyanúgy elbeszélgetek vele mint eddig. Nem vagyok egy sértődős és haragtartó ember, és pont nem az ilyen apróságokon fogok fennakadni.
- Ó hát igazán nincs mit. Szerintem nagyszerű lennél benne. - mondom mosolyogva, majd édes pillantásokat lövelek az irányába. Közelebb hajol, arcomra lágy csókot lehel, én pedig elégedetten felmorranok. Mint egy doromboló macska, már csak az kellene hogy a fülemet is vakargassa. Kedvelem Héloiset még akkor is ha épp tirpák kedve van, de hát én sem vagyok tökéletes, nekem is vannak olyan pillanataim, amiknél jobb ha senkivel nem kommunikálok. Az már más kérdés, hogy szerencsétlen Marc mindig megnyer magának ilyenkor, de azzal nyugtatom magam, hogy ő így fogad el, és így szeret.
- Ááh. Ettől függetlenül azért nem biztos hogy együtt kéne lenni valaki olyannal, mint Curtis Kiafaszom. Mármint oké hogy van pénze, de millió meg egy másik pénzes pacák szaladgál körülötted. Csak akad olyan, amelyik ... - biccentem meg a fejem, hogy ezzel jelezzem, hogy ugye érti mire is gondolok. Jó hát nyilván nem szólhat minden a szexről, de azért ha már van egy kapcsolatod, azt sanszosan azért is tartod fenn mert kielégítenek benne. Minden téren. Szóval ha őt nem elégíti ki ez a majomfiú, akkor keresni kell mást, nagyanyónak meg nyazsgem.
- Csak a pénzre hajt? - fordulok meg utána és szemügyre veszem ringó csípőjét, majd Héloise után andalgok a koktélos pultig. Szó ami szó, soha nem volt bajom a pénzéhes szukákkal, náluk legalább mindig tudtam hogy mi merre hány méter. Ha csak a pénzed kell, akkor finomkodást és kedvességet sem várnak el, az ilyen nőkkel meg nagyon nem lehet amúgy sem mást mit csinálni.
- Ne húzd fel magad! - csitítom, majd az egyik előre bukó hajtincsét lágyan a füle mögé simítom.
- Még mindig szingli vagyok. Tudod ez az elköteleződés dolog nem az én formám... - mosolygom rá, és a füle mögött felejtett kezemmel még mindig a haját simogatom.
hug || ©


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
71
● ● karakter arca :
Nolan Funk


✥ Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Csüt. Okt. 12, 2017 8:38 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Gaston & Loise

Kicsit meglep, hogy ennyire foglalkoztatja a téma, miszerint eljegyzésem volt és szerinte igen csak sok köze van hozzá a volt menedzserének. Fogalmam sincs, én nem igazán hiszek ebben az összeesküvés elméletben, de semmi kedvem vele vitatkozni ezen. Teljes mértékben drága nagyanyámat hibáztatom ezért az egész dologért, hogy egy olyan ember jegyzett el, aki tojik a fejemre. Semmi időt nem fordít a közös kapcsolatunkra, tojik erre az egészre. Oké, megbeszéltük, hogy nem fog ez olyan sokáig tartani, de attól még igazán találkozhatnánk többször is és szerintem beleférne egy-egy közös ebéd, vagy vacsora akár a látszat fenntartásáért is, de ő még erre sem képes.
- Köszönöm. - Csak ennyit mondok, majd megpuszilom az arcán. Igazából ami kettőnk között van az kicsit több, mint ami bárki más és én köztem van. Nekem jó így, de nem tudom, hogy ettől komolyabbra fordítva milyen lenne. Nem vagyok benne biztos, hogy jól sülne el.
- Csak akad olyan, aki mi? - Kérdezem felvont szemöldökkel. Nagyon remélem, hogy nem arra gondol, amire a férfiak általában, pláne ő, mert én nem olyan lány vagyok, akit bárki ágyba vihet.
- Engem nem érdekel, hogy van pénze, van nekem is. És? Oké, hogy erőltetett volt ez az egész, de egy kis időt attól még igazán szánhatna rám. Csak mi? Mond, ha már elkezdtetd - Elhúzom a szám és inkább abbahagyom a mondókám, nem vagyok benne biztos, hogy őt ez érdekli.
- Igen, csak arra. - Látom, amint utána fordul, de nem teszek megjegyzést, csak forgatom a szemeimet, amit ú így valószínűleg észre sem vesz. Hát igen, mit is várhatnék tőle? Tudom, hogy milyen a híre és hát ismerek is pár csajt akit már megfektetett, de velem legalább kedves és remélem ez így is marad.
- Könnyű azt mondani! - Vágom rá rögtön, de amikor hozzám ér rögtön ellágyulok. Ez hiányzik nekem, hogy valaki foglalkozzon velem. Megérintsen, simogasson, puszilgasson, megöleljen. Egyszóval szeretethiányos vagyok.
- Ki gondolta volna?! Nem tudnálak elképzelni egy komoly kapcsolatban. - És ezt teljesen őszintén mondom neki. Nyilván sok lánynak tetszik, meg hát neki is tetszik sok lány... szerintem ezt nem tudná feladni és nem is akarja. Nem tudom elképzelni azt, hogy leragadjon egy nő mellett és kitartson hosszú időn keresztül, de persze ez csak az én véleményem. Ezért is nem akarok továbbmenni vele a flörtölésnél, mert biztos vagyok benne, hogy nem lenne hosszú távú a dolog és csak én sérülnék. Közben megkapom az italom és egy jó nagyot kortyolok bele, meg sem várva amíg esetleg ő is kap valamit.

[/b]
avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
69
● ● karakter arca :
Taylor Swift


✥ Szeretettel Gaston Boucher tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Vas. Okt. 15, 2017 7:10 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Darth Vader, a barátságos póniló és az elkóborolt kutya
Héloise & Gaston

- Amelyiket nem csak mutogatni lehet, vagy híresztelni, hanem akivel szexelni is jó, beindít... valami. - fejezem be a mondatot, mert el sem tudom képzelni, hogy legyen valaki, akivel nem dugunk, hanem csak úgy vagyunk. Mindenkinek kell az intimitás és így, hogy lényegében ők csak látszólag egy pár, azért valahol mélyen elborzaszt. Mikor minket összehozott a sajtó, mi soha nem állítottuk azt, hogy egy pár lennénk. Oké, színészkedtünk, mert ez is hírérték, azonban ennyi. Viszont ha arról lett volna szó, hogy egy párnak kell lennünk, akkor nagy valószínűséggel az lett volna a minimum, hogy nyilvánosan megcsókolom.
- Hát de baszik rád, Hél. - mondom ki kerek-perec és nem is gondolok bele abba, hogy esetleg bunkó lennék. Tudja, hogy nyílt vagyok, és lényegében mi mindig is őszinték voltunk egymáshoz. Legalább is előtte lehettem szókimondó, ő nem volt az a lány, aki nem bírja az ilyen jellegű őszinteséget.
Az italom közben megérkezik, és bár egy másik lány ringó csípője után fordulok, az még nem jelenti, hogy beszélgetőpartneremnek ne szentelnék kellő figyelmet.
- Lehet neked is ezt kéne csinálnod. Élvezni az életet, felszedni pasikat... tudod hogy megy ez. Szórakozni, hagyni hogy rajongjanak érted, hogy kicsit szeressenek, aztán elköszönni és egy másik virágra szállni... - fejtegetem a témát, majd miután lenyeli a szájában lévő italt, kicsit közelebb húzódom hozzá. Ujjaim az álla alá nyúlnak, felemelem a fejét és így kényszerítem arra, hogy felvegye velem a szemkontaktust.
- Tudom, hogy van akit ez nem elégít ki, de mikor amúgy is társaságra, meg szeretetre vágysz... akkor baromi jól tud esni a szex. - forgatom meg a szemeimet, mert nem értem, miért nekem kell elmagyaráznom egy fiatal és csinos lánynak, hogy mit is tegyen. Tudom hogy sokoldalú vagyok, és zseniális, azonban tisztában vagyok a korlátaimmal is (amik természetesen nem nagyon vannak). Mégis úgy érzem, hogy Héloisenak olyan kemény a feje ebben a témában, mint egy hatalmas kőnek.
- Szóval ha nem mutatkozik veled, nem közösködik veled, keres egy játszópajtit! - adok fantasztikus tanácsot, majd rávillantom a legszebb mosolyomat.
- Vagy legalább valakit, aki átsegít ezen az egész nem létező kapcsolaton! - mondom, majd egyszerűen csak magamhoz húzom a tarkójánál fogva és megcsókolom. A kamera pont ekkor villan, én pedig vigyorogva húzódom el, hiszen azt hiszem megtalálta azt, akit keresett erre a feladatra. Esküvő sztornó, béklyó sztornó, szabadság welcome.
hug || ©


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
71
● ● karakter arca :
Nolan Funk


✥ Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Vas. Okt. 15, 2017 7:48 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Gaston & Loise

- Szexelni?! Én még szűz vagyok! - Persze, feküdjek el egy jóformán idegen férfival?! Vele sem feküdtem volna le a szerep kedvéért. Persze, húztok a "közönség" agyát, meg néha egymásét, de az csak ártatlan flört volt. Én meg a szex az két külön világ. Azt mondják, ha egyszer kipróbálnám biztos nem lenne ellenvetésem, de én nem éreztem úgy, hogy szükségem lenne rá, pláne, hogy még senkivel nem kerültem olyan komolyabb kapcsolatba és nyilván nem is fogok a közeljövőben.
- Kössz, hogy szólsz. - Elhúzom a számat. Nem rá haragszom, hanem Curtisre és erre az egész helyzetre. Na meg persze a nagyanyámra és mindenkire akinek köze van ehhez az egészhez. Igazából már a tököm tele van velük! Szabad szellem vagyok, azt csinálok amit én akarok, van saját házam, keresetem, hagyjanak békén. Mindig is utáltam a kötelező dolgokat! A fenébe is, igaza van. Eddig is tudtam, csak valahogy a homokba dugtam a fejem és tűrtem. Senki nem élhet így, csak felemészt ez az egész.
- Nem vagyok lotyó! - Na azért az kicsit durva lenne, mindenkivel szórakozni akivel kedvem tartja. A napraforgók csinálnak ilyet, én meg nem akarok az lenni. Nyilván szeretném, ha szeretnének, törődnének velem, na de azért nem vagyok olyan aki ide-oda repked. Gaston ilyen, de ő más, ráadásul férfi, neki szabad. Lányoknak nem illik és persze azért a normálisabbja nem is vágyik ilyesmire. Kicsit meglepődöm amikor kényszerít a szemkontaktus felvételére. Régebben csinált már ilyet, de az játék volt, ez most komolyabbnak tűnik attól. Megint a szexel jön, amire csak forgatom a szemeimet, nem értem miért kel ezt a témát erőltetni, de ettől függetlenül jól esik, hogy megérint és úgy tűnik törődik velem, így a szemforgatás mellett elmosolyodom.
- Én nem akarok egy lenni a sok közül, én az az egy szeretnék lenni, érted? - Szólalok meg búgó hangon miközben kék íriszeimmel elmerülök tekintetében és enyhén oldalra fordítom a fejem, már amennyire engedi. Nem kifejezetten rá gondoltam, mer tudom, hogy nála sose lennék az az egy. Tudom milyen, neki csak egy lennék a többi közül, plusz egy strigula, plusz egy jó csaj akivel összefeküdt. Én nem akarom ezt. Szeretek vele lenni, beleborzongok az érintésibe, vonzódom hozzá, de ugyanakkor tudom, hogy nem ő az akire vágyom. Úgy.
- Az nem olyan. - Már nem tudom befejezni amit mondani szerettem volna, szája az enyémre tapad, vakuk tömkelege villan, de engem ez most nem érdekel, csak elmerülök a pillanatban, majd miután ajkaink eltávolodnak egymástól én mosolyogva nyitom ki a szemem. Nem tudom, hogy ez a színjáték része amit egy ideje játszik velem, vagy tényleg belső késztetésre csókol meg, de hosszú idő után most érzem magam a legszabadabbnak. Nem is tudok mit reagálni, csak hozzábújok, hogy elvesszek karjaiban.
- Köszönöm! - Suttogom a fülébe, majd egy finom csókot lehelek cimpájára. Nincs mit tenni, elindult a lavina. Az eljegyzésnek vége, és még csak nem is nekem kell felbontani. Ez megnyugtat. Nem tudom mikor voltam utoljára ennyire nyugodt, de ha tudtam volna, hogy ez kell hozzá, akkor én magam kérem meg rá.


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
69
● ● karakter arca :
Taylor Swift


✥ Szeretettel Gaston Boucher tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Kedd Okt. 17, 2017 6:58 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Darth Vader, a barátságos póniló és az elkóborolt kutya
Héloise & Gaston

- Mi? - kérdezek vissza, és a kijelentés hallatán sugárban köpöm ki a piámat, telibe fröccskölve a koktélos gyereket. Szegénynek szar napja lehet így, bár jobban belegondolva az én köpésem is aranyat ér, lehet épp ezzel fog megkapni néhány lányt. Szinte hallom is a csajozós szöveget a fejemben, ahogy eldicsekedik... "Leköpött Gaston Boucher!"
Megcsóválom a fejemet és úgy nézek Héloise-ra.
- Attól hogy több partnered van, még nem leszel lotyó. Legalább is én nem gondolom ezt azokról a nőkről, akiknek van tapasztalata. Az aki már pénzért csinálja, ott azért ezen már elgondolkodom, de pölö te is épp emiatt nevezted annak az előbb itt elriszált csajt. Mert a pénzre hajt... - magyarázok beleéléssel, miközben a kezem is jár fel - alá mozogva, gesztikulálva.
El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet ilyen önmegtartóztatásban élni. És azt sem értem, hogy ezt miért nem mondta eddig. Hogy ő még ártatlan..
Nem mintha bármin is változtatott volna vele kapcsolatban, nem mintha ettől kevésbé szórakoztam volna vele, de hát ő is benne volt a kettőnk apró flörtjében, és tudom, nem volt ez komoly, mégis ilyenkor előjön belőlem az a Gaston, aki nem szokott túl sűrűn. Az aki felelősségteljes, és aki nem ártja bele magát olyan dolgokba, amihez semmi köze. Ez pedig annyira ritka, mint a fehér holló. Hiszen nekem mindig mindenhol ott kell lennem, mindenbe bele kell szólnom. Ez vagyok én, tömény intrika.
Hangosan felsóhajtok, mikor megemelem a fejét és a szemébe nézek. Elveszek íriszeinek tündöklő világában, és hallom amit mond, mégsem tudok rá mit felelni. Én nem lennék jó ember erre a szerepre. Héloise rendes lány, jobbat érdemelne annál, mint amit én adni tudok. És nem is rejtem, soha nem is rejtettem véka alá, hogy mire vagyok képes. Nem vagyok komoly kapcsolat párti, nem bírom a kötöttségeket és hosszú távon képtelen lennék elviselni őt. Nem azért, mert olyan amilyen - jó azért is - de inkább magam miatt. Túl szabad vagyok, túl egocentrikus, és nem kell senki az életembe aki azt hiszi, majd miatta megváltozom. És így, hogy mindezt a saját fülemmel hallom, hogy mit szeretne már teljesen biztos vagyok abban, hogy ha nem is adhatom meg neki azt a kapcsolatot, amire vágyik, mégis megajándékozhatom valamivel.
Megadhatom számára a szabadságot, azt, hogy azt tegyen az életével és a kapcsolataival, amit csak akar.
És az elmúlt időszakban, még ha külsőleg nem is ez jön le ebből az egészből, mégis ez talán a legőszintébb és legönzetlenebb tettem, amit valaha is megtettem valakiért.
Megcsókolom.
Nem mohón, nem vágytól fűtve, inkább csak azért, hogy legyen miről írni az újságok lapjain, és hogy lássa az a Curtis Kiafaszom, hogy miről is marad le. Nem vagyok bunkó, attól hogy nem kértem az engedélyét, még úriemberként viselkedem. Kezem a derekára simul, és nem tovább, és a csók sem tart tovább annál, mint ami még belefér az udvariasság időtartamába.
- Ugyan! Csak a címlap a lényeg, nem kell köszöngetni.. - távolodom el, majd rántom meg a vállam, és ha hozzámbújik, lágyan megölelem.
- És mit fogsz tenni innentől a hatalmas szabadságoddal?
hug || ©


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
71
● ● karakter arca :
Nolan Funk


✥ Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Pént. Okt. 20, 2017 4:15 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Gaston & Loise

Amikor közlöm vele, hogy én még nem voltam férfival, konkrétan leköpi a pult másik oldalán álló srácot. Nem gondoltam volna, hogy ennyire meglepődik. Tulajdonképpen én nem gondolom, hogy ez olyan nagy szám. Amíg otthon voltam és iskolába jártam nem igazán kerültem olyan közegbe ahol tudtam volna normális pasikkal ismerkedni, az osztálytársaim mind éretlenek voltak, így azokkal nem foglalkoztam, meg hát amúgy sem érdekelt a dolog. Érettebb voltam a barátnőimnél, ők már rég lefeküdtek nem tudom mennyi pasival, de én sosem értettem miért jó, ha összejönnek egy sráccal, odaadják magukat pár hét után, aztán mehetnek a levesbe. Sok csalódástól és szenvedéstől kíméltem meg magam és ez nekem így volt jó. Nem mondom, hogy sosem tetszett senki, de annyira nem, hogy komolyabb kapcsolatot alakítsak ki vele. Egy éve végeztem a sulival, azóta pedig a karrierem építését helyeztem előnybe, persze ezt a szüleim se vették rossz néven. Aztán jött ez a hülye eljegyzés, nem volt választásom. Persze nem éreztem jól magam otthon, azért is költöztem el. Curtisszel azóta elég ritkán találkozom, mert állandóan úton van, a házamban például nem is járt azóta, így esélyünk sincs megismerni egymást közelebbről és esetleg "igazi" jegyespárként viselkedni.
- Neked elég érdekes a felfogásod ilyen téren. - Jegyzem meg egy bájos mosoly kíséretében. Oké, hogy nem 50 évvel ezelőtt vagyunk, de azért szerintem egy nőnek legyen annyi tartása, hogy nem bújik ágyba mindenkivel aki az útjába kerül. Lehet ezért is vagyok egyedül, mint a kisujjam, de azért még hiszek a csodákban és valahol a szívem mélyén remélem, hogy rám talál a "szőke hercegem". Nyilván a karikagyűrű sem segít sokat a helyzeten, de hát ez van.
Amikor elmondom neki, hogy én nem egy akarok lenni a sok közül, akkor nem válaszol semmit. Pont erre számítottam, nem vártam tőle, hogy azt mondja, hogy majd megváltozok, vagy ilyesmi. Tudom, hogy értem nem változna meg. Jól elvagyunk, van némi vonzalom is kettőnk között, de ez nem az, aminek kell lennie egy komoly kapcsolathoz, mert akkor már kialakult volna, elvégre viszonylag sokat találkozgattunk egy időben. Nem is hibáztatom ezért sem őt, sem pedig magamat. Ő egy szabad szellem, én pedig pont az ellentettje ilyen téren, nincs is ezzel semmi baj. Nem papolok tovább, megértettem a "választ", ám a csókra nem igazán számítottam. Ugyanakkor boldog lettem tőle. Igazából én szerettem volna csókot kapni tőle már előbb is, csak valahogy nem kezdeményezte én meg nem mertem, de most, hogy "túl vagyunk" rajta nem egészen azt kaptam amire számítottam. Azt hittem majd jobban fogok vágyni rá, hogy elindít valamit belül, de semmi ilyesmi nem történt, ugyanakkor mégis elöntött valami örömérzet. Nem is gondoltam, hogy ennyire rá nyomja a lelkemre a súlyt a "menyasszonyság". Felszabadult lettem és ez jó érzés.
- Nem hinném, tényleg nagyon köszönöm. - Tudom, ártana az imázsának, ha bevallaná, hogy ő egy érző emberi lény, aki olykor segít másokon. Megtisztel, hogy segített nekem és ezért nagyon hálás vagyok, hívhat bármikor, ha segítség kell, remélem ezzel tisztában van. Ezért hát az ölelés.
- Hmm... ez egy jó kérdés, van valami ötleted? Fogalmam sincs mit szoktak ilyenkor csinálni, evégre még sosem léptem ki kapcsolatból, mivel nem is volt. Mondjuk ezt sem nevezném annak.


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
69
● ● karakter arca :
Taylor Swift


✥ Szeretettel Gaston Boucher tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Pént. Nov. 17, 2017 11:20 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Darth Vader, a barátságos póniló és az elkóborolt kutya
Héloise & Gaston

Tudom, hogy a lányokat általában úgy nevelik, hogy éljenek önmegtartóztatásban, hogy minden kincsük és értékük az ártatlanságuk, én azonban nem hiszek ebben az elavult sztereotípiában. Nyilván jó érzés, ha olyannal vagy együtt, akinek nem volt túl sok ember az életében, de mi jogon tiltja meg bárki is azt, hogy kiteljesedhess? A szex nem csak a testi örömökről szól, hanem arról is, hogy elfogadod magad, a tested, úgy ahogy van, és megnyílsz valaki előtt. Ezáltal önbizalomra teszel szert, és ha te önmagadat elfogadod minden hibával együtt, akkor mások is így fognak látni. Tökéletesnek.
És ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életet élhess, ahhoz nem az elavult szabályokat kell követni. Többek között ezért sem értem Héloiset. Régen sokat jártunk össze, bírom őt, egész normális csaj, és nem gondoltam volna, hogy ilyen elavult elveket vall. Jó persze, nem mondom én hogy mindenkivel feküdjön össze, de hát nem hiheti hogy normális, hogy valakihez hozzákényszerítik aki még csak arra sem veszi a fáradtságot, hogy megismerje. Hát leszarja az a pöcsfejű! Millió nőt tart, míg nincs vele, és miért is adná akkor már oda a szüzességét valami olyannak, mint a vőlegénye? Egy jó kis kankó nem ér meg ennyit!
Viszont nem gondolom, hogy sokat kellene várnia a nagy pillantra, ha talál valakit, aki kedves és tisztelettudó vele szemben, akkor nosza! Kit érdekel az esküvő? Amíg odáig eljutnak - biztos hülyén hangzik - de meg is kell tartani egy férfit valamivel. És ha nem a szexxel, akkor a minimum hogy kajával, de ő meg nem tud főzni, szóval ... ez van.
- Tudom, mindenki szerint fura vagyok! - mondom vigyorogva, és inkább nem tartok kiselőadást arról, ami az előbb átfutott a fejemben. érdekes vita keveredne ki belőle, nekem pedig nincs most kedvem semmi hangos szóváltáshoz, vagy épp az igazam bizonygatásához. INkább inni van kedvem, így tehát a kezemben lévő alkoholt le is húzom, majd kérek még egyet a sráctól, akit az előbb sikeresen leköptem.
- Még egyet haver, kérlek! - teszem hozzá a kérlek szót, de csak azért, mert nem igazán szeretném ha beleköpne a piámba. Bőven elég volt egy köpés mára.
- Hát mi lenne ha kiélveznéd a szabadságot? Miért nem randizol? Utazz el valahova, ismerkedj. Ez még nem jelenti hogy szexelned kell! Csak kicsit lazítana rajtad. Úgyis elég sok minden nyomta a vállad ezzel az esküvő dologgal kapcsolatban... - mondom, majd belekortyolok az újonnan szerzett italomba.
- Menj moziba! Én idejét se tudom mikor voltam utoljára...
hug || ©


avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
71
● ● karakter arca :
Nolan Funk


✥ Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Hétf. Nov. 27, 2017 7:33 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Gaston & Loise

- Számomra inkább érdekes vagy, mint fura. - Persze nem értek teljes mértékben egyet az elveivel, mert nem feküdnék össze fűvel-fával, mint ő. Mondjuk nem is vagyok férfi. Nekik szabad, a nőkre meg szerintem egyáltalán nem vet jó fényt az ilyesmi. Nem mondom, hogy nem feküdnék le esküvő előtt senkivel, sőt mostanában úgy érzem egyre jobban érdekel ez a téma, de azért nem bújnék ágyba az első pasival aki rám mosolyog, vagy bókol egyet. Nem lehet olyan könnyen levenni a lábamról, még ha néha úgy is tűnik. Gastonnak nem mondanék nemet, mondjuk azt hittem, hogy az első csókunk kicsit jobban megmozgat, de hát mivel szerinte ez csak a közönségnek szólt, így nyilván nem is akarta annyira érzelgősre. Én mégis többet vártam. Talán az a baj, hogy már elképzeltem párszor és olyankor mindig átfutott rajtam a hideg, beleborzongtam akárhányszor ábrándoztam róla és most nem tudta hozni az elképzeléseim. Vajon tényleg csak "miattam" csinálta, vagy ő is kíváncsi volt milyen lesz? Nem igazán tudtam őt sosem megérteni, ráadásul az a típus, akinek azt se hiszem el, amit kérdez. Na jó, persze ez kissé túlzás, de tudom én azt, hogy vigyázni kell vele.
- Nem lesz ez sok? - Most komolyan be akar rúgni? Azt hittem nem vagyok annyira rossz társaság. Nyilván nem akarok anyáskodni felette, de azért kicsit kezd zavarni, hogy ennyit iszik. Gondolom jobban bírja mint én, de azért ezekben mégiscsak többféle alkohol keveredik, nem olyan gyengék, mint amennyire itatják magukat. Igazából amint kimondtam meg is bántam, de azért nem szeretném, ha totál részeg lenne az este végére. Követem a példáját és én is lehajtom a koktélomat, majd leteszem a poharat a pultra. Nem kérek többet, azt hiszem kezd a fejembe szállni és talán ezt ő is látja, a folyamatos mosolygásból. Mondjuk józanul is sokat mosolygok, de ilyenkor kicsit máshogy.
- Én meg a randizás két külön dolog. - A pia hatására elkezdek kicsit affektálni, plusz még a kezemmel is mutogatok, közben pedig elkezdem kicsit mozgatni a csípőm a zenére.
- Eljössz velem moziba? - Előveszem a legbájosabb nézésem.
- Nem randizni! - Teszem hozzá gyorsan még mielőtt elijeszteném. Nem akarom, hogy úgy tűnjön rá akarok mászni.A zene az igazi világnyelv.
avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
69
● ● karakter arca :
Taylor Swift


✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar •• Hétf. Május 07, 2018 8:52 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
2167
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Ajánlott tartalom tollából
Témanyitás ✥ Re: udvar ••
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Tell me your secrets

udvar
Second Chance frpg
1 / 2 oldal

Similar topics

-
» Ház és udvar
» Tavaszudvar
» Valahol az Udvar egyik útján
» Udvar

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Kertváros :: Loise otthona-