Timothy Meyer
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 9:25 am ✥
✥ Today at 1:08 am ✥
✥ Today at 12:55 am ✥
✥ Today at 12:12 am ✥
✥ Today at 12:05 am ✥
✥ Yesterday at 11:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:16 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Pandora Fournier tollából
Témanyitás ✥ Re: Timothy Meyer •• Szomb. Szept. 16, 2017 12:25 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Tiki,

köszönöm a türelmedet és bocsánat a kisebb megvárakoztatásért, de végre sikerült idejutnom melóból. Örülök annak, hogy én fogadhattalak el, mert fantasztikus lett a lapod és élmény volt olvasni, mondhatni kicsit feldobta ezt a nem éppen remek szombatomat. Rolling Eyes  
Sejtem, hogy ennyivel nem éred be, így igyekszem összeszedni a gondolataimat, de nem egyszerű, mert hirtelen olyan érzésem lett megint, mint amikor egy nagyon jó könyvet olvasok és a hatása alá kerülök. edi A családod egyáltalán nem hétköznapi és biztosan érdekes, nem hétköznapi lehetett egy ilyen vegyes családban felnőni, másrészt érdekes volt olvasni, hogy te miként is tekintesz erre a sokszínűségre. Ahogyan azt is érdekes látni, hogy hárman vagytok tesók, de mégis mind a hárman külsőre is különböztök, viszont az tény, hogy nekem ez nagyon tetszik és jó volt látni, hogy Tiki is elkelt. edi Érdekes volt olvasni, hogy kivel milyen a viszonyod családon belül, ahogyan azt is érdekes látni, hogy Darren mennyire is fontos számodra és kíváncsi vagyok, hogy ő miként fogja esetleg befolyásolni az életedet, a gondolkodásodat. Az pedig plusz volt a szememben, hogy még csak egy készülő, új karakterrel is beszéltél már le ismertetettséget.  
A történeted stílusa igazán egyedire sikeredett, nem volt még hasonlóhoz szerencsém. Nagyon tetszettek a kiragadott jelenetek is, ahogyan egyre inkább elmerültem az olvasásban úgy kezdett kirajzolódni szép lassan a kép. Még mindig úgy tartom, hogy nagyon jól tudsz fogalmazni és könnyedén képzeli el az adott helyzetet az olvasód, ahogyan nemes egyszerűséggel rajzolódik is ki a cselekmény. woo Az pedig, hogy kivel és éppen milyen viszonyt folytatsz, mondjuk azt, hogy nem könnyíted meg a magad életét se, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy annak mi lesz a következménye, vagy éppen miként fog alakulni, hiszen megannyi lehetőség rejlik tanár-diák kapcsolatokban is, és mindegyik mindig kicsit másabb. Rolling Eyes Kíváncsi vagyok arra is, hogy ami álmodban kísértett, az vajon miként fog még visszaköszönteni, vagy éppen befolyásolni. Bevallom, hogy azokat a sorokat olvasva kicsit összeszorult a szívem és nagyon kíváncsi vagyok, hogy pontosan mi történhetett, vagy miért is hibáztatod magad. edi Sad Hmm, ha én lennék a testvéred, akkor biztosan próbálnálak rávezetni a helyes ösvényre, esetleg kicsit megráncigálnám a füledet is, amiért kicsapattad magad az egyetemről. Főleg, mivel igazán helyén van az eszed és vélhetően egészen könnyedén el tudnád végezni. Másrészt meg érdekes látni azt, hogy annak ellenére is, hogy lustának vallod magad, mégis segítesz a rendőrségnek is. Kíváncsi vagyok, hogy mihez is kezdesz az életeddel, vagy kikkel fogsz találkozni, vagy mi lesz akkor, ha a titkaidra fény derül. Szegény bátyótokat kicsit sajnálom, hogy még titeket is rendbe kell szednie, de biztos vagyok abban, hogy rengetek izgalmas játékkal fogtok számunkra szolgálni. Nem is szeretném tovább húzni az időt, hiszen már nagyon várnak rád.

Hess foglalózz, aztán pedig ideje felbolygatnod mások életét, vagy éppen a sajátodat. Jó szórakozást kívánok! lufiHope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
avatar
Elit
Tell me your secrets
610
● ● Posztok száma :
✶ Gal Gadot
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Timothy Meyer tollából
Témanyitás ✥ Timothy Meyer •• Pént. Szept. 15, 2017 8:05 pm

Timothy Meyer
Én nem megyek szembe a tényekkel. Legfeljebb megkerülöm őket.

általános jegyzet
» Anyja neve: Sophie Dofour
» Apja neve: Lee Gregory Meyer
» Testvérek: Susan Meyer, Darren Bleu Meyer
» Egyéb hozzátartozók:  

Anya félig francia, félig svéd, apa francia-japán családból származik, szóval keverék vérűek vagyunk. Enyhén szóval… én csak azt mondom korcs… de szeretem a családom, de a származásom enyhén szólva ijesztő. Anyámat mindennél jobban tisztelem, apámat…nos vele nehéz jóban lenni. Magasak az elvárásai, én meg nem szeretek úgy táncolni, ahogy ő fütyül…de tartok tőle… meg van köztünk a pár lépés távolság.  

Darren Meyer (27 év)
Ő az, akiben teljes mértékben megbízok, és rábíznám az életemet is. Akármennyire is azt mutatom, hogy nincs szükségem rá, csak rá támaszkodhatok, csak ő segíthet. Akármennyire is különbözünk.

Susan Meyer (16 év)
Anya és apa kedvenc kicsi gyermeke. Ahogy a bátyánkkal nincs jóban, úgy velem sem. Állandóak a veszekedések, szóval a testvéri viszonyt... iszonyatosnak jellemezném. Ha viszont kell, én ott vagyok mindkettejük mellett.

Mary Selena Melvo (44 év)
Kirúgtak az egyetemről, ha otthon ezt megtudják, nekem szó szerint végem. Ő az, aki titkolja midezt az egész közösség előtt valamilyen formában. Titkos viszonyt folytatunk, ha azt akarom, hogy kussoljon...egész jó vele az a pár alkalom... de csak ennyi.

George Riverdale (49 év)
Elfogad. Ha nagyon átlövök a célon, van pár eszköze ellenem, orvosolja a dolgokat. Kijövünk egymással, de azért be szólogat, mert az jár, ha jár. Nem szereti a lustaságomat, általában megpróbál gatyába rázni. Neki segédkezek néhány ügyben, amihez totál nem ért egyik zsaru se.

Alapvetően mindenki nyugodt jellemként ismer, afféle birkatürelemmel, amit sokan megirigyelnének. Vagyok olyan fifikás, hogy a megfelelő információk birtokában meggyőzzem az illetőt az igazamról és elálljon a béli szándékától, hogy ártson nekem vagy a barátaimnak. Mondhatni kóros hazudozásban szenvedek, nálam egyik apró füllentést szokta követni a másik, amivel próbálom kivágni magam a kényes szituációkból, ha valamilyen oknál fogva rákényszerülök az igazság elferdítésére.

tudj meg többet
» Születési hely: Párizs  
» Születési idő: 1996.01.15  
» Mikor érkezett a városba: Mindig itt voltam

Tiki, Red
Lucky Blue Smith
21
Oktatás/Egyetemista- Hajszoltnak érzi magát?
- Nem, dehogy.
Csak éppen… elfoglalt vagyok. Ahogyan számos osztálytársam. Ilyen a világ. Az iskola - amelyet élvezek - sokat követel tőlem. Túl sokat!
Jó, néha kissé tényleg feszültnek érzem magam, amikor a szokásosnál is nagyobb nyomás nehezedik rám. De hát az isten szerelmére, végtére a suliban tanulom a pénzügyes bájokat. Mi mást várnak tőlem?
Olyan erővel nyomom meg a tollat, hogy elszakítom a papírt. A francba!
Sebaj. Lássuk a következő kérdést!

Napi átlagban hány órát tölt tanulással?
4
2
8
Attól függ.

Végez rendszeres testmozgást?

Rendszeresen járok úszni
Időnként uszoda

Szándékomban áll, hogy rendszeresen ússzam. Már amikor jut rá időm.

Megiszik-e naponta 8 pohár vizet?
Igen
Időnként

Nem

Dohányzik?

Nem
Igen

Alkalmanként
Napi 3 szál, nem több

Fogyaszt alkoholt?
Igen
Alkalmanként

Rendszeresen főz magának?

Dacosan tekintek fel. Mi köze ennek mindehhez? Ugyan mitől jobbak a házilag kotyvasztott ételek?
Az étrendem tápláló és változatos. - írom végül.
Ami tökéletesen igaz.
A pizza mediterrán étel, vélhetőleg még a házias étkeknél is egészségesebb.

- Kész vagyok. - jelentem be, és visszaadom a nőnek a lapot, aki átnézi a válaszaimat. Ujja csigalassúsággal követi mondataimat a papíron. Mintha időmilliomosok lennénk.
Ő talán az is, nekem azonban mindenképpen be kell érnem...
- Figyelmesen végigolvastam a válaszait. néz rám elgondolkodva.
- Melyekből kitetszik, hogy bizony túlhajszolt életet él.
Tessék? Ezt meg honnan veszi? Hisz még azt is rákörmöltem a nyomtatványra, hogy nem élek hajszásan.
- Nem, szó sincs róla. - mosolygok rá a tőlem telhető legnagyobb oldottsággal.
Őt azonban nem könnyű meggyőzni:
- Az élete szemmel láthatóan stresszes.
- Nekem jót tesz a stressz. - magyarázom. Ami igaz is. Azóta tudom magamról, amióta…
Nos, amióta anyámtól hallottam, úgy nyolcéves korom körül: „Neked jót tesz a stressz, Timothy”. Ahogy az egész családnak. Akár a családi jelszavunk is lehetne. De különben azóta, hogy a bátyám bejelentette, hogy a férfiakhoz vonzódik.
- Néhány órát mindenki szakíthat magának. - a vállamra tette a kezét. - Timothy, maga hihetetlenül ideges. A válla merev, a pulzusa szapora… az a benyomásom, hogy a kiborulás határán áll.
- Kutyabajom.
- Egy eleven ideggóc!
- Ugyan!
- Magának kell akarnia, hogy lassítson, Timothy. - néz rám Mary komoly szemekkel.
- Egyedül maga döntheti el, hogy változtatni kíván-e az életén vagy sem. Szándékában áll ezt tenni?
- Nos…
Meglepetten rezzenek össze, mivel a papírbugyiban felzümmög valami.
A mobilom. A BalckBerry mellé rejtettem, és levettem a hangot.
- Hát ez meg mi? - akad meg Mary szeme a megremegő törülközőn.
- Mi a csuda zümmög ott?  
Az ébresztő túl korán szólalt meg.
Mint már biztosan észrevetted, nem vagyok az a kifejezetten harcos alkat. Törékenynek látszom, fiatalnak, naivnak…

Álmomban megint a kisfiút láttam. Fénylő szemét. Nevető arcát. Fogsorában a hiányokat. Szeplőit, amelyek télre elhalványodtak, de tavasszal, az első napsugarakra megint előbújtak. Sötét, sűrű haját, amelynek minden szála engedetlenül más - és másfelé meredezett. Még a hangját is hallottam. Nagyon tiszta, nagyon dallamos hangját. Lágy, derűs gyerekhangját. Éreztem az illatát. Egész különleges illata volt, csak a kisfiúra jellemző. Sohasem sikerült leírnom ezt az illatot.
Néha beletemettem orromat a kisfiú hajába, csak hogy mélyen belélegezhessem azt az illatot.
Álmomban most megint ezt tettem, és majdhogynem fájt, annyira szerettem azt a gyereket.
Aztán a kisfiú ragyogó képei elhalványultak, és egészen más képek tolultak a helyükbe.
Egy út világosszürke aszfaltja. Egy élettelen test. Egy mész fehér arc. A nap a kék égen, sárga nárciszok, tavasz.

Rándulás szerűen ültem fel az ágyban, verítéktől csapzottan, egy pillanat alatt tökéletesen ébren. Szívem hangosan, vadul dübörgött. Csodáltam, hogy a mellettem fekvő nőt nem ébresztette fel ez a szívkalapálás. Mellettem sem volt már...
A bűnöm elől nem futhatok el. Esetleg megpróbálhatok olyan gyorsan futni, hogy ne kelljen folyton belenéznem a bűn eltorzult arcvonásaiba. A szemhéjam olyan súlyos volt, mintha két homokzsák lenne rajta, de nagy nehezen csak kinyitottam.
A hangom reszelős volt az álmosságtól, amikor megszólaltam:
- Mary? Hol vagy?  
Válaszul valami csörömpölés hallatszott a konyhából. Felültem, a fáradtságot egy pillanat alatt elűzte a felismerés, hogy a nő már felkelt. És főz. Nem jó jel.
Felhajtottam a takarót, mire a hűvös, reggeli levegő megcsapta meztelen bőrömet. Magamra kaptam egy pizsamaalsót és egy pólót, aztán mezítláb kisétáltam a folyosón a konyhába.
- Mary?
Újabb csörömpölés. Aztán egy elfojtott káromkodás.
Miután befordultam a sarkon, egy háborús övezetben találtam magam…

....

Felnyögött, és behunyta a szemét, a teste pedig felém dőlt.
- Nincs több aggódás. - lehelte.
Én pedig azt gondoltam, hála istennek. Mert egy másodperccel sem tudtam volna többet várni. Hevesen lecsaptam az ajkára, és legalább századjára kívántam, bárcsak örökre össze tudnám forrasztani a szánkat. Minden porcikája csodálatosan finom volt, mégis a szája volt a kedvencem. Nagyon könnyen elvesztettem a fejem, miközben csókoltam, leginkább azért, mert éreztem, hogy ő is ugyanígy van vele. A testét szorosan hozzám nyomta, a körmét a vállamba vájta, mintha egy szikla pereméről lógna lefelé, és ez az egy tartaná fenn a magasban. Minél hevesebben csókoltam, annál mélyebbre vájta a körmét a bőrömbe. Végig húztam a kezem a nyakától le a gerincén, és ekkor elszakította a száját az enyémtől. Behunyt szemmel megborzongott a karomban.
Gyűlöltem a félelmet, amely a szerelmem mögött bujkált.
Annak ellenére, hogy a kapcsolatunk meglehetősen zavarba ejtő és képtelen körülmények között indult - tanárdiák viszonyként - azóta minden majdnem tökéletesen alakult. Egy igazi rózsaszínű világ volt a miénk. Fenéket az! Csak egy csaló hazudozó vagyok...
De nem maradhatott örökre így.
Lehet, hogy éppen Maryt néztem, megérintettem, megcsókoltam, aztán egy futó pillanatra hirtelen belém hasított a rettegés, hogy minden össze fog omlani. Olyan elkerülhetetlennek éreztem, hogy végül le fogunk zuhanni, mintha csak egy szakadék szélén egyensúlyoztunk volna. Nem tudtam, hogy történik meg. Az én bizonytalanságom vagy az Ő makacssága lesz-e az oka, esetleg a sors (vagy a családom) közbeavatkozása, de néhány másodpercig meg voltam győződve róla, hogy ez vár ránk.
Aztán persze Mary mindig visszatérített. Az elkerülhetetlenség és a bizonytalanság érzése semmivé vált.
Lassan emelem rá tekintetem, az ég kékjét idéző lélektükreimben ott a kétely és a szégyen fénye. Tekintetem kérlel és egyszersmind van világfájdalmas képem tőle, a lelkemben dúló háború menthetetlenül süt belőlem, egész arcomra kiülve ahogy már homlokomat is tudattalanul összeráncolom. Ajkam elnyílik, hogy feleljek ám fogalmam sincsen, hogy mit mondhatnék neki. Lebuktam, rajta kapott, ismét csak túlságosan mélyen a gondolataimba merültem ahelyett, hogy a dolgom végezném el. De mit tehetnék, ha nem bírom megszokni ezt az új létet és egyre magamat emésztve szenvedek tőle?!


Felvételi űrlap… irány az Oxfort vagy a rendőrség mint gyakornok… és itt jöhet a nevetés, aki tudja, hogy kibasztak az egyetemről.
Tovább tanulásra gondoltam én itt? Még nem tudom, talán beállok tanárnak, hadnagynak... jó poén...kacc kacc.


NÉV: Timothy Meyer
BECENEVE(K): Timó, Tiki, Red
ÉLETKOR: 21 év
SZEXUALITÁS: Hetero asszem… bár amikor be vagyok szívva…az ellenkező nemnek is képes vagyok udvarolni.
CSALÁDI ÁLLAPOT: forever alone
FOGLALKOZÁS: láblógató….  olykor besegítek Darren-nek a forgatásai alatt.
A rendőrség egyik fül és szemtanúja vagyok, nekik segítek felderíteni ezt-azt.
Nem húzok magamnak határvonalakat, nem mondom, hogy eddig, s ne tovább, mert akkor kiszámítható, könnyedén leírható jellem lennék. Nem lehetek ilyen. Nem engedhetem meg magamnak. Sokkal nagyobb zseni vagyok ahhoz, hogy megtorpanjak egy szinten, mégis hatalmas betűkkel beírhatom…LUSTA vagyok.
ISMERT BETEGSÉGEK: pánikroham (vér látványa)
VALLÁS/HIT: Sintoizmus Nem imádkozok, nem hiszek istenben. Csak saját magamban.
ELSŐDLEGES CÉLJA AZ ÉLETBEN: -
NYELVTUDÁS: Francia, angol, japán  
FÉLELMEK: Vér látványa, garantáltan elájulok vagy szédelegni kezdek, szóval minimum rosszul leszek tőle. A tehetetlenség érzése és hogy gyengének érzem magam.
SZAKÉRTELEM/ERŐSSÉGEK: A szarkazmust, ami sokszor az egyetlen fegyverem. De tényleg, ha hagyod, lyukat beszélek a hasadba!
Titkolózni, bár mindig jó oka van az ilyesminek általában nálam.
Azt mondják, lángész vagyok. A csavaros logikámmal, a sajátságos gondolkodásmódommal bárkit kenterbe verek, legfeljebb időbe tart, míg összeteszem a bonyolultabb dolgok darabkáit. De előbb vagy utóbb minden esetben rájövök arra, hogy miről is van szó. Szeretem a titkokat megfejteni, leköt és kikapcsol. Eidetikus vagy más néven fotografikus memóriám van. Képes vagyok képeket, hangokat, tárgyakat extrém pontossággal, tömegesen, emlékezetből felidézni. Ha legalább 30 másodpercig látok vagy hallok valamit az örökre beleégeti magát az agyamba és bármikor képes vagyok felidézni azt. Így persze könnyű okosnak lenni vagy tanulás nélkül jó jegyeket szerezni, nemde bár? Akkor mégis miért tartok ott ahol?
HÁTRÁNYOK/GYENGESÉGEK: Lusta dög vagyok. (Piszok könnyedén manipulálható.)
Szűnj meg barom! -- A mondat, ami akkor hagyja el a számat, ha nagyon kétségbe vagyok esve és már nem tudom elfojtani magamban az indulataimat. Bár ezt elég ritkán hallani, általában nagyon visszafogott személyiség vagyok.
|| KEDVENCEK ||
KEDVENC ÉTEL: csirkés ételek és bármi más, amiben akad burgonya
KEDVENC ITAL: abszint, pezsgő, sör
KEDVENC SZÍN: fehér, sötétkék
KEDVENC ZENEI MŰFAJ: pop, rock,
KEDVENC KÖNYV MŰFAJ: sci-fi / fantasy
KEDVENC FILM MŰFAJ: Mindenevő
KEDVENC SOROZAT MŰFAJ: Mindenevő
KEDVENC ÉVSZAK: tavasz
JOGOSÍTVÁNY: pénzért szerzett
JÁRMŰ: Motokrossz
KATT
Gördeszka KATT
KEDVENC SPORT: Amerikai futball


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
- || Keresett


A hozzászólást Timothy Meyer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 19, 2017 6:06 pm-kor.
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
95
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Lucky Blue Smith
● ● karakter arca :

Timothy Meyer
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: Elfogadott karakterek :: Oktatás-