45234° les vins
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

Today at 10:41 am
Yesterday at 10:04 pm
Yesterday at 8:54 pm
Yesterday at 8:37 pm
Yesterday at 8:37 pm
Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Okt. 17, 2017 9:10 pm-kor volt itt.
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

Szeretettel Admin tollából
Témanyitás 45234° les vins •• Vas. Szept. 17, 2017 2:17 pm

Forrás: google
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

954
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Jérome Chevotet tollából
Témanyitás Re: 45234° les vins •• Vas. Szept. 17, 2017 5:06 pm

Héloise && Jérome
What can I do for you?
A borúsabb napokon kifejezetten szeretem a bolt ügyeit helyben intézni és olyan feladatokkal lekötni magamat, mint az árukészlet felmérése vagy az érkező szállítmány ellenőrzése. Kikapcsolnak, más iramot diktálnak a hétköznapjaimnak és egyébként sem vagyok az a típus, aki székből dirigál. Hetente egy napon mindig, de általában háromszor, megesik négyszer magam is beszállok az alapvető feladatok elvégzésébe.
A tegnap reggelnek egy jelentős pénzkieséssel kezdtünk neki. Az este folyamán meglazult az egyik tartópolc rögzítése az előtérben. Nem vagyok ezermester, a tehetségem kimerül nagyjából abban, hogy ki tudom cserélni a villanykörtéket, meg tudom húzni a csöveket, a csavarokat, ha szivárgás van és össze tudom szerelni útmutató alapján az IKEA áruházban vásárolt bútorokat, de azt még én is meg tudtam állapítani, hogy hiányzott a falból a tipli. Kénytelenek voltunk zárva tartani, hogy mindent a helyére tegyünk és megfelelően fel-, illetve eltakarítsuk a keletkezett selejtet, szemetet. A szellőztetésről nem beszélve, borzalmasan fullasztó volt bent a kiömlött alkoholmennyiségből származó pára és akkor még említést sem tettem milyen foltot hagyott a néhol jobban megkopott lakkozású fapadlón a mélyszínű vörös… Beszélnem kell majd egy szakemberrel ez ügyben is, de egyelőre örülök, hogy a vészt elhárítottuk és mára nagyjából rendbe tettük a helyiséget. A foltok eltakarása végett kerítettünk egy bordó szőnyeget, Aileen felajánlotta a sajátját otthonról. Szerencsére a borulás következménye nem terjedt ki nagy, csak egy kisebb területre, nem látszanak ki a fedés alól a balesetből származó pecsétnyomok.
A polcot helyre tettük, megoldottuk saját önerőből, de a többit is minél előbb le kell ellenőriztetni és javítani a hiányosságokon,  ha van min, mert még egy ilyen eset után úgy érzem alaposan ritkulni fog a hajam. Egy fáradékony sóhaj kíséretében nézek le az ívelt küszöbre, ahogy a hátulsó raktárból kigurítom a molnárkocsit, rajta öt rekesszel, bennük hat-hat üveggel. A hatot a közelmúlti szerencsétlenség miatt inkább nem kockáztatom meg most. A listát a bal kezemmel fogom, hogy ne szaladjon le a legfelül lévőről a hozzá tűzött tollal együtt. A készlet nincsen teljesen feltöltve, a nagy szállítmányig még két nap van és a legjobb esetben is a holnapi nap délutánjára tudják előre hozni a fuvart. Addig ki kell bírnunk a jelenlegi árumennyiséggel, amit úgy kell elrendezni szándékosnak tűnjön a szellősebben feltöltött tartó, nem pedig üresnek. A pultra kikészítettem emiatt egy tálkányi diót is, majd aköré igazítom a palackokat egyelőre jobb ötlet híján. Rajtam kívül egy munkatárs tartózkodik bent, őt a pincébe küldtem, hogy frissítse a nyilvántartást miből mennyire van szükségünk a jelenlegi felállás szerint. Én intézem a pakolást, amihez most kicsit odébb húzom a létrát, hogy arra felállva ne kelljen nyújtózkodnom a nehezebben elérhető helyek eléréséhez a felső szinteken.

■ ■  nyau  ■ ■credit

avatar
Online
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets

17
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Chris Wood
● ● karakter arca :


Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás Re: 45234° les vins •• Vas. Szept. 17, 2017 5:50 pm

Jérome & Loise

Mivel mára is "szabadnapom" van, így beterveztem némi vásárlást, nézelődést délutánra, ugyanis délelőtt a tegnapi buli fáradalmait terveztem kipihenni és így is lett. Családias hangulatú házibulit tartottam, ami egész jól sikerült.
Az ablakomon kinézve, sajnos közel sincs olyan jó idő, mint amire számítottam, de én ennek ellenére mégis hajthatatlan vagyok. A mai szettemet kénytelen vagyok kiegészíteni egy kabátkával és egy testszínű, gyöngyházfényű harisnyával. Így biztosan nem fogok fázni, elvégre még csak ősz van és nem tél.
Felkapom a táskámat és elindulok be a városba. Most nem autóval megyek, tömegközlekedéssel sokkal célszerűbb ilyenkor. Nem tervezek sok mindent vásárolni, az az egy-egy ruhadarabot meg elbírom hazafelé. Utam először az egyik kedvenc ruházati üzletembe vezet, ahol igazán egyedi darabokat is szoktam találni. Most is veszek egy csodaszép piros felsőt, majd jó lesz valamikorra.
Az üzletből kilépve nem igazán van úti célom, inkább csak sétálni van kedvem, bár a közepesen erős szél ellen talán mégsem nyúlt túl nagy védelmet ez az összeállítás amit ma viselek. Megfázni nem szeretnék, így pár perc séta után inkább körülnézek hova tudnék "behúzódni".
~ Borház?~ Nem igazán értek a borokhoz, de nyilván tudnak nekem segíteni. Hamarosan újabb partit szervezek, igazán nagy kaliberűt és hát mivel már elég szomorkás időre számíthatunk mostanában én pedig kinti sátras bulit szeretnék, természetesen szükség esetén hőgombákkal, ülésfűtéssel, akkor itt az ideje, hogy beszerezzek pár finom üveg bort is, ami sokkal jobban esik rossz idő esetén, mint egy jeges koktél. Legalábbis nekem. Így hát meg is célzom az üzletet, majd egy kissé határozatlan belépéssel, de annál szélesebb mosollyal az arcomon csukom be magam után a bejárati ajtót.
- Szép Napot! - Köszönök jó hangosan, mert első pillantásra még nem látok senkit az üzletben. Aztán persze jobban körülnézve megpillantom a létrán álló férfit.
~ Határozottan jobb az idő itt bent!~ Lépek még vagy kettőt befelé és közben alaposan körülnézek. Itt még nem igazán jártam, bár eddig nem is volt szükségem több féle borra. Apa elég boros, de hát neki mindig vettem valami drágát valamelyik üzletben, elvégre ami drágább, az gondolom jobb is.

 ~Ma~

avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets

32
● ● Posztok száma :
Taylor Swift
● ● karakter arca :


Szeretettel Jérome Chevotet tollából
Témanyitás Re: 45234° les vins •• Hétf. Okt. 02, 2017 8:55 pm

Héloise && Jérome
What can I do for you?
A lent lévő ládák közül már egyikben sem található palack, az utolsót, amiben további három hever a finom forgács ágyon pedig felvittem magammal a praktikusság kedvéért, ne kelljen fel-le járkálnom a maradék elhelyezéséért. Az ajtó felé szerelt csengő pont, akkor jelzi az új vendég jöttét, amikor az elsőt a nyakánál megragadva csúsztatom fel a polc falapjára és már épp tolnám beljebb a megfelelő elhelyezéshez. Odafordítom a tekintetem a bejáratra és hazudnék, ha azt mondanám elsőre felismerem a fiatal hölgyet. Az első pillanatban a korából adódó, de gonddal leplezett meglepettséggel nézek rá, míg megelőz a köszönés gesztusában annak töredéknyi idejével.
- Szép napot Kegyednek is! – Viszonzom, üdvözlöm mosolyogva és a szabaddá vált kezemmel jelzem, hogy egy kis türelmet kérek, amíg lejövök a létráról, lerakom a kezemben lévőket. A fenti üveggel ráérek később is foglalkozni, ahogyan a tartóládában pihenő másik kettővel is, amit nemes egyszerűséggel visszarakok a többi tetejére, hogy az ujjvégemre ragadt forgácsot leporoljam a nadrágom anyagán, mire odaérek hozzá.
- Miben lehetek a szolgálatára? – Állok meg a középső szekrénysziget egyik oldalán, hogy ne takarjam a rajta található kínálatot. A már látott vonások viszont ekkora válnak csak igazán ismerőssé, ebben a megvilágításban, ami szép lassan tükröződik az arcvonásaimon is, ahogy képletesen, szikraként bevillan a gondolat pontosan honnan is.
- Bocsásson meg a kérdésért, de véletlenül nem David Flamand az édesapja? – Nyíltan, közvetlen stílusban vezetem elő az agyamban szöget ütő ötletfoszlányt, ami egyre teljesebb képet kezd festeni, ahogy sorra jutnak az eszembe azok a rendezvények, ahol már láttam az arcát. Nem is egyen, teszem hozzá és máris kiegészítem az előbbi kérdésemet némi kísérővel, mielőtt kínos félreértés adódna vagy kényelmetlenül érezné magát a lány mégis honnan jött mindez.
- Az édesapja által rendezett hangesten már találkoztunk, de azt hiszem a rendes bemutatkozásra sosem volt lehetőségünk. Engedje meg, Jérome Chevotet. Örvendek a találkozásnak ebben a formában is! – Nyújtom a kezem, hogy teljessé tegyem az eddig meg nem ejtett bemutatkozást. - Esetleg az Ő részére készül vásárolni? – Majd segítőkészen várom a rövid és gyors félbeszakítását követően valójában mi oknál fogva tért be az üzletbe.

■ ■  nyau  ■ ■credit

avatar
Online
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets

17
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Chris Wood
● ● karakter arca :


Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás Re: 45234° les vins •• Kedd Okt. 03, 2017 7:28 pm

Jérome & Loise

Kifejezetten utálom az ilyen nyálkás, taknyos, borongós időt. Ilyenkor a legjobb összebújni valakivel a kandalló előtt és beszélgetni, vagy bebújni a takaró alá közösen és tévét nézni. Sajnos nekem erre még nem volt lehetőségem sosem és a jelenlegi helyzet szerint nem is lesz, hiába van vőlegénye. Curtissel alig látjuk egymást, bár nem rajtam múlik. Jó fej, még akár meg is tudnám jobban kedvelni, ha több időt szánna rám, de állandóan úton van, ezért én is inkább csavargok, ahogy ma is. A városban császkálva megpillantom az egyik borházat és mivel úgyis kellene pár üveggel, ezért be is megyek. Belépve egy létrán álló férfit pillantok meg először, aki fogadja a köszönésemet és közben jelez, hogy várjak. Nem sietek sehova, így hát várok türelemmel és közben nézelődöm kicsit, hogy mik is vannak a polcokon. Amikor a férfi lelépked a létráról és felém fordul én rögtön felismerem, arcomra ugyan kiül egy kis meglepettség, de ennek nem adok hangot.
~ Jérome! ~ Találkoztunk már párszor különböző rendezvényeken és mivel jó a névmemóriám, meg hát amikor először láttam akkor érdekelt nagyon is, hogy hívják és kicsoda. Tetszett, mert szerintem igazán férfias, a mosolya, az meg valami ellenállhatatlan. Van benne valami, ami megfogja és magával ragadja a nőket, azt hiszem ezt nevezik charme-nak.
- Bort szeretnék. - Szólalok meg egy zavart mosollyal. Na puff, ki gondolta volna, hogy bemegyek egy borházba és bort szeretnék vásárolni, ekkora kis hülye is csak én lehetek, hogy ezt a választ adom, de hát még mindig jobb, mint ha azt mondanám csak nézelődöm, vagy ilyesmi. Majd, ha visszakérdez kifejetem.
- De igen, ő az édesapám. - Szólalok meg egy újabb zavart mosollyal az arcomon. Felismert, ez már jó jel. Tudom, hogy apa is szokott tőle bort vásárolni a rendezvényekre, szóval most már biztos vagyok benne, hogy jó helyen járok, mert ő tényleg tudja mi az a jó bor.
- Héloise Flamand. - Mutatkozom be egy bájos mosoly kíséretében, s közben nyújtom felé a kezem. Újabb kérdés és igazából most esik csak le, hogy magáz. Nem szeretem, ha magáznak. Oké, hogy ez a tisztelet jele, de nem vagyok én olyan öreg, hogy magázzanak.
- Nem, egész biztosan nem bízná rám! - A végét elkuncogom a mondatnak, de minden viccnek a fele igaz! Biztosan nem bízna rám ilyesmit, mert ehhez szerinte nem értek, és igazából szerintem se, de Jérome biztos tud majd segíteni nekem.
- Szeretném, ha tegezne. - Mondom még mielőtt válaszolnék az utolsó feltett kérdésre. Bízom benne, hogy ő is felajánlja majd, de az sem baj, ha nem, csak ő tegezzen legalább.
- Én fogok partit rendezni, körülbelül egy hónap múlva. Valószínűleg már nem lesz nagyon meleg, így arra gondoltam vennék pár üveg bort. - Nem igazán tudom így elsőre miket kell elmondani, így megvárom amíg felteszi a kérdéseit.


 ~Ma~

avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets

32
● ● Posztok száma :
Taylor Swift
● ● karakter arca :


Szeretettel Jérome Chevotet tollából
Témanyitás Re: 45234° les vins •• Vas. Okt. 15, 2017 1:41 pm

Héloise && Jérome
What can I do for you?
A kérdésemre kapott válaszban semmi meglepőt nem találok és ez rendben van. Ha a szakmához nem fűződő felelettel örvendeztetett volna meg a hölgy az adott volna tulajdonképpen szemöldökfelvonásra okot. Már épp kérdezném az egyértelműségtől megszelídült mosoly mögül, hogy esetleg van-e valami konkrét kívánalma vagy milyen alkalomra szeretne bort választani, amikor bevillan, hogy nem először találkozunk. Először ilyen módon szemtől szembe, de már többször láttuk egymást. A kérésének teljesítéséhez szükséges kérdéseket így odébb tolom rövid időre és megkönnyebbülten hallgatom a megerősítését egy bólintás kíséretében, hogy nem lőttem mellé a beazonosításával. Kellemetlen lett volna, ha igen, ezen nincs mit magyarázni.
A kapott kézre udvarias határozottsággal fogok rá ahogy átnyújtja Héloise és hasonló erősséggel szorítom meg röviden, hogy teljes legyen a bemutatkozó kör, majd a tárgyra térhessünk, amiért betért.
- Erre az esetre, ha mégis előfordulna: ajánlhatok szakembert. – A szerény megjegyzéssel oldani is kívánom a hangulatot, amit szerencsére nem érzékeltem, hogy eddig tartósan megkörnyékezett volna a feszültség a másik oldalról, más részről előzékenyen ajánlom fel a segítségemet. Másodjára mióta betért. Ez a dolgom, dolgunk, hogy az igényekhez igazodva a lehető legjobban palackot, évjáratot válasszuk ki azok számára is, akik esetleg kevésbé értenek hozzá. Nem sokban tekintek másként magamra, mint egy autószerelőre. Annyi különbséggel, ha én magam próbálnám megjavítani az autómat az komolyabb következményekkel járna a hozzá nem értésemből kifolyólag, mint egy egyszerűbb borválasztás az egyén általános ízlésére alapozva…
A tegeződésre automatikusan bólintok, mielőtt szóban is beleegyeznék.
- Rendben, tegeződjünk. – Gondot a legkevésbé sem jelent számomra és az illem is úgy diktálja a másik nem tagjának felajánlása után ildomos ez a beszédforma. Magamtól nem szokásom felvetni, legfeljebb az egyértelmű visszajelzések után váltok át magam is. A rövid összegzést kis hümmentéssel veszem tudomásul. Az édesapja szokásairól egész jó képet fel tudok építeni, mint megrendelőről, de apja és lánya nem összevethető a rokoni kapcsolatukra hivatkozva.
- Értem. A rendezvényen kifejezetten borokkal szeretnéd kínálni a vendégeket vagy más alkohol is jelen lesz, inkább szórakozni fogtok? Utóbbi esetében mindenképpen a könnyebb ízvilágúak közül javasolnék, amiknek nincs tartósabb utóíze a szájban, azért kérdezem. – Ez csak az első kérdés, afféle iránymutató. Feltételezem a koránál fogva, hogy valószínűleg buli-buliról lesz szó, de ezt nem mondom ki nyíltan, számolva azzal az esettel esetleg komolyabb hangvételű partira gondolt az említésénél. Mindenki tudja milyen kellemetlenségeket tud szülni olykor egy-egy félreismerés vagy az előre történő elkönyvelés.
- Illetve még azt lenne fontos elmondani az elején, hogy meleg ételes vacsora is lesz vagy a szokásos mindenféle rágni való lesz? Ez megint változtat azon pontosan mit is keressünk neked. – Tudom, voltak már vendégeim, akik furcsán néztek a kérdések hallatán, ezért is teszem hozzá a rövid magyarázatot, ami röviden összefoglalva: mert számít. Nekem, pedig az a feladatom, hogy a tudásomnak megfelelő szolgáltatást biztosítsak, annak tudatában főleg, hogy David az egyik állandó vevőim közé tartozik és a lányáról van szó.
A kezemmel egyébiránt befelé mutatok, nyitott tenyérrel, ami a szívélyes fogadtatás egyik jele. Menjünk beljebb kicsit, ne ennyire a bejárathoz közel vitassuk meg a részleteket. A pultnál lévő asztal és székei erre alkalmasabb helyként szolgálnak.

■ ■  nyau  ■ ■credit

avatar
Online
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets

17
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Chris Wood
● ● karakter arca :


Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás Re: 45234° les vins •• Vas. Okt. 15, 2017 6:35 pm

Jérome & Loise

Elég hülyén érzem magam az érkezésemkor, vagyis inkább utána. Megismerem a férfit, amint lemászik a létráról és hát, a csajokkal igencsak kibeszéltük az egyik partin, hogy mit tudnánk vele kezdeni. Az én fantáziám még annyira nem szárnyal ezen a téren, ugyanis semmi tapasztalatom nincs, de a többiek már fűtöttebbek voltak szexuális téren, ezért is jövök kicsit zavarba amikor odalépked hozzám. Amikor megkérdezi mit szeretnék, én csak azt válaszolom, hogy bort. Biztos hülyének néz, elvégre mi másért jönnék be egy ilyen helyre, ha nem ezt a finom nedűt szeretném.
- Köszönöm. - Szólalok meg egy bájos mosollyal, amikor felajánlja a segítségét. Mondjuk gondolom ez itt természetes, elvégre ő az eladó, vagy mi a szösz, de azért nem árt, ha valaki udvarias és figyel a másikra, ahogyan ő is. Annak is örülök, hogy felismert, elvégre egészen biztos rengeteg emberrel találkozik nap, mint nap és hát én csak egy lány vagyok, akit néhány összejövetelen láthatott, még be sem mutattak neki.
- Köszönöm. - Ismét egy bájos mosoly és némi megkönnyebbülés. Ezzel nyugtázom, hogy fogadja a tegeződési szándékom. Nem szeretem, ha magáznak, az olyan távolságtartó, én meg általában közvetlen vagyok.
- Nem, nem csak borok lesznek. Koktélok, sör, pezsgő, szóval minden igényt szeretnék kielégíteni. Házibuli lesz a javából, sok fiatallal és mai zenékkel. - Igazából a velem egykorúak többnyire ezeket az italokat szeretik. A koktélok remekül be tudják indítani a hangulatot, persze, ha nem vigyáznak akkor igen hamar leépülnek, de szerencsére azért többnyire ismerik a korlátaikat. Én a finom borokért rajongok, főleg az édesebbekért, egy finom muskotálytól nincs is jobb! Mondjuk hangulatomtól függ mit fogyasztok, de egy hűvösebb estén mindenképpen borozom, olyankor semmi kedvem a jeges finomságokhoz.
- Svédasztalos vacsora lesz, szóval inkább csipegetni valók, falatkák, sós rágcsák, meg egy kis édes sütemény. - Még nem igazán készítettem el a menüt, de inkább csak ilyen gyorsan elfogyasztható falatokra gondoltam. Fasírtkatona, rántott gomba, rántott sajt, csirkemell falatkák, különböző saláták. Még nem beszéltem meg ezeket sem, de már szóltam apának, hogy beszélje le a szokásos csapattal. Jól csinálják amit kell és jó árban dolgoznak, ráadásul a pincérjeik is profik és nekem erre van szükségem, egy összeszokott, udvarias, vendégbarát csapatra.
A beljebb invitálásra csak biccentek, majd a pult felé lépkedem és helyet foglalok az egyik széken, de előtte leveszem a kabátomat. Már kellően felmelegedtem és mivel jó idő van bent, így elleszek anélkül is.

 ~Ma~

avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets

32
● ● Posztok száma :
Taylor Swift
● ● karakter arca :


Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás Re: 45234° les vins ••

Tell me your secrets


45234° les vins
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-