ez a kis hülye Marcel
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Yesterday at 11:13 pm ✥
✥ Yesterday at 11:04 pm ✥
✥ Yesterday at 10:30 pm ✥
✥ Yesterday at 10:17 pm ✥
✥ Yesterday at 9:50 pm ✥
✥ Yesterday at 9:28 pm ✥
✥ Yesterday at 9:03 pm ✥
✥ Yesterday at 8:52 pm ✥
✥ Yesterday at 8:10 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Susan Meyer tollából
Témanyitás ✥ ez a kis hülye Marcel •• Kedd Szept. 26, 2017 11:21 pm

SzabadFoglaltElkelt

Marcel Vezetéknév


Karakter arca;;
froy gutierrez
♥️ légyszi ♥️
Csoport;;
oktatás
diák
Életkor;;
16-tól
18-ig
Foglalkozás;;
tanuló
???


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Te vagy a szomszédfiú. És ha kigyulladna a házatok, és egyedül nálam lenne egy pohár víz, minden bizonnyal belefojtanálak.
Véletlenekkel kezdődött. Amikor öt éves koromban a ház előtt babáztam, te pedig a hülye bicikliddel befaroltál mellém, és csupa sár lett Nana hercegnő frissen fésült hajkoronája. Tönkretetted a babámat! És bár hiába állítottad minden alkalommal, amikor keresztbe tettél nekem, hogy egyáltalán nem ez volt a szándékod, az én spicli szám mégis mindig eljárt a szüleidnél, és mindig miattam kaptad a szobafogságot.
Aztán ártalmatlan gyerekcsínyekkel folytatódott. Szándékosan ültél ki a saját házatok elé te is frissítőt árulni, amikor nyolc éves koromban két hétig építettem a bódémat apukámmal, hogy limonádét árulhassak, mint a mesékben. Tönkretetted az üzletemet! Cserébe én elmondtam a suliban a többieknek, hogy kibe vagy szerelmes, és beárultalak a tanárnál, amikor megláttam, hogy puskázol.
Most már nincsenek véletlenek. Nem véletlenül teszünk keresztbe egymásnak, nem véletlenül keserítjük meg egymás mindennapjait. Nem véletlenül hívom ki rád a rendőrséget, ha házibulit tartasz, te pedig nem véletlenül engeded a kutyádnak, hogy az én erkélyem alatti gyepre szarjon. Érted? Még ez sem stimmel! Te kutyás, én macskás. De ahogy kivesztek rémes kapcsolatunkból a véletlenek, úgy a gyermekded csínytevések is egyre kellemetlenebb, komolyabb köntösbe bújtak, nagyobb téttel, nagyobb kockázatokkal.
Valahonnan tudomást szereztél a terhességemről, és az abortuszomról... Sakkban tartasz vele? Kihasználod, hogy végre nálad van egy ütőkártya, mellyel biztos győztesként jöhetsz ki kettőnk véget nem érő játszmájából? Képes lennél elmondani a szüleimnek, vagy akár mindenkinek, csak azért, hogy megkeserítsd az életemet? Vagy marionett bábuként rángatsz még egy darabig, mert titoktartásodért cserébe bármit megtennék neked?
Bárhogy is dönts, egy biztos: tönkreteszed az életemet!
_________________________________________________________
// Ennyi azt hiszem elég is. Nem akarok sok mindent megkötni, felőlem bármilyen személyiségű lehet, de azért férjen bele, hogy Sue-val tényleg folyamatosan egymást nyúzzák. A lávsztori nem egy kizárt dolog a jövőt illetően, de Sue nagyon nem az a megállapodós típus, szóval nem ígérek örök szerelmet. Ennek ellenére mondjuk lehetne köztük se-veled se-nélküled szerű kapcsolat, olyat el tudok képzelni Sue-val, vagy valami vonzalom.
Plusz, hogy legyen oka Sue-t egy ilyen kaliberű dologgal fenyegetni (ami valljuk be, nem szép dolog), lehet az az indítéka, hogy Sue tett valami nagyon övön alulit, és hasonló szörnyűséget a múltban. Lehet szó olyasmiről, hogy Sue miatt váltak el Marci szülei (mittudomén, látta az apukát egy másik nővel, és beárulta az anyukának), vagy bármi ilyesmi. Sue régebben is, meg most is hatalmas dög tud lenni, szóval bőven tett és tesz olyanokat, amiért cserébe megérdemli.
Aztán majd kitaláljuk hogyan tovább. Cool

ARC: Kérlek? Szépen is nézek. edi Mármint... nézd meg ezt az édes pofit, lenne szíved lecserélni?
NÉV: Bármi lehet, a Marcel csak ötlet, mert tudtommal még nem nyúlták le, pedig milyen menő már.
KOR, OSZTÁLY: Érdemes tudni, hogy a 11.A osztályban vagyunk már vagy tízen - ha nem többen -, úgyhogy rengeteg plot lehetőség, és közös kaland várhat rád, ha te is ide csatlakoznál (16-17 éves). De persze lehetsz végzős diák is (17-18 éves). Rád bízva, ahogy esik, úgy puffan. <3

ahwie  GYERE GYERE GYERE  ahwie


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
ÉN mindennél jobban <3 edi De szerintem rengetegen a korosztályunkból,
és akár a családomból is:P

avatar
Középisk.
Tell me your secrets
129
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
maggie duran
● ● karakter arca :

ez a kis hülye Marcel
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek-