Elhagyatott partszakasz - Page 3
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥

Elhagyatott partszakaszTémanyitás ✥ Elhagyatott partszakasz •• Pént. Szept. 29, 2017 10:40 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

First topic message reminder :

Forrás: google
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: Elhagyatott partszakasz •• Szomb. Ápr. 21, 2018 6:41 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Meg sem fordul a fejemben, hogy megtartsam magamnak azt az esetet, amikor Philip kezet emelt a kis srácra. Ha valaki, akkor Ed előtt könnyedén jönnek a szavak, még ha ez nem is jelenti azt, hogy részletezném, mi is lett az akkori eset pontos vége. Amúgy sem számítana semmit, ha elmesélném és még mindig úgy hiszem, egy a lényeg; Nathannek egy kis ijedelmen kívül semmi baja nem lett.
Viszont biztos, ami biztos, tényleg nem szeretem túlzottan szem elől téveszteni a srácot, főleg, ha tudom, hogy... ingatag a helyzet. Persze, hogy hálás vagyok, amiért úgy tűnik, meghúzhatjuk magunkat egy biztos helyen. Főleg, ha tényleg nincs Vero ellenére...
- Szóval lecsaphatom a kezeidről a feleséged? Ha már téged unalmasnak tart... - talán túlzásokba esek, de ha jól sejtem és a megjegyzését viccnek szánta, hátha rájön, hogy az enyém is teljes mértékben poén.
Az ígéretre viszont már újra elkomorodok és aprót bólintok. Igen, ennyi a köszönetem. Nem akarom újra és újra ismételgetni, amíg csak túl kínos nem lesz.
- Nem akarok visszamenni a kórházba. Megírom Sophie-nak. Az egyességünk része - nem fejtem ki, hogy pontosan miről is szól a megállapodásunk. Talán majd egyszer. Most viszont már venném is elő a telefont a zsebemből... aha, üres. A kocsiban hagytam a bevásárlásnál. Mintha ezer éve lett volna.
Intek is arra a fejemmel, hogy majd ott, majd végül pár másodperc csúszással, de állok talpra.
- Pár ruha nem fog rosszul jönni. Csak felkapom a táskám és ennyi - vagyis igen, valami számomra sem teljesen logikus oknál fogva mindig készen van egy adag ruha táskába téve, indulásra készen. Valamikor az első évben ez teljesen normális dolognak tűnt... azóta pedig szokássá vált.
- Elég, ha kidobsz a háznál, utána menj és beszélj Veroval. Odatalálok hozzátok. Azt hiszem, szükségem lesz egy kis futásra, hogy kitisztuljon a fejem és helyretegyem a dolgokat - eszemben sincs kérdezni, hogy neki így jó lesz-e. Erre van szükségem és kész.
Muszáj. Már most túl sok minden kezd kavarogni, csoda, hogy csak most jönnek elő. Nem csoda, hogy hallgatásra adom a fejem, miközben egyik lábam teszem a másik után, egyre távolabb a parttól...
- Tiszta a fejed, ugye, Eddie? - torpanok meg egy pillanatra, mikor odaérünk a kocsihoz. A kezem a kilincsen, de nem nyitom ki, amíg választ sem kapok. Elég nekem a szava, de úgy érzem, hallanom kell.
Gyűlölöm, hogy ilyen téren is elgyengültem, de hiába küzdök, ezen képtelen vagyok túllépni, nem számít, hogy mennyi idő telt el.

avatar
● ● Posztok száma :
164
● ● Reag szám :
152
● ● karakter arca :
Cameron Monaghan


Témanyitás ✥ Re: Elhagyatott partszakasz •• Vas. Ápr. 22, 2018 5:25 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Mason & Edmund

Kérdésére csak csalfa vigyort eresztek, ugyanolyan poént lőtt el, mint én, nincs okom pont rá haragudni. Tudom jól, hogy nem tenne semmi ilyesmit. Megbízok benne annak ellenére is, amik most nemrégiben történtek vele… nemrégiben. Öt éve… meghalt. De ezt most nem is hozom fel még magamnak sem. Az meg hogy nem megy vissza az anyához, mert van egy egyezségük, hát csak bólintok, nem kérdezek rá, ez szerintem az ő kis dolguk. Ha úgy áll, akkor úgy is elmondja, de nem faggatózom. Nehéz lehet, hiszen elmondta, a szemembe mondta az igazságot. Figyelem ahogy talpra áll, hiszen a telefonja itt nincs, szóval a kocsiban maradt. Oké, nekem mindegy mikor írja meg azt az SMS-t.
Adok neki ruhát, azon nem múlik, kicsit nagy lesz rá, sebaj. Az meg hogy a táska és a ruha miképp függ össze… miért tart a táskájában ruhákat… nos erre később érdemes lesz rá kérdeznem.
- Beszélek vele. - állok fel én is, leporolom a hátsófelem, majd utána fordulok, hogy menjek én is.
- Kidoblak a házatoknál…boldogulsz? Nem lesz gond? - kérdezem azért meg. Jó persze Mich-ről van szó, de nem aggódhatok a testvéremért? Dehogyisnem. Az meg hogy mikor fog jönni, mikor érkezik, az csak rajta áll, ismerheti a kerülő utakat, futni akar, szóval előfordulhat az egy órás késlekedés… a mi házunk az ő házukig az úgy háromnegyed-fél óra, ha lassan jön… igen, megnéztem az útvonalat, mikor felkaptam a kocsiba. A kérdés az, amit nem teszek fel érthető okokból, mit akar rendbe tenni magában? Azt, hogy kifecsegte ezt az egészet, vagy ami a fiatalabbal történt? Akármelyik lehet nem?
A kocsi felé indulok, a vezető üléshez, hogy a sört olyan helyre tegyem, ahol nem borul fel… ám a kérdése… rápillantok… Tiszta a fejem? Azért kérdezi? Mert megtörténhet ugyanaz újra? És nem akarja még egyszer átérezni… örül ha végre letudott velem ülni beszélni.
- Tiszta. - csak ennyit mondok, majd ülök is be, kötöm be magam, majd megvárom őt is, ha úgy érzi, képes beszállni mellém. Aztán indulunk hozzá, kiteszem és megyek Vero-hoz haza. Meg a lányomhoz. Megemlítem neki, hogy pár napig, vagy hetekig nekem mindegy, lesz pár vendégünk…. Remélem nem fog ferde szemmel nézni rá... no meg a miértekre is válaszolni... valamivel majd elődrukkolok, hogy hihető legyen. Az igazságot csak nem tolhatom elé... főleg most, amikor saját magával sincs tisztában.One life


avatar
● ● Posztok száma :
172
● ● Reag szám :
156
● ● Keresem :
Az iker
● ● karakter arca :
Tyler Hoechlin


Témanyitás ✥ Re: Elhagyatott partszakasz •• Szer. Ápr. 25, 2018 1:42 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Elhagyatott partszakasz ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Ajánlott tartalom

Elhagyatott partszakasz
Second Chance frpg
3 / 3 oldal

Similar topics

-
» Elhagyatott bánya

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-