Aimee Labelle
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 1:03 pm ✥

✥ Pént. Okt. 19, 2018 4:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 6:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói

Aimee LabelleTémanyitás ✥ Aimee Labelle •• Hétf. Okt. 09, 2017 5:42 pm

Aimee Labelle
Love is an ugly, terrible business practiced by fools.

általános jegyzet
» Anyja neve: Park Shin Hyeon (elhunyt)
» Apja neve: Jeremy Labelle (45)
» Testvérek: Vincent Labelle (14)
» Egyébb hozzátartozók: ---

Aimee egy csonka család legidősebb gyermeke. Az anyja gyerekkorát még Észak-Koreában töltötte, tiniként sikerült először délre, majd onnan Európába szöknie, ahol megismerkedett azzal a fiatal franciával, akivel nem sokkal később össze is házasodtak és megszületett először Aimee, négy évvel később pedig az öccse Vincent is. Egy teljesen átlagos, boldog család voltak, egészen addig, míg egy váratlan autobaleset következtében az anyjuk meg nem halt. Ezt a veszteséget pedig nem tudta feldolgozni az apjuk, az alkoholba fojtotta bánatát, egészen kifordult önmagából. Mára pedig már teljesen eltűnt az a régi kedves férfi aki volt, helyét pedig az alkoholista agresszív, gyerekeit bántó apa vette át, akik mellett a fiataloknak túl kell élni.
tudj meg többet
» Születési hely: Párizs, Franciaország
» Születési idő: 1999. 03. 10.
» Mikor érkezett a városba: 1999. 03. 10.

Aimee
Bae Suzy
Karakter kora
Oktatás - diák

3:30
Túl korai időpont. Még a Nap is a Föld egy egészen más pontját melengeti, mindenki még a legboldogabb - vagy épp legrosszabb - álmainak egyikét alussza. Aimee Labelle ébresztője azonban ebben a lehetetlen időpontban csörren meg, s felverné az egész lakást, ha nem pattannának ki azonnal a szemei, és csapná le az órát. Mert nem szabad. Nem szabad senkit felébresztenie. Főleg Őt nem, így hát mindent egyedül, s csendben kell elintéznie most, míg van egy kis energiája, hisz este mire hazaér már ennél is fáradtabb állapotban lesz. A mosástól kezdve a takarításon át a főzésig minden most kell megcsinálnia. És ez nem is olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, véletlen - s egyes esetekben hangos - balesetek mindig akadnak.
De most szerencséje van, és nem ébred fel Ő.

7:00
- Vincent... Vin drágám ébredj... El fogunk késni ha nem kelsz fel... - halkan suttog csupán, mire a válasz csak egy elhaló morgás, ahogy még hátat is fordít a fiatal szeretett nővérének, jelezve, hogy ő még aludni akar. - Naaa Vin... Gyere mááár! Ugye nem akarsz szembe nézni Olga néni halálos tekintetével amiért el mertél késni az órájáról...?
- Nem alszom... mindjárt megyek csak még öt percet kérek Noona... - morogja a választ még inkább a párnájába fúrva az arcát, mire a válasz csak egy széles vigyor és egy hatalmas cuppanós puszi a fiatalabb tarkójára.

7:15
- Itt vagyok már, itt vagyoook... - noha suttog, mikor leér a nappaliba, mégis megtorpan, és félve húzza össze magát. Mert nem figyelt eléggé és a nagy sietségben sikerült felborítania az esernyőket tároló kosarat, tartalma pedig nagy robajjal borul el a földön. Erre pedig már Aimee is felkapja a fejét, s az egyetlen zárt ajtó felé pillant. Szinte lélegzetvisszafojtva várja, hátha meghallja bentről a vesztüket jelentő mocorgást. Talán még egy légy zümmögését is lehet hallani, olyan csendben van a két fiatal, és szerencsére a lakás harmadik lakója is.
- Yaa!! Fel akarod ébreszteni Őt...? Siess, még mielőtt tényleg felébredne...

8:15
Az óra kezdetét jelző csengő már megszólalt, azonban a teremben még teljes nyugodtsággal nyüzsögnek a gyerekek. Hisz a tanár még amúgy sincs itt, és úgysem tudják ki ő... Új történelem tanárt kaptak ugyanis erre az utolsó tanévre, akiről még semmit sem tudnak, így nyugodtan hangoskodnak is, míg meg nem jön. Kivéve egy valaki... Aimee nem beszélget a barátaival, csupán csak a könyvein pihentetve a fejét bámul a semmibe. Egy pillanatra talán még el is alszik, és csak arra ijed fel, hogy nagy robajjal csapódik az ajtó. Ijedtében még a könyveit is sikeresen lelöki a padról, és csak egy halk "ne keltsd fel apát" hagyja el az ajkait, mielőtt körbenézne, és megpillantaná újdonsült tanára rosszalló tekintetét.
- Kisasszony... ha kérhetném legközelebb ne dobálja a könyveit...
- Igen, elnézést... Tanár Úr...

15:35
Késésben van. Hú de még mennyire. Tíz perce ott kéne már lennie a munkahelyén, ő meg még midig itt vesztegel az iskolában.De hát ő erről nem tehet, a testnevelőtanár tartotta szóval olyannyira, hogy már neki kellett szólni, hogy egyébként délutános műszakban dolgozik ma is, és ideje lenne mennie, ha nem akar nagyon elkésni. Most már nem is figyel senkire és semmire, csupán csak minél hamarabb el akar jutni a céljáig. Nem is lenne vele semmi baj, ha nem lenne ennyire akadályozott az útja.
- Na de Kisasszony, lassabban... Vagy csak engem tisztel meg az ilyesfajta utálatával? - mert hát a kapcsolatuk nem indult épp zökkenőmentesen... Igaz, ez talán csak Aimee fáradtságának volt betudható, semmi személyes oka nem volt, de az újdonsült tanáruk első óráján elég gyakran közbeszólt, kritizálta a tananyagot, és a módszert is, ahogy azt az idősebb leadja. Csoda is, hogy a fiatal nem kapott érte semmit, néhány rosszalló pillantáson és mondaton kívül.
- Elnézést Tanár úr, de késésben vagyok... Szóval ha megbocsát...

18:50
- Aimeeeeee!! - az aprócska éttermet szó szerint teljesen betölti egy hang, egy láthatóan már elég ittas férfi hangja, ki a lány után kutat. Az említett lány pedig már automatikusan húzza be a nyakát, aztán csak elnézést kérve attól a kis családtól, akinek a rendelését épp felvette, tessékeli ki a férfit az épület elé.
- Apa... Mégis mit keresel itt...? - morogja halkan, hisz nem akar túlzott feltűnést kelteni. Bár talán ezzel már akkor elkésett, mikor a férfi feltűnt itt.
- Aimee... Adj egy kis pénzt... Elfogyott, de kéne még...
- Pénzt...? És elmondanád, hogy mégis melyik ujjamból rázzam ki? Ha nem látnád, most épp dolgozom... - talán túlságosan bátor, hisz még most is próbálja a lehető legtávolabb lökdösni az apját az étteremtől, annak ellenére, hogy ilyen állapotban eléggé kiszámíthatatlan az öreg. - Menj haza... Vagy kérj valaki mástól, bánom is én csak tűnj innen...
- Hééé! Ne lökdösd az apád, te hülye liba... - és igen, itt is van az eredménye. Egy még dühösebb apa, és egy erős kéz, ami a lánya arcán csattan. Aki ettől egy pillanatra még meg is tántorodik, és könny szökik a szemébe, ahogy leszegett fejjel hátrál néhány lépést. - Csak gyere haza, nem úszod meg ilyen könnyen...
Talán már ő sem akar itt nagyobb jelenetet rendezni, ezért inkább sarkon fordulva botorkál el, magára hagyva a lányát, és azt a néhány járókelőt, aki végig nézte az egész jelenetet. Aimee viszont csak akkor fordul meg, és megy vissza az étterembe, mikor már teljesen biztos abban hogy nem is jön vissza. Csak ekkor megy vissza az épületbe, ahol már több új vendég is jelen van, így ismét munkába áll, hisz a fizető vendégeket nem szabad megvárakoztatni. Az egyik asztalnál viszont egy ismerős alakot vél felfedezni...
- Jó estét Tanár Úr... Sikerült választania?
~Vajon ő is látta, ami történt?~

23:05
Elég késő van már.Aimee volt az utolsó, aki elhagyta az éttermet. Ez nem is csoda, hisz egészen biztos akar lenni abban, hogy mire hazaér, az apja már aludjon, mert akkor megússza azt, hogy egy pofonnál többet kapjon. Mert Ő az ilyeneket nem felejti, egészen addig, míg a szemét el nem nyomja az álom. A lány pedig csak reméli, hogy mérgét nem az öccsén tölti ki, hanem meghagyja rá, aki miatt megint felidegesítette magát. Nem bírná ki, ha Vincentre emelne kezet az öreg az ő hibája miatt. Igaz, még az öccse hibái után is inkább elviszi a balhét, csak hogy ne őt bántsa, és biztonságban legyen, azzal nyugtatva magát, hogy amint leérettségizik, olyan messzire viszi innen a másikat, hogy a férfi soha ne találjon rájuk.
- Vin... Ugye apa már alszik? - pillant be félve az ajtón, azon a kis résen amit meghagyott, s csak akkor nyitja szélesebbre, mikor megpillantja az említettet, és annak nyugodt bólintását. - Te is menj gyorsan aludni, mert holnap korábban foglak kelteni... Jó éjt! - még egy apró puszit nyom a homlokára, ahogy mellé ér, de aztán már siet is be a szobájába, hisz holnap is legalább ennyire hosszú lesz a napja, és lassan már kelnie kéne...

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Szelek szárnyán repülve ||  saját
Vendég
✥ Vendég ✥
avatar


Témanyitás ✥ Re: Aimee Labelle •• Szomb. Okt. 21, 2017 9:50 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Aimee,

az aviképed és a gifek láttán azt hittem, hogy valami végtelenül aranyos, cuki előtörténet fog várni, és bár a karakter maga tényleg ilyen, a történet szomorú színezete mégis teljesen másképp hozta ezt elő. A család jellemzése bár egészen rövidre sikerül, mégis tökéletes bevezetőként szolgál a napod leírásának. Sokan szeretnek eltitkolni kulcsinformációkat a történetükből, annak reményében, hogy így titokzatosabb, rejtélyesebb lesz az, de örülök, hogy ez esetben te nem éltél hasonlóval - teljesen más hangulatot adott az egésznek az, hogy az olvasó tisztában volt édesanyád elvesztésével és édesapád alkoholizmusával. Mondhatni, így már az első soroktól kezdve azon izgultam, hogy ugye nem fogsz lebukni édesapád előtt? Vagy ha fel is bukkan, ugye nem esik bajotok a testvéreddel?  Rolling Eyes
Szívszorító volt azt olvasni, hogy mennyire képes megváltozni egy szülő azok után, hogy elveszíti a párját... és hogyan változtatja pokollá a saját gyerekei életét, mint ha nekik nem fájna ugyanúgy az anyjuk elvesztése. Ahogy az is, hogy neked, mint egy szem lánynak a családban kellett hirtelen felnőni ebbe a szerepbe, az iskola és a munka mellett ráadásul! Ami egy felnőtt számára sem kis teljesítmény lenne. Azt pedig kimondottan szívmelengető volt olvasni, hogy milyen szeretetteljesen véded, óvod a kisöcsédet edi
Kíváncsi vagyok, vajon tervezed-e meghirdetni a tanárodat, s ha igen, milyen szerepe lesz még a későbbiekben az életedben? Vagy meddig fogod bírni ezt az életet folytatni, apátok árnyékában?

Azt kell mondjam, hogy összességében kimondottan szimpatikus karaktert alkottál, ráadásul a soraid is csak úgy olvastatták magukat, hogy csak azt sajnáltam, ilyen hamar vége lett... O.O De nem is tartanálak fel tovább, megkérlek, hogy foglalj avatart, aztán pedig irány a játéktér, felbolygatni kicsit a párizsiak életét!


tudomány emberei
avatar
● ● Posztok száma :
462
● ● Reag szám :
192
● ● Keresem :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● karakter arca :
Chris Pratt

Aimee Labelle
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Karakterlapok-