A Családunk halott tagja
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ A Családunk halott tagja •• Kedd Okt. 10, 2017 2:04 pm

SzabadFoglaltElkelt

VálaszthatóNév


Karakter arca;;
James Mcavoy
ED WESTWICK
Csoport;;
Visszatérő
IDE ÍRD
Életkor;;
30
35
Foglalkozás;;
Üzletember
IDE ÍRD


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Röviden. Ascanius Moreau voltál és leszel mindig is. Meghaltál, de mégis életben vagy.

Maëlys szemszögéből:

Sose volt a legjobb a viszonyunk, sőt, talán én voltam a kedvenc játékszered, akin kiélhetted a kegyetlenségeid. Nem, engem sose ütöttél meg, vagy emeltél kezet igazán addig a végzetes napon, ami a halálodba került, de nem is kellett. Elég volt az, hogy tudtam, mit művelsz másokkal és még se tehettem semmit se, vagy csak az, hogy a szavaiddal belém rúgj, sakkban tarts. Ikrek vagyunk, te láttad meg a napvilágot pár perccel korábban és ezt sose rejtetted véka alá, hogy emiatt te vagy az, aki mindig megmondhatja mit lehet és mit nem. Pontosan tudtad, hogy nem akarom apa nevét viselni, ahogyan könnyedén voltál a mintagyerek és a legjobb gyerek a családban apánk szeme előtt, mert ő nem látta azt, hogy mekkora kegyetlenséget is örököltél tőle. Baleset volt a halálod, de vélhetően te nem így látod, és alig várod azt, hogy valaki másnak a képében újra belerondíts az életembe. Főleg, hogy tudod kismama is vagyok, így vélhetően erre is van már terved, hogy miként tegyél keresztbe, vagy netán megvárnád, amíg megszületik, hogy utána elrabold bosszúból? Ki tudja, de az biztos, hogy irányomba nem kedvességed hajt, hanem sokkal inkább a bosszú, még akkor is, ha netalántán jobb számodra a második esély.

Samuel szemszögéből:

A legjobb barátom voltál, imádtalak és elég közel kerültél hozzám. Én is hozzád. Sosem tudtam, mit rejtegetsz előttem, amit csak az ikertestvéreddel szemben teszel meg. Kisegítettél, ha épp pénz kellett, hazudtál apának, ha épp arra volt szükség. Persze az igazság mindig kiderült és ez nálunk sem volt másképp, de kiálltál mellettem. Védelmeztél apától, a seggfejektől a suliban, mindentől szinte… miközben a háttérben teljesen más játszódott le.
Mikor meghaltál egy világ omlott össze bennem, Maelys szavaitól pedig nem tudtam szabadulni. Nem voltál te olyan ártatlan, mint azt hinném. Olyan voltál, mint apa, nála is gonoszabb, talán kettős személyiségű…


És mond csak bátyám? Mihez kezdesz/kezdtél most az új helyzeteddel? Beletörődtél és hagytad elúszni a régi életedet? Sajnos…nem így ismerünk az ikereddel, aki felad mindent egy csapásra. Bosszút akarsz állni? Szerinted hagynám, hogy bármi baja essen a nővéremnek? Gyere és megtudod mekkora is lett közöttünk az összetartozás. Nagyobb, mint hinnéd.  

Mindenképpen szeretnénk, ha a karaktert olyan valaki vállalná el, aki aktív is tud vele lenni, és nem csak havi egy-egy reaggal kápráztat el minket. Ráadásul mozgasd meg a város lakóit.
És hát végezetül, természetesen, nagyon várjuk mindketten az úriember érkezését

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Maëlys & Samuel

avatar
● ● Posztok száma :
164
● ● Reag szám :
142
● ● Keresem :
Our Family

● ● karakter arca :
Cohl Mohr

A Családunk halott tagja
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Davidson család

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-