Francis Dupont
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 1:03 pm ✥

✥ Pént. Okt. 19, 2018 4:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 6:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói

Francis DupontTémanyitás ✥ Francis Dupont •• Kedd Okt. 10, 2017 6:14 pm

Francis Yvonne Dupont
Rétorománul álmodtam,
fogalmam sincs, valójában hogy hangzik,
de ezen a képzeletbeli nyelven is elég pontosan tudtalak szeretni.

általános jegyzet
» Anyja neve: Isabelle Dupont - 50 - meteorológus
» Apja neve: Marcell Dupont - 54 - alelnök
» Testvérek: Feminista Dupont - 25 ;; Autista Dupont- 23 ;; Kiforratlan Dupont- 20
» Egyébb hozzátartozók: ifjabbik Mrs. Dupont

Isabelle az öreg szarkasztikus, akinek sohasem elég az ami van, és ha mindene meglenne, akkor sem lenne tökéletes az élete. Ötven éves nő létére nagyon is jól tartja magát, ennek ellenére szinte elviselhetetlen. ne tévesszen meg a látszat: belülről rohad.
Marcell a pályája csúcsán lévő politikus, hidegvérű, láncdohányos. Nehéz vele, de sokkal könnyebb, mint Isabellevel, képes elismerni más munkáját, de képtelen megbocsájtani.
Feminista Dupont. nőjogi aktivista, és én nagyon büszke vagyok rá. Kitörni egy olyan családból ami sok mindent vár el, de szinte sohasem támogat? Gratulálok. De tényleg. És imádlak, tüntetni is járok veled, és nem azért mert menő.
Autista Dupont. Nem nagyon, de azért autista. Nehezen barátkozik meg új emberekkel, és nehéz új dolgokhoz szoktatni. Rendmániás, és utálja a műszálas dolgokat. Sohasem eszik olyat ami zöld. A szüleink szégyene. Hatalmas kincs. A legtökéletesebb ember a Földön.
Kiforratlan Dupont. A legfiatalabb, az utolsó lehetőség. Isabelle szeretné ha híres színésznő lenne belőle, ha mát mi többiek nem tudtuk beteljesíteni az álmait. De ha színésznő nem is, híres azért legyél. Isabelle szerint. Szerintem meg csak mutass be neki,
úgy ahogy mindannyian tettük.
Mrs. Dupont. A feleségem, és nincs több hozzáfűznivalóm.
tudj meg többet
» Születési hely: Franciaország, Párizs
» Születési idő: 1990 május 12.
» Mikor érkezett a városba: már nem is emlékszem

Fefe, okoska
Aaron-Taylor Johson
27
oktatás és matematikus illetve egy egyetemen professzor segédFigyelem, az írás trágár beszédet és szexuális utalásokat tartalmaz!

Bazdmeg.
Mintha az elmúlt fél óra nem lenne több puszta emléknél, állok föl a kanapéról, és úgy ahogyan vagyok - meztelenül, kábán és értetlenül - az egyetemi dolgozószobámban lévő hatalmas tölgyfaasztalhoz lépkedek. A szemem végigsiklik a káoszon, amelyet mi hagytunk magunk után. A földre számításokkal teleírt papírok hullottak, és most a talpam alatt gyűrődnek, ruhadarabok hevernek mindenfelé, az asztalom, a mindig olyannyira rendezett asztalom szintén romokban hever. A borospohár fekszik, pedig nem is részeg, állnia kellene. Belőle a nedű szétfolyt és az asztalon maradt papírok kortyolták föl, amin így hatalmas vörösborfoltok vannak.
Megkerülöm az asztalt, türelmetlenül, kissé remegő kézzel húzom ki a legfelső fiókot, ahol szokatlanul nagy a rend. Minden patikasorrendbe állítva: toll, könyv, gyújtó, kréta, ezüsttárca. Egy pillanatra megakadok a mozdulatban és eszembe jut Janine arca, ahogy rosszallóan ráncolná a szemöldökét ha meglátná mihez nyúlok. Csakhát ez mind nem számít már. Ha a feleségem megtudná, hogy mi történt, a legkisebb gondja lenne hogy éppen rágyújtani készülök.
Egy szálat szeretnék csak elszívni, de az idegállapotom, az elmúlt hosszú percek történései és a tömény szex szag arra késztet, hogy a dobozt vegyem el, és azon nyomban pótoljam be a lemaradásom - mármint ami a tüdőrákot illeti. -
Közben eszembe jut anyám, hogy fintorogna ha meglátná a káoszt ami körülvesz, meg a lányt aki a szobában lévő bőrkanapén fekszik meztelenül.
Rápillantok, eddig nem bírtam megtenni. Rettegtem, hogyha újra meglátom a feszes melleit, vagy a kócos frizurát, újra megkívánom. De semmi sem mozdul bennem, nem ömlik vér az alsó felembe, nem érzek vágyat a meredező mellbimbók láttán. Mintha a húgomat látnám meztelenül.
Felsóhajtok, a cigarettámról a hamu a vörösbortól áztatott lapra hull. Rábámulok a hamudarabra, és elképzelem, ahogy a pokol tüzén égek el.
Bazdmeg..
A foltokról elmosódott a női kézírás, így hát egy tollért nyúlok, kezem vonalát követve a szemem sarkából látom a lelkes matematika hallgatót aki serényen járt segítségemre a kutatásban. Mennyi időt töltöttem el vele kettesben, na meg a számológép, a könyvek és a csillapíthatatlan tudásvágy társaságában. Soha, ismétlem soha ne fordult meg a fejemben, hogy lefeküdjek vele. A kutatásban csak egyszerű partner volt, egy nagyon lelkes, amúgy szexi és okos partner. De hé! Van egy csodálatos barátnőm akit hamarosan feleségül veszek. A legtökéletesebb nő akivel valaha találkoztam. És most megcsaltam. Megcsaltam mert ez a lány bort itatott velem, mert a papírlap a kezemből a földre hullt,és ahogy hajoltam lefele, megállított  a mozdulatban. Tulajdonképpen nem akartam megtenni, de képtelen voltam már visszautasítani.
Beírom a számomra helyesnek vélt számokat az elmosódott helyekre, homlok ráncolva figyelem a számításokat, közben már az ötödik cigit szívom.
Fölpillantok. Észre sem vettem , hogy a lány már az asztal előtt áll.
Valami furcsa csillogás villan a szemében, bátran, már-már túlzottan zavarón áll előttem, mintha soha többé nem lenne titkunk egymás előtt, mintha az ami köztünk történt, már végleges lenne.
- Elbasztad... -
Gondolok egyszerre a számításra és a történtekre.
- Kurvára elbasztuk... -
Szó szerint.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
társoldalak || saját -
Vendég
✥ Vendég ✥
avatar


Témanyitás ✥ Re: Francis Dupont •• Csüt. Okt. 12, 2017 8:56 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Francis,

Bocsánat, hogy megvárakoztattalak, de végre ideértem és remek olvasmánnyal ajándékoztattál meg egy kicsit hosszabb nap után. edi
Igazán ötletesnek találom azt, hogy nevek helyett inkább jelzőkkel illetted a családod bizonyos tagjait. Szerintem még hasonlóval nem találkoztam, ahogyan érdekes volt utána olvasni azt is, hogy kiről mit gondolsz, vagy éppen azt, hogy kisebb fajta lázadás azt hiszem még mindig él benned a szüleid irányába, de talán legfőképpen az édesanyád felé.  
Amikor megláttam a figyelmeztetést a történeted elején, akkor kicsit aggódtam, hogy vajon milyen is lehet, vagy esetleg Fifty shades of grey fog-e visszaköszönteni, de szerencsére nem így volt. Tökéletesen megtaláltad az egyensúlyt, hiszen mutattál is valamit, miközben sok minden kicsit rejtve is maradt. edi Azt kell mondanom, hogy szépen megkavartad magadnak a dolgokat és egyet kell értenem, hogy eléggé elcseszted a dolgokat vélhetően. Rolling Eyes Kíváncsi vagyok arra, hogy miként is fogod helyre hozni, vagy éppen a drága „nejed” mennyire fog megenni azért, amit tettél, vagy éppen miként is fog kiderülni, már ha ki fog. De ahogyan mondani szokás, innen lesz szép fordítani és helyre hozni a dolgokat. Razz  A fogalmazásod pedig igazán megnyerő és élvezet olvasni. woo

Nem is szeretném tovább húzni az időt, hiszen játéktéren a helyed. Hess foglalózni, majd pedig pajtit találni. Jó szórakozást kívánok! lufi
Hope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
Elit
avatar
● ● Posztok száma :
799
● ● Reag szám :
324
● ● Keresem :
My Mom
● ● karakter arca :
✶Morgan Crabtree (Emblu)

Francis Dupont
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Karakterlapok-