Queen of the streets -- Morgane
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 11:39 pm ✥

✥ Yesterday at 10:43 pm ✥

✥ Yesterday at 10:37 pm ✥

✥ Yesterday at 10:24 pm ✥

✥ Yesterday at 9:46 pm ✥

✥ Yesterday at 9:34 pm ✥

✥ Yesterday at 9:28 pm ✥


✥ Yesterday at 9:05 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Morgane Aya Galland tollából
Témanyitás ✥ Queen of the streets -- Morgane •• Szer. Okt. 11, 2017 7:21 pm

Morgane Aya Galland
Relatív, hogy mi számít bűncselekménynek; ez olyasvalami, amit a kormány kedve szerint értelmez és újraértelmez. A legtöbb ember nem igazán tudja, hogy hol a határ a törvény betartása és megszegése között. Ha őrizetbe vesznek, tovább romlik a helyzet, mert a legtöbben elhiszik, hogy a kormánynak jó oka van a letartóztatásra.

általános jegyzet
» Anyja neve: Valerie Monroe ( meghalt )
» Apja neve: Valentine Galland
» Testvérek: Marius Galland ( elhunyt 6 éves korában), Gaspard ( Big G.) Galland, (31) jelenleg börtönben ül, lánykereskedelem miatt
» Egyébb hozzátartozók:Tigris a lakótársam

Nagyon hamar elveszítettem a családomat, már ha egyáltalán lehet családnak nevezni ami nekem jutott. Apám lelépett öt éves koromban, mert felszedett valami fiatal kis csitrit, anyám pedig az alkoholba menekült. Napról napra egyre rosszabb lett. lassan már semmi nem érdekelte csak az, hogy itallal kábítsa az agysetjeit. Megfeledkezett anyai kötelességéről, elhanyagolt mindhármunkat. Szar anya volt, ezen nincs mit szépíteni.
Az öcsém volt a mindenem, az életem, bármit képes lettem volna feláldozni érte. Azt terveztem, hogy munkát találok, és kirángatom őt abból a mérgező környezetből amibe anyánk miatt került. Egy esős délután viszont minden álmom köddé vált, amikor iskolából hazafele menet, az öcsém vérbefagyott teste fogadott a betonon. Anyánk annyira kiütötte magát, hogy nem nem vette észre ahogy a kicsi felmászik az ablakba és kizuhan.Egy világ omlott össze bennem, soha többé nem tudtam az anyánk szemébe nézni. Néhány év múlva viszont beteljesedett a sorsa és a saját hányásába fulladt bele. Ezután kerültem apám gyámsága alá, de nem tartott sokáig. Tizenhárom évesen megszöktem, a bátyámnál húztam meg magam, amíg őt is be nem zárták az ügyletei miatt. Alig voltam tizenhat éves, amikor az utcán kellett megtanulnom érvényesülni, de egész jól feltalátam magam, én lettem az itcák királynője.  
tudj meg többet
» Születési hely: Bordeaux, Franciaország
» Születési idő: 1992. szeptember 20.
» Mikor érkezett a városba: 3 évesen

Ane
Madeline Rae Mason
25
Törvényen kívüli, zsebtolvaj

Kezemben a füstölő cigarettával lépek be a terembe. Mindig ugyanaz, ugyanolyan unalmas tapéta a falon, ugyanazok a száradó virágok a sarokban. A képek, a múltheti látogatásom óta még mindig ferdén állnak a falon. A hatalmas kanapén a párnék jobbra-balra dőlve, mintha az emberek azokba kapaszkodnának miközben éppen életük legfájdalmasabb emlékeiket idézik fel. Nem foglalkozom a „dohányozni tilos” táblával. Az ilyen apróságok sosem érdekeltek, nem most fogok megváltozni.
- Ane...másképp nézel ki. És mondtam, hogy nem cigizhetsz idebent.
Lehuppanok a bőrfotelbe, lábamat hanyagul az íróasztal lapján pihentetem, nem foglalkozom azzal, hogy esetleg sáros nyomokat hagyok valamilyen dokumentumon.
- Dokikám. A rózsaszín az én színem igaz? szívok bele a cigibe és a füstöt egyenesen a fiatal férfi arcába fújom.
- Morgane! Ne fújd rám azt a rohadt füstöt. Mintha meg sem hallanám, annyira nem érdekel, hogy most éppen miért nyavalyog, hogy arra nincsenek szavak.
Csendben ücsörgök a fotelben, lábaimat még mindig az asztalon pihentetem és várom, hogy megszólaljon. Néhány percnyi csend után végre rám emeli a tekintetét.
- Találtál valami munkát? Már megint jönnek az unalmas kérdések, felsóhajtok, hogy érezze mennyire unom már ezt csinálni minden kibaszott héten. Elnyomom a cigi csikket a cipőm talpán, majd hanyagul bedobom a kukába.
- Nem. Még nem. nem mintha olyan nagyon kerestem volna, de ez az információ nem tartozik rá.
- Akkor miből élsz? Hogyan tartod fent magad? Ugy-e nem a testedből? megköszörüli a torkát zavartan és valamit írogat a jegyzetfüzetébe. Kacér mosoly kúszik az arcomra, végre a kezembe vehetem az irányítását ennek a vacak néhány órának.
- És ha igen? Nagyon zavarna? Tudod...az, hogy dugunk néha az unalmas beszélgetések helyett nem jelenti azt, hogy más nem kaphat meg. Remélem ezzel tisztában vagy. Felpattanok a székről és az asztalt megkerülve közelebb kerülök hozzá. Kezemmel lesöprök néhány tollat és aktát a földre, hogy fel tudjak ülni az íróasztalára. Szinte látni lehet rajta, ahogy a szíve verdes a mellkasába. Tetszik ez a szituáció, tetszik egy kis szexel ennyire lehet irányítani a férfiakat.
- Nem erről van szó. Hiba volt...ami köztünk történt...nekem az a dolgom, hogy biztosítsam a felügyelőtisztet, hogy nem fogsz visszaesni, hogy próbálsz beilleszkedni a társadalomba. Jelentéseket kell leadnom minden héten...de nem fog menni, ha ennyire makacs vagy. Egyre jobban kezd idegesíteni ez a fasz. Nem tudom, hogy mit képzel magáról, akkor nem panaszkodott, amikor a farka a számba volt. Nekem úgy tűnt, hogy nagyon is élvezte.
- Most jön az a rész, hogy többé nem kefélhetsz meg, mert ott van neked a prűd kis kurva menyasszonyod, igaz? Ne nevettess. A múltkor még elsírtad magad az ölelésemtől. Most meg jössz nekem az ilyen faszságokkal? Azt hittem, hogy teljesen jól fog működni ez a dolog kettőnk között. Én megadom neked mindazt amit a drága egyetlen nem tud, te pedig folyamatosan jelented, hogy milyen jó kislány vagyok és szépen fejlődik a személyiségem. Ez mindkettőnknek jó üzlet lenne, nem így van? kérdezem, miközben lecsusszanok az íróasztalról és közelebb araszolok hozzá. Fölé hajolok, annyira, hogy ajkam már majdnem az övét érinti.
- Mondd csak, mire vágy? lehelem ajkaira és jobb kezemmel rámarkolok a férfiasságára. Látom ahogy izzadságcseppek gyöngyöződnek a homlokán. Felsóhajt, és finoman, de eltol magától.
- Mesélj. Mit éltél meg, amikor édesanyád meghalt? Hogyan érintett, amikor az öcséd távozott el? Mennyit tudtál a bátyád üzleteléséről? És miért döntöttél úgy tizenhat évesen, hogy inkább a magad ura leszel és az utcák királynőjévé válsz? hangja a monológ végére teljesen elfogy, látni lehet a homlokán lüktető ereket, ahogy próbál koncentrálni. Felsóhajtok. Nem hiszem el, hogy nem tud elszakadni ezektől az idióta emlékektől. Mi köze van a múltamnak ahhoz, hogy most hogyan élek? Nem értem meg ezeket az agydokikat. Dühös pillantásokkal ostromlom, azt hittem ezt már rég megbeszéltük. Nem akarok a családomról beszélni. Sem neki, sem senki másnak.
- Tényleg tudni akarod? förmedek rá. - Rendben. Legyen. Az öcsém hat éves volt amikor az a mocskos kurva, akit nem neveznék anyának a piás üveget emelgette ahelyett, hogy gyereket nevelt volna. Kizuhant a hatodik emeletről. Kurvára nem így kellett volna történnie. Neki még élni kellett volna. Attól a pillanattól fogva gyűlöltem őt. Egyetlen könnycseppet sem hullattam, amikor néhány év múlva a saját hányásába fulladt bele. Megrémisztett a látvány, hiszen csak 13 éves voltam, de néhány rossz álom és már el is felejtettem. Örökre. Szóval, baromi hálás lennék, ha nem hoznád fel nekem minden alkalommal. mély levegőt veszek mielőtt folytatom.
- Apámhoz kerültem, akit kb 5 éves korom óta egyáltalán nem láttam. Nem tudtam beilleszkedni a cuki kis családjába, próbálkoztam, de nem bírtam a kurvája fejét. Úgyhogy leléptem. Egy ideig a bátyámnál laktam, de miután őt lecsukták, az utca maradt az egyetlen otthonom. Feltaláltam magam. Most...most pedig itt vagyok. Huszonöt évesen, és baromira nem érdekel ez az egész, nem érdekel a külvilág, az emberek és úgy...tulajdonképpen senki. Jó ez így nekem. Előhalászok a zsebemből még egy szál cigit és minden tilalom ellenére újra rágyújtok. Figyelem ahogy csendben jegyzetel valamit a füzetébe, hol engem, hol pedig a papírlapot nézve. Látom az arcán, hogy szeretne kérdezni valamit, és néhány másodperc után ki is böki.
- Bolti lopás, zsebtolvajlás, gyújtogatás és késelés. Van ezekre magyarázatod?
- Mindig azok a hülye magyarázatok. Mi értelme van? Loptam és raboltam, mert valamiből meg kell élni nem igaz? A késelés önvédelem volt. Senki nem foghatja meg a seggem, ha én nem adok rá engedélyt. De túlélte a szarházi, szóval vehetjük úgy is, hogy meg sem történt. Igaz? A gyújtogatás...az meg...tudod, hogy milyen sokat dohányzom és néha elég veszélyes tud lenni. hajolok hozzá ismét közelebb. Az elszívott csikk újra a szemetesben landol, majd ugyanazzal az energiával ülök a férfi ölébe.
- Rá térhetnénk végre a lényegre? Mára eleget meséltem. ajkam követelőzően kap az övé után. A kezdeti ellenállása alábbhagy, a toll kihull a kezéből és átöleli a derekam. Kezem felfedezőútra indul a kidolgozott testen, és ajkaim egyetlen pillanatra sem válnak el az övétől. Nem ő a legjobb partner akivel dolgom volt, de inkább nyitom szét neki a lábamat, csak ne kelljen a nyomorult életemről beszélnem. Elég volt egyszer megélnem őket, nem szeretem, ha a múltat feszegeti.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
*** || saját
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
43
● ● karakter arca :
Madeline Rae Mason


✥ Szeretettel Raphaël Deschamps tollából
Témanyitás ✥ Re: Queen of the streets -- Morgane •• Csüt. Okt. 12, 2017 11:34 am

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Morgane!

Huhh, azt kell mondjam, jó színes pb-t sikerült választanod A leányzót eddig nem ismertem, de rákeresve a képeire, mit ne mondjak, színes egyéniség xD Jó látni, hogy nem mindig csak a megszokott, ismerős arcokkal alkotnak karaktert, de időről időre ismeretlenek is feltűnnek, az pedig pláne dícséretes, hogy pont olyan csoportba alkottál karaktert, amelyik eddig ennyire elhanyagolt volt - az igazat megvallva magam sem értem, hogy miért, mert szerintem számtalan jó játéklehetőséget rejt az, ha az ember megkerüli a törvényeket ilyen-olyan módon Rolling Eyes Azt mondjuk nem tudom, ilyen figyelemfelkeltő külsővel mennyire megy sikeresen a zsebtolvaj-biznisz nálad, én személy szerint tuti nagy ívben kerülném azt, aki ilyen kinézettel próbál a közelembe férkőzni, de nem vagyok egyformák, meg gondolom, megvannak erre is a megfelelő praktikáid Cool
Ellenben a nehéz, bűntényekkel tarkított családi háttérről szépen jön az, hogy miért is pont ezen a pályán kötöttél ki, pláne annak fényében, hogy milyen lázadó természettel áldott meg a sors. Lehet, sőt, biztos, hogy lettek volna más lehetőségek is, talán könnyebbek, talán nehezebbek, de valljuk be, nehéz elképzelni a karaktered mentalitása után, hogy akár árvaházban akart volna nevelkedni, vagy valami éhbérért, legális úton kidolgozni a lelkét Cool
Érdekes volt azt is látni, hogyan manipulálod női "adottságaidat" bevetve szerencsétlen férfiakat, bár azt megjegyzem, azért egy +16 vagy +18 figyelmeztetés szívem szerint elfért volna a történeted elején, akár az erőszakos jelenetek, akár a szexuális utalások vagy csúnya beszéd miatt is doboz

Mivel azonban néhány apró elgépelésen kívül különösebb problémát nem találtam a történeted kapcsán, így természetesen elfogadva Smile Sipirc avatart foglalni, act. chk.-be bevésni a neved, majd birtokba venni az utcákat, kíváncsi vagyok, ki fog elsőként áldozatodul esni Rolling Eyesavatar
tudomány emberei
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
400
● ● Keresem :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● karakter arca :
Chris Pratt

Queen of the streets -- Morgane
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Hela; the queen of life&death

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: Elfogadott karakterek :: Törvényen kívüliek-