Pascal Lamoureux
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 11:53 pm ✥

✥ Yesterday at 11:11 pm ✥

✥ Yesterday at 9:47 pm ✥

✥ Yesterday at 9:21 pm ✥

✥ Yesterday at 9:19 pm ✥

✥ Yesterday at 9:00 pm ✥

✥ Yesterday at 9:00 pm ✥

✥ Yesterday at 8:59 pm ✥

✥ Yesterday at 8:59 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Pascal Lamoureux✥ Szeretettel Pascal Lamoureux tollából
Témanyitás ✥ Pascal Lamoureux •• Vas. Okt. 15, 2017 12:57 pm

Pascal Lamoureux
Az oly madár igen ritka,
Melynek kedves a kalitka.

általános jegyzet
» Anyja neve: Joanne Lamoureux
» Apja neve: Oscar Lamoureux
» Testvérek: Hervé Lamoureux, Olympe Lamoureux
» Egyébb hozzátartozók: nagymama, nagypapi, szomszédasszony (Hé! Tök jót lehet beszélni vele...), keresztszülők, uncsitesók  stb.

Apával: jó... már amennyire jónak nevezhető az a kapcsolat, ahol csak telefonon keresztül tartjuk egymás között a kapcsolatot, és átlagosan 3 hétig nem látom. De amúgy ha ez nem lenne és megint olyan lenne, mint régen, akkor szerintem  elég jól meglennénk. Anyával: rossz. Mit vártok? Megcsalta apát. Olympe: csodálatos (?). Nem merek mást írni az ikertestvéremről, mert félek, hogy megint nekem ront azzal a fa karddal. Hervé: hiányzik. Ő apával maradt, mi meg anyával. Már nagyon kéne egy kis testvéri hármas verekedés. Még itt semmi értékes vázát nem törtünk össze.
 
tudj meg többet
» Születési hely: Épernay
» Születési idő: 2000.01.1
» Mikor érkezett a városba: 2017.06.20

Pascaaal
Leonardo  alwaysyoung DiCaprio
18-1
oktatás és diákKedves Doktor Úr!

Tudom , hogy anya csalja valakivel  apát, de eddig nem beszéltem róla  senkinek sem. Talán mert magam sem tudom elhinni, és ezért inkább tagadásban élek. Miért cserélné le apát? Gazdag is, jóképű is, és van három közös gyerekük. Egyszerűen nem állt össze nekem a kép.

Apai ágon  a teljes családom a pezsgőgyártással foglalkozik, ami azt jelenti, hogy van egy multi cégünk egy nagy gyárral. Pár fontos ember  volt nálunk, amikor ez történt. Apám az urakat a gyárban vezette körbe és arról beszélt nekik, hogy milyen új gyártási technikákat lehet már alkalmazni. Az igazság az, hogy nagyon nem figyeltem... a robotika eléggé távol áll tőlem. Unatkoztam, főleg, hogy mikor ők kóstolták a 1339.–féle pezsgőt, akkor sem kaptam egy kortyot sem. Csak ott álltam apám oldalán, majd mikor úgy láttam, hogy biztosan nem figyel senki, akkor szépen elhúztam a csíkot. Felültem egy biciklire és hazatekertem.

Anyám pedig erre nem igen készült fel. Ott enyelgett a konyhákban a szeretőjével. Nem zavartam meg őket, egy pár pillanatig néztem az ablakon keresztül, majd inkább a garázson keresztül mentem be. Azóta se beszéltem erről senkinek. Lefagytam és talán még mindig nem olvadtam ki. Nem engedtem az elmémnek, hogy elkezdjen gondolkozni rajta. Úgy vettem tudomásul, mintha csak egy átlagos szombati esemény lenne.

Ugyan így fogtam fel mikor a nyár elején anyám kijelentette, hogy Párizsba költözünk. Azt mondta, hogy a gyerekek miatt. Mert a nagyváros nagyobb lehetőségeket ad nekünk. Mikor ezt a hazugságát adta be apának, akkor sem szóltam semmit. Lehet, hogy kellett volna. Lehet, hogy oda kellett volna állnom apám elé és elmondani neki, hogy csak azért akar a fővárosba költözni a drága neje, mert a szeretője ott él. De nem tettem meg. Fogalmam sincsen hogy miért... A szomszéd asszony szerint azért nem, mert akkor az egész megcsalós dolog igazzá válna. Így viszont csak az én titkom. Ameddig apám nem tudja, addig el tudom hitetni magammal, hogy még normális a családunk. Sokak szerint furán gondolkozok... egyre inkább úgy érzem, hogy igazunk van.

Még én is érzem, hogy egyre inkább furább vagyok napról napra. Talán az egész hazudozós dolog miatt. Tudjátok eléggé kiakaszt az, hogy nem tudok mit tenni, és  apám jóhiszeműsége, anyám irányítás mániája és az ikernővérem kétségbe esése.  Persze mindenki azt hiszi, hogy a város miatt vagyok feszengőbb az átlagosnál. A szüleim közös ( ha ennek van egyáltalán bármi jelentése kettőjük között...) beleegyezéssel elküldtek egy gyermekpszichológus. Te adtad ezt a kis "házifeladatot". Érdekel, hogy mit fogsz szólni, ha megtudod az igazságot a levelemből.

Valakinek el kéne talán mondanom. Apának? Nem, ahhoz nem állok még készen, hogy tönkre tegyem az életéről felállított képet. Legalább ő higgye azt, hogy a felesége ugyan úgy szereti, mint régen. Anyának? Oh, nem adom meg neki az örömet. Inkább, hagyom, hogy az egész család előtt a saját hibája miatt fog összedőlni a hazugság palotája. Olympe? A nővérem így is ki van borulva a költözés miatt. Hervé? Van elég dolga ifjú család apaként.

Ja most biztosan azt fogja mondani, hogy csak kifogásokat keresek. Azt kell mondanom, hogy teljesen igaza van. Gyáva vagyok.

Hány szót is kért? Mindegy már nem emlékszem.
De ezekről egy szót se az anyának...

Tényleg! Még nem is beszéltem arról, hogy talán tudom, hogy ki a szerető. Van egy sejtésem, hogy ki, de még nem vagyok biztos benne. Ez az egész Poirot szerep nem igazán az én asztalom még. Van kedve segíteni?

U.I: máskor légyszíves ne hagyja  anyám ágy alatt a koszos  alsó gatyáját, mert Olympe majdnem megtalálta.

Üdvözlettel,
a szeretőd fia, akit jobb, ha nem nézel hülyének
Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
egy teleportáló űrhajóval ||  saját  


A hozzászólást Pascal Lamoureux összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 07, 2017 8:02 pm-kor.
avatar
Középisk.
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
25
● ● karakter arca :
Leonardo DiCaprio


✥ Szeretettel Raphaël Deschamps tollából
Témanyitás ✥ Re: Pascal Lamoureux •• Vas. Okt. 15, 2017 5:46 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Pascal,

Azt kell mondjam a téma ismerős, legalábbis ami a "hogyan-hullik-szép-lassan-darabjaira-egy-család" című történetet illeti, igaz, igencsak más okok miatt, de karakterem is hasonlón meg át mostanság. Ettől függetlenül azonban érdekes volt olvasni, milyen is az, ha valaki teljesen más oldaláról, formájában, nézőpontból ragadja meg a történetet. Az biztos, hogy soha sem egyszerű az ilyesmi, elfogadni azt, hogy az eddig oly megszokott, jól működő egység a múlté lesz... Viszont azt kell mondjam, hogy kimondottan érdekesen kezeled az egészet ezzel a titkolózás-témával, ügyesen a költözés hatásának álcázva a dolgot.
Tetszett, ez a leveles megoldás, pláne, hogy egy pszichológusnak íródtak a sorok, akit, mint tudjuk, köt a titoktartás... Rolling Eyes és be kell valljam, nem is számítottam rá, hogy ilyen csavart fogsz elejteni a végén! Mondanám, hogy mosolyt csalt a szavamra a sok keserűség után ez a bravúros "touché", de nem illik más nehézségein mulatni, szóval... Rolling Eyes Ellenben a dolgok mögé nézve, cseles volt anyuka részéről, hogy pont ehhez a dokihoz küldött, hátha sikerül kijátszani a titoktartós részt - részedről pedig az, hogy milyen szép, övön aluli ütést vittél be a hűtlen kettősnek
Kíváncsi vagyok, hogy a jövőben hogyan alakulnak még a dolgaid, esetleg jön-e még más is a családból, azt pedig külön "vicces" volt látni, hogy egy, a valóságban ilyen idős színész fiatalabb arcát választottad pb gyanánt Végtére is, miért ne? Képek akadnak Leóról Rolling Eyes

Nem is húznám tovább az idődet, megkérlek, hogy foglalj avatart, aztán pedig irány játszani! Jó szórakozást és üdv, mint az act.chk. utáni első, elfogadott karakter Cool


avatar
tudomány emberei
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
427
● ● Keresem :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● karakter arca :
Chris Pratt

Pascal Lamoureux
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Karakterlapok-