Haku Miyake
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 1:03 pm ✥

✥ Pént. Okt. 19, 2018 4:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 6:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói

Haku MiyakeTémanyitás ✥ Haku Miyake •• Vas. Okt. 15, 2017 5:46 pm

Miyake Haku
i'm not lost just visiting

általános jegyzet
» Anyja neve: Haruno Akira 
   » Apja neve: Miyake Goro
   » Testvérek: Miyake Rie
   » Egyéb hozzátartozók:  Semmi érdemleges

  A családomban mindenki orvos, de tényleg. Apa urológus, anya gasztroenterológus, a nővérem meg szemész, fárasztó egy bagázs, sótlanok és túlintelligensek, komolyak, mint egy vakbélgyulladás. Ettől függetlenül azért nagyon szeretem őket, csupán belehalok, ha azt kell hallgatnom, ahogy a napjukról mesélnek, elhányom magam, ha még egy prosztatavizsgálat történesei hangoznak el a vacsora mellett. A szüleim nem helyeselnek nagyjából semmit, amit csinálok, tehát már egy pár éve harcban állunk egymással, ennek ellenére minden fontosabb ünnepen és a szülinapomon is elmondják, hogy mennyire szeretnek, mégha elég hülye is vagyok, az sem baj, hogy az IQ-m jóval kevesebb, mint Rie-é. A nővéremmel egyébként elég jó a viszonyom, mióta megtanulta, hogy nem érdemes velem a munkájáról beszélgetni, azóta nagyon jó testvérem, a mai napig őt zaklatom, ha nyomorom van.
tudj meg többet
» Születési hely: Okinawa
   » Születési idő: 1997. április 21.  
   » Mikor érkezett a városba: 2017 szeptemberében

Haku, Haki,Yake
Kim Tae Hyung
20 év
Diák, irodista

-Hol vannak a papírok?
Álmosan pillantok fel a gépről és egy tajtékzó Baptiste néz velem farkasszemet.
-Milyen papírok?-kérdezek vissza. Két hete dolgozom itt, de máris annyi papírt láttam, hogy ha nem tudtam volna hová tűnnek az esőerdők már rég kitaláltam volna, hogy ebben az irodában van az összes telenyomtatva és aláírva.
-Te most szórakozol velem, ugye Miyake?
Ettől a mondattól kicsivel sem lettem okosabb, mivel már eleve ilyen paprikás hangulatában van, még ki sem javítom a szokásos módon, miszerint a Miyake a vezetéknevem és inkább a keresztnevemet preferálom.
-Nem szórakozom, a világ összes papíra...
-PapírJA!-mutat rá azonnal aprócska nyelvi hibámra úgy, mintha legalábbis törzsgyökeres francia lennék - A tegnapi összesítéseket hova cseszted el?
-Sehova, megsemmisítettem őket-vonok vállat.
Én még sosem láttam harmincas, jól öltözött férfit megsemmisülni, de a kollégámmal valami ilyen történhetett. Első körben morogni kezdett, aztán a feje szép lassan elvörösödött, ellilult majd végül elsápadt, ejjnye hát az bizonyára nem  normális reakció.
-Ide figyelj, te potyázó bevándorló, mégis ki  mondta neked, hogy bármit megsemmisíthetsz?
Meg is sértődhettem volna a megnevezésen, ha nem lettem volna teljesen elképedve a viselkedésen és a hangnemen, ez nem volt dúr, de talán még moll sem.
-Nekem Jaira mondta tegnap, hogy azok már a kutyának sem kellenek
-Jaira sem normális, az is csak azért van itt, hogy kevesebb oxigén jusson egy főre...
-Nem az, hanem ő, azt hiszem-segítettem ezúttal én a nyelvtanban, de persze inkább udvariassági szempontból érdekelt a dolog. Japánban aztán nagyon sok mindenre tanítják az embert, de leginkább arra, hogy legyen végtelenül illedelmes és tisztelettudó.
-Na jó, most lett elegem a tudálékosságodból meg pofátlanságodból...
Mit tehet az ember? Hagyom magam berángatni az ügyvédnőhöz, aki éppen nem tárgyal, hanem unott fejjel kevergeti a kávéját. Szép nő, nem sokat láttam, mindig csak akkor van lehetőségem megnézni, mikor épp rohan valahova. Alacsony, vörös hajú, szép arcú és ha jól tippelek maximum tíz évvel lehet idősebb nálam, bár az európaiak esetében bármi megtörténhet.
- Madame Séjour, ez a szerencsétlen kidobta a papírokat, amiket kért-fröcsögte Baptiste, én pedig nem csináltam semmit, csupán meghajoltam a hölgy felé és vártam mi fog ebből kikerekedni.
- Igyon valami erőset, Baptiste mert már megint tiszta ideg-mosolyodik el az ügyvédnő-majd én intézem.
Az ajtó csukódik, Madame Séjour pedig a vele szemben lévő szék felé int, ahol helyet is foglalok.
-Szóval nincsenek meg a papírok...-néz rám és fölvonja szép ívű szemöldökeit.
-Nincsenek. Viszont kérem ne rúgjon ki-nem is magyarázom a bizonyítványom, csupán azt mondom, ami az eszembe jön- vagy legalább ne most, mert ha nem lesz pénzem ki fognak dobni az albérletből. Amúgy normális esetben lenne nálam elég euró, de nem hittem, hogy nem lesz munkám szóval elköltöttem mindenféle hülyeségre. De ha úgy alakulna, akkor a jövő hónapban kirúghat, majd spórolok.
Csak néz rám a mélykék szemeivel és mosolyog, mintha szórakoztatónak találná a kis jelenetemet.
-Milyen hülyeségekre?-érdeklődik és előrébb hajol, még a bögréjét is leteszi.
-Hát...ukulelére, könyvekre meg alkoholra-vallom be bűneimet.
-Tudsz ukulelézni?-kérdezi, arcán érdeklődő kifejezés veszi át a mosoly helyét.
-Nem, de szeretnék megtanulni.
-Mondd csak...hogy is hívnak?
-A nevem Haku-hadarom el gyorsan.
-Szóval Haku...van neked bármi közöd a joghoz?
El kell gondolkodnom. Vajon azt hazudtam a felvételi beszélgetésen, hogy van? Vagy azt, hogy tudok norvégül? Ha az előbbi volt a helyzet, akkor most nagyon rosszul járok.
-Nem, nem igazán, klasszikus ének szakra járok az egyetemen.
-Zseniális-neveti el magát a nő- hihetetlen vagy, Haku. 
Nem igazán tudom megállapítani, hogy ez most jó-e vagy sem.
-Akkor most kirúg?
-Jézusom, dehogy-hahotázik csilingelő hangon, mintha legalábbis életem poénját mondtam volna el- sőt...ezentúl a személyes titkárom leszel, márha jól főzöd a kávét, nem nyúlsz a papírokhoz és folyton ilyen cuki vagy.
Azt hiszem ez pozitív. A nap végére arra jutok, hogy Baptiste valószínűleg azért utál, mert ázsiai vagyok, meg persze azért, mert őt elég ritkán nevezik cukinak.  

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Társoldi ||Saját


A hozzászólást Haku Miyake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 26, 2017 9:34 am-kor.
Vendég
✥ Vendég ✥
avatar


Témanyitás ✥ Re: Haku Miyake •• Hétf. Okt. 16, 2017 5:18 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Haku,

Először is köszönöm szépen a türelmedet, de végre sikerült hazaérnem és olvasni a lapodat. edi Számomra mind a neved, mint a pb-éd különleges, így öröm volt megismerni egy újabb arcot, ugyanakkor ahogyan már említettem Hakuról nekem kicsit mindig a „hakuna matata” jut eszembe
Érdekes volt olvasni, hogy a családod mennyire „komoly” emberekből áll, vagy éppen az orvoslás mennyire is szerepet játszott a családi életben és egyedül te vagy a kivétel. Nem csodálom, hogy van kisebb ellentét közted és a szüleid között, hiszen általában akik orvosok, azok sokszor azt szeretnék, ha a gyerekeik is azok lennének, vagy hasonlóan fontos munkát végeznének. De tetszik, hogy te nem álltál be a sorba, hanem életed a saját kis életed, amiben a testvéred is olykor segít, hiszen számíthatsz rá. edi
A történeted pedig remek kikapcsolódást nyújtott egy fárasztó hétfő nap végén. Remekül szórakoztam rajtam és sokszor mosolyt csalt az arcomra, igazából végigmosolyogtam az egészet és szinte magam előtt láttam az egész jelenetet. lufi Kíváncsi vagyok arra, hogy mi fog történni veled, vagy éppen az et-ből megismert szereplők közül valaki vissza fog-e még köszönteni játéktéren, vagy nem. A fogalmazásod nem kérdés remek, legalábbis engem megnyertél vele. edi Én legalábbis roppantmód élveztem ezt a könnyed, szórakoztató et. woo

Nem is szeretnélek tovább feltartani, hess foglalózni, majd pedig vesd magad bele Párizs forgatagába. Jó szórakozást kívánok! lufi

Hope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
Elit
avatar
● ● Posztok száma :
799
● ● Reag szám :
324
● ● Keresem :
My Mom
● ● karakter arca :
✶Morgan Crabtree (Emblu)

Haku Miyake
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» -= Kérdések =-

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Karakterlapok-