Katakombák
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek


✥ Yesterday at 6:31 pm ✥

✥ Yesterday at 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 4:00 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói


Témanyitás ✥ Katakombák •• Kedd Okt. 17, 2017 8:50 pm

Forrás: google
Alapító;;Segítõ ✥
avatar
● ● Posztok száma :
2356
● ● Reag szám :
1548
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Katakombák •• Vas. Okt. 22, 2017 2:37 pm


Rollo &&  Pascal
Rollo … Ja, egy osztályban járunk kemény két hónapja, de azért eléggé meglepődtem mikor felajánlotta, hogy megmutatja a várost. Nem mintha soha se jártam volna Párizsban ezelőtt, vagy, hogy az egész nyarat nem azzal töltöttem , hogy az utcákat jártam. Persze azért nagyon jól esett, hogy felajánlotta a szolgálatát. Kedves srác, nem igazán az a szürke alkat, de ennél többet nem tudok róla. Mi az? Nekem 2 hónap nem elég…
Ebben a két hónapban azért egy két dolgot megtudtam róla, vagy legalább is a felszínes dolgokat, amiket a külvilág felé mutatnak az emberek. És ezek alapján elég meghökkentő, hogy egy ilyen meleg őszi hétvégén ide hozott el. Mert hogy jelenleg a város alatti katakombák bejárata előtt állunk, hogy valami túravezetésre váltsuk ki jegyet. Nem tudom, hogy az e a jobb, ha nem kérdezem meg, hogy mit akarunk itt csinálni és csak követem , vagy inkább ha megkérdezem. El lehet mondani rossz ember ismerőnek, de ez a gyerek annyira nem illik a történelmi túrákhoz, hogy azt nem lehet összefoglalni.
Ahogy leérünk az alsóbb szintekre a levegő is megváltozik. Sokkal hidegebb van lent és minden tiszta víz. Szóval ezért szólt előre, hogy hozzak magammal pulcsit! A fenti huszonpár fok után itt lent jó ha van tíz fok. Egy pár pillanat kell míg a testem megszokja a hőmérsékletet, és a furcsa szagot is. Nem kifejezetten büdös, inkább a friss sárra  hasonlít. A folyosók vaksötétek lennének, de pont az ilyen túrák miatt a falakra felszereltek lámpákat, de még így is eléggé sötét van lent. Lehajtott fejjel követem a csoportot mellettem Rollóval, akiről nem tudom elhinni, hogy most komolyan a túra vezetőt hallgatja, aki arról beszél, hogy a második világháború közben hogyan lopták ki a lakosok az értékeiket a városból a járatokon keresztül.
Persze mire felnézek a cipőmről már Rolló nincsen mellettem. Király! Megtorpanok és az előttem lévő tömegben – kemény 10-15 ember – próbálom keresni, de sehol sem látom. Már majdnem szólnék a túravezetőnek, amikor meglátom a fiút a jelenlegi helyzetemtől visszább egy félre eső oldaljáratból kilépve. Úgy emlékszem, hogy oda az volt írva, hogy : belépni szigorúan tilos. Erősen integet nekem, talán próbál jelezni, hogy menjek oda. Tudván, hogy a túravezető nem igazán rám a leghátsóbb turistára figyel, megfordulok és elindulok Rollo felé.
– Elmondod végre, hogy mi a francot akarunk itt lent csinálni? Nem tudtam, hogy ennyire szereted a történelmet és a nyirkos helyeket. – kérdezem kissé nevetve

■ remélem tetszik ■ credit ■  
Középisk.
avatar
● ● Posztok száma :
38
● ● Reag szám :
25
● ● karakter arca :
Leonardo DiCaprio


Témanyitás ✥ Re: Katakombák •• Hétf. Okt. 23, 2017 11:56 pm


●●●● Pascal & Rollo ●●●●

Az osztályban a lányok többségben voltak, ami amúgy nem baj, mert csíptem őket, de fontos volt, hogy mi fiúk össze tartsunk. Amúgy ez jól is ment, mert megtaláltuk a közös hangot. A srácok között amúgy sem voltak olyan nagy ellenségeskedések meg furkálódások, mint a lányoknál. Idén is kaptunk egy új srácot, aki amúgy jó fejnek tűnt a kezdettől. Kicsikét felakartam karolni, hogy könnyebb legyen beilleszkednie, meg azt akartam, hogy őt is a barátaim között tudhassam. Nem lehetett neki könnyű újként. Meg amúgy is jó érzés volt, ha az embernek sok jó barátja volt. Felajánlottam neki, hogy körbevezetem a városban. Ő ennek látszólag örült és el is fogadta. Nem egy szokványos dolgot terveztem neki, hanem Párizs olyan dolgait akartam bemutatni, ami számunkra szórakoztató.  
Nyáron voltam egy fesztiválon, ahol egy lánnyal nagyon összegabalyodtam. Több kellemes estét is eltöltöttünk a sátorban és napközben is sokat lógtunk együtt. Ő említett egy titkos helyet. Párizs alatt elhelyezkedett egy hatalmas katakomba rendszer, de ez mindenki számára nyitott volt. Azonban a rendszeren belül volt egy titkos rész mozival és egyéb dolgokkal, amikről még én sem tudtam. Nem jártam még ott és eredetileg egy lányt akartam elkápráztatni, de Pascalnak is tökéletes volt. Neki nem mondtam erről, meglepetést akartam.

Vettem fel egy bőrdzsekit, mert mondták, hogy lent hideg lesz. Lepacsiztam a sráccal és belevetettük magunkat az izgalmas történelmi előadásba. Halál unalmas volt. Egyáltalán nem illett hozzám az ilyen és nem is érdekelt. A másik srácon is éreztem ezt, de nem akartam még elárulni neki, hogy nem ezért jöttünk. Elárulták nekem, hogy hol található az a hely, ahol el kell válni a csoporttól és egy lezárt területre menni. Mikor eljött a pillanat, én leváltam a csoporttól, de az osztálytársam előrébb járt és nem tudtam magammal húzni. Szerencsémre pont hátra fordult én meg elkezdtem kalimpálni meg mutogatni, hogy jöjjön. Amint odaért behúztam arra a részre, ahol már nem láttak minket.
- Nem szeretem, sőt utálom. De olyan izgató ez a kis rész, szerelmeskedhetnénk. - kacsintottam rá. Próbáltam komoly lenni, de elnevettem magam.
- Amúgy nem, csak van itt egy titkos hely, amiről kevesen tudnak és oda akarlak elvinni. - Inkább elmondtam a valódi okot, mert nem tudtam, hogy az a fajta humorom mennyire jön be neki.

•• I don't like to say I given my life to music. I prefer to say music has given me my life. ••
Középisk.
avatar
● ● Posztok száma :
131
● ● Reag szám :
97
● ● karakter arca :
Shawn Mendes


Témanyitás ✥ Re: Katakombák •• Hétf. Okt. 30, 2017 10:53 am


Rollo &&  Pascal
A válasza után az első dolog, amit teszek az, hogy enyhén hangosan felnevetek. Egy pillanatra meg is rezzenek. Talán a csoport nincsen még olyan messze, és meghallhatják a szamár szerű nevetésemet. Nem tudom, hogy mit akar csinálni, de van egy sejtésem, hogy rosszban sántikálunk és inkább csöndben kéne maradnom egy kicsit. A nővérem szerint ez egy lehetetlen küldetés… Páraknak talán Rollo válasza kissé furán jött volna ki, de nekem is meg van az a humorom, hogy erre gyorsan, meghökkenés nélkül visszaválaszoljak.
– Oh, drágám, nincsen neked annyi pénzed, hogy megkaphass – felelem miközben a szemöldökömet elkezdem kicsit se feltűnően fel-le húzogatni.
És végre... kimondta a lényeget. Úgy érzem a srác szeret titkolózni. Az igazi úti célunk – amit valójában teljesen még most sem tudok, de legalább van egy kiinduló pontunk – megtudása után pár pillanatig visszanézek a turistáknak kivilágított főútvonalra, majd újra a kis, sötét mellékútra, aminek a kezdetében bújtunk el. Határozottan bólintok egyet, jelezve hogy benne vagyok. Ki nem lenne ebbe benne? Úgy érzem kezdem egyre inkább megkedvelni ezt a Rollo gyereket.
– Na és merre fogunk most menni? – határozottan kezdem el, majd a mondtad végére kezdek kissé elbátorodni. Ugye tudja, hogy merre kell menni? Nem vagyok az a félős, ha az lennék, akkor már rég visszatértem volna a 18.századi temetkezési szokásokról tartott igen érdekfeszítő előadáshoz, de azért semmi kedvem nincsen itt lent bolyongani nulla tudás nélkül. Volt már rá példa, hogy turisták lett elveszte, és már csak a testüket találták meg. Nem is holmi alvilági szörnyetegek miatt – mint valamelyik olcsó horror filmben –, hanem mert éhen haltak. – Csak azt ne mond, hogy most előfogod venni a Tekergők térképét, vagy, hogy Ariadné fonala áll a rendelkezésedre.
Fogalmam sincsen, hogy ismeri e valamelyiket.

■ nagyon sajnálom a késést. következőt gyorsabban fogom hozni. remélem azért elfogadható lett ■ credit ■  
Középisk.
avatar
● ● Posztok száma :
38
● ● Reag szám :
25
● ● karakter arca :
Leonardo DiCaprio


Témanyitás ✥ Re: Katakombák •• Szer. Nov. 15, 2017 1:29 pm


●●●● Pascal & Rollo ●●●●

Sokan a "rossz fiúk" csoportjába soroltak be, pedig szerintem nem voltam az, csak élveztem az életet. Én amúgy egy rendes srácnak tartottam magam. Az új osztálytársat is elvittem egy kis mókázásra, pedig még nem is nagyon ismertem. Szerettem, ha sok barátot tudhattam magam mellett.
Annyira rendes voltam, hogy egy jó csajozós ötletem felhasználtam az ő szórakoztatására, de megérte. Neki nem mondtam el semmit előre, ezért is lepődhetett meg mikor egy lezárt területre hívtam. Próbáltam poénkodni és bejött neki a humorom, mert hangosan fel is nevetett, ami veszélyeztette a küldetésünk. Így én se tudtam komoly maradni és elnevettem magam. A válaszára ismét csak felnevettem.
- Kettőnk közül, inkább neked kéne fizetned, ha megkaphatnád a nagy Roland Morneaultot. - kinyújtottam rá a nyelvem, aztán elindultam a megadott irányba, mert féltem, hogy lebukunk, ha sokáig álldogálunk ott.
- Igazából fogalmam sincs... - kezdtem bele kicsit kínosan felnevetve és közben a hajamba túrtam.
- de van egy térképem. - előhúztam a zsebemből az említett papírfecnit.
- Nem épp a tekergők térképe, de szerintem van olyan bonyolult. - a kezébe nyomtam, hogy vizsgálja meg ő is.
- Remélem az előző iskolád a Roxfort volt. Vagy az is jó, ha előző életedben kalóz voltál. - nevettem és haladtam tovább egyenesen.
- Amíg nincs kereszteződés addig nincs gond. Onnantól lesz nehéz. - abban nem lett volna semmi izgi, ha egyből tudjuk, hogy merre kell menni. Így legalább volt egy kis izgalom. Amint kimondtam el is érkeztünk egy ponthoz, ahonnan három felé ágazott tovább az út.
- Na most hogyan tovább? - közben az állam vakargattam, mint aki gondolkodik.•• I don't like to say I given my life to music. I prefer to say music has given me my life. ••
Középisk.
avatar
● ● Posztok száma :
131
● ● Reag szám :
97
● ● karakter arca :
Shawn Mendes


Témanyitás ✥ Re: Katakombák •• Szomb. Dec. 30, 2017 10:09 am

Alapító;;Segítõ ✥
avatar
● ● Posztok száma :
2356
● ● Reag szám :
1548
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Katakombák ••

Ajánlott tartalom
✥ ✥

Katakombák
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» [Játékos Küldetés] A Kaszás Katakombája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-