Riley Wrighton
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 1:04 am ✥

✥ Yesterday at 11:42 pm ✥

✥ Yesterday at 10:41 pm ✥

✥ Yesterday at 10:37 pm ✥

✥ Yesterday at 10:23 pm ✥

✥ Yesterday at 10:05 pm ✥

✥ Yesterday at 9:59 pm ✥

✥ Yesterday at 9:39 pm ✥

✥ Yesterday at 9:21 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Raphaël Deschamps tollából
Témanyitás ✥ Re: Riley Wrighton •• Csüt. Okt. 19, 2017 8:44 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Ry...

Nem is tudom, hogy mit mondhatnék xDDD Azt hiszem, különösebben nem fogok nagy titkot elárulni azzal, hogy mivel már egészen régóta gyarapítod köreinket a chaten, kíváncsi voltam, milyen karakter leszel, ha egyszer elkészülsz. És annak ellenére, hogy részleteket már elárultál belőle korábban, hát, sikerült meglepned Érzelmek egész sorát keltették életre bennem a soraid, hol a maga laza vagányságával, hol a megmosolyogtató kis gondolatokkal, hogy meg csak pislogtam meglepetten, hogy azért egy +16/+18 elfért volna a történeted elején...
A családleírásodat imádtam, amilyen nehéz lehet a valóságban így felnőni, így olvasni annyival viccesebb volt a sok tesóról, túlzottan is vallásos szülőkről... amúgy csak zárójelben megjegyezném, a kishúgokat nem szokta különösebben zavarni az, hogy a bátyók ruháit lopkodják... Igaz, ez a veszély már nem veszélyeztet téged, maximum ha úgy döntene a kisasszony, hogy utánad ered Rolling Eyes  Ami pedig a többi tesót illeti, egészen szépen sikerült belecsempészni a történetbe azt is, hogy kivel milyen a kapcsolatod, úgy, hogy a legkevésbé sem volt unalmas olvasni Továbbá az is ötletes megoldás, hogy a vallásos családi háttérre reflektálva pont vallási idézetekkel választottad el az egyes részeket.
Azt kell mondjam, hogy egész jól sikerült megoldanod a Vesperes szálat, szerintem minden gond nélkül játszható a karaktered addig is, amíg meg nem érkezik - amondó vagyok, használd ki az időt, mert ha a nyomodra bukkan, lesz még itt ne mulass... Rolling Eyes És ezek után arra is kíváncsi leszek, hogy a másik oldalról ő hogyan fogja ezt az egészet megélni, lereagálni - ha tényleg olyan nagy volt a szerelem, vajon megbocsájt, vagy inkább kezdd írni a végrendeletedet? Mondjuk lehet, hogy az amúgy sem ártana, mert ahogy bölcsen megjegyezted, egy bérgyilkost felbosszantani nem életbiztosítás... Van már egy másik is Párizs környékén, abba se nagyon köss bele Rolling Eyes

Tudom, életed szerelme még nincs itt, de hogy addig is ismerkedhess a várossal, amíg be fut, nem is húznám tovább az idődet.  Sipirc avatart foglalni, aztán hajrá játékostársakat keresni És üdv végre a "színesek" táborában, milyen érzés? Cool


avatar
tudomány emberei
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
399
● ● Keresem :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● karakter arca :
Chris Pratt


✥ Szeretettel Riley Wrighton tollából
Témanyitás ✥ Riley Wrighton •• Szer. Okt. 18, 2017 7:10 pm

Riley Wrighton
szösszenet

általános jegyzet
» Anyja neve: Moyra Wrighton  
» Apja neve: Conall Wrighton  
» Testvérek: Kieran Wrighton (32), Kester Wrighton (30), Roderick Wrighton (27) és Sophie Wrighton (19)  
» Egyéb hozzátartozók: Szörölöm: Vesper "Szétkaplak" Foley és Orion, a hófehér norvég erdei macsek

A faterékat utálom, ahogyan ők is engem, ezt felesleges is tovább taglalni. Amióta elköltöztem otthonról alig beszélünk. Anyám néha küld egy nagyon megható sms-t, de én pont leszarom. Sophie az egyetlen lány köztünk, de sokkal tökösebb, mint a mai köcsögök. Csomót beszéltünk, mindig is jól kijöttünk egymásnak. Ő nem az, aki védelemre szorul, hogy megvédjék a nagy tesói. Sose kellett érte aggódnunk. Kierant imádom a legjobban, sokkal jobban szerettem mindig is, mint a szüleimet. Mindig ő neki kellett mesét olvasnia nekem, az se érdekelt, ha bealudt a felénél. A drogozása és a balhéi ellenére mindig felnéztem rá, ő volt a példaképem. Az utolsó üzenete óta fogalmam sincs mi van vele, de talán egyszer tudunk még találkozni. Kesről sincs semmi hír, Rodyval szoktam beszélni. Őket is bírom, bár voltak veszekedéseink...eh eh Kes egyszer majdnem kilökött az ablakon. A három idióta.
tudj meg többet
» Születési hely: Thurso, Skócia  
» Születési idő: 08.10.1993 
» Mikor érkezett a városba: 14.10.2017

Riley
Xavier Samuel
24
Civilek - felszolgáló

Mind ez pedig a sok nyomorúságnak kezdete.
/Máté evangéliuma 24,8/

Nem tudom, hogy a három közül melyik a rosszabb; Skóciában megszületni, brutálisan mély vallásos szülőket kapni, vagy a négy testvér. Nekem egy is bőven elég lett volna. Vagy még annyi sem. Anyám óvónő, míg a fater bolti eladóként dolgozott Thurso-ban, ami egy kisváros Skócia északi részén. Mindig azt mondták, hogy a születésemkor azért esett az eső, mert az ég is tudta, hogy valami rossz jön világra. Hát kurvára nem, szerintem az éggel spanok voltunk, és együtt bőgtünk, amiért ez a lepratelep lett az otthonom. Ez a nagy utálat a város iránt nem tudom miből ered, mert kiskoromban elhagytuk az országot, nagy traumák nem érhettek. A kölök sorban én voltam a negyedik, hála az égnek nem az utolsó, de a bátyáim után a legkisebb a fiúk közül. Sajnálom Sophie-t, amiért négy bátyja van, tőlünk semmit se tudott volna kölcsön kérni.
Hiába a huszonegyedik század, a szüleink miatt konkrétan egy középkori börtönben éltünk. Szerencsére annyira azért nem voltak elvontak, hogy sose vigyenek el az orvoshoz "az ima megsegít" kifogással. Kis pöcsösként ezt akkor még nem éreztem, hogy ennyire mások vagyunk. Hogy rossz családba születtem. Anyám akkor volt terhes a húgommal, amikor Amerikába, Dél-Dakotába költöztünk. A fater öccse ott élt, és úgy gondolták, hogy nekünk - nekik - jobb lett ott. Így vonult ki az üdvhadsereg és telepedett le a szexuális 'Muricában. Kieran ekkor volt tizenhárom, Kester tizenegy, Rody nyolc, én meg csak öt éves.


Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, a kinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka.
/Szent Jakab levele 1,17/

Aberdeen sem volt egy kimondottan világváros, de mégis fényévekkel jobb, mint az előző. Egyik gyerek sem szereti a szabályokat, de amiket ezek lenyomtak az volt maga a pokol. Mégis ötünk közül Kieran viselte ezt az egészet a legrosszabbul. Ő volt a legidősebb, körülbelül mindenért ő volt elővéve, nem csodálom, hogy a végén az ő élete nem úgy alakult, ahogy kellett volna. Mindannyiunk közül ő érdemelte volna a legjobbat. De ez még ráér. Úgy kb kilenc lehettem, amikor a "kutyakell" korszakomat éltem. Ezerszer elmondták otthon, hogy nem lehet, a kutyát sétáltatni és etetni kell, orvoshoz cipelni és hogy ők ezt biztosan helyettem megcsinálni. De én akartam egy kutyát. A bolt elé ki volt kötve egy keverékféle kistestű eb, én meg megfogtam és elhoztam onnan. A faterék kocsija nem messze volt a bolttól, boldogan meg is mutattam nekik hogy mit találtam, de enyhén szólva nem voltak elragadtatva tőle, visszavitték a bolt elé. Az én fejem meg jól le lett üvöltve. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor nem hibáztattam őket, és nem csak azért, mert állatokat nem lopunk el. Kieran balhézott a suliban és random embereket vert meg, Sophie félpercenként rinyált, Kes és Rody meg mindenből bukásra álltak. Hiába Isten meg a Biblia, nem oldhat meg mindent. Valójában a mi esetünkben semmit se oldott meg.


Mint a fiatal oroszlán ordítása, olyan a királynak rettentése; a ki azt haragra ingerli, vétkezik a maga élete ellen.
/Példabeszédek könyve 20,2/

Ha egy filmben valakinek kereszt fan a családja és valamiért bemelegszik, akkor annak az okaként mindig a családot állítják be. Hogy mennyire elvoltak nyomva, stb stb. Én akkor is szeretném a faszt, ha ateisták lennének a szüleim. Az én esetemben a kettőnek semmi köze sincs egymáshoz. Tizenöt évesen már túl voltam pár lányon, és egy fiún is. Erről egyedül csak Kieran tudott. Mindig jóban voltunk egymással, ha valaki piszkált a suliban ő már ugrott is. Sokszor túlzásba is esett, valamiért az agresszorkodást sose tudott abbahagyni. Persze mi kivételek voltunk, akárhányszor is baszogattuk egyikünket se ütötte meg. Nem akadt ki azon, hogy az öccse nem csak a nőket szereti. Neki inkább azzal volt baja, hogy ezt tizenöt évesen kellett kipróbálnom. Eh, ő csomó mindent korábban kezdett. Kiborultam, amikor egy szó nélkül lelépett. Vitte magával Kestert is, huszonegy és huszonhárom évesen a szüleink nem mondhatták meg nekik, hogy nem mehetnek el. Nekem később elmondta, hogy Kentuckyba mentek. Azóta semmit se tudok róluk. Maradt Rody, Sophie és én. Egyszer a fater rajtakapott amikor meleg pornót néztem, és azután minden sokkal rosszabb lett. Nem dobtak ki, csak megpróbáltak "kikúrálni", mintha ez valami betegség lenne. Csakhogy én a kikúrálás helyett mindig is a kúrást létesítettem előnyben. A ribancjáratot nem tudták megállítani, több faszival és nővel voltam együtt, mint az egész családfájuk visszamenőleg. Négy év múlva Rody is kirepült, engem közben lefoglalt az egyetem. A "hibám" apám bőrrákja miatt háttérbe szorult, így a nagy utálat is megszűnt egy időre.


Erősítsetek engem szőlővel, dühítsetek fel engem almákkal; mert betege vagyok a szerelemnek.
/Énekek könyve 2,5/

Huszonkét évesen én is elhagytam a szülői házat. Sajnáltam Sophie-t, de ahogyan mi is, ő is ki fog találni valamit. Az egyetem mellett felszolgálóként dolgoztam. Nem a világ legjobb munkája, de legalább a tálcák sosem túl nehezek. Nem vagyok egy erőember, pech. Egy évig teljesen eseménytelenül zajlott minden, elvoltam egyedül az egyszobás albérletemben. Két hónapig együtt voltam egy harminc éves csávóval, de valahogy nem illettünk össze. Nekem alapból nem is valóak a kapcsolatok. Túl érzelmesek, a szerelem meg egy faszság. Ezt akkor még így gondoltam. Ha visszamehetnék az időben beletaposnék a számba.
Egyik éjszaka elég későn végeztem, épp hazafelé tartottam, amikor nem messze tőlem megláttam pár csávót. Nem tudtam, hogy mit csinálnak, de egy ilyen elhagyatott helyen biztos nem valami jót. Én hülye odamentem leskelődni. Nem tudtam eldönteni, hogy most épp kinyírnak valakit, vagy drogüzletelések folynak. Nem vettek észre, legalábbis azt hittem. Hazamentem, aztán másnap megint tovább maradtam. Azok akiket az előző este láttam tényleg nem voltak jó emberek, mivel rám küldtek valakit, hogy nyírjon ki. Ő volt Vesper. Azok voltak életem leghosszabbnak tűnő percei. Azt hittem, hogy itt a vége, meghalok és kész. Csakhogy nem tudott ellenállni az édes fejemnek. Nem ölt meg. Nem fogok belemenni a részletekbe, de uhhh, Vesper egy kibaszott főnyeremény. Kívül-belül, bár kettőnk közül csak ő látott engem belülről. Na mindegy. Mivel kb elárulta a bandáját, vagy nem tudom mijét le kellett lépnünk. Segítséggel sikerült elhagynunk épségben az országot, és Franciaországba mentünk. Nem Párizsba, sajnos. Ott éltünk egy évig, teljesen kimaxolva a boldogságfaktort.
Elfordulának ugyanis és hűtlenek levének, mint apáik; visszafelé fordulának, mint a csalfa kézív.
/Zsoltárok könyve 78,57/

Nem akartam megtenni. Nem akartam, hogy ez legyen. Nem akartam mindent elrontani. Nem akartam. Mégis megtettem. Túl sokat volt távol, persze ez nem lehet kifogás. Csak egyszer történt meg. Megcsalni egy bérgyilkost nem a legbölcsebb döntés. Azzal a csávóval csináltam, aki segített nekünk kijutni az országból. Aztán az a köcsög az egészet videóra vette, és elküldte Vespernek. Nem várhattam meg, hogy hazaérjen. Nem csak attól féltem, hogy megöl, hanem....nem tudtam volna a szemébe nézni. Így fogtam a pénzének egy részét és leléptem. Oriont, a macskát akit anno találtunk az utcán nem hoztam el, nem tudtam volna hová tenni. Féltem tőle, féltem a hivatalos szakítástól. Muszáj volt lopnom tőle, a saját fizetésem nem lenne elég Párizsra. Jah, oda mentem, mert azt hittem, hogy minél nagyobb a város, annál nehezebben talál meg. Kivettem egy szobát valami lepukkant motelban, azóta itt vagyok. Pár napja. Pár nap, ami éveknek tűnik. Rohadtul hiányzik, kár, hogy ez fordítva nem igaz.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Azt csiripelték a madarak, hogy sok itt a sör || Keresett


A hozzászólást Riley Wrighton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 24, 2017 7:29 pm-kor.
avatar
Civilek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
33
● ● karakter arca :
Xavier Samuel

Riley Wrighton
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Riley's Tattoo Salon

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: Elfogadott karakterek :: Civilek-