Diamond Gym
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:01 pm ✥
✥ Yesterday at 6:52 pm ✥
✥ Yesterday at 5:11 pm ✥
✥ Yesterday at 4:51 pm ✥
✥ Yesterday at 12:55 pm ✥


Témanyitás ✥ Diamond Gym •• Pént. Okt. 20, 2017 4:21 pm

Forrás: google


avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym •• Pént. Okt. 20, 2017 4:40 pm

Jay

Ma elég korán kellett kelnem, amit nem igazán csípek, de hát egy csinos hölgy kedvéért bármikor, pláne, ha megdolgoztathatom és izzadságtól forr majd a teste a munkámtól! Nem kell semmi jóra gondolni, vagyis éppen nem is rossz ez, de sajnos nem attól lesz izzadt, amit én szívesen csinálnék vele. Edzeni fogunk, hogy még jobb formája legyen, meg persze ez kikapcsolódás mindkettőnknek. Neki is és nekem is, persze ő nem kap érte pénzt, úgy mint én. Tízre jön, ha minden igaz, ezért nekem már korán reggel kilenckor! fel kellett kelnem, hogy elkészüljek mire érkezik. A reggelt egy frissítő tusolással indítottam, majd betoltam két melegszenyót, itt vége is van a szakácstudományomnak, de hát majd ha egyszer arra kerül a sor olyan nőt veszek el, aki tud főzni is. Persze az még nem most lesz, ahogy fater mondaná nem ment még el az eszem. Lényegében mire végeztem a kajálással már meg is száradt a séróm, így belövöm gyorsan. Fontos az összhatás! Magamra kapok egy fekete atlétát és egy kék rövidnadrágot. A felső jól kiemeli a karizmaimat, ráadásul elég szűk ahhoz, hogy kellőképpen megmutatkozzanak hastájon lévő kockáim is. Felveszem az egyik kedvenc Nike cipőmet, befújom magam kellőképpen dezodorral, majd az órára pillantva már nyitom is az ajtót, aminek a túloldalán a lefelé vezető lépcső található.
~ Tökéletes!~ Hát na, még van negyed óra és én készen vagyok. Lesprintelek a lépcsőn, majd leérve leheveredem még egy kicsit a kanapéra, olyan tíz percre. Elég sok mindent látott már ez az ülőalkalmatosság. Amíg nem érkezik meg addig felüléseket csinálok, majd hallom ha csenget, úgysem tud bejönni amíg nem nyitok ajtót, mivel csak kerek gomb van kívül, hogy senki ne tudjon bejönni amikor nem akarjuk az ide járó edzőkkel. Kívülről tükrös az üveg, így be se látnak. Tökéletes helyszín azoknak, akik elbújva szeretnének edzésre járni, meg persze az edzőknek is, akik esetlegesen máshogy szeretnének izzadni a „vendégjeikkel”. Nem is csoda, hogy csak férfi edzőtársaim vannak és persze csak női edzettjeink. Mondjuk én még itt speciel nem voltam senkivel, de hát nem olyan régen érkeztem és még csak négy hölgyemény talált rám az apróhirdetésekben.

 ■ ■ Edzésre fel! ■ ■

avatar
● ● Posztok száma :
20
● ● Reag szám :
13
● ● karakter arca :
Ian Somerhalder


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym •• Szomb. Okt. 21, 2017 12:29 am


Bárki más a helyemben lustán nyúlna el az ágyában két, egybefüggő hét után az első szabadnapján és nagy valószínűséggel csak későn lenne hajlandó a mindennapos reggeli rutin megkezdésére. Bárki más.. Ami azonban engem illet.. ..nos, sosem tartoztam a későn ébredők közé és még kevésbé tudtam és tudok mit kezdeni azokkal a napokkal, amikor nem kell bemennem az irodába. Amikor nem rohanok egyik tárgyalásról a másikra és nem szükséges azonnal nyomon követnem a tőzsde ingatag talajának mozgását. Amikor nem az első dolgaim egyike ébredés után, hogy olyan befektetőket keressek, akik hatalmas kockázatokkal számolva is hajlandóak felvásárolni csőd közelében lévő vállalatokat. Nem szeretem a szabadnapokat. Határozottan nem. Ennek ellenére kénytelen vagyok kivenni őket és valamiképpen eltölteni. Ilyenkor a megszokott hajnali ötórai ébredések helyett az óra hétre van állítva, de szinte sosem alszom addig. 6:22. Ez azaz időpont, amikor magától hasadnak fel a pilláim és az álom úgy illan tova ébredező szemhéjaimról, mintha ott sem lett volna.
Hangtalan némaságban várom ki az ágyban forgolódva azt az időt, amíg meg nem csörren a telefon visító hangja. A párnát unottan gyűröm a fejem alá és napom különböző pontjait veszem végig egymás után, amíg azon nem kapom magam; türelmetlenül várom a végét azért, hogy azon megnyugtató tudattal hajthassam álomra a fejem: holnap új, munkával teli nap virrad.
A zajongó készülék végre felharsan és az első akkordokat követően kinyomom az ébresztőt. Jelzés arra, hogy végre elkezdhetem a reggeli rituáléim sorát. A fürdő használata az első, aztán egy kávé, miközben a világsajtót böngészem át nagy gonddal, különösen sok figyelmet fordítva az Államokban is történő események és az üzleti világ aktualitásaira. Aztán jön a reggeli, éppen csak olyan mértékben, hogy bírjam vele a későire betervezett edzést és ne forduljak fel annak a végégig.
Tíz órára megyek, ami iszonyatosan későn van. Számomra olyankorra a nap egy jelentős része már le is telt, de még bőségesen messze vagyok általában az estét lezáró nyugodalmas befejezéstől. A reggelit követően elpepecselek a zuhannyal, aztán az edzéshez megfelelő szett kiválasztásával és magamra öltésével, de még így is bőséggel marad kitöltetlen időm várakozással, ami nem könnyen telik el számomra.
Az edzőterem felé időben elindulok, de nem túl korán, figyelmesen számolva az esetleges, előre nem számítható forgalmi fennakadásokkal. Nem szeretem a pontatlanságot, akkor sem, ha késés helyett inkább túl korai érkezésről van szó, ezért végül 9:57 perckor állítom le az autó motorját a megfelelő cím előtt. A közös munkát csak néhány hete kezdtük el. Határozott léptekkel haladok végig a feljárón és egyetlen, rövid ideig tartó mozdulattal nyomom meg a csengőt, arra várva, hogy beeresszen. Csak telefon és a kocsikulcsaim vannak nálam, minden mást feleslegesnek tartok behurcolni. Térd alatt végződő, alakot követő vagy inkább ahhoz tapadó, az edzéshez tökéletes, fekete nadrágot viselek, színben egyező, szintén a célnak kitalált és megfelelő, atléta hátrésszel ellátott felsővel, ami megakadályozni hivatott, hogy elguruljanak olyan testrészeim, amelyeknek nem kellene a mozgás közben. Türelmesen kivárom a beeresztést, értelemszerűen úgysem menne másképpen az ingatlanba való bejutás.
- Üdv! – Kellemesen élénk mosollyal köszöntöm, amikor a bejárat végre kinyílik, de a beeresztésre várok, amíg egyértelmű jelet nem kapok erre.
à; Christopher
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym •• Szomb. Okt. 21, 2017 7:48 pm

Jay

Körülbelül ötven felülésnél tartok, amikor látom közeledni az üvegen túl. Fel is pattanok, a tökürbe pillantva összetúrom kicsit a frizkóm, majd elindulok az ajtó irányába. Amikor csenget, akkor már csak pár lépésre vagyok, így viszonylag gyorsan nyitok ajtót.
- Jó reggelt Szépségem! - Kacsintok rá egy sármos mosoly kíséretében, majd hátrébb lépek és szabad kezemmel mutatom neki, hogy fáradjon beljebb nyugodtan. Belépése után becsukom vissza az atjót és amíg nem figyel jól megkukkolom hátulról.
~ Imádom ezeket a nadrágokat! ~ Kiemelik a fomrás popsikat, na meg persze a formátlanokat is, de azokat kevésbé szoktam nézegetni. Szerencsére Jaynek igen formás a hátsója, nem is csoda, hiszen minden alkalommal bizonyítja milyen jó az állóképessége és mennyire kitartó. Nyilván eddig járt valahova edzeni, vagy legalább futni, mert igen jó alakja van és nem hiszem, hogy tombolán nyerte.
- Hogy vagy? - Igazából ez nem csak formalitás a részemről. Azt szokták mondani, hogy ép testben ép lélek, de ez ugyanúgy fontos fordtíva is. Fontos, hogy valaki lelkileg is rendben legyen amikor edz, mert különben elterelődnek a gondolatai és nem fog olyan hatékonyan küzdeni, bár már láttam olyat is, akitt épp a lelki gyengesége erősített meg. Gondolok itt friss szakításra, nagy összeveszésekre, stb. Amígy válaszol a kérdésemre én a hifihez lépek és benyomom. Zenére szerintem jobban megy az edzés, általában a csajok is értékelik, meg persze nincs néma csönd.
- Akkor kezdhetjük is egy kis nyújtással. - Nyilván már tudja mi fog következni. Odaállok mellé, de kicsit előrébb, hogy lássa mit csinálok, ahogy mindig is, majd csinálok pár hajlást, terpeszt, felfelé nyújtózkodást. A tükörben közben persze nézem, hogy megfelelően követi-e a mozdulatokat. Körülbelül 10 percig csináljuk ezeket a nyújtó elemeket, közben persze néha számolok vissza. Nos, volt már olyan vendégem aki ennél a résznél elfáradt, persze ő előtte szinte semmit nem mozgott.
- Jöhet egy kis futás?! - Mindegy mit válaszol, így is, úgy is futni fog. Miután odasétáltunk a futópadhoz és ő fellépett rá, már be is állítom a számára megfelelő tempót, természetesen először csak egy lazábbat, aztán majd pár perc múlva gyorsabbra állítom a szerkezetet, hogy ne legyen olyan könnyű.
- Szuper vagy! - Kell egy kis bíztatás, ez is a feladatköröm közé tartozik, meg persze az is, hogy figyeljem mennyire bírja még szusszal. Nyilván nem fogom rögtön az első nyögéseknél leállítani, fejlődni jött és úgymond izmosodni, azért pedig meg kell "szenvedni". Mondjuk szerintem így is jó alakja van, már többször is végigmértem az edzések során. Miközben fut én elsétálok a pulthoz és keverek egy kis "koktélt". Igazából limonádét gyártok ásványzívből, limeból, mentából és édesítőszerből. Magamnak és neki is, nyilván megszomjazik előbb-utóbb.
- Hoztál fürdőruhát? - Mivel semmi nem volt a kezében amikor bejött, így vagy kint felejtette a kocsiban, vagy otthon, pedig említettem neki a múltkor, hogy szeretnék egy kis vízi tornát, vagy mégsem?!

 ■ ■ Edzésre fel! ■ ■

avatar
● ● Posztok száma :
20
● ● Reag szám :
13
● ● karakter arca :
Ian Somerhalder


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym •• Vas. Okt. 22, 2017 10:08 pm


Szélesedő, kedves mosolyt küldök felé a köszöntése okán, ugyanis nem gyakran neveznek, szépségemnek, legalábbis a fülem hallatára. Leginkább a vezetéknevemen szólítanak meg a mindennapokban, a hozzám közelebb állók pedig a keresztnevem ilyen-olyan változatait használják. Ellépek mellette, amikor egyértelmű kézmozdulattal invitál beljebb. Valahol meglep, hogy üres a terem, valamiért abban a hitben voltam, hogy a délelőtt ezen órájában többen is látogatják a helyet.
- Remekül, köszönöm a kérdést. Két hét után a mai az első szabadnapom, eddig egészen nyugis. ..és te? – Passzolom vissza a kérdést, amíg lepakolom a kezemben tartott kevés dolgot és visszafordulok felé.
- Persze, kezdjünk azzal. Viszont három napja sikerült kicsit meghúzzam a jobb vállam. Nem vészes, nem is igazán fáj, de néhány mozdulatra azért érzékeny. – Úgy vélem erről tudnia kell, mert a súlyok emelgetése vagy a saját súlyom megtartása nem annyira fog menni, ha esetleg ilyesmit is beleépített a mai edzéstervbe.
Lekövetve másolom a mozdulatait, a hajlításokat, terpeszt és a nyújtózkodást. Utóbbinál olykor azért érzem, hogy nem száz százalékos minden, de ez egyáltalán nem az a kategória, ami akadályozna bármiben is.
- Jöhet, naná! Tudod, hogy szeretek futni. – Nincs ebben semmi meglepő vagy nagy titok. A lehető legjobban ez a mozgásforma az, ami átmozgat és közben mindig kellemesen ki is kapcsol, már amikor magányomban űzöm, ilyenkor, mint a mostani is persze a zen állapot értelemszerűen nem következik be.
A lassabb indítás után kifejezetten várom a szerkezet gyorsabb tempót diktáló ütemére való váltását. A beszédet ilyenkor inkább hanyagolom, a légzésre koncentrálok a buzdító dicséretre pedig feltartom a hüvelykujjam felé, ezzel köszönve meg a biztatást. Az izmok egyre lázasabban dolgoznak, a tüdőm meg elkezdi éreztetni létezésének tényét. Amíg úgy nem dönt, hogy teljesítettem a távot, folytatom a futást, amikor viszont befejeződik ez a része az edzésnek, zihálva, gyors oxigéncsere közepette szállok le a masináról. Az arcom egészen biztosan kipirult, a copfomból útközben önkényesen kiszabadult szálakat pedig fél kézzel simítom ki az arcomból. - Huhh, ez jól esett. Köszi! – Előbbi a futásra vonatkozik, utóbbi a folyadékra. Az ízesített vizet még le sem nyeltem, amikor elkerekedő szemekkel pislogok rá a pohár felett.
- Miért, vízibalettezni fogunk? Csak, mert a piruettezésben nem vagyok valami ügyes. – Teljes természetességgel bukik ki belőlem a kérdés a maga komolytalanságába csomagolt őszinteségével, mert nem nagyon tudom elképzelni, hogy miért is kellene azaz említett fürdőruha. Valahogy nem rémlik, beszéltünk volna róla legutóbb, de az is lehetséges, hogy csak kiment a fejemből a dolog. Nem lenne csoda, az elmúlt héten hatalmas volt a nyomás a munkában, mert az egyik befektető az utolsó pillanatban lépett vissza és huszonnégy óra alatt kellett másikat kerítenem, ami a lehetetlennel volt egyenlő. - Nem hoztam, bocsi. – Vallom be töredelmesen a valóságot, abban bízva, hogy nem akkora baj ez. Legközelebb majd igyekszem fejben tartani és azzal is készülni.
à; Christopher
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym •• Hétf. Okt. 23, 2017 1:11 pm

Jay

Kapok egy szép mosolyt a köszönésemre, ezért már megérte felkelni! Szeretek bókolni, kedveskedni és szeretem látni a pozitív visszajelzéseket, akár egy kedves szóra, akár egy simogatásra, cirógatásra. Ez a lételemem, nem tehetek róla.
- És képes voltál ilyen korán kelni, hogy edzeni gyere?! - Tudjátok mikor kelnék fel 2 hét munka után azért, hogy elmenjek edzeni?! Soha! Azt hiszem ezt hívják maximalizmusnak. Borzalmas. Hogy lehet valaki ilyen? Nem tartom magam lusta embernek, sőt, szeretek edzeni meg hasznosan tölteni az időmet, de azért "kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek!"
- Semmi extra, tegnapelőtt dolgoztam utoljára, akkor voltam fotózáson, tegnap kiengedtem kicsit a fáradt gőzt az egyik szórakozóhelyen, mára meg te vagy a program! - Kicsit meglepődtem amikor visszakérdezett, a nők általában szeretnek minél többet beszélni és néha elfelejtik, hogy talán a másik sem hallgatóság szeretne lenni. Én szívesen hallgatom őket, de van amikor már zúg a fejem a sok csicsergéstől.
- Edzés után megmasszírozom, ha gondolod. - Küldök felé egy sármos mosolyt. Nyilván ahhoz is értenem kell valamennyire, tanították is, hogy hogyan lehet ezekkel a húzódásokkal bánni, szóval nem gond. Van rá szuper krémem is, arról nem is beszélve, hogy így még közelebb kerülhetek hozzá, na meg a felsőjét is le kell majd vennie, nehogy összekenjem. Persze csak akkor, ha elfogadja az ajánlatom. A bemelegítő gyakorlatok után már pattan is a futópadra. Ez az! Ezt szeretem én, semmi nyafogás, csak akarás! Remekül csinálja, figyel a tempóra, a légzésre, minek is vagyok én itt?! Persze azért hasznosítom magam egy ital és egy kis bíztatás erejéig és várom, hogy lefussa a kívánt távot, majd leállítom a gépet.
- Ezt már szeretem! - Közben átnyújtom neki az italt, ami nyilván jól fog esni. Még szebb így a pírral az arcán, a kósza tincsek pedig szerintem szexisek, nem is értem miért próbálja elbújtatni őket.
- Kedves egészségedre! - Örülök, hogy tetszik neki a nedű, plusz az is, hogy futnia kellett, mert nem mindenki szeret. Én szeretek, bár a szabadban jobban, talán majd egyszer kipróbáljuk vele azt is.
- Szerinted én tudok balettozni?! - Vágom rá egy rövidebb nevetés kíséretében. Elég hülyén néznék ki abban a szűk cuccban, viszont őt el tudnám képzelni tütüben.
- Az kár, pedig a válladnak lehet jót tett volna. Húzom el a számat egy pillanatra. Igazából szerettem volna megnézni fürdőruhában, na meg persze a vízben. Könnyed vízitornára gondoltam, így most jön az újratervezés, ha már maradunk a szárazföldön.
- Akkor marad a sima torna.- Mondom miközben megvonom a vállam és közben elmegyek a kapcsolóért, hogy benyomjam a kanapé fölötti tv-t, meg hogy kikapcsoljam a zenét. Van több torna is amit én állítottam össze, most egy olyat választok, ami inkább a fenekét, a combjait és a hasát célozza meg. A kar és mellizmok kimaradnak most, nehogy még jobban meghúzza a vállát. Előveszek két laticelt a sarokból és leteszem őket a földre, majd elindítom a programot.
- Körülbelül fél órás, kicsit megdolgoztatom a has- és a combizmaidat. -Magyarázom el neki most mi fog jönni. Nyilván azt nem kell mondanom, hogy kövesse a képernyőn látottakat.


 ■ ■ Edzésre fel! ■ ■

avatar
● ● Posztok száma :
20
● ● Reag szám :
13
● ● karakter arca :
Ian Somerhalder


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym •• Kedd Okt. 24, 2017 9:00 pm


Megszoktam már, hogy azaz időpont, ami nekem régen későinek számít, másoknak túlságosan korai. Nem alszom sokat, alig néhány órát éjszaka és tisztában vagyok azzal, hogy a legtöbben ezzel azért nem így vannak. Ennek megfelelően csak egy kedélyes mosoly vonala rajzolódik a vonásaimra a visszakérdezése kapcsán. - Igazából ez az időpont nekem már kifejezetten kései. – Szélesedő és egyben bocsánatkérőnek is elmenő vigyorba forduló örömgörbével vallom be töredelmesen, hogy valójában nekem mást jelent a "korán" kelés. Annyira nem ismerjük egymást, hogy megosszam vele, nálam a mindennapi rutin része a hajnal ötórai ébredés és ennek kapcsán, amikor megtehetném, hogy tovább lustálkodjak, akkor sem tudok, mert a belső órám magától működve kelt fel a kivételt képező napokon is.
A meglepődés apró jeleit vélem felfedezni a vonásain és ebből nem nehéz arra következtetni, hogy talán nem gyakran érdeklődnek viszont az irányában, amikor ő ezt alapból megteszi. Figyelmesen hallgatom végig, mialatt helyet keresek a kezem ügyében tartott, alig valami holminak. Edzéshez aligha lesz szükségem a telefonomra és a slusszkulcsaimra, de mindkettőt a közelemben akarom tudni érthető okokból kifolyólag, amíg itt vagyok.
- Igaz, mintha említetted is volna, hogy modellkedni is szoktál. Jól emlékszem? – Nem vagyok benne teljesen biztos, ezért némi gyűrődéssel a homlokomon ráncolom összébb a szemöldökeimet. Ha nem mondta, akkor is könnyedén feltételezem róla, a testi adottságai abszolút megvannak hozzá és ehhez nem csupán a sármos mosoly vagy a szép szemek tartoznak hozzá, hanem a kidolgozott test is. Mit tagadjam, látom én is, ami a szemem előtt van..
- Ez igazán megtisztelő. – Ismételten kedveskedő mosoly íve jelenik meg az ajkaimon. Nem rám tartozik, hogy miért csak az én egy órám a teljes programja mára, ezért nem kérdezek rá.
- Huh, ez kedves tőled és hálásan megköszönve elfogadom, de csak, ha valóban nem gond. – Feltételezem, hogy ért ahhoz a masszázshoz és, ha már felajánlotta, nem látom értelmét annak, hogy visszautasítsam, hajlok a beleegyezésre teljes mértékben.
A futást mindig is szerettem és élveztem. Nem kell hozzá semmi, csak én, jól át is mozgat és közben remekül kikapcsol vagy éppen hozzásegít ahhoz, hogy a saját gondolataimban elmerülhessek. Persze, nekem sem egyszerű közben a légzésre figyelni, ugyanúgy fáj a mellkasom közben és az izmaim fáradását is megérzem, mint bárki más, de ezzel együtt is szeretem az egész mozgásfolyamatot.
Pihegve szállok le a futópadról, amikor úgy ítéli, hogy ennyi elég volt mára és egy bólintással fogadom a reakcióját. A folyadékpótlás pedig kell, át is veszem tőle. Az ezután emlegetett fürdőruha kérdés és minden ami hozzákapcsolódik, azonban kicsit kizökkent. Fogalmam sincs, hogy miért merüljünk alá a méretes pancsoldában, de feltételezem, hogy hamarosan úgyis megtudom.
A nevetését nem tudom nem viszonozni, persze előbb csak visszafogottabb, jó kedvű változatban. - Az alkatod megvan hozzá. - ..és amúgy sem tudhatom, hogy mit tartogat még a tarsolyában, szóval nem lepődnék meg, ha előállna azzal, hogy a vízibalettben is minimum járatos.
- Rendben. – A vállammal kapcsolatban nem szóltam előre és fürdőruha nélkül sajnos odázni kell a tervet, de nekem a szárazföldi torna is tökéletesen megteszi. Amíg a televízióval és a filcszőnyeggel foglalkozik, leteszem a poharat a pultra, aztán csatlakozom hozzá.
- Te vagy a főnök. – Mindkét izomcsoport formálását fontosnak tartom, úgy meg aztán pláne, hogy egyébként imádok enni és nem is vonom meg magamtól, amit megkívánok. Bár alapvetően nem az alakom miatt kezdtem el mindennap mozogni, hanem, hogy kiverjem a fejemből a munkát és mindent, ami azzal együtt jár.
Követem a mozdulatsorokat, ha közben pedig kapok instrukciókat mennyire kell még emeljem a lábam vagy magasra húzódzkodnom a felülésekben, akkor próbálom teljesíteni az elvártakat.
à; Christopher
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym •• Csüt. Nov. 02, 2017 9:22 pm

Jay

Szeretem a céltudatos nőket, akik tudják mit akarnak és képesek elég sok mindent megtenni annak érdekében, hogy úgy legyen ahogyan szeretnék. Szerintem Jay is ilyen. Legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján. Nem nyafog edzés közben, tudja hogy miért jön ide és próbálja kihozni a maximumot magából.
- Komolyan? - Kicsit meglepődöm a válaszán, mindig is csodáltam azokat akik képesek korán felkelni. Én sosem voltam az a korán kelő típus. Iskolából is egy csomószor elkéstem, pedig nem is laktam messze. Emlékszem az egyik szitura is ezzel kapcsolatban, amikor az egyik reggel Peter tanár úr igen komoly ábrázattal megkérdezte, hogy "Fiam, már negyedszerre késel ezen a héten, mit jelentsen ez?!', én meg csak rávágtam, hogy "Azt, hogy már csütörtök van." és mentem tovább egyenesen fel a második emeletre a tanterembe. Nem is csoda, hogy kapásból beírt egy szaktanárit, de hát ez van, ott sem a pldamutató magatartásomról voltam híres.
- Igen, de csak korlátozottan. - Magyarul nem fog kifutón látni, vagy éppen mindenféle gyagyi reklámban, én kifejezetten a cégünk reklámarca vagyok és csak parfümökben utazom.
- Dehogyis, nagyon szívesen csinálom, pláne ha egy ilyen csinos hölgyön dolgozhatok! - Értse ahogy akarja, nekem nem lenne kifogásom ellene, ha valami más miatt kerülne vízszintesbe, sőt, biztos vagyok benne, hogy jól megdolgoztatnám magamat és őt is.
- Hát én nem ilyennek képzelem a balettozókat. - Igazából még sosem láttam férfit vízibalettozni, de szerintem ilyen kis nyeszlett törpék lehetnek, akiknek nem megy másfajta sport. Szépen megcsinálom a "helyét" és közben elindítom a videót, ő pedig csinálja ami lát.
- Egyenes hát! - Szólalok meg az egyik gyakorlatnál, közben végigsimítok az ujjaimmal a gerince mentén. Figyelem a mozdulatait, néha elveszek a formás idomaiban.
- Húzd fel jobban a lábad! - Szólok ismét rá a földön fekvő lábemelhetésnél.
- Szép! - Most látom rajta, hogy talán egy kicsit fárad, nem is csoda, hiszen már a videó nagy része lement.
- Hajrá, már csak 10 perc és jön a frissítő masszázs! - Nem tudom ez mennyire ösztönzi, de azért remélem ad neki még némi energiát. Közben elsétálok és keverek neki még egy italt, egész biztosan megszomjazik ezektől a gyakorlatoktól.
 ■ ■ Edzésre fel! ■ ■

avatar
● ● Posztok száma :
20
● ● Reag szám :
13
● ● karakter arca :
Ian Somerhalder


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym •• Hétf. Nov. 06, 2017 9:04 pm


Határozottan és röviden bólintok egyet. Teljesen komolyan korán kelek mindig és valójában igen későn is fekszem, így alvásra alig marad időm, amit még így sem mindig sikerül teljesen kihasználni. Nem mondhatni, hogy nagyon lustálkodós típus lennék. - Együtt jár a munkámmal. – Vonom meg végül a vállamat. Számomra teljesen természetes dolog, de tudom, hogy a legtöbben egyáltalán nincsenek így ezzel a korán kelés-dologgal. Sokaknak kifejezetten nehéz feladatot jelent(ene) hajnalok hajnalán ébredni és megkezdeni az adott napot.
- Az mit jelent, hogy csak korlátozottan és, ha nem vagyok túl indiszkrét, akkor mellé jön a másik kérdés is; hogy miért? – Nem teljesen vagyok képben, hogy mit is takarnak a szavai a modellkedés kapcsán. Arról se volt fogalmam, hogy azt lehet szándékosan is félgőzzel csinálni vagy nem is tudom minek is nevezzem a korlátozott részt, amit az imént említett meg. Igazság szerint borzasztóan messze állok a szakmájától és így igen csak tudatlan is a témában.
- Ó, szóval, hogy az előnyömre van.. ..és köszönöm a bókot, te is jól nézel ki. – Nem csakúgy visszapasszolom, valóban így is gondolom. Jó a felépítése, helyes is, kellemes társaság, semmi okom arra, hogy ne gondolkodjak róla hasonlóképpen és nem is nagyon látom értelmét annak, hogy magamban tartsam, ha már ő is előhozakodott a dicsérettel fordítva. Jól esik a hiúságomnak és egyébként is nagyon fel tudja dobni a napom egy-egy ilyen nem várt és elejtett megjegyzés, elvégre ki ne szeretné azt hallani, hogy csinosnak tartják?!
- Remélem azért nem bántottalak meg, nem állt szándékomban. – Egyáltalán nem ilyen okból hoztam fel a balett kérdéskörét és végképp nem volt célom esetlegesen bárminemű kellemetlenséget okozni vele. Az én szememben inkább dicséret, mindig is rendkívüli módon kedveltem a balettet és a táncosokat kifejezetten csodálom.
- Így? – A korrigálást követően várom a megerősítést, hogy vajon most eléggé egyenes-e a hátam vagy sem a gyakorlat végzése közben. Nem tartom magam túlságosan puhánynak, de kezdek én is fáradni. Jól esően, nem arról van szó, hogy nem, talán ennek tudható be a kisebb lazsálás a nem megfelelő tartásban.
A lábemeléseknél már nem kérdezek vissza, annyi levegőt egyszerűen képtelen vagyok összeszedni, hogy a mozgássor közepén még erre is maradjon energiám, elvégre a teljes edzést becsülettel végigcsináltam és szándékomban áll ekképpen is befejezni. A szufla viszont vészesen fogy. A pozitív visszacsatolás ad még annyi erőt, hogy befejezzem a hátralévő edzés maradékát. A mindennapi mozgás mellett is most úgy érzem magam, mint aki hetek óta nem csinált semmit sem, pedig ez igen messze áll a valóságtól. A letelt idő végeztével egy kicsit még maradok a padlón, hogy kifújjam magam. Kényelmes itt..
- ..egyszer még tuti kinyírsz.. – Ülök fel végül, de csak törökülésbe tornázva magam. Az arcom kipirult és a copfomból megint elszabadult néhány kósza mézszínű tincs, amiket egy mozdulattal seprek ki az arcomból. - ..de nagyon jól esett, köszönöm. – Bólintással toldom meg a hálálkodást az óráért. Kellemesen bizsergek nagyjából mindenhol. Próbálom a légzésem normalizálni és csillapítani a szívverésemmel együtt.
à; Christopher
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym •• Kedd Nov. 14, 2017 8:33 pm

Jay

- Hát, nem irigyellek! - Meg amúgy sem. Nem lehet könnyű dolga, segít olyan cégeknek amiket fel akarnak számolni, hogy "életben" maradjanak, vagy gondolom minél kevesebb veszteséggel zárjanak. A matek sose volt a kedvencem, ehhez meg igencsak jól kell érteni a számohkoz. Egyáltalán nem vonzz az ilyesmi. Én maximum pénzt számolni szeretek, de abból szerencsére van bőven és volt is mindig. Az meg, hogy korán is kell kelni, hát reggel egyáltalán nem fog az agyam, szóval nem igazán tudom átérezni.
- A válasz egyszerű, nem fogok kifutón végigsétálni mindenféle göncben, mint egy vásári majom. Szeret a kamera, de azt nem vállalnám be, csak apám parfümjeihez adom az arcom, meg ha kell a testem. - Kifutó, idióta divattervezők rongyai, semmi pénzért! Nem az a pasas vagyok akit rá lehet szedni ilyesmire, bármennyire is örülnének neki az ellenkező nem tagjai. Én csak fotózkodni vagyok hajlandó, nem pedig vonaglani, azt meghagyom a nőknek, na meg azoknak a férfiaknak akik bírják az ilyesmit.
- Igyekszem. - Tisztában vagyok azzal, hogy az alkatom nem átlagos, ugyanakkor teszek is azért, hogy kidudorojanak azok a kockák, na meg persze a bicepszemet sem a hagynák hordták össze. Örülök, hogy értékeli a munkám gyümölcsét. Amikor előhuzakodik a balettos témával kicsit meglepődöm, szerintem nem nem tűnök olyan férfinak aki képes tütüszoknyában bohócot csinálni magából.
- Dehogyis, csak szerintem nem állna jól a tütü. - Újabb fogsorvillantást láthat széremről. Ha nem sértésnek szánta, akkor nem sértődöm meg. Meg amúgy se tenném, nem vagyok az a tipus akit csak úgy meg lehet bántani.
- Remek! - Örülök, hogy megfogadja a tanácsom, elvégre nyilván nem szórakozásból fizet. Célja van, ezért oda kell figyelni, hogy a leghatásosabban végezze a feladatsort, lehetőleg sérülés nélkül. Amikor végez a mára kiszabott elemekkel még a padlón marad egy kicsit, én pedig legeltetem rajta a szemem, miközben felé lépkedek kezemben a frissítőjével.
- Nem lenne hozzá szivem! - Kacsintok rá, majd átnyújtom neki az újabb italt, amikor már felült, majd hagyom még kicsit, amíg kifújja magát. Ellépkedek az egyik szekrényhez, hogy kivegyek belőle egy gyógyfüvekből előállított balzsamot, ez majd a masszázshoz kell. A kanapéról ledobálom a nagyobb párnákat az egyik sarokba, majd letakarom az ülőalkalmatosságot egy pléddel, mert ez a lötyi eléggé fog és a plédet könnyebb kimosni, mint a kanapét. Persze egyik tisztítása sem az én feladatom, de ha nem muszáj nem csinálok a takarítónőnek nagy munkát.
- Szóval ha készen állsz, akkor fel kellene hasalnod ide. - Mutatok a kanapéra.
- És nagy örömömre le kellene vetkőznöd felülről, mert nem biztos hogy kijön a ruhából ez az olaj! - Szólalok meg széles vigyorral az arcomon, miközben tekintetemmel a reakcját fürkészem. Azért remélem nem egy pofonnal hálálja meg a remek ötletemet.

 ■ ■ Edzésre fel! ■ ■
// Bocsánat! //

avatar
● ● Posztok száma :
20
● ● Reag szám :
13
● ● karakter arca :
Ian Somerhalder


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym •• Szomb. Nov. 18, 2017 10:47 pm


- Nem vészes a dolog. – Legyintek egy aprót, mert nekem tényleg nem az. Koránkelő típus vagyok, az sokkal rosszabb lenne, ha nem tudnám elfoglalni magam ébredés után és órákig csak semmittevéssel tölteném az időmet. Szerintem egy hétnél tovább nem is bírnám ép ésszel ki. A munkámat pedig imádom, mindig is nagyon szerettem és ez az évek alatt kicsit sem változott meg. Nekem pont jó így az életem, ahogy van.
- Oh, így már értem. Akkor, ha jól veszem ki, csak parfümök bemutatásához állsz modellt? – Gyakorlatilag így értettem a szavait, hogy a családi biznisz kedvéért vállalja be a fotózásokat, de másmilyent már nem. Bár lehet tévedek.
Elnevetem magam a tütüs megjegyzésén, tulajdonképpen teljesen igaza van, még ha a férfi balett táncosok nem is viselik azt a fajta szoknyaszerűséget. - Rendben, ezzel nem vitatkozhatok. – Beleegyezően teszem fel mindkét kezem magam előtt és el is engedem a témát, mert azt hiszem teljes mértékig sikerült már kimerítenünk minden módon. Egyébként is csupán csak viccnek szántam már az elején is. Annak pedig kifejezetten nagyon örvendek, hogy akaratomon kívül nem bántottam meg, ilyesmi egyáltalán nem állt a szándékomban meg soha nem is állna.
Az edzést becsülettel befejezem, bár tény, hogy a végére rendesen kifáraszt. Persze, ezért járok hozzá, úgyhogy igazából hálás vagyok érte, nagyon is. Jól eső érzéssel bizsergek szinte mindenhol, az izmaimban még ott van a mozgás okozta feszültség és nyugalom majd csak eztán fog elérkezni, ahogy a légzésem és a szívverésem normalizálódik majd végre. A hozott folyadékot elfogadom és egy köszönöm kíséretében fel is hajtom. Nagyon is kellett, szükségem volt rá.
- Ezt azért örömmel hallom. – Megint hátrasimítom a copfomból kiszabadult szálakat és egyúttal fel is állok a padlóról végre. A pohár még ott van a kezemben, a pult felé indulok, hogy letehessem. A hangja felé fordulok, amikor újra megszólal és a tekintetem a kanapé irányába vándorol. Egy bólintással indulok meg a poharat magam mögött hagyva közben.
- Mi ez? Kellemes illata van. – Bökök a tégely vagy üvegcse felé, akármelyikben is tárolja a folyadékot, amit előszedett.
Valamelyest feljebb szaladnak a szemöldökeim a vetkőzés hallatán, de eszemben sincs megpofozni vagy ehhez hasonlót tenni. Szélesedő mosolyba szaladnak az ajkaim mielőtt még megszólalnék.
- Kedves tőled, hogy a ruhám miatt aggódsz, hálás vagy érte és értékelem is. ..de a vállam kilóg a felsőmből. – Igazából hízelgőnek találom az imént elhangzottakat a részéről, azonban tény, hogy valójában a meghúzott izom a sportoláshoz kitalált, a hátamon középen összeérő szabású felsőmből teljesen kilátszik, nem fedi a rugalmas textilszövet.
Lehasalok, ahogy az előbb jelezte, a plédre helyezkedve úgy, hogy könnyedén hozzáférjen a fájó testrészhez és, ha belekezd a masszázsba, első körben egy jól eső és elégedett hümmentésbe fojtott nyögéssel fogadom az érintést, mert pokolian jól esik. - Ez hihetetlenül jó.. – Szusszanok végül halkan. Idejét sem tudom, mikor masszíroztak meg utoljára.
à; Christopher
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym •• Szomb. Dec. 30, 2017 10:13 am

avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Diamond Gym ••

Ajánlott tartalom

Diamond Gym
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-