Dublin Főtere
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

Today at 5:26 pm
Today at 5:04 pm
Today at 3:59 pm
Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥
A legtöbb felhasználó (36 fő) Hétf. Márc. 13, 2017 11:05 pm-kor volt itt.
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥

Csoportok
Keresk. és szolg.
-
-
Igazságügy
-
-
Bűnüldözés, hadügy
1
2
Egészségügy
2
-
Oktatás
4
4
Média, művészet
5
2
Civilek
1
1
Elit
1
1
Törvényen kívüliek
1
1
Összesen
15
10
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Dublin FőtereSzeretettel Admin tollából
Témanyitás Dublin Főtere •• Vas. Jan. 15, 2017 4:05 pm

[Only admins are allowed to see this image]
Forrás: google

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

589
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás Re: Dublin Főtere •• Szer. Márc. 15, 2017 12:12 am

TO GWYNETH
Nem szeretem, amikor a szabadalmi jogviták alakulnak ki és 30%-os egyezőség alá kell vinni a két termék közti átfedést, mielőtt a versenypiacon összeférhetetlenség üti fel a fejét, másodsorban pedig értelmetlen tárgyalásokat kell folytatnom a másik cég ügyvédjével. Fogalmazd meg ugyanazt különféle módokon, hogy a másik ne fogja fel valójában nem történt változás..? Együgyű megoldás. Egészen lélekemelőnek nevezném a pillanatot, amikor a mappa ismételten csak lezárásra került ez alkalommal és arcon csapott az esőszagot magával hurcoló szél az épület ajtaján kiérve. A következő találkozó két hét múlva lesz, amikor a kivitelezővel is sikerül dűlőre jutni és a felső vezetőség is nyilatkozott a további szándékairól az ügy kapcsán. A tájékoztatás megtörtént, szerencsére nem sok dolgom marad két szembesítés között és ezeket sem azért szeretem a naptárban vezetni, mert a nagy nyüzsgés közepette elfelejtődnének: kivédem velük a nyakamba aggatott plusz feladatokat, amik a munkaköri leírásomból hiányoznak, de mind az apám, mind a nővérem előszeretettel élezi ki a vérségi kötelékre mégis miért tartoznak a logikai érvelésem ellenére a kötelezettségeim közé.
Előveszem a mobilomat, hogy gyors üzenetben megosszam velük a tényállást. A dátumot majd saját kezűleg viszem be a rendszerbe, ha visszaérek a gyárhoz. Három napja nincs hír Gwyneth-ről, a HR osztályon legalábbis semmilyen információval nem tudtak szolgálni és a tegnapi telefonhívásomra sem reagált semmilyen formában.
Továbbra is 31,8%-os az egyezőség. Nem hiszem ez alá tudnák vinni az értéket.
Küldés.
Azonban mielőtt ténylegesen végeznék a városban akad még egy fontos dolgom, farkas éhes vagyok. A főtér szélén lévő kávézó pont tökéletes lesz erre: még tart a reggeli idő. Az órámra tekintve épp most múlt fél tizenegy két perccel. Bőven belefér a kávé és a mai újság átnyálazása is a napi rendembe. Bőven belefér, hogy nem azonnal rohanok szolgálatot teljesíteni a Parancsnok részére. Útba ejtem a traffikot is, mert hiába van nálam a laptopom, jobb szeretem a híreket papíron olvasni, kényelmes régimódisággal. Van ezer más dolog, ami géphez köt. A nyomtatott sajtó létezéséig biztosan nem is fog megváltozni ez a szokásom, aminek a gyakorlásába máris belekezdek a kinti részen helyet foglalva a pincér rövides érkezéséig. Esőre áll, de a nyújtott tető alatt nem gond és kellemes ezt leszámítva az idő.
A szemem sarkából észlelem a balról közeledő személyzetet, amikor a jobb oldalon ismerős alak birizgálja a perifériámat. Az érdeklődésemet jobban vonzza némi meglepődés társaságában, ahogy ráncba vonom a szemöldökeimet. A szomszédos székre letett táskámért nyúlok, majd az újságot tenyerembe visszagyűrő mozdulattal intek egyrészt köszönetet a jövetelért, másrészt elnézés annak hiába valóságáért. Az egyszerű reggeli sokkal hátra valóbb a tékozló titkárnőm meginterjúvolásával szemben. Feldobom a helyére a vállszíjat és nyújtott léptekkel próbálom lerövidíteni a távolságot, majd amint hallótávon belülre érek s nem szorul közénk a jelzésemmel inzultálható személy:
- Gwyneth..? – nem, most sem szigorral morranok. A távol maradása nem érvágás a számomra és biztos vagyok felőle megvan a maga indoka rá, az utóbbi idők viselkedésének fényében főleg magánéleti..
avatar
Vendég
Tell me your secretsSzeretettel Admin tollából
Témanyitás Re: Dublin Főtere •• Csüt. Máj. 18, 2017 9:23 pm

[Only admins are allowed to see this image]
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

589
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás Re: Dublin Főtere ••

Tell me your secrets


Dublin Főtere
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Belváros-