Roderick Wrighton
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Legújabb történetek

✥ Today at 7:16 pm ✥

✥ Today at 7:05 pm ✥

✥ Today at 7:02 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:26 pm ✥

✥ Today at 6:07 pm ✥

✥ Today at 5:56 pm ✥

✥ Today at 5:46 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Raphaël Deschamps tollából
Témanyitás ✥ Re: Roderick Wrighton •• Vas. Okt. 29, 2017 5:52 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Rod,

azt kell mondjam, hogy félelmetesek vagytok, ti, Wrighton-ok O.O Ahhoz képest, hogy kisöcsétek milyen sokáig váratott minket az ET-vel - nem piszkálásból, hisz tisztában voltunk az okával - meglepő, hogy a tesók milyen hamar megérkeztek az oldalra, és készülnek szépen egymás után... Lassan már kész klán lesztek Rolling Eyes xD
Ha már két tesódat én néztem, akkor már csak becsületből is lecsaptam rád, meg esélyesen a többiekre is, hisz így legalább ismerem a többi oldal nézőpontját is. És... szegény szüleitek...! xDDD Hiába csak njk-ként szerepelnek feltüntetve a lapotokon, de azok után, milyen mélyen vallásos pár, mit ne mondjak, meg vannak "áldva" veletek
Bevallom, ahogy belekezdtem az olvasásba - no meg láttam az aviképedet - már sejtettem, hogy valami "megbotránkoztató" lesz benne, és csodálkoztam is, hogy miért pont civilnek írtad magad, ha ilyen szinten elzüllöttél és belesüllyedtél az alvilági életbe... viszont az utolsó bekezdés és az azt rejtő csavar kellemes meglepetésként ért! A jellemfejlődés jó dolog, és kíváncsi vagyok, vajon hová fogsz még változni a jövőben, pláne, ha a többiekkel is összeérnek a szálaitok?
Érdekes volt azt is látni, hogy ennyi testvér közül ki kivel jön ki jobban, vagy épp kevésbé, hogyan viszonyulnak egymáshoz egyesek, az pedig egészen szívet melengető, hogy bármi is történjen, ilyen hűen védelmezed a húgodat, és az összetartás azért csak megvan.
Azt mondjuk kicsit furcsálltam, hogy ilyen rövid idő alatt, ilyen "sovány" fizetésből hogyan sikerült olyan nagy lakást venni, hisz a francia főváros hírhedten drága, de biztos akadnak olcsóbbak is, mást nem a kintebb eső részeken, vagy több felújítást igénylő állapotban, így aztán ezen nem fogunk fenn akadni Smile

Nem is tartanálak fel tovább, hisz sejtem, a tesóid már biztosan várnak, megbeszélni való is akad bőven, így megkérlek, hogy foglalj avatart, aztán hess játszani, ismerkedni, várost felfedezni, no meg építgetni a karrieredet, csak így tovább!


avatar
tudomány emberei
Tell me your secrets
Online
● ● Posztok száma :
398
● ● Keresem :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● karakter arca :
Chris Pratt


✥ Szeretettel Roderick Wrighton tollából
Témanyitás ✥ Roderick Wrighton •• Szomb. Okt. 28, 2017 12:59 pm

Roderick Wrighton
szösszenet

általános jegyzet
» Anyja neve: Moyra Wrighton  
» Apja neve: Conall Wrighton  
» Testvérek:  Kieran Wrighton, Kester Wrighton, Riley Wrighton és Sophie Wrighton
» Egyébb hozzátartozók: -


A szüleimmel borzalmas a viszonyom. Teljesen elítéltek mindent, ami én voltam, de ők azt az oldalam nem igazán ismerték. Kieran a legidősebb bátyám. Mindig is a nagy és erős bátyus volt a szememben, de ő az öcsémmel többet foglalkozott, meg hamar el is költözött, szóval nem volt nagyon szoros kapcsolatunk régen. Mióta Párizsban élek, nagyon sokat segít nekem mindenben és gyakran együtt bulizunk. Olyan havi egy-két alkalommal ülünk le dumálni, szóval nem olyan sokszor, de jobb a kapcsolatunk, mint régen. Kesterrel régen sokat hülyültünk és állandóan Rileyt cseszegettük. A költözés óta nem sokat beszéltünk. A legkisebb Wrighton fiú, Riley, akinek örültem, mert végre nem én voltam a legkisebb és nem velem tolt ki Kes. Korban hozzá álltam a legközelebb, szóval egész sokat lógtunk együtt és sok dolgot közösen próbáltunk ki. Sophie az egyetlen lány közülünk és ő a kedvencem. Velem voltam a legtöbbet és próbáltam jó bátyja lenni. Néha lefejeztem a babáit meg ilyesmik, de szeretem őt és érte bármire képes lennék. Lassan hozzám költözik és bepótoljuk azt a pár évet, amíg nem laktam otthon.
tudj meg többet
» Születési hely: Thurso, Skócia  
» Születési idő: 1990. 04. 05.
» Mikor érkezett a városba: 2012. 01. 03.

Rod, Rory, Roddie, Rick, Rickie   
River Viiperi
27
civil// Úgy érzem, hogy elkél ide egy 16-os karika, szóval megtekintés csak 16 éven felüliek számára ajánlott! //

2007

Más testvérek focizni tanítják a testvérüket. Én a 14 éves öcsémet egy buliba vittem magammal. Más nem volt otthon és nekem kellett vigyázni rá. A szüleim megöltek volna, ha egyedül otthon hagyom, de nem akartam kihagyni a bulit, szóval magammal vittem.
- Ne kóborolj el nagyon szaroska. - megpaskoltam a nyakát, majd ott is hagytam, hogy bele tudjam vetni magam a bulizásba. A piálás már ekkor is nagyon ment, szóval minden ismerőssel muszáj voltam koccintani és táncolni egy kicsit. Sokan mondták, hogy jó a mozgásom és amúgy sem voltam szégyenlős, főleg ittasan nem, szóval táncikáltam a tömegben.
Mikor már eléggé kifáradtam, próbáltam keresni valami helyet, ahol lepihenhettem. Véletlenül nyitottam be egy szobába, ahol hozzám hasonló korúak ültek egy körben. Az öcsém is köztük volt, szóval leültem közéjük. Valami cigi szerűséget adtak körbe. Már elszívtam pár cigit, de csak ilyen bulikon, mert a szüleim otthon megérezték. Amint beleszívtam, megéreztem, hogy nem egy szokványos darabot szereztek. Valószínűleg fű volt tőle, amitől rendesen be is álltam, de nem csak én, hanem az öcsém is mellettem, akivel a szokásosnál jobban elhülyéskedtünk.
A mozgás nehezen ment, de nagyon kellett már hugyoznom, szóval kikászálódtam az illemhelyiségbe. Elintéztem a dolgom és kifelé menet kinyitották az ajtót, mielőtt én tettem volna azt. Az ajtó másik oldalán egy srác állt, aki szintén ott volt velünk abban a füves körben és már akkor is jól megnéztem, de nem tudtam, hogy miért akadt meg annyira a szemem rajta. Ez neki is feltűnt, mert meg sem szólalt, csak a mellkasomra nyomta a kezét és vissza tolt, addig amíg a falhoz nem simult a hátam. Annyira közel jött, hogy a testünk már összeért és az ajkai hirtelen az enyéimre tapadtak. Nem tudtam, hogy miért viszonoztam a csókot. Valamiért nem undorodtam az övétől. Eddig a pillanatig csak csajokkal tudtam ilyen dolgot elképzelni, de ezt is majdnem ugyan annyira élveztem. Profi volt, legalábbis annak tűnt, mert egy mozdulattal szétszedte az ingem és a szám helyett a nyakamat csókolgatta. Én ösztönösen a hajába túrtam és egy halk nyögés már akkor előtört belőlem. Ilyen még nem nagyon fordult elő velem. Sok lánnyal voltam együtt, próbáltam kiélvezni ezeket az éveket, de ez más volt. Nem tétovázott a fiú, elkezdett lefelé haladni. Először a mellkasomra vándorolt a nyelve, majd a hasamra és még lejjebb...
2011

A húgommal rengeteget lógtam. Próbáltam jó bátyja lenni. Szerettem őt és meg akartam óvni, de nem igazán volt szüksége rá. Elég sok időt töltött velem ahhoz, hogy fiús kis csaj legyen. Már nem is nagyon féltettem, de voltak dolgok, amikben még szüksége volt rám. Ezen a napon is olyan dologgal keresett meg, amire sose gondoltam volna. Még kora reggel volt, akkor keltem fel és még az alvós boxeremben feküdtem az ágyamban és a telefonomat nyomkodtam. Nem tudtam, hogy állást vagy valami jó csajt keressek. A sulit már rég befejeztem, de nem találtam olyan munkát, amit tovább bírtam volna egy hétnél és a lányokkal is ez volt a helyzet. Na meg a pasikkal, de arról senki sem tudott. Én nem olyan voltam, mint az öcsém. Nem tudtam bevallani a családnak. Felesleges lett volna, csak még több veszekedés és hasonlók.
Szóval csak feküdtem, mikor Sophie berontott hozzám és az ágyamra, vagyis rám dobta magát. Hozzám bújt, mintha csak egy pár lennénk, és a fejét a mellkasomra hajtott, miközben ölelt.
- Mi a baj? - kérdeztem, miközben oldalra dobtam a telefont.
- Szakítottunk. - nem tudta úgy elmondani, hogy ne jött volna rá a sírás. Az arcát a mellkasomba temette én meg csak simogattam a fejét, hátha megnyugtatja.
- Nyugi Soph, ilyenkor még gyakran változik az ember partnere. Majd megtalálod az igazit. - Még mindig simiztem. Próbáltam jó testvér lenni és segíteni neki átvészelni ezeket a dolgokat. Nekem ez kimaradt az életemből, mert nem is nagyon akartam komolyabb kapcsolatot, csak minél több lányt megdugni.
- L..láttam e..e..egy másik lá..lánnyal az ágyamban. - szipogta és felém emelte a tekintetét. Na ez a dolog már felidegesített.
- Na ezt már nem hagyom annyiban. - kimásztam mellőle és felkaptam egy rövidnadrágot, ami a padlómon hevert, mert sose voltam valami rendszerető. A póló keresésével  nem fáradoztam, mert ideges voltam, meg amúgy is a szomszédban lakott a srác. Átrohantam hozzá és idegesen vertem az ajtaját. Szerencsémre pont ő nyitott ajtót, és én köszönés helyett rögtön behúztam neki, amitől hátra is esett. A suli befejezése után sok szabadidőm lett, ezért gyakran látogattam a konditermet, szóval sikerült egy kis izmot felszednem, azért tudtam ilyen könnyen a padlóra küldenem. Nem hagytam ennyiben. A mellkasára térdeltem és az arcát kezdtem el ütni, egyszer a bal, egyszer pedig a jobb öklömmel, amíg le nem nyugodtam.
- Ne szórakozz a Wrightonokkal! - felálltam és még rá is köptem egyet majd vissza indultam az otthonomba.

2013

Szó szerint a hasamra sütött a nap. Párizsban még a reggeli ébredés is más volt, mint a szüleimnél. Olyan jó volt elköltözni tőlük. Nem volt könnyű, de szerencsére befogadott egy lány. Morgane, aki épp mellettem feküdt. Nem jártunk vagy ilyesmi, csak szimplán befogadott, mikor nem volt hová mennem. Nem volt nagy lakása, szóval egy ágyban kellett aludnunk, de én ezt nem bántam. Én hamarabb keltem, szóval kimentem a konyhába főzni egy kávét neki. Valahogy meg kellett hálálnom neki a sok segítséget. Nem csak szállást, de munkát is kaptam tőle. Nem éppen legális dolog volt, de sokat kereshettem vele. Drogot terjesztettem a városban a bandájának a tagjaival együtt. Ilyen fiatal létére, már egy bandának a vezetője volt. A banda tele volt jó fej alakokkal. Sokat buliztunk, ittunk, drogoztunk és keféltünk. Úgy éreztem, hogy megtaláltam a helyem. Az elkészült kávéval tértem vissza a szobába és láttam, hogy már ő is kinyitotta a szemét.
- Picit hosszúra nyúlt a tegnap este, szóval gondoltam készítek neked egy kávét. Meg reménykedtem valami jutalomban. - egyből egy kaján vigyor jelent meg az arcomon.
- Miféle jutalomban? - viszonozta az előző vigyorom. A kávét leraktam az éjjeliszekrényre és közelebb hajoltam hozzá.
- Ilyenre - megcsókoltam és ő belement a játékba. A csókunk egyre vadabb lett és közben felé másztam az ágyban. Ő a hátamat karmolászta én meg odalent kezdtem el simogatni. Vele sokkal másabb volt a szex, mint a lányok nagy részével. Sokkal vadabb és szenvedélyesebb.
2015

Szerettem az életem. Jól éreztem magam, minden pillanatot kiélveztem. A munkám sem volt olyan nagyon kötött, ha akartam akkor egész nap deszkázhattam Tikivel.  Jó fej srác volt. 6 évvel idősebb voltam tőle, de így is meg tudtuk találni a közös hangot. Talán vele lógtam a legtöbbet a Párizsi életem során. Ő vett rá a deszkázásra is, ami végül nagyon megtetszett.  Ezen a nap is épp az utakat szeltük a deszkával és a zsebemben ott lapult az anyag, amit este kellet átadnom egy fickónak.
- Nekem van egy kis dolgom, de holnap dumálunk. - elköszöntem Timothytól és elindultam a megadott címre. A társam már ott várt. Sosem egyedül mentem a nagy címekre, mert nagyon veszélyes volt. Egy srác kísért mindig, aki szintén benne volt a bandában. Timothy mellette vele lógtam a legtöbbet és egyik legjobb barátomnak tekintettem.
- Mehetünk? - néztem rá és csak bólintott. Bent nem a főnök állt, hanem egy kis embere és mellette kettő fegyveres.
- Meghoztátok?- nagyon komoly volt a hangja, de nem ő volt az első ilyen ügyfelünk, szóval nem szartam be.
- Persze. - vigyorogtam és benyúltam a zsebembe, de nem volt ott. Megnéztem a másikban is.
- Kérhetnénk egy pillanatot? - a vigyorom már inkább erőltetett volt, de megengedték, hogy pár lépés hátra menjünk és megforduljunk.
- Van egy kis gond... nincs nálam az anyag. - suttogtam, nehogy meghallják a fegyveresek.
- Hogy lehetsz ilyen barom? Ezek kifognak nyírni minket. Na jó, akkor jöhet a B terv. Vár kint minket egy taxi. Egyszerre elkezdünk futni és reménykedünk, hogy nem tudnak jól célozni.  - bólintottam egyet és vártam a jelre. Elég hülye ötlet volt, de fiatalok voltunk és azt hittük, hogy bármit meg tudunk tenni. Egyszerre indultunk el, de én fittebb állapotban voltam, szóval elé kerültem. A barmok nem reagáltak elég gyorsan, de utánunk futottak. Én beszálltam a taxiba és onnan sietettem a társam, de hiába. Láttam, ahogy többször hátba lőtték és elesett. Még a földön megpróbált kúszni és ki akartam szállni segíteni neki, de a taxis megijedt a lövésektől és beletaposott a gázba.
- Nee! Álljon meg! - kiabáltam és az ablakot vertem az öklömmel.
Ekkor határoztam el, hogy véget vetek ennek az életmódnak.
2017

El is érkeztünk a jelenbe. Még mindig eljárogatok bulizni, de csak alkoholt iszok és azt is mértékkel. Néha össze fekszek idegenekkel, de már nem ez a jellemző. Inkább az igazit keresem. Találtam magamnak normális munkát. Nem is egyet. Egy nagy cégnél vagyok recepciós. Én fogadom és eligazítom a vendégeket, én veszem fel a telefonokat és tovább is irányítom, fogadom a postát és megpróbálok a főnökasszony kedvében járni kávéval és jó poénokkal. Egyfajta titkár vagyok. Hétvégente modellkedek. Nem vagyok híres, de a divattervezők kedvelnek. Ha van valami új kollekció, akkor elhívnak magukhoz és készítenek velem pár képet. Egyelőre csak két ilyen tervező van, de szeretném bővíteni a repertoáromat. Sikerült saját lakást vennem, ami nem kicsi, mert van benne két nagyobb szoba meg minden más, ami kell. Az egyik szobába hamarosan beköltözik a húgom. Nem csak ő az egyetlen nőszemély az életemben, ugyanis az egyik fotózáson összeismerkedtem a tervező lányával. Elég sokat jár rajta az eszem, de egy ilyen előéletű srácnak nincs könnyű dolga.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Már itt vagyok egy ideje || Keresett
avatar
Civilek
Tell me your secrets
Online
● ● Posztok száma :
36
● ● karakter arca :
River Viiperi

Roderick Wrighton
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: Elfogadott karakterek :: Civilek-