Fireside Chariot Pub - Page 3
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 6:38 pm ✥
✥ Yesterday at 6:35 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:30 pm ✥


Témanyitás ✥ Fireside Chariot Pub •• Vas. Okt. 29, 2017 8:16 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

First topic message reminder :

Forrás: google
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub •• Szer. Márc. 07, 2018 6:08 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub •• Pént. Márc. 16, 2018 1:28 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Ezúttal nem ígértem mást Basile-nak, csak egy munkavacsorát. És tartottam is magamat ehhez, mert nem kaphat meg mindig, mindent, egyszerre, amit megkíván (vagyis, akit). Még a végén hozzászokna, és, mintegy pavlovi reflex alapján működő elv révén, minden munka után, amit megszerez nekem, elvárná, hogy szaxi szólózzak, vagy, hogy magamévá tegyem az autójában, vagy az irodájában, vagy a lakásán. Hát, nem. Hiába hiszi azt, hogy én az ő, személyes szajhája vagyok; nagyobbat aligha tévedhetne. Mindazt, amit teszek, nem őérte teszem, hanem saját magamért. Elismerem, hogy jó szakember, hogy érti azt, amit csinál, de azt is tudom, hogy nem puszta szívjóságból teszi azt, amit. Vannak elvárásai, és a pénz, amit rajtam keresztül keres, nem minden. Mert a világ már csak ilyen mocskos hely: soha, semmit sem kapsz meg ingyen, és mindenki csak azt nézi, hogy hogyan húzhatna hasznot belőled. Nem leszek álszent, én sem vagyok kivétel; napokig vitatkozhatnánk arról, hogy voltaképpen ki használ ki, kit: Basile engem, vagy fordítva. Talán egymást használjuk ki. És ez egy kétélű fegyver, mert együtt eléggé sikeresek vagyunk, de, ha egyszer, valami balul végződik, vagy túlságosan követelőző lesz, én meg nem adom meg neki azt, amire vágyik, és megsértődik, akkor ez lehet, hogy egyidejűleg a munkakapcsolatunk végét is fogja jelenteni.
Elbúcsúzunk. Csak úgy, ahogy barátokhoz, vagy munkatársakhoz illik, semmi puszi, semmi csók – még csak az kellene! -, kezet azért nem fogunk, mert ahhoz már túlságosan jól ismerjük a másikat. Egyszerűen... ő balra, én meg jobbra.
Az autóm felé veszem az irányt, az étteremtől messzebb sikerült csak parkolóhelyet találni, mert péntek lévén minden bár, bisztró, pub, kocsma és szórakozóhely fullon van, így a parkolók is. Kisebb csoda volt, hogy egyáltalán találtam helyet – nem öt utcával arrébb -, ahová be tudtam legózni az Audit. Ördögien jó sofőr vagyok, jobb, ha ennyiben maradunk.
Különböző féle-fajta zenék alkotta egyveleg, hangos moraja szántja végig a belváros e szegletének üveg-, tégla-, és fémtornyok alkotta birodalmát, neonszínű visszhangot festve az épületekre. Valamiféle megmagyarázhatatlan módon, egy egészen aprócskát... csábító. Talán azért, mert már jó ideje nem volt részem hasonló jellegű szórakozásban. Armand nem szereti a hasonlót, szóval vele nem jártunk el hasonló helyekre. Andreast néha sikerült rávennem. De, mióta visszamentem Armandhoz, csak unalmas estélyekre jártunk, gőgös, hazug emberek közé, akikkel soha nem éreztem igazán jól magamat, akik közül rondán kilógtam – legalábbis, én így éreztem -, hiába öltöztem fel szép ruhába, és hiába aggatott rám Armand százezreket érő ékszer kollekciókat. Nem nekem való az elit sznobok, felszínes világa.
De ez... a hangos, ritmikusan dobbanó zene, aminek a pulzálását még a mellkasomban is érzek, ez sokkal közelebb áll hozzám.
Gondolkodás és hezitálás nélkül lépek be a szórakozóhely bejáratán. Talán túlságosan nagy önbizalommal (vagy hanyagsággal?). Körbe sem nézek, nem kutatok ismerős arcok után, vagy hozzám, korban hasonló embereket keresve. Nem érdekel. Valahol le kell vezetnem az elmúlt időszakban felgyülemlett feszültséget. Kezdetnek, mondjuk, pár pohár, erős, minőségi szesszel – ezért is indulok meg célirányosan a pult felé, ahol régről berögzült, pofátlanul hanyag, és gyalázatos módon begyakorolt mozdulattal ülök az egyik hosszú, karcsú lábú székre.
- Tequilát kérek – már-már parancsba adom. Silvert - felelem a kérdésre. – Köszönöm – biccentek, miután elém rakja a feles poharat. Véletlenszerűen villan össze a tekintetem egy fiatal férfiével; ajkam szeglete hamiskás mosolyra húzódik, mivel valahonnan ismerősnek tűnik az idegen. Poharamat megemelem - pillantásom üzenete: egészségünkre! -, mielőtt lenyalnám a kézfejemről a sót.
avatar
● ● Posztok száma :
56
● ● Reag szám :
42
● ● karakter arca :
charlize theron


Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub •• Szomb. Márc. 17, 2018 7:47 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


●●●● Joanne & Rod ●●●●

Végre ismét eljött a hétvége. Már nagyon untam a melót. Az elején nagyon élveztem ezt a titkár dolgot, de egyre jobban kezdtem unni ott magam. Régen élveztem azt, hogy elegáns ruhában fogadhattam a befolyásosabbnál befolyásosabb vendégeket, de már untam a sok beképzelt gazdag képét. Igazából már csak a főnökasszonyom miatt jártam be dolgozni. Nem tudom, hogy miért, de sokkal jobban vonzódtam az idősebb nőkhöz. Bizonyára kezdtem ráunni a fiatal pipikre. Korán kezdtem a csajozást, mert népszerű voltam náluk. Nem tudom, hogy a sportos alkatom, a cuki pofim, a szép kék szemem vagy a dumám volt e az amitől egyből benedvesedtek, de már 16 évesen ha beléptem valahova, nyálukat csorgatták utánam. Én ezt természetesen kihasználtam és elértem, hogy 12 évvel később, már ne nyújtsanak nekem újat. Mindegyik ugyan olyan volt. Viszont az idősebbekkel teljesen más volt. Sokkal izgalmasabb és élménydúsabb. Őket nehezebb is volt megszerezni, mert valamiért mindegyik kicsit óvakodott a fiatal szépfiúktól. De voltak, akik szórakozni akartak és elfelejteni a férjüket, amihez tökéletes volt egy ilyen srác, mint én. Pont az ilyeneket kerestem, de nem volt könnyű dolgom. Nem tudtam, hogy egyáltalán hol keressek ilyen nőket, szóval ha egy kis szórakozásra vágytam, akkor maradtam a régi beváltnál és elmentem bulizni. Ott főleg fiatalabbak voltak, de egy kisebb szórakozásra azok is megfeleltek.
Kivételesen nem ingbe mentem, hanem menőbe csíptem ki magam. Egy fekete bőrdzsekit, egy fehér pólóval és egy fekete nadrággal. Mint valami rossz fiú, pedig az arcom nem ezt tükrözte, de mindig is szerettem az ellentéteket.
Egy darabig a táncparketten roptam, mert szerettem táncolni, de egy idő után kifáradtam. Kicsit kiálltam oldalra és onnan figyeltem a tömeget. Hamar megakadt a szemem egy idősebb nőn. Ismerősnek tűnt valahonnan, de nem tudtam, hogy honnan. Ő is észrevett és felém emelte a poharat. Ettől több nem is kellett, odamentem.
- Csatlakozhatok? - néztem rá kérdőn és már le is ültem a mellette lévő székre. Kértem magamnak is valami erőset.
- Rod vagyok - nyújtottam felé a kezem, hogy ha belehelyezi az övét, akkor tudjak egy apró puszit nyomni a kézfejére.

clothes ||  Remélem jó lett  pirulo   ||  ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub •• Vas. Márc. 18, 2018 5:53 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3A házasságom már régen nem jelent semmit. Kellene? Andreas után, az ikrek után, Basile után? A sok hazugságom után... az egész életem hazugságokra épül, és sokáig úgy tűnt, hogy ez az élet, hiába illúzió az egész, stabil lábakon-, és biztos talajon áll. Vagyis, állt; mostanáig. Mondhatnám azt, hogy minden mindegy már, de valamiféle megmagyarázhatatlan okból adódóan, még mindig hiszek abban, hogy sikerül eltussolni azt a sok mocskot, ami, mintegy gátként felhalmozódott, és afféle falat emelt a családom tagjai közé. Valahol, sötéten dobbanó szívem legmélyén viszont abban is bízok, hogy ez a gát kisvártatva átszakad végre, és soha többé nem kell hazudnom majd. Gyűlölöm beismerni, még magamnak is, de gyáva vagyok, félek; a családom-, Andreas haragjától, az utálatuktól, a megvetésüktől. Nem, mintha nem érdemelném meg...
Valószínűleg nem ez a megfelelő hely, idő és mód arra, hogy elfelejtsem minden gondomat, és bajomat, és még csak nem is ez tűnik a legjobb ötletnek, de momentán nincs jobb-, sőt, más választásom sem. Kötve hiszem, hogy Andreas vevő lenne egy numerára.
A sors mosolya, vagy fintora, hogy összeakad a pillantásom egy ismerősével. Iszonyatosan jó az arc-, és a névmemóriám, de a srác neve nem rémlik, csak az arca, valahonnan... ezért veszem a bátorságot, és poharamat megemelem, felé, neki, még az előtt, hogy szemérmetlenül lenyalnám a sót a kézfejemről, egy kortyban meginnám a tequilát, majd gátlástalanul veszem ajkaim közé a citromot, hogy kiszívjam a levét.
A rituálé végére ér ide, önkéntelenül nyalom meg a számat.
- Már csatlakoztál – dorombolom, kissé felé fordulva a széken; nem szemrehányásnak szánom, vagy a jólneveltségét megkérdőjelezendő, ajkam mosolyra húzódik. – Egy honey whiskeyt kérek, köszönöm – felelem, a pultosnak, aki kérdőn pillant rám, miután a fiatal férfi rendelt magának.
- Örvendek. Joanne – nyújtom a jobbomat, és erélyes vehemenciával szorítom meg egy pillanatra a kezét. Ilyen a kézfogásom, és gyűlölöm, ha valaki puhányan fogadja. Az más lapra tartozik, hogy Rod nem is kifejezetten kezet akart fogni velem, hanem apró csókkal hinteni kézfejemet. – Nocsak... egy modernkori gentleman. Azt hittem, az úriemberek korszaka már régen leáldozott. Lélegzetelállító – nem mondom, meglepett az ifjú titán. Pár másodpercig még az arcát kémlelem, az amúgy ismerős vonásait fürkészem. – Bocsánat, nem akarlak zavarba hozni(dehogynem!) mármint azzal, hogy valósággal bámulom őt -, de olyan ismerős vagy valahonnan – vallom be neki.
avatar
● ● Posztok száma :
56
● ● Reag szám :
42
● ● karakter arca :
charlize theron


Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub •• Vas. Márc. 18, 2018 10:40 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


●●●● Joanne & Rod ●●●●

Nem tudom miért, de a komoly kapcsolat sose ment nekem. Sok szép párt láttam már, akiknél azt mondtam, hogy nekik jobb, mint nekem. Párban jobb volt, mint egyedül, de nekem még csak olyan barátnőm volt, akivel úgy éreztem, hogy nem olyan jó. Nem volt annyira jó, hogy elvonja a figyelmem a többi lányról. Nem a külseje nem volt megfelelő, hanem az egész dolog nem kötött le. Tényleg szerettem volna már egy rendes barátnőt, de nem akartam több szívet összetörni, szóval inkább nem próbálkoztam. Láttam a húgomon, hogy őt mennyiszer ejtették már át srácok. Nagyon sajnáltam őt olyankor. Teljesen kiakadt. Mindig az jutott eszembe, hogy az én volt nőim is hasonlóan érezhették magukat, szóval elhatároztam, hogy inkább nem is próbálkozok. Jók nekem ezek az egy éjszakás kalandok. Voltak lányok, akikkel többször is szívesen találkoztam, de a legtöbb csak egyszeri alkalom maradt. Ettől az estétől is egy ilyen jól átmulatott estét vártam. Először nem tűnt nagy számnak a felhozatal, de végül megakadt a szemem egy idősebb nőn. Tetszett az a kis rituáléja, szóval le is ültem mellé. Közelebbről még ismerősebb volt, de nem tudtam eldönteni, hogy honnan. Rengeteg emberrel találkoztam egy nap. Nem emlékezhettem mindenkire. A válaszára elmosolyodtam. Amint megkaptam az italom, le is húztam. Jól bírtam a piát, szóval ez még nem okozott gondot. Amúgy is kellett egy kis bátorítás, mert idősebbel nehezebb volt az egész. Náluk még kicsit izgultam is, szóval jól jött az alkohol. A kézcsók már szinte berögzült mozdulat volt nálam. A régi filmekből szedtem szerintem, vagy nem tudom, de azt vettem észre, hogy tetszik a csajoknak, szóval megmaradt.
- Úgy látszik, hogy van még egy-kettő. - Isémt előkerült a félmosolyom. Végigmért, de ez nem zavart, mert én is jól szemügyre vettem magamnak. Mindene tetszett.
- Én is azon gondolkoztam, hogy honnan ismerhetlek. Esetleg az irodából? Vagy valami fotózás? - A legtöbb ismerőst a két munkahelyemnek köszönhettem, szóval nagy esély volt rá, hogy valamelyik beválik.

clothes ||  Remélem jó lett  pirulo   ||  ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub •• Pént. Márc. 23, 2018 6:43 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Hogy a fülledt, különböző féle-fajta parfümöktől nehéz, párás levegő teszi-e, avagy a fények, a minőségi szeszek, a párlatok, a főzetek illata, azt nem tudom... de szemrebbenés nélkül nyalom le a sót a kezemről, szívom ki a fél karika citrom levét, mindvégig tartva a szemkontaktust az ismerős idegennel. Pont úgy kacérkodok a fiatal férfivel, mint egykoron Andreasszal. Nincs sok különbség az akkori, és a mostani énem között: megkeseredett, kiábrándult, házas nőként pózolok a bárpult egyik magas, magányos piedesztálján. Éppen csak idősebb vagyok. És boldognak kellene lennem, mint, ahogyan azt képzeltem, a házasságom előtt, a házasságom elején; de nem vagyok az. Egy kicsit sem. Kivéve, ha dolgozom, ha a munkába temetkezem, de nem tehetem, hiszen itt vannak velem az ikrek, Olympe és Pascal, és rohadtul nem könnyítik meg az életemet-, vagy éppenséggel a közös életünket. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű, de azt nem sejtettem, hogy ennyire nem lesz az, hogy ennyire ellenségesek lesznek velem, vagy, hogy, például, Olympe lógni kezdett az iskolából, és, ha ez nem lenne elég, nem tanul. Nem vagyok ostoba, és, ha nem hívogatna az osztályfőnöke, akkor is látnám az osztályzatait az e-naplóban.
Nevetséges. Ahelyett, hogy korrepetáló tanárokat keresgélnék otthon, én itt üldögélek a bár egyik karcsú lábú székén, és egy ki tudja, milyen fiatal sráccal flörtölgetek. Első blikkre akár a fiam is lehetne. Ennek ellenére nem pattintom le, és nem lépek le, sőt, ha magától nem foglalt volna helyet mellettem, akkor is megengedem neki. Elvégre ez nem kötelez egyikünket sem semmire...
Tényleg, komolyan nagyon meglep a kézcsók, mert alapvetően nem divatos gesztus manapság, pláne nem a fiatalok körében. Őszintén? Ki sem néztem volna belőle. Ettől persze nem esik kevésbé jól, és nem tartom kevésbé nagyvonalúnak. Nem, mintha egy afféle lovagra vágynék, mert nem; nincs szükségem arra, hogy valaki megmentsen. Vagy én, egymagam mászok ki a szomorúság, a keserűség, és – ha fény derül a mocskos hazugságaimra - a szégyen posványos mocsarából, vagy belefulladok. No inbetween.
- Oh là là... – dorombolok. – Pozitív csalódás vagy, Rod – elismerően biccentek, finom mosolyra görbült ajkakkal, beszippantva a kellemes, férfi parfüm keserédes illatát. – Nem hiszem – vágom rá azonnal arra, hogy esetleg az irodából ismerjük egymást. – Inkább... igen, nem is olyan régen volt egy egészen nagy reklámkampány fotózás. Nagyon sokan voltunk, sok modell jutott, több fotósra. Eléggé húzós nap volt – utalok arra, hogy én, például, reggel nyolctól, este nyolcig talpon voltam. Emlékszem már rá, de nem én fotóztam őt, hanem egy kolléga. – És, hogy tetszik a végeredmény, a képek? – belekortyolok a whiskey-be, amit idő közben elém tett a pultos.
avatar
● ● Posztok száma :
56
● ● Reag szám :
42
● ● karakter arca :
charlize theron


Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub •• Vas. Ápr. 01, 2018 5:15 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


●●●● Joanne & Rod ●●●●

Ez az idősebb nő mániám elég fura volt. Sokan néztek rám mikor egy olyan nőre nyomultam, aki az anyám is lehetne. Én nem láttam őket öregnek, mint mások. A negyvenes korosztály még vonzóbb is tudott lenni, mint egy húszas. Meg már én is idősödtem. 28 éves férfiként nem egy kis tinilány kellett nekem. Nyilván jó volt velük is, de sokkal nagyobb elismerés volt egy idősebb nő dicséretét hallgatni. Még egy kicsit hátrányban is éreztem magam, mert lehet hogy 28 voltam, de simán letagadhattam volna vagy 6 évet. Főleg akkor, mikor még frissen voltam borotválkozva, ami gyakori volt. Szinte minden nap borotválkoztam, csak néha maradt ki egy-egy. Volt az ilyen nők között olyan, aki pont azt szerettem ha egy srác minél fiatalabb. Vissza hozták a fiatalságukat egy kis időre. De olyan is volt, akinek nem az volt a célja, hogy minél fiatalabb legyen, hanem csak szórakozni akart egy életerős, jó pasival. Egy kis szórakozásra vágytak, mert a férjüktől már elhidegültek, vagy elhagyta őket egy fiatalabb lányért. Már én is voltam olyannal, akinek volt férje, de nem zavart. Mindketten tudtuk, hogy ez csak egy éjszaka és több nem lesz. Volt olyan, akivel több is volt, mert élvezte, hogy ismét fiatal lehet, de nem akartam senkihez sem kötődni nagyon. Furán nézett volna ki, ha végül egy húsz évvel idősebb barátnőm lett volna.

Amint egymásra néztünk, el is kezdődött a flörtölés. Tetszett, ahogy lenyalta a sót és ezt egyértelmű jelnek vettem. Oda is mentem és belendültem. Mindig kézcsókkal indítottam, ha idősebbel akartam kikezdeni. Mások nem tulajdonítottak nagy dolgot neki, de nála volt haszna a módszeremnek. Minden nőt más fog meg.
- Ennek örülök. - vigyorogtam.
- Tényleg, akkor találkoztunk - Kiderült, hogy honnan is ismerjük egymást.
- Jók lettek. Mindig jók. -clothes ||  Remélem jó lett  pirulo   ||  ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub •• Szer. Ápr. 04, 2018 8:32 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Alapvető problémák vannak azzal, hogy kikezdek egy ismeretlen férfivel. Kezdjük azzal, hogy ez a férfi eléggé fiatalnak tűnik, még így messziről is, a neonfények játékától eltekintve – vagy éppen azért. És, ha ez nem lenne elég, én még mindig házas vagyok, papíron biztosan, és hazudnék, ha azt állítanám, hogy már egyáltalán semmit sem érzek Armand iránt. Elvégre, valaha szerettem őt, és fontos volt a számomra; ezért tűrtem évekig, hogy, mintegy kalitkába zárva tartson engem, egy szép börtönben, Épernay-ben. Hiába mondtam neki, hogy az én életem Párizsban kezdődött, már az egyetem alatt: volt jövőm Párizsban. Egy elképzelt jövő, ami akkor éppen csupán egy ábránd volt.
És most mégis itt vagyok – Armand nélkül.
- Tényleg... – visszhangzom szavát, de, őszintén: akkor még nem figyeltem fel rá úgy, mint most. Nem, mert akkor dolgoztam, és a pillanatban, amikor elkezdődött a nap, felkerült a szemellenző, és szinte csak egy szemmel-, az objektíven keresztül szemléltem a világot, ráadásul nem is az én kamerám előtt pózolt, hanem az egyik kollégámé előtt.
- Örülök, átadom az elismerést a kollégának – elmosolyodok, majd a whiskey-mbe kortyolok, közben tartom a szemkontaktust az ifjú titánnal. Az a baj ezzel az ismerkedéssel, hogy már rég magam mögött hagytam az ilyen, és ehhez hasonló dolgokat, már lefutottam ezeket a köröket, vagy tucatszor; tudom, hogy mit akarok, és türelmetlen vagyok.
Ez pedig – bármilyen meglepően is hangzik – nem jelenti azt, hogy nincs tartásom. Van; talán a kelleténél is több. Egyébként is van valamiféle jóleső borzongás a flörtölésben, és a játszadozásban – rövidtávon mindenképpen.
A whiskeybe kortyolok, majd ujjaim között forgatom a szépen metszett poharat, a neonfények megtörnek a kristályon. Azt mondtam, hogy van tartásom, de azt is tudom, hogy mit akarok: tenyerem a férfi térdére simul, ujjaim a nadrág belső varrásával párhuzamosan futnak, combja belső felén. Figyelem a vonásait, a mimikáit, olvasok belőlük. Visszatáncol egyetlen, ártatlan érintéstől, avagy sem...?
avatar
● ● Posztok száma :
56
● ● Reag szám :
42
● ● karakter arca :
charlize theron


Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub •• Pént. Ápr. 13, 2018 10:00 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


●●●● Joanne & Rod ●●●●


Ez a helyzet kicsit más volt, mint máskor. Az se volt mindennapi, hogy egy idősebb nővel kezdtem el flörtölgetni. Hiába szerettem őket jobban, sokkal nehezebb volt találni egy olyat, aki kapható egy éjszakára. Csak azoknál volt esély, akik nemrég váltak el és felejteni akartak, vagy azoknál akiknél megromlott a kapcsolat. De akkor is még próbálták tartani magukat és kiélvezték, hogy egy fiatal srác teper utánuk. Élveztem ezt is, mert tényleg be kellett vetnem mindent. Volt benne kihívás, nem úgy mint a korombeli csajoknál. Nem szerettem, ha ők egyből odaadták magukat és a legtöbb ilyen volt. Viszont az idősebbeknél szerettem, ha nem voltak olyan távolságtartóak és könnyen engedtek nekem. Általában ők kezdték az egészet, de sokszor úgy, hogy nem lehetett levágni, hogy tényleg akar e valamit. Joanne azok közé tartozott, akik elég egyértelmű utalásokat tettek. Nyilván nem ugorhattam rá egyből. Még le kellett írni a szokásos köröket. Ha a közepébe vágtam volna, akkor lehet megállított volna, mert nem akarta egyből. Elég bonyolult ez a csajozás dolog így elméletben, vagy lehet csak én gondoltam túl, de az utóbbi nem volt jellemző rám. Kiderült, hogy már ismerjük egymást, ami adott még egy kis pluszt, mert így nem voltunk teljesen ismeretlenek egymásnak. Hiába nem beszéltünk akkor, így is volt jelentősége. Figyeltem, ahogy emeli a poharát és iszik. Utána én is így tettem, és amint vissza tettem a pultra, meglepődtem. Megpillantottam, ahogy a keze a térdemen pihent. Nem sokáig, mert amint megpillantottam, el is indult felfele a combom belső felére. Hamar áttértünk erre, de nem bántam. Meg is jelent az arcomon a tipikus Rodos félmosolyom, miközben ránéztem. Kicsit közelebb is húzódtam hozzá, hogy ne kelljen nyújtózkodnia, ha tovább szeretne menni.
- Bár jobban örültem volna, ha te fotózol. Nincs kedved megejteni ezt? - mondtam halkabban, miközben az arcom egyre közelebb ment az övéhez. Már nagyon közel voltam az ajkaihoz, de még nem csókoltam meg. Még nem voltam biztos abban, hogy már lehet e.


clothes ||  Remélem jó lett  pirulo   ||  ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub •• Szer. Jún. 06, 2018 8:08 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Csak játék, móka és kacagás. Armand előtt, még a gimnáziumi éveim végén, és az egyetem elején, a megismerkedésünk előtt még minden hétvégi este így zajlott. A különbség csak az volt, hogy soha, senkivel sem feküdtem le; az ok, az indok erre nem más, mint, hogy senki sem volt nekem elég jó. Iszonyatosan válogatós voltam már akkor is, és nem csak a férfiak terén, hanem úgy nagyjából mindennel kapcsolatban, amivel szorosabb kapcsolatba kerültem, amivel szorosabb kötelék alakult ki – legyen szó a barátaimról, vagy akár a fényképezőgépemről, az autómról, a ruháimról, ha a materialista világ vizeire evezünk.
Most sincs ez másképp, soha nem is volt.
Armand tökéletes volt. Minden valaha volt álmom élő, lélegző megtestesítője. Olyan volt az életünk, mintha egy csomó, romantikus film nagyjelenetét összevágták volna. Felhőtlenül boldog és önfeledt voltam, és a férjem is az volt. Akkor még nem ismertük egymást, akkor még nem tudtam, hogy annyira maga mellett akar tartani, hogy képes volna magához láncolni, ahogyan ő sem tudta rólam, hogy milyen nagyon is kegyetlen, hazug ribanc vagyok. Sokszor hitegettem magamat azzal, hogy jó okom volt arra, hogy hazudtam a férjemnek, a gyerekeimnek, Andreasnak, az egész családomnak, hovatovább az egész világnak. Azt mondogattam magamnak, hogy értük teszem, nem magamért. Hogy az ő boldogságuk – ami csak a tudatlansággal karöltve volt fenntartható – az első, és nem számít, hogy én mennyit gyötrődtem magamban, hogy mennyi álmatlan éjszakát okozott az ordas nagy hazugságom. Mert megérdemlem-, és megérdemeltem minden múló percét.
De már én sem tudom, hogy valóban értük tettem, vagy csak azért, mert féltem a következményektől, mert féltem attól, hogy folt esik a hírnevemen, hogy elcsorbul az a fene nagy, és számomra nagyon-nagyon fontos büszkeségem, aminek a lévén nem engedtem annakidején Armandnak, hogy finanszírozza az indulásomat fotográfusként Épernay-ban.
Megérte? Megéri?
És újra, megint felelőtlenül viselkedek, és olyanba kezdtem bele, aminek nem lesz jó vége, és most nagyon nem úgy néznek ki a dolgok, hogy van megállj, hogy vége lesz, mielőtt elkezdődhetne.
Szemérmetlenül és pofátlanul csúszik fel tenyerem a fiú fiatal férfi combján, tartva közben a szemkontaktust.
- Mire gondolsz, hm? Mit szeretnél, hogy fotózzalak le? – kérdezem, rebbenő pillákkal, nem elhajolva, de nem is hajolva ajkaihoz; csak a szavaimat suttogom szájára. – Mit szeretnél? – kérdezem, egyértelműen utalva az itt és mostra, orrommal bőrét cirógatva, játékosan arcához simítva az enyémet, fülébe duruzsolva.
avatar
● ● Posztok száma :
56
● ● Reag szám :
42
● ● karakter arca :
charlize theron


Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub •• Pént. Aug. 31, 2018 7:34 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3karakter inaktiválás miatt

avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Fireside Chariot Pub ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Ajánlott tartalom

Fireside Chariot Pub
Second Chance frpg
3 / 3 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-