Lara Vivienne Cerise
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 1:03 pm ✥

✥ Pént. Okt. 19, 2018 4:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 6:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói

Lara Vivienne CeriseTémanyitás ✥ Lara Vivienne Cerise •• Vas. Okt. 29, 2017 10:26 pm

Lara Vivienne Cerise
szösszenet

általános jegyzet
» Anyja neve: Alicia Cerise  
   » Apja neve: Rafael Cerise
   » Testvérek: Valerian Hale Cerise
   » Egyéb hozzátartozók:  Dottie, a család kutyája

  Kis család, négy fős, jelenleg egészen normális életvitellel.
A szüleink fiatalon házasodtak össze és alapítottak családot, pontosan akkor, amikor aput szolgálatba helyezték. Katonaként távol volt tőlünk, nem volt ott a születésemkor és az első egy évben. Anyunak nagyon nehéz lehetett, de nem beszél róla. Csak arról, milyen boldog volt amikor apu visszatért hozzá. Azt hiszem, ebből a nagy örömből lett az öcsém.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert a néha kialakuló kisebb-nagyobb viták ellenére a családunkat elkerülték a balhék. Anyu és apu a mai napig szeretettel néznek egymásra és minden nap elmondják, mennyire szeretnek minket. Persze az ilyen korban jelentkező - vagy épp kamasz korból tovább húzódó - ellenségeskedéseinkből fakadóan mi Valeriannal inkább letudjuk egy "tudjuk, anyu" bólintással.
Egyébként az öcsém másfél évvel fiatalabb nálam, kicsiként szerettünk együtt játszani, aztán gyakran egymás bizalmasaivá váltunk. Ez a mai napig így van, de az egyetem és az ellentétes érdeklődési körök másfelé sodortak bennünket.
Apropó, a foglalkozások:
Anyu lakberendező, a legújabb építésű házak belső designjánál segédkezik.
Apu a katonaságból rendőrré avanzsált.
Valerian pedig...azt hiszem, többnyire az egyetem mellett egy helyi kis kávézóban felszolgáló.
tudj meg többet
» Születési hely: Párizs  
   » Születési idő: 1996. december 18.
   » Mikor érkezett a városba: születésekor

Lara, Vivi
Emma Stone
20
Oktatás, egyetemi hallgató, önvédelem oktató


Szeretem a tündérmeséket. Jó beleképzelni magam a csinosabbnál csinosabb ruhákba szebbnél szebb hercegek oldalán, végigdalolni a fél életet és boldog befejezésre lelni. Persze, ez csak a képzelet. Álmodozó vagyok, de többnyire két lábbal állok a földön és szilárd elképzeléseim vannak az életet és a jövőt illetően.
A szüleim alig húszévesen szerettek egymásba és kötötték össze életüket. Az ő kapcsolatuk az, ami a szemem előtt lebeg, ha a magánéletre gondolok. Másra sem vágyom, mint egy férfira, aki egyszer engem is úgy fog szeretni, ahogy apu szereti anyut. Nem titok, hogy ennek fejében az évek során nem kötöttem szorosabb kapcsolatot egyetlen fiúval sem. Egy-egy randi, néhány búcsúcsók, de a szobámat és azt ami a ruhám alatt van, még senki sem láthatta. Úgy hiszem, ez így van helyén. Egyszer, amikor elérkezik az az ember az életembe, akinek a szemében az érzéseimet látom tükröződni, biztos igent mondok.
Ha már a szüleimet említettem, el kell mondjam, elég jó fej párról van szó. Annak ellenére, hogy mindig illemre és kedvességre tanítottak, nem igazán mondtak nemet a kéréseimre. Elengedtek a barátnőkkel bulizni, adtak pénzt, ha éppen új ruhára fájt a fogam, megkaptam a hőn vágyott kiskutyát is. Persze le is tettem érte sok mindent az asztalra. Magas elvárásaiknak megfelelően kiváló tanulmányi eredményeket produkáltam, a magatartásommal sosem volt probléma. Az esti takarodó idejét betartottam és bármikor kerestek telefonon, válaszoltam. A kölcsönös bizalom nagyon fontos az életemben, legyen szó családról, vagy kollégákról.
Sokan két külön emberként kezelnek. Azt hiszik, az állandó higgadtságom karótnyeltségre utal, aztán meglepődnek, amikor a harmadik hülyeségük után leteremtem őket mindenféle kiakadás nélkül.
Kiskorom óta rajongok a művészetért, a fegyverekért, az egyenruhákért és a zenéért. Nagyon nehéz volt eldöntenem, milyen tanulmányokba szeretnék belevágni, de végül a fotográfia mellett döntöttem. Minden egyes kép készítése egy-egy újabb boldogságbuborék, ami az orrom hegyén durran ki és mosolygásra késztet.
A döntést viszont azért is volt nehéz, mert kezdetben rendészetre akartam jelentkezni, apu nyomdokaiba léptem volna. Csakhogy a jelentkezéskor kizártak egy korábbi térdsérülés miatt. Így hát nem volt más választásom, mint könnyebb pályát választani, a megmaradt erőmet pedig az edzőteremben kamatoztatni. Apunak köszönhetően olyan dolgokat tanultam meg, amelyre sok más embernek szüksége lehet. Így lettem a szeretett létesítmény egyik önvédelem oktatója, ahol egy másik énemet ismerheti meg a nagyközönség.
Szerintem az életünk olyan, amilyenné alakítjuk. Én egy boldog életet alakítok magamnak, melyben szerepet kap a családom, és azok a dolgok, amiket nagyon szeretek. Például az új dolgok felfedezése. Az utazás. A zene...
   

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
facebook || Keresett
Egyetemista
avatar
● ● Posztok száma :
89
● ● Reag szám :
82
● ● Keresem :
Az öcsikémet
● ● karakter arca :
Josephine Skriver


Témanyitás ✥ Re: Lara Vivienne Cerise •• Hétf. Okt. 30, 2017 4:10 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Lara,

Köszöntelek téged is köreinkben és örülök annak, hogy sikerült végül meglelned egy olyan karaktert, ami neked is tetszett, illetve ismét egy keresett karakter lelt megalkotásra. Biztos vagyok abban, hogy Aris már nagyon várt téged, ahogyan te is vélhetően már játszani szeretnél, így nem is akarok sokat fecsegni, inkább a lényegre is térek.
Érdekes az a kettőség, amit a karaktered hordoz, hiszen egyszerre éreztem őt egy kislánynak, aki imád álmodozni, vagy olykor csak elveszni a tündérmesékben, ahogyan te is mondtad és ez által elképzelni a jövőét, ugyanakkor pedig részben tényleg úgy érzem, hogy két lábbal állsz a földön is. Lévén azért önvédelmi oktatónak lenni eléggé nagyfelelőség és ahhoz szerintem kell türelem, meg kitartást is. edi Többször is szóba kerültek a szüleid, vagy éppen az, hogy az általuk mutatott példakép, vagy éppen boldogságuk miként is hat rád és kíváncsi vagyok arra, hogy miként is leled majd meg azt a boldogságot, amire vágysz te is, vagy tényleg létezhet-e olyan értelembe vett boldogság, mint a tündérmesékben, hogy soha semmi rossz nem történik. nyau Kicsit úgy érzem, hogy ez inkább egy fajta bevezetése volt a karakterednek és igazán majd játéktéren fogsz kibontakozni. Én kívánom neked azt, hogy megleld a boldogságot, amire vágysz és maradj meg olyannak, amilyen vagy, ilyen kis pozitív álmodozó, de ha kell akkor két lábon álló leányzónak. edi  
Nem is szeretnélek tovább feltartani. Hess foglalózni és jó szórakozást kívánok! lufi

P.S.: Chanti már fotózással foglalkozik, így talán vele is tudsz plotolni, ha még te tanulod, akkor lehet, hogy ő tud egy-két trükköt is mutatni.  Hope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
Elit
avatar
● ● Posztok száma :
799
● ● Reag szám :
324
● ● Keresem :
My Mom
● ● karakter arca :
✶Morgan Crabtree (Emblu)

Lara Vivienne Cerise
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» jamie | lara
» Lara lakásán - Lara és Tom

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Karakterlapok-