Sétáló utca - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 11:22 am ✥
✥ Today at 10:10 am ✥
✥ Today at 12:54 am ✥
✥ Today at 12:26 am ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Sétáló utca✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Sétáló utca •• Vas. Jan. 15, 2017 4:12 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

First topic message reminder :

******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1601
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


SzerzőÜzenet

✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: Sétáló utca •• Hétf. Május 22, 2017 6:43 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

- Nem hiszem, hogy ilyet tenne, miért hívná a munkahelyem? Engem hív, vagy facebook, skype, stb. Elég őrült egy lány, de azért talán nem utazgat utánam minden előzetes bejelentés nélkül, mikor dolgozom. – Tényleg nem tartom valószínűnek, de egy pillanatra elgondolkodom azon, amit Roisin mond. Nem is konkrétan annak a lehetősége rémiszt meg, hogy a húgom egy esetleges hasonló meglepetés-terve felsüljön és ő ott álljon értetlenül, hanem most tudatosul bennem, hogy tényleg hazudtam neki. Soha nem hazudtunk egymásnak semmiben. De ez most más. Ki akarom ebből hagyni. Meg akarom védeni.
- Lehetne rosszabb is? – örömtelenül felnevetek. – Végülis ez igaz. Mindig lehet rosszabb. Csodás mondás, nem igaz? Bár szerintem ez nem igazán vigasztalja az embert, sőt, inkább még mélyebbre döngöli.
Hagyjuk a vergődésemet, nézzük, mit tehetünk a bátyja ügyében.
- Egy cicababával? – felvont szemöldökkel nézek rá. – Nem merült fel benned, hogy simán elcsavarta a fejét egy csaj, és követte? Mi, férfiak elég hülyék tudunk lenni, ha szembejön velünk egy nő, aki tudja, hogyan nézzen ránk, mit mondjon nekünk és a többi… De ha így van, ez talán bizonyíték lehet arra, hogy nem esett baja, és önszántából ment el. Ami tudom, önmagában szar érzés, de ahogy te mondtad az imént: lehetne rosszabb is.
Őszintén szólva én magam felfoghatatlannak tartom, hogy egy testvér szó nélkül otthagyja a másikat, csak mert szembejött vele egy csaj, vagy pasas, és nem hiszem, hogy ez csak az én és a húgom között lévő szoros ikerkapocs miatt van. Ha Roisin és a bátyja tényleg olyan közel álltak egymáshoz, elég fura, ha a tag ilyen hirtelen lelép egy csajjal, pláne, hogy egy büdös szó nélkül, semmi életjelet nem adva magáról. De ezt persze nem mondom ki hangosan. Valójában úgy gondolom, Roisin mindezzel tökéletesen tisztában van, és éppen ezért el tudom képzelni, hogy a csalódottság és az aggodalom milyen gyomorszorító keverékét élheti át nap, mint nap.
Nagyon szeretnék neki segíteni megtalálni a bátyját, és remélem, lesz valami tényleges hasznom is, ha mást nem, legalább nem hagyom, hogy egyedül kelljen folytatnia a nyomozását.
- Ruha neked…? – nézek rá egy pillanatra bután, aztán felfogom, mit kér. Az igazság az, hogy semmi női, vagy akár uniszexnek nevezhető ruhadarabbal nem rendelkezem. A szekrénybe túrva jobb híján egy egyszínű, fekete atlétát, farmerdzsekit és egy térdig érő farmergatyát nyújtok át neki. – Nem hiszem, hogy a méreted, de nincs jobb ötletem. A nadrághoz van öv, ha kell. – Akaratlanul mosoly fut át az arcomon. – De te biztos így is remekül fogsz kinézni.

Helyismeret híján hagyom, hogy Roisin a dombokkal körülvett erdős részhez vezessen, és egy óra múlva már a fotót magunk előtt tartva próbáljuk pontosan belőni, hol állhatott a tesója és az ismeretlen csaj.
- Te, ez a hely ismerős valahonnan. – ráncolom a homlokom. Ahogy percek óta a táj részleteit fürkésszük, keresve azt a bizonyos pontot, ahol a kép készülhetett, be is ugrik, hol láttam már ezt a tisztást. – Még a neten láttam képeket erről a helyről, mikor a legendák után kutattam. Nem itt kísért állítólag valami elátkozott tündér, vagy mifene?
A következő pillanatban megállok, hunyorítok, és kicsit oldalra fordulok.
- Gyere csak ide! – kiáltok oda Roisinnak. – Szerintem innen lőtték a fotót, nem gondolod…?
avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Roisin Zoe Carvey tollából
Témanyitás ✥ Re: Sétáló utca •• Kedd Május 23, 2017 9:53 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

[Only admins are allowed to see this image]
- És ha meglepetésnek szánná? – vonok vállat, mert ha én akarnék meglepni valakit, akkor vagy az illetőből igyekeznék finoman kihúzni az információkat, vagy a már említett módokon szaglásznék utána, hogy még csak véletlenül se tudjon az érkezésemről. Igaz, nincs is jelen esetben olyan az életemben, akivel eljátszhatnám, szóval kár a gőzért.
- Ugye? Én megmondtam! – húzódik kényszeredett mosolyra a szám, mert igazából sokkal rosszabb is lehetne, mint azt Daan valószínűleg képzeli... ha éveket lopna el a csaj, pusztán az érintésével... Még ha szándékosan nem is akarna ártani neki, de ha nem tudja jól uralni a képességét, akkor könnyen megtörténhet akár véletlenül is.
- Yupp, egy cicababával. Pasiból vagy, gondolom el tudsz képzelni egy ilyet, nem? – nézek rá némileg furcsállva, mert hadd ne írjam már le neki, hogy mit takar a fogalom... pláne, hogy már bebizonyosodott, hogy a lányokat szereti, és nem a fiúkat.
- Oké, azt aláírom, hogy tényleg tudtok azok lenni, de ennyire? Hogy csapot-papot hátrahagyva, ész nélkül kövess valakit? Ilyen a mesében nincs. – na jó, ott talán, vagy csak én nem voltam még soha olyan sziruposan-mázosan-rózsaszín felhősen szerelmes, hogy tényleg másra se bírjak gondolni, mint a másikra, passzolom... Bár magamat ismerve, őszintén? El sem tudom képzelni magam hasonlónak...
Miért van az, hogy nem érzem magam jobban attól, hogy viszonthallom az iménti bölcsességemet? Nyilván igaza van, hisz tényleg lehetne, ha mondjuk bátáym vérbe fagyott holttestének fotóját nyomják a kezembe ahelyett, hogy mit csajozik...
- Reméltem, azt nem gondolod komolyan, hogy így fogok kimenni az utcára. – mutatok magamra, meg arra a köpenyre, amit szintén tőle szerváltam. Lévén a saját ruháimból még mindig csöpög a víz, ruha nélkül meg pláne egy tapodtat sem, nos... kizárásos alapon nem sok lehetőségünk marad.
- Sebaj, a semmitől még mindig jobb, köszönöm. Az övet meg elfogadom, ha akad felesleges. – élek a lehetőséggel, igaz, némileg furcsállva tekintgetek a kölcsönruhákra, de hát ajándék lónak ne nézzük a fogát, nem igaz? Amúgy sem divatbemutatóra megyünk, én meg csak ne kritizáljam más ruhatárát, ha az illető épp nekem segít. Fel is hörpintem a kávém végét, hogy aztán eltűnjek a fürdőben, ma már sokadszorra, hogy ismét átöltözzek...

Miután a Daantól kölcsönvett ruhákba belebújtam, meg valahogy életet leheltünk a telefonomba, hogy elővarázsoljam azt a képet belőle, el is indultunk egy városon kívüli sétára, pontosabban azokhoz a romokhoz, ahol a kép készült. Miközben keresztül haladtunk a városon, hogy addig se csak csendben battyogjunk, bőszen meséltem a srácnak a város látványosságairól, érdekességeiről, mígnem végül az épületek ritkulni kezdtek, és a város helyét egy erdő váltotta fel. Mi annak a szélén grasszáltunk egészen pontosan.
- Nos igen, elég népszerű hely, akad több történet is róla. Elátkozott tündérek, egymástól elszakított szerelmesek, mágikus erővel bíró kövek... – vontam vállat, hisz mondhatni, ezek itt egészen hétköznapinak számítottak, attól függően, mennyire hisz az ember az ilyesmiben.
- Hm? Hadd nézzem! – sétálok oda Daan mellé, majd feltartva a képet, némi hasonlítás után kénytelen vagyok beismerni, hogy de bizony igaza van – Úgy tűnik, hogy igen. Egyéb ötlet, hogyan tovább? Csak mert semmi feltűnőt vagy furcsát nem látok... – jegyzem meg szórakozottan, azzal el is indulok, hogy azért közelebbről is megnézzem magamnak azokat a romokat. Esetleg valami üzenet elrejtve?
avatar
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets
72
● ● Posztok száma :
Daria "Dasha" Sidorchuk
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Sétáló utca ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Tell me your secrets

Sétáló utca
Second Chance frpg
2 / 2 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Belváros-