Roderick szobája
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Legújabb történetek

✥ Today at 7:16 pm ✥

✥ Today at 7:05 pm ✥

✥ Today at 7:02 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:26 pm ✥

✥ Today at 6:07 pm ✥

✥ Today at 5:56 pm ✥

✥ Today at 5:46 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Roderick szobája •• Kedd Okt. 31, 2017 4:31 pm

Forrás: google
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1781
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Roderick Wrighton tollából
Témanyitás ✥ Re: Roderick szobája •• Szomb. Dec. 16, 2017 1:00 pm


●●●● Judas & Roderick ●●●●Nem igazán tartoztam azok közé, akik átaludták a napot. Szerettem korán kelni, mert úgy éreztem, hogy rengeteg időt elpazarolok az alvással. Este meg elég későn jutok az ágyamba, szóval nem aludtam valami sokat. Elég fáradtnak tűnhettem volna, ha nem kezdem minden reggel azzal a napom, hogy futok egy keveset. Az mindig fel tudott ébreszteni és fontos volt a mozgás. Nekem meg főleg, mert a plusz pénzt a testem segítségével kerestem meg. Az állandó melóm nem adott nagyon sok pénzt, csak annyit, hogy meg tudjak élni. Ha egy kis pluszt akartam, akkor kellett egy mellékállás, ami nekem a modellkedés lett. Csak havi egy-egy fotózást vállaltam el nagyjából, hogy legyen mit a tejbe aprítani. De modellnek nem alkalmaztak mindenkit. Első alkalommal is csak azért mentek bele, mert a tervező asszony ágyába bújtam párszor. Aztán kaptam a tanácsokat, hogy mit egyek, hogy edzek, hova járjak szoliba meg ilyesmik. Ezt a reggeli futást is tanácsolták nekem és azóta szinte minden reggelem így kezdtem. Gyorsan kiugrottam az ágyból, de még nem készülődni kezdtem. Elsőnek mindig jól bereggeliztem, mert az a nap legfontosabb étkezése. Korgóhassal nem lehetett semmit sem csinálni. Az alvós alsómban siettem ki a konyhába, hogy összeüssek valamit. Nem igazán volt otthon semmi különleges, szóval maradtam a szokásosnál. Pár tojást vettem ki és elkezdtem egy nagy adag rántottát csinálni magamnak. Közben felfigyeltem Sophie ajtójának a nyílására.
- Jó reggelt húgocskám! Te is éhes vagy? - nem néztem oldalra, mert bele se gondoltam, hogy nem a húgom jött ki onnan. Kicsit több tojást tettem bele, mint szoktam, szóval neki is jutott volna.  Oldalra fordítottam a fejem, hogy ránézzek, de nem ő állt ott. Csodálkoztam is, hogy ilyen korán felkelt.
- Judas? Te hogy kerülsz ide? - meglepett arccal néztem a haveromra, aki valahogy bejutott a lakásba, pedig én biztosan nem engedtem be. Elléptem a készülő ételtől és teljesen felé fordultam.
- Csak azt ne mond, hogy te meg Sophie... - nem fejeztem be a mondatom, csak kissé aggódva meg kicsit dühösen bámultam a srácot.
clothes ||  Remélem jó lesz kezdésnek, kedvenc sógorkám  edi   ||  ©️
avatar
Civilek
Tell me your secrets
Online
● ● Posztok száma :
36
● ● karakter arca :
River Viiperi


✥ Szeretettel Judas Barclay tollából
Témanyitás ✥ Re: Roderick szobája •• Kedd Dec. 19, 2017 9:02 pm

Valahogy végül sikerült rávennie Sophienak, hogy modellt álljak – vagyis jelen esetben üljek – neki egy rajzához. A helyzet meg az, hogy sokkal jobban élveztem, mint ahogy azt először gondoltam. Fogalmam sincs, hogy mennyi ideig ültem ott mozdulatlanul miközben figyeltem, ahogy koncentrál, satíroz, hunyorogva rám néz. Közben persze szemügyre vettem a szobáját is és volt egy-két olyan fénykép amire szerettem volna rákérdezni, de nem tudtam, hogy ezzel kizökkentem-e majd a rajzolásból így inkább csendben maradtam. Végül felajánlotta, hogy pihenésképp nézzünk meg egy filmet én meg perrsze rögtön kaptam az ötleten, mert amúgy sem volt még kedvem hazamenni. Gyorsan meg is találtam a legkényelmesebb pózt a filmezéshez majd egy tíz perc eltelte után már éreztem, hogy gondok lesznek. A szemhéjaim mázsás súlyúak lettek, sokkal fárasztóbb volt ez a 'modellt ülés' mint gondoltam. A következő pillanatban meg már csak a kényelmes sötétség volt.

Nem érzem a bal karom. Kell egy öt perc miután kipattannak a szemeim, hogy az agyam előteremtse azokat az információkat, amikből rájövök arra, hogy mit is keresek pontosan Sophie ágyában és mi is történhetett. Végül valamelyest megnyugszom és igyekszem a lehető legészrevétlenebbül kimászni az ágyból, a békésen szuszogó lány mellől.
Ugyan nem ez volt az első eset, hogy ott ragadtam egy lánynál, de akárhogy is nézem Sophie nem csak egy lány meg most kivételesen tényleg az az eset áll fent, amikor nem történt semmi. Hacsak meg nem erőszakolt míg aludtam a film közben, bár nem tartom valószínűnek, hogy ilyen fétisei lennének.
Szóval még utoljára visszanézek az ágyban békésen szuszogó lányra és leküzdöm a késztetést, hogy odahajoljak egy apró puszit nyomni arra a bársonyos bőrére. Lassan lenyomom a kilincset és ahogy kilépek a szobából becsukva magam mögött az ajtót, a fülemet olyan hang üti meg amit ha akarnék se tudnék összetéveszteni máséval és ezzel együtt ez a hang nem az, amire számítottam. Roderick Wrighton. Sophie Wrighton. Baszki.
- Helló Rod – próbálok nagyon megnyerő mosolyt varázsolni az arcomra, de hirtelen semmilyen épkézláb ötletem nincs amivel menthetném magam, mert hát valljuk be az, hogy „ez nem az aminek látszik” eléggé elcsépelt még akkor is ha teljes mértékben igaz.
- Csak rajzolgattunk – védekezőn felemelem a kezem – mármint ő rajzolt engem aztán meg elaludhattam..gondolom – teszem hozzá és a tekintetem egy pillanatra kiutat keres a konyhából, de akárhogy is nézem minden út Roderickon keresztül vezet. Úgyhogy inkább csak arrébb oldalgok, hogy közénk kerüljön a biztonságot nyújtó pult.
- Nem is említetted, hogy van egy húgod – kicsit sértődötten pillantok rá bár valószínűleg csak azért nem szólt Sophieról, mert nem akarta, hogy valamelyik haverja kihívásnak tekintse a kistesó megdöntését. Vagy pedig lehet említette csak akkor még a Giselle-ködtől nem láttam és hallottam.
- De öhm – megköszörülöm a torkom és a serpenyőre pillantok – Egyébként éhes vagyok.
avatar
Elit
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
12
● ● karakter arca :
jensen


✥ Szeretettel Roderick Wrighton tollából
Témanyitás ✥ Re: Roderick szobája •• Vas. Dec. 24, 2017 1:48 am


●●●● Judas & Roderick ●●●●


Egyáltalán nem számítottam arra, hogy nem én leszek az egyedüli srác a lakásban azon a reggel. Gondoltam, hogy Sophie fog pasizni, de azt hittem, hogy legalább szól előtte. Nem rá voltam kiakadva, hanem Judasra, hogy rámászott a húgomra. Teljesen lesokkolódtam mikor megláttam és nem tudtam, hogy dühös legyek vagy csalódott.
- Te csak ne vigyorogj, mikor most jöttél ki a húgom szobájából! - eldőlt, dühös lettem csalódás helyett.
- Ohh csak rajzolgattatok? És mit? Várj erre inkább ne válaszolj. - ráztam meg a fejem gyorsan. Judas amúgy rendes srác volt. Jó fej volt másokkal, pénzesek is voltak és nagyon jó haverom volt, szóval Sophienak tökéletes. Kezdtem kicsit lehiggadni.
- Mert eddig messze lakott és nem került szóba. De amúgy valamikor tuti említettem már. - kezdtem el magyarázkodni és közben én is a pult másik oldalára kerültem, hogy kiszedjem a tojást a serpenyőből.
- Jut neked is és közben szépen elmesélsz mindent, hogy mit akarsz a húgomtól. Remélem komolyak a szándékaid. - Két tányérba kezdtem el szortírozni az ételt. Aztán eszembe jutott valami az utolsó szavaimról.
- Héé.. neked...neked barátnőd van! - mondtam szaggatottan, de egyre idegesebben és közben kiesett a kezemből a serpenyő. Szóval csak kihasználta a húgom. Biztos összeveszett a nőjével és az én kis tesókámmal vigasztalódott. Ökölbe szorítottam a kezem.
- Barom! - Az öklömet nagy erővel az arca felé indítottam, hogy behúzzak neki.
- Nőd van és rámászol az én testvéremre. Undorító vagy! - kiabáltam.

clothes ||  Kicsit rövidke, de remélem jó lesz, kedvenc sógorkám  edi   ||  ©️
avatar
Civilek
Tell me your secrets
Online
● ● Posztok száma :
36
● ● karakter arca :
River Viiperi


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Roderick szobája ••

Tell me your secrets

Roderick szobája
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Bérlakások és belvárosi lakások :: Sophie és Roderick otthona-