A betoppanó unokahúg
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:01 pm ✥
✥ Yesterday at 6:52 pm ✥
✥ Yesterday at 5:11 pm ✥
✥ Yesterday at 4:51 pm ✥
✥ Yesterday at 12:55 pm ✥


Témanyitás ✥ A betoppanó unokahúg •• Szer. Nov. 01, 2017 10:27 am

SzabadFoglaltElkelt

_______ Bergström/Rask-Olsen


● ● Karakter arca;;
Elizabeth Olsent emelném ki, de szabadon választható,  

● ● Csoport;;
Művészet/Oktatás (egyetemista)

● ● Életkor;;
18-25

● ● Foglalkozás;;
Valami alkotóművészi; fotózás, festés, divattervezés, szobrász...


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Vagy az idősebbik nővérem, Britt, vagy a fiatalabbik, Helle lánya vagy. Ezt nem csak azért teszem fel két opcióval is, mert választani lehet, hanem mert talán én sem vagyok benne egészen biztos. Meglehet, hogy többször emlékeztetned kell majd: nem, Hilde a nővérem, én XY vagyok. Ne haragudj meg érte túlzottan, de már húsz éve nem élek Dániában, és csak néha a karácsonyi ünnepekre látogattam el hozzátok, valamint Skype-on vagy más szociális médiai eszközön tartottuk a kapcsolatot.

Nagy esélyed van arra is, hogy a kilenc unokahúgomból és öcsémből még csak nem is te vagy a kedvencem, főleg, mert legfeljebb öt éves lehettél (vagy talán még meg sem születtél), mikor Franciaországba költöztem. Ez azonban láthatóan nem tántorított el attól, hogy az anyád (legyen az bármelyik) egyszer csak felhívjon azzal, hogy ugorjak el érted a reptérre, most landol a géped, aztán szép szobát adjak ám neked, hogy áramolhasson a csí-d meg a művészi energiáid.

Valamiért úgy döntöttél, hogy a tanulmányaidat a párizsi egyetemek valamelyikén folytatod; vagy frissen végzettként döntöttél úgy, hogy a pályafutásod kezdőpontjának tökéletes helye lenne a város? Az biztos, hogy egyszer csak berobbantál az életembe, és bár először el akartalak küldeni egy diákszállóra vagy albérletbe, végül rajtam maradtál, és befoglaltad a maradék üres szobámat.

Cserfes vagy, bolondos, hiszel a kristályok meg a feng-shui erejében, folyton füstölőillat áramlik a szobádból, és sunyiban elkezdted kicserélni a reggeli kávémat zöldteára. Nagy szájjal és rátermettséggel is megáldottak az égiek, nem félsz rám szólni, hogy ha el akarom bliccelni a mosogatást, ráadásul az én önjelölt pszichológusomnak is képzeled magad, folyton ragaszkodsz a beszélgetéshez, hogy feltárjuk egymásnak a lelkünk titkait. És együnk sok yang-gyökeret.

Titokban persze én is fejtegetlek; vajon a ragyogó mosoly és fogfájdító édesség mögöttvalóban csak még több napsütés rejtőzik? Vagy a szeleburdiságodon kívül más okod is volt arra, hogy egy teljesen másik országba költözz, látszólag minden konkrét terv nélkül?

//A történetszálat akkor szeretném elkezdeni, ha valaki kiigényli a leányzót, akár a szó szerinti betoppanástól kezdve, úgyhogy nem fog lemaradni semmiről, bármikor is érkezzen.  hug Ha szeretne, belefolyhat Andreas megkezdett szálaiba, ha nem, akkor elindulhat teljesen másfelé is, vagy ötvözheti a kettőt, igazából minden a jövőbeli játékosán múlik. A PB teljes mértékben alkudható, bár én szeretem a leányzót; jó lenne azért némi skandináv beütést hagyni neki, potenciálisan kék szemű, szőke hajú, éles, határozott vonásokkal. A név választható, dán nemzetiségű a karakter, de megérinthették a szülőket a modern éra szelei, és elhagyhatták a hagyományokat. A vezetéknév attól függ, Andreas idősebb vagy fiatalabb nővérének gyerekéről van szó; Britt Bergströmnek négy gyereke van, Helle Rask-Olsennek pedig öt, a testvérekkel szabadon lehet garázdálkodni. Vágj hozzám egy galambot, ha megérkeztél, vagy kérdésed volna!  edi  iloveu //

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én, a színfalak mögött lelkesen

avatar
● ● Posztok száma :
209
● ● Reag szám :
164
● ● karakter arca :
Nikolaj Coster-Waldau

A betoppanó unokahúg
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-