Garázs
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 6:38 pm ✥
✥ Yesterday at 6:35 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:30 pm ✥


Témanyitás ✥ Garázs •• Szer. Nov. 01, 2017 11:51 am

****
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Garázs •• Szer. Nov. 01, 2017 1:33 pm

Egészen elkezdtem visszarázódni a párizsi életbe. Az üzleteim nem nagyon akadtak meg mindeközben, mert van rá emberem, akire tudom, hogy nyugodt szívvel rábízhatom ezeket, míg én távol vagyok. Egyedül neki szóltam az eltűnésemről, mert ugyan nem tudtam, mennyi időre megyek, de egy nap is nagy veszteségekkel járhat, ha az ember nincs ott. Nem minden nap keresnek amúgy, épp ezért olyan kiszámíthatatlan ez a dolog is, mint a Pierre-rel való kis gond.
Időközben jött egy megkeresés számomra, méghozzá valaki olyantól, akit már azt se tudom, mikor láttam utoljára. Ez a visszaérkezésem harmadnapján volt, mikor még nem álltam vissza főmunkaidőbe. Viszont tudta az emberem, hogy hazajöttem, ezért továbbította az üzenetet, amit… ó, bonyolult. Közös ismerősök által talált meg Eleanor, az a lényeg, de mire mindezt végigmesélném, hogy kit-hogy-miért-mióta ismerek, rámenne az egész estém. Találkozni akart, azt hogy miért, nem nagyon mondta meg az emberem, vagyis mondott valamit, de éppen be voltam akkor baszva rendesen… A névre viszont felfigyeltem és mondtam neki, hogy jöjjön el a mai nap hozzám, és majd beszélünk, amiről akar.
Napközben a kocsijaimat takarítottam ki kívül-belül, először a Pierre Camarójával kezdtem, ami még mindig ledöbbentett, milyen kurva jól néz ki. És még hogy milyen szépen szól. Ha nem nyertem volna el a kocsiját még jó múltkorában annál a pókernél, akkor bizony most tartozott volna nekem dögivel, és így is úgy is hozzám került volna ez a csoda.
Utána jött a Chargerem, de nem számoltam azzal, hogy most korábban fog sötétedni, és a jóidőből is milyen hamar lesz közel 5 fok. Ezért hát lemostam még kívülről, utána viszont beljebb mentem a garázsba vele, és úgy folytattam belülről. A garázsajtó le volt engedve, viszont Eleanor tudja a számomat, amin hívhat, ugyanis megadattam neki. A zene szokásszerűen ordít a háttérben, és éppen befejezem a kocsimat belülről, mikor a telefonom is megcsörren, ekkor felnyitom a garázsajtót, hogy jöjjön csak beljebb. Még valami szárazabbal tisztára törlöm a felnijét, aztán pedig odafordulok hozzá. Öltözékemben nincs semmi extra, itthoni viselet, plusz ezeket nyugodtan piszkítom be. Rajtam ugyan nem sok minden látszik az egy-két olajfoltról, a tetoválásaimnak köszönhetően. – Szia Eleanor. Rég láttalak már. Mióta is? – kérdezem tőle, mert már tényleg nem emlékszem rá. Nem mostanság volt, az biztos. Egy-két hónapot legalább rámondanék, de fogalmam sincs, történt most velem elég sok minden. – Mi a helyzet, miben lehetek segítségedre?
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Garázs •• Szomb. Nov. 11, 2017 2:27 pm


edgard && eleanor

Túl kell lépnem Jacken. Nem élhetek mindig a múltban, nem várhatom azt, hogy a dolgok egyszer csak újra olyanok lesznek, mint régen, mint amilyen minden volt Jack halála előtt. Mindannyian sokat változtunk azóta, sok mindent éltünk meg. Sok mindent éltem meg. Elköltöztem egy teljesen új városba, hiszen ígéretet tettem Briannek és még egy olyan bűnöző is betartja az ígéreteit, mint amilyen én vagyok. Elköltöztem Dublinból és Párizsba mentem. Ironikus módon kifogtam magamnak a szerelem fővárosát, a szerelmem nélkül. Sors iróniája vagy csak én elmém eszeveszett játéka, hogy pont itt kötöttem ki, hogy pont ide vezetett az utam, hogy pont ezt a helyet választottam ki, hogy az itt élők életét forgassam fenekestül fel.
Habár valami furcsa módon amit egyenlőre még nem sikerült felfognom, de Jack életben van. Életben van ugyan, de egy másik testben, más munkával, zsaruként. Igyekszem megszokni az új külsejét és próbálom elhinni, hogy ez az a férfi akit annyira szerettem és szeretek a mai napig is, de nem megy, egyszerűen nem megy. Nem tudom elfogadni, nem tudom megszokni és ez a tény kikészít. Annyira szerelmes vagyok még mindig Jackbe és a tudat, hogy lehet, hogy tényleg ő az, de még sem tudok már úgy gondolni rá, mint régen… Azt hiszem az idő mindent elrontott. Túl sokat voltunk egymástól távol, túl sok minden történt velem aminek nem volt a részese és nagyon félek attól, hogy akkora szakadék kezd köztünk kialakulni ami félő, hogy már nem visszafordítható.
Szükségem van valami tudatmódosítóra, szükségem van egy kis felejtésre. Akarok egy olyan estét amit nem abban a luxus házban kell töltenem ahol számomra minden idegen, de nem csak tőlem, hanem az életmódomtól is. Pont ezért kerestem meg nagy nehezen az egyik nagyon régi ismerősömet, barátomat, fogalmam sincs, hogy ki ő nekem. Tudom, hogy neki van pár ütős cucca, szóval megörültem amikor megkaptam az üzenetet, hogy menjek át ma hozzá. Szerencsére remek memóriával rendelkezem így megjegyeztem, hogy hol lakik, ráadásul az egyik embere meg is adta a címet.
Nem tudom miért, de ma inkább nem akartam feltűnést kelteni, egy csöndes, betépős estét akartam, de zsaruk nélkül, így hát fogtam magamat és leszedtem a festéket az arcomról a hajamból pedig kimostam a rózsaszín és a kék festéket, és kicsivel több ruhát vettem magamra, mint szoktam, de a vagány stílust így is megtartottam. Fekete csőfarmert, toppot és fekete bőrdzsekit vettem fel, a szőke fürtjeimet pedig kiengedve hagytam.
- Edgard. – köszönök neki halványan mosolyogva amikor megpillantom őt. Idejét sem tudom, hogy mikor találkoztunk utoljára.
Kérdésén elmosolyodok. - Túl régen is volt már. – mondom, majd közelebb lépek hozzá és szemügyre veszem a kocsit ami mellett éppen áll. Meg kell hagyni, hogy elég szép darab.
Kérdése után ránézek.
- Kéne valami igazán ütős cucc. – mondom végül el neki, hogy miért is vagyok ma itt. Tudja, hogy a pénz nem akadály, illetve bármit kérhet. Elég jól ismerjük már egymást.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Garázs •• Szomb. Nov. 11, 2017 3:48 pm

Őszintén szólva először egy kicsit meglepődök, mikor megpillantom Eleanort. Az arcának vonásait ki tudom venni még mindig, az arcmemóriám egész jónak nevezhető, és nevekben sem vagyok túl rossz. A szöszivel pedig elég sokszor találkoztam már korábban is, egy ideig ugyanis velük együtt dolgoztam, kisebb-nagyobb mértékben. Általában az voltam, ami mindig is, beszállító és díler. Jacknek meg szerencsére volt annyi esze, hogy nem próbált átverni engem, mert ha így tett volna, akkor a legkevésbé sem érdekelt volna, ki ő, mi ő, vagy hogy mennyi embert haragítok magamra, de a tettek mezsgyéjére léptem volna. Azért pedig nem járt volna köszönet. Eleanor pedig láthatta már, hogy tényleg nem érdemes velem packázni, mikor egyszer valakivel nekünk kettőnknek kellett... hogy is mondjam, foglalkoznia. Szóval valamilyen szinten sikerült már megismernie. És nekem is őt.
A jelenlegi kinézete ezért is lep meg hirtelen. Semmi arcfesték, semmi extrémebb hajszín, semmi lengébb öltözet. A végén még azt fogom hinni, hogy jó útra tért a drágám, és ide meg azért jött, hogy letartóztasson. Na jó, ez elég abszurd lenne, mert ahogy említettem, tudja milyen vagyok. Nem szeretem, ha átbasznak, aki pedig így tesz, az megkeserüli fájdalmasan és véresen.
Mikor azt mondja, hogy túl régen találkoztunk már, akkor egy pillanatra elgondolkozom, hogy tényleg ennyire régen lett volna már? Hm, az időérzékemmel csak a baj van, ilyen apróságokra időm sincs gondolni, hogy kivel mikor találkoztam utoljára. Elég sok mindent kell kézben tartanom, és azok elveszik a teljes figyelmem nagy részét, a maradékot pedig általában a kaméleonkám. Látom, ahogy megnézi a kocsimat és nem is hagyom szó nélkül. – Szép darabok, mi? – kérdezem tőle mosolyogva.
- Kicsit pontosíthatnál, drága. Fű, kokó, micsoda? – java részt még nagyon anno fűvel foglalkoztam csak, azóta pedig még mindig az az elsődleges nekem, mert hát abból is azért van jónéhány fajta, amit tudok árulni, különböző erősséggel. De ettől függetlenül van nálam még bármi más, ami szem-szájnak ingere. Nem feltétlenül pont itt nálam, mert azért az eszem nem ment el, de egy-két dologból van itt nálam most. Remélhetőleg olyat mond, amiben tudok segíteni. Ha jó neki a fű is, akkor hozok egy közép erősből neki egy-két grammot, ha kokainra vágyik, abból is tudok neki, de még egy kis meth is van, amennyiben arra vágyik. Készültem egy-két dologgal, csak is neki, csak is most. Amint elmondja, mi kell, megszólalok. – Hozom, addig foglalj helyet nyugodtan – mondom neki komolyan, majd széttárom a kezeimet, hogy akárhova akar, üljön csak le. Egy kis időre eltűnök, de aztán visszatérek a választásával és lerakom a Charger motorháztetejére, és leülök Eleanorral szemben. – És elmondanád, hogy mi okból is kell ez most neked? Meg ez a kinézet is elég új tőled, ami azt illeti. Őszintén amúgy, jobban is áll, megtarthatnád – vallom be neki a véleményemet, aztán pedig kíváncsian várom a válaszát. Közben elveheti nyugodtan az anyagot is, amiért jött, bár ha nem sietős a dolga, akkor előtte beszélhetünk is, ő meg ráér később kábítani magát. Az ő döntése.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Garázs ••

Ajánlott tartalom

Garázs
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Pettigrew lak-