Barbara 'Bobbie' Fournier
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 9:25 am ✥
✥ Today at 1:08 am ✥
✥ Today at 12:55 am ✥
✥ Today at 12:12 am ✥
✥ Today at 12:05 am ✥
✥ Yesterday at 11:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:16 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Pandora Fournier tollából
Témanyitás ✥ Re: Barbara 'Bobbie' Fournier •• Pént. Nov. 03, 2017 4:50 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Bobbie,

köszöntelek téged is a köreinkben, ahogyan azt is köszönöm, hogy elhoztad nekem a nagynénémet. edi Azt hiszem engem már ott levettél a lábamról, amikor kaptam tőled egy igazán cuki becenevet, de persze nem csak ezzel, hiszen fantasztikus lett amit írtál. Imádtam minden egyes sorát. woo
Jó érzés volt, amikor megkerestél vele és voltak már ötleteid, elképzeléseid, amiknek köszönhetően már akkor is tudtam, hogy remek kezekbe fog kerülni ez a karakter. Ahogyan pedig belekezdtem a család leírásodba, akkor pedig már tutira is vettem ezt, hiszen fantasztikusan ragadtad már meg azt is, ami ebben a családban történik, folyik, vagy éppen a nagynéném mit is gondolhat. Sőt, igazából kimerem jelenteni, hogy sokkal jobbat alkottál, mint amit én elképzeltem. Tökéletesen színezted ki, alakítottad a kis történetedet. woo
Az et leírásod egészen egyedi lett, legalábbis ilyen fajta megoldással én még nem találkoztam, viszont nagyon tetszett. Igazából szintem magam előtt láttam a jeleneteket és amilyen válaszokat adtál a rövidke tesztre is. Hát feldobtad a napomat, mert fülig érő mosollyal olvastam a soraidat és egyre kíváncsibb lettem, hogy még vajon mivel fogsz megajándékozni. edi Nagyon tetszik az, amilyen személyisége lett Bobbie-nak, ahogyan a neved is. Remek nevet sikerült talánod neki. edi Arra pedig igazán kíváncsi leszek, hogy vajon a nyomozó is hamarosan fel fog-e tűnni, mert biztosan sok meglepetéssel szolgálnátok számunkra, én legalábbis drukkolok neked. edi

Szerintem nem kérdés, hogy a lapod elfogadva, hiszen imádtam. Ahogyan azt is jó volt látni, hogy az igazságügybe is olyan szakmabeli érkezett közénk, ami még nem volt. edi Hess foglalózni, majd pedig irány a játéktér! Jó szórakozást kívánok! lufi
Hope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
avatar
Online
Elit
Tell me your secrets
610
● ● Posztok száma :
✶ Gal Gadot
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Barbara Fournier tollából
Témanyitás ✥ Barbara 'Bobbie' Fournier •• Csüt. Nov. 02, 2017 5:21 pm

Barbara Fournier
make the sidewalk your runway

általános jegyzet
» Anyja neve: Marie Fournier (née. deCaux)
» Apja neve: Mathis Fournier helye  
» Testvérek: Sebastian, az a vén görcs  
» Egyéb hozzátartozók: unokahúgból és unokaöcsből is kettő jutott, az ifjabbik Mathis, Matthieu, Rose, de főleg Pandora.

Igen, az a Fournier. Nem, valóban nem a családon belül dolgozom; egyrészt meg sem kértek (ugyan, hiszen nő vagy, Barbara drágám, minek kéne neked szakma?), másrészt akkor is elküldtem volna őket melegebb borvidékekre, ha megteszik. A szüleink vaskalaposak voltak, az igazi régi típusú dámák és dzsentrik sorából származtak, meg sem fordult a fejükben, hogy többre vihetném, mint a bátyám, így mindent meg is tettek, hogy ne legyen így. Minél több taftba és selyembe burkoltak, annál erőszakosabban kapkodtam a könyvek és kreditek után, míg végül eljutottam oda, ahol most vagyok. Bár egy jó francia csipkét ki vetne meg?
Sebastian mindig is görcs volt, mindösszesen annyi változott az évek alatt, hogy még ráncos és ronda is lett. Nem tudom, vajon más szülői háttér mellett is ilyen feszültségekkel teli lenne a kapcsolatunk, vagy nem benne van a hiba? Ő a nagy örökös, az alfa és omega, akire mindenki számít. Én csak egy csinos pofi voltam, akinek jó férj kellett, megfelelő üzleti kapcsolatokkal. De Sebastian! Rá a családi üzlet várt, az ősök által kitaposott ösvény. Én azt mondtam, egyék meg az összes Vogue-om.
Igazság szerint persze nem vagyok nyíltan rosszban, de huzamosabb ideig képtelen vagyok elviselni az önjelölt családfő ridegségét, a dementorokra emlékeztet, jó, hogy a régi családi portrék nem fagynak le a falról. Ezért nem is volt különösebben szoros a viszonyom egyik gyerekével sem; aztán ott lett Pandora. Panda. Az én kis Pandamacim. A ragyogó elmével és polihisztori érzékekkel megáldott kislány, aki annyira elbűvölt mindenkit, hogy a végén eljött az, amitől drága jólétre szenderült apánk biztos ventillátorként forog a sírjában: a Fournier-láncolatnak női örököse lesz. Mindig is büszke voltam rá, de a kapcsolatunk akkor mélyült el, mikor az a szörnyű balesete történt... Azóta nem csak a Pandamacim, de a legjobb barátnőm is. Kívánhat az ember többet egy családtagtól?
tudj meg többet
» Születési hely: Párizs 
» Születési idő: 1977. február 10. 
» Mikor érkezett a városba: néha jön, néha megy

Bobbie
Jennifer Aniston
40
Igazságügy, államügyész

I got a pocket, a pocketful of sunshine, I’ve got a love and I now it’s all miiiiiineeee! – Natasha Bedingfield varázslatos popcountry-növendék hangja mellett az enyém is betölti az apartman légterét, véleményem szerint csodás kánont alkotva. Lehetnénk duettpartnerek. Mit partnerek! Legjobb barátnők. Elmondhatná például, hogy sikerül mindig tökéletesre a hajfestése, az enyém hétből egyszer legalább csibesárga lesz; vagy hogy Obamának tényleg svájcicsokoládé illata van-e; nem rasszizmus! Én így képzelem.
Még kilenc óra sincs, de Vogue-oltam a tükör előtt Perryvel a nyakamban (mint kiderült, a vadászgörények fele annyira sem értékelik Madonna tehetségét, mint az exférjem), lemostam az összes ablakot és üvegfelületet a lakásban az Ex’s and Oh’s recés ritmusára, és Queen B öblös hangjára is tartottam divatbemutatót magamnak, hogy igazán Grown Womannek érezzem magam. Végül mégis jóganadrágban és szürke trikóban kötöttem ki a kanapén (bár amilyen bámulatosan festettem a nagyestélyim stólájában és a farmerbodymra húzott ronda karácsonyi pulóverben), lábamat átvetettem a karfán, és míg az áttetsző lakkba rejtett kis hópehelyformák száradtak rajta, a temérdek magazinomat kezdtem böngészni. Mindig megveszem őket, szinte rutinból nyúlok utánuk, holott mindegyikben ugyanaz van, csupán más színezettel.
A lejátszó vált, és Fleur East ütemre pattogó hangjára bólogatom a lábaimat. – I met a boy last week tryna run that game, made it sound so sweet when he az my name… Látod, Perry? Ez a gond. A sok boy meg game. Belőled jó pasi lenne, ha, tudod, ember lennél. Keveset beszélsz, és határozott vagy. Azt csípem... Better play that sax…

Titkos fegyver neked! 7 érintés, és a pasas megteszi, amire csak vágysz!

Hét? Minek hét? Annak a narancson élő ringyónak elég volt egy is, és Sam farkát csóválva vált el tőlem. Nem mintha érdemes lett volna sokáig megtartani, múltkor összefutottam vele, és akkora sörhasat eresztett, hogy azt hittem, az új neje az, és megint ikrekkel terhes.

Fogadd el önmagad! Tizenkét tipp a valódi önképhez!

Rögtön azután, hogy

A legújabb Cosmo-diéta! Tizenkét kiló fogyás májusig!

El kéne dönteniük, mit akarnak, nem igaz? Most fogyjak vagy ne? – Perry csiripel egyet, ami vagy egyetértést jelent, vagy azt, hogy nem tud aludni a hangomtól. Szorosabban gubózik össze a kanapé másik végében.

Két perces személyiségteszt – séta az erdőben!

Hát, két percem talán van, mielőtt Pandamaci megérkezik.

Képzeld el, hogy sétálsz egy erdőben. A fák halkan susognak körülötted, a lombokon át beszűrődő napsugarak aranytáncot lejtenek a puha avaron, a madarak csicsergésének dallama pedig a lelkedig hatol. Minden olyan kellemes, olyan nyugodt.

1. Kivel sétálsz?

Egy pillanatig sem gondolkodom, hogy Pandora az. Más társaságát egyébként sem tudnám elviselni egy igazi, évszázados francia erdő kellős közepén; nem értékelik eléggé a hely szellemét, a múltját.

Ahogy sétáltok tovább, egyszer csak egy állattal találkoztok.

2. Milyen állattal találjátok szembe magatokat? Mit tesz?

Nem tudom. Egy szarvas? A szarvasok szépek. Bár senki sem mondta, hogy valós állatról van szó, úgyhogy legyen egy sárkány; azzal úgysem fogok máshol találkozni. Szóval, egy sárkány, egy kedves sárkány, mint a Sárkányszívben (Dennis Quaid átkozottul jól festett kóborlovagként!), amelyik fejet hajt, és tovább cammog, mert ennyire jóban vagyunk, csak úgy bólogatunk egymásnak. Mizu.

Egyre mélyebbre hatoltok az erdőben, és egy tisztáshoz értek, amin egy ház áll.

3. Milyen nagy ez a ház? Be van kerítve?


Ha már sárkánnyal bratyizunk, kicsire nem adunk, úgyhogy legyen hatalmas; klasszicista stílusú, valami olyasmi, mint a Versailles-i kastély, csak kevesebb emberrel. Ha meg valaki ekkora házat építtet az erdő közepére, minek kerítené körbe?

Közelebb értek a házhoz, és észreveszitek, hogy az ajtó résnyire nyitva van. Beléptek, és a hallban egy asztalt láttok.

4. Mi van az asztalon?


Kandelláber; egy olyan csicsás, aranyozott, és fatálban egy csomó gyümölcs, mint a csendéleteken; de azokon mindig van még valami, úgyhogy legyen egy könyv is. És egy kulcs! Olyan régi, díszes.

Miután körbenéztetek, kimentek a hátsó ajtón a kertbe. A pázsit szépen gondozott, elindultok rajta, ám egyszer csak a végében találjátok magatok, vizes területen. Át kell kelnetek rajta, hogy hazajussatok.

5. Milyen víz az, egy tócsa, patak, vagy óceán? Mennyire leszel vizes, miután átkeltetek?


Egy óceán; mindig is tudtam, hogy két perc alatt simán átúszok egyet, csak senki nem figyelt még fel a tálentumomra. Hirtelen kedvem is lesz valóban sutba dobni minden mai teendőt, és inkább leutazni a Riviérára, még ha túl hideg is van már ahhoz, hogy csobbanhassak. A tengeri szellőben van valami mérhetetlenül megnyugtató;majdnem, mintha csurom vizesen kászálódnék ki belőle.

Az út véget ért, hazaértél. Mi mit jelent a válaszaid között?

1. A személy, akit az elején magad mellé képzeltél, a legfontosabb az életedben.
2. Az állat mérete jelképezi a gondjaid mértékét, hogy mennyire nyomasztanak. A tettei azt jelképezik, mennyire vagy nyugodt vagy agresszív.
3. A ház méretei jelzik, mennyire vagy ambiciózus. Ha elhagytad a kerítést, az nyitottságról árulkodik.
4. Amennyiben az asztalon étel, személy vagy virág helyett mást is elképzeltél, azt jelenti, elégedetlen vagy, boldogtalan.
5. A víz milyensége illetve az, mennyire lettél vizes az út során, jelzi a szexualitásod, a vonzerőd mértékét, és hogy milyen fontos ez számodra.


Néhány válasz elég képtelenségnek tűnik, ám időm sem nagyon akad elgondolkodni rajtuk, ugyanis megszólal a mobilom, valahová a hátam és a kanapé párnái közé szorulva. Nem tudok nem elmosolyodni, ahogy a hívó nevével és mosolygó képével találkozom. Hát persze. Ki más, ha a szexualitásomról van szó?Na mizu, Sherlock? – kérdezek bele könnyedén, a vonal másik feléről azonban korántsem ilyen szívélyes válasz jön. Amint nem hallom a nevetését, máris leolvad a mosoly az arcomról, és a Female Enpowerment lejátszási lista is zavaró háttérzajjá kezd válni, ahogy sebtében felülök. A nyomozó minden szavával több komorság költözik a lelkembe, végül pedig fáradtan sóhajtok. Miután megígérem, hogy azonnal összeszedem magam és bemegyek, hiába van szabadnapom, már tárcsázom is Pandora telefonszámát. Úgy tűnik, a mai jóga elmarad.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
itt lézengtem || Keresett és talált
avatar
Igazságügy
Tell me your secrets
25
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Jennifer Aniston
● ● karakter arca :

Barbara 'Bobbie' Fournier
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Barbara „Bobbi” Morse /Szabad/
» Barbara ----
» Barbara "Bobbi" Morse

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: Elfogadott karakterek :: Igazságügy-