A Saját Sherlockom
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ A Saját Sherlockom •• Pént. Nov. 03, 2017 6:11 pm

SzabadFoglaltElkelt

Mr. Nyomozó


● ● Karakter arca;;
Ewan McGregor / Josh Holloway / akit akarsz.

● ● Csoport;;
bűnüldözés/hadügy

● ● Életkor;;
Mindenképpen 35 felett, de inkább 40+

● ● Foglalkozás;;
bűnügyi nyomozó


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Te vagy az én külön bejáratú Sherlockom, még ha ki is kérem magamnak, hogy Watson volnék. A munkánkon keresztül találkoztunk; én viszem bíróság elé az ügyeket, amiket felpenderítesz, a sikerünk és a célunk is közös, ellenben olyanok vagyunk, mint a mágnes, vagy szétszakíthatatlanul vonzzuk egymást, vagy rosszabb körülmények között méteres távolságokat tartunk.

Sok dolgot testesítesz meg nekem. A kavicsot a cipőmben, a legyet a levesemben, a túlcsípős mexikói kajákat, a kitört cipősarkakat, a beragadó lifteket és azt, mikor a kakaóscsigától csokis lesz a szám, de nem veszem észre, és fogalmam sincs, min nevetnek annyira a többiek.

De Te vagy a reggeli fahéjas-karamellás lattém is, a jól eső mosoly, ami azt üzeni: "megcsináltuk!", a mezítlábas séták a puha aranyhomokban, a citromos szantálfa illata és az a kék sál, ami épp olyan színű, mint a szemem. Az a kedvencem, bár nem csak azért, mert tőled kaptam.

Javíthatatlan szoknyapecér vagy, akivel csak összefutsz, flörtölsz, a világ pedig a lábaid előtt hever, és miért is ne tenné? Jóképű vagy, magas, humoros és intelligens, az a férfi, akiről minden nő tudja, csak egyszer kaphatja meg, egyetlen este erejéig, vagy ha a felsőbb hatalmak jókedvükben vannak, talán kétszer, mégsem érdemes többre várni. Az álomférfi, akinek jobb, ha így marad: álomként, egy elsuttogott vágyként, akire mindig mosolyogva, kuncogva gondolhat vissza.

Én nem kuncogok, bár talán csak az teszi, milyen régóta ismerjük egymást; szinte együtt voltunk zöldfülűek. Emlékszel még, az első csetlésekre-botlásokra? Rég volt. És attól még, hogy ezt elismerem, nincs jogod megjegyzéseket tenni a ráncaimra. Akkor sem, ha néhanapján megesik, a hajnal egymás karjaiban talál minket, mert aztán úgyis minden kezdődik elölről, a csipkelődés, a forró kása kerülgetése. Nem tudom, ez így van-e rendjén; akarunk többet? Képesek lennénk rá?

Fejtsd meg Te; elvégre, te vagy az én Sherlockom.

//Név nincs meghatározva, akár külföldi is lehet az illető, amennyiben valahogy az élet fiatalon Párizsba vonzotta. A PB-vel is szabadon lehet garázdálkodni, amíg az illető nem pihés állú fiúcska, és alkalmas lehet az emlegetett sármos szerepre. Nincs meghatározva ezen túl az sem, hogy pontosan milyen ügyekkel foglalatoskodik, vagy hogy van-e családja.  Rolling Eyes  Bár Mr. Nyomozó és Bobbie között van ugyan valamiféle romantikus-szexuális viszony, de nem kötelező megtartani, bár a felfestett dinamikához azért ragaszkodnék. Igazából a legtöbb dolgot meg lehet beszélni PM-ben; ha megérkezel, csak dobj meg eggyel, és alkudozunk. *-*//

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én, bár játéktéren soha nem vallanám be

avatar
Vendég

A Saját Sherlockom
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Hikari Ayame

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-