Emporium Pâtisserie - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 8:16 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 8:42 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 7:44 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:10 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:03 pm ✥


Témanyitás ✥ Emporium Pâtisserie •• Szomb. Nov. 04, 2017 10:48 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

First topic message reminder :

******
avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: Emporium Pâtisserie •• Szer. Feb. 28, 2018 11:34 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Silas & Cilla

Nem mondanám magam éppen gyerekesnek, de valahogy fontosak voltak számomra azok a semmitmondó kis dolgok is, mint egy hónapforduló. Tudom, hogy más az együtt eltöltött éveket szokta úgy ünnepelni, mint én ezt a néhány újabb hetet, de nekem ez is fontos volt. Igazából valódi komoly kapcsolattal még sohasem büszkélkedhettem. Talán most sem kellett volna annyira dagadnia a mellemnek a választottam miatt, de bárki bármit mondott is nekem, nem érdekelt. Akárhogy figyelmeztettek, én láttam Silas jó tulajdonságait is, vagy legalábbis valamit, ami megfogott benne. Sokszor magam sem tudtam, hogy mi az pontosan, de számít ez?
Éppen ezért boldog voltam, amikor ma értem jött és elvitt egy igazán elegáns cukrászdába. Láttam az igyekezetet a megjelenésén is, mivel általában nem így öltözködött. Ebből tudtam, hogy odafigyel rám, mivel tudta, hogy nekem ez fontos és ezért ő is kitett magáért. Végig fülig ért a szám a kocsiban, és ez akkor sem volt másként, amikor megfogta a kezemet. Cserébe én is csinosabban öltöztem fel, mint szoktam, de ez egyáltalán nem bűn ám. Néha lehetek én is egy kicsit kihívóbb, vagy legalábbis merészebb.
Miután leültünk, néhány percig azért ott hagytam a kezemet az asztal lapján pihenve, de elég hamar rádöbbentem, hogy Silas egyáltalán nincs abban a romantikus hangulatban, hogy továbbra is a kezemet szorongassa. Így végül én is a lapért nyúltam, és a kínálatot kezdtem böngészni. Volt, amiről én sem tudtam, hogy mit takarhat, de olyanok is akadtak, amiket nagyon szerettem. Pedig alapvetően nem vagyok édesszájú, de időnként belefér egy kis habzsolás.
- Még nem tudom… - dünnyögtem az orrom alatt, szemeim pedig kicsit összeszűkültek a koncentrálástól. – Tetszik ez a mentás-csokis… valami. – megint ráncoltam a homlokom, aztán leeresztettem az étlapot, és a velem szemben ülő srác vonásait kezdtem tanulmányozni. Azt latolgattam, hogy vajon teljesen józan állapotban van-e. Igen, én is olyan szörnyű lány vagyok, aki bukik a rossz fiúkra, mert azt hiszi, hogy megváltoztathatja őket. Azt, hogy csakis az ő kedvéért majd megjavul, pedig bizonyított tény, hogy ez soha, de soha nem szokott megtörténni.
- Rendben, benne vagyok! – egyeztem bele, arcom vidáman ragyogott fel. – És miket néztél ki? – könyököltem fel az asztalra érdeklődően, és kicsit közelebb is hajoltam Silashez. – Tényleg? – egészen halványan azért belepirultam a bókban, aztán automatikusan lenéztem az emlegetett ruhadarabra. – Igen, anyától kaptam. Tényleg tetszik? – először nem akartam megvetetni, de végül anya csak rábeszélt, hogy jó döntés lesz. Úgy tűnt, hogy nem tévedett nagyot, még ha nem is rajongott a barátomért.
- Nem is tudom… nem úgy jöttem el, és anya szerintem amúgy sem örülne neki. – húztam el a számat. Valójában szerintem meg tudtam volna oldani, ha nagyon akarom, de kicsit megint berezeltem. A világért sem vallottam volna be, egyszerűbb volt a szüleimre fogni, meg úgy bármi másra. – Majd még visszatérünk rá, jó? – mosolyodtam el kényszeredetten, mintha minden rendben lenne, pedig a tenyerem egyből izzadni kezdett, a szám pedig kiszáradt. – Most inkább rendeljünk valamit! Kicsit szomjas is lettem… - köszörültem meg a torkomat zavartan, tekintetem pedig visszavezettem az édességek listájára. Az biztonságos terepnek tűnt.


■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Emporium Pâtisserie •• Szomb. Júl. 14, 2018 12:43 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


AC miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Emporium Pâtisserie ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Ajánlott tartalom

Emporium Pâtisserie
Second Chance frpg
2 / 2 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-