Lydia Paquet
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 7:05 pm ✥

✥ Today at 7:02 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:26 pm ✥

✥ Today at 6:07 pm ✥

✥ Today at 5:56 pm ✥

✥ Today at 5:46 pm ✥

✥ Today at 4:48 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Pandora Jasmine Fournier tollából
Témanyitás ✥ Re: Lydia Paquet •• Csüt. Nov. 09, 2017 6:17 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Roxy,

Igazán gyönyörű arcod lett és a lapodat olvasva szerintem tökéletes választás lett a karakteredhez. lufi
A családod leírása egészen rövidke lett, de teljesen érthető okokból, így érdekes volt olvasni, hogy mennyire titokzatos édesanyád, hogy ki is lehet az édesapád. Kíváncsi vagyok, hogy egyszer vajon fény fog-e derülni a titokra, vagy inkább neked van igazad, hogy ő se tudja és csak így tereli a dolgot. edi
Érdekes elgondolás volt, hogy nem egy befutott modell hoztál el nekünk, hanem egy olyat, akinek éppen most kezd el igazán beindulni a karrierje, aki előtt ott az ugródeszka, hiszen lenne jövője ebben a világban. Ez pedig szerintem tökéletes ötlet volt a részedről, hiszen így még inkább ütött az a dolog, hogy kiderült babát vársz. woo Nem csak az a kérdés, hogy vajon a babát választod-e vagy inkább a karriert, vagy netán esetleg a kettő együtt is lehetséges-e, hanem az is, hogy vajon miként is fog kiderülni az, hogy ki lehet az édesapja a gyermekednek. edi Sok lehetőség lappang a te karakteredben is, ahogyan biztos vagyok abban is, hogy sok érdekes játék elé néztek ti is. Tetszik az a hezitálás is, amit finoman megmutattál a történeted végén is, hogy miként is halasztod újra és újra az időpontot, miközben pontosan tudod, hogy már nem igazán lehetne ezt a dolgot halasztgatni. edi Az biztos, hogy akadnak az oldalon más kismamák is, így ha megtartod majd a babát, akkor akár ez által is biztosan szerezhetsz még több ismerőst, barátokat is akár. lufi De nem is húznám tovább az időt, hiszen kellemes kikapcsolódást nyújtott a lapod, élvezet volt olvasni a soraidat, így nem is kérdés, hogy játéktéren van a helyed. edi

Sipirc neked is foglalózni, majd pedig irány meghódítani a játékteret, felbolygatni még inkább mások életét. Jó szórakozást kívánok! lufiHope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
avatar
Elit
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
670
● ● karakter arca :
✶ Gal Gadot


✥ Szeretettel Lydia Travere tollából
Témanyitás ✥ Lydia Paquet •• Kedd Nov. 07, 2017 3:11 pm

Lydia Paquet
Stars don't disappear, they keep blazing

általános jegyzet
» Anyja: Charlotte Paquet
» Apja: egy angol zenész, valószínűleg
» Testvérek: nincs
» Egyéb hozzátartozók: a gyerek a méhemben annak számít?

Ez az a történet, amivel alighanem óvodás kortól kezdve riogatják a lányokat. Tanuljanak, mert úgy végzik, mint én. Az anyám egy zenésztől lett terhes, nagyon esélyes, hogy egy fesztiválon szűrték össze a levet és bár állítja, hogy tudja ki az apám, jó mélyen titkolja. A sors fintora, hogy miután a vőlegényem kiadta az utamat, akaratlanul is követtem az előttem álló Paquet-példát. És csak valószínűsíthetem, hogy ki az apja.
tudj meg többet
» Születési hely: London
» Születési idő: 1996.11.17.
» Mikor érkezett a városba: fél éve, az ex-vőlegényével

Lydia
Gigi Hadid
21
Civil, modell

- Tedd le a telefont! Miért nem aludtál az éjjel, karikásak a szemeid?! Miért nem vagy még a sminkben? Lora látott már? Irány a fodrász... Lorát én elintézem, te csak.. Hozasd rendbe magad! - fogad korán reggel az ügynököm és kimondottan hálás vagyok, amiért ennyiből leszűröm, hogy körülbelül a nap hátralevő részében nem látom, mert helyettem fog szabadkozni. Öt perccel később már csak egy köntösben ülök a színfalak mögött és várom, hogy jöjjön valaki, aki képes arra, hogy csodát tegyen. Xavier persze jó szokásához híven valóban nem jelenik meg a színem előtt a kelleténél többször, ami nagyban megkönnyíti a helyzetünket. A kapcsolatunk zátonyra futott, de még mindig én vagyok az aranytojást tojó tyúkja. Engem köt a szerződés, ő meg látja bennem a pénzt, bár természetesen a munkamorálja klasszisokkal változott pár hónap alatt. Annyit megköszönhetek neki, hogy feleslegesen nem ostromol, legalább a sminkben hagy pihenni és a következő heti programlistát is csak e-mailben küldi el. Ezt is csak a rutinból tudom, meg a telefonom csipogásából, ami a mai nap folyamán valószínűleg már nem fog a kezeim közé kerülni.
Jacqueline morog valamit az orra alatt, sokadszorra kérek elnézést, miközben menti a menthetőt. Én pedig már most tudom, hogy egy közel 13 órás megmérettetés vár rám, míg végre a hátam mögött hagyhatom ezt a katasztrofális hetet. 13 óra őrület. 13 óra teljes káosz. A kamerák kereszttüzében.

Hiába beszélek a mentősnek, hogy az égvilágon semmi bajom, és egyszerű kis múló rosszullétről van szó, semmi többről, mindenki ragaszkodik ahhoz, hogy velük tartsak. Lora, Xavier és a helyszíni orvos is, így nincs mit tennem, ahogy vagyok, a kifutóra szánt fehérneműben indulok meg immár a saját lábamon a mentőautó felé. Az egészben annyi a szerencse, hogy nem a bemutató kellős közepén estem össze, így talán annyit megúszok, hogy ne cikkezzen rólam minden bulvárlap. Na meg persze magamhoz méltóan nem hagyom, hogy paparazzik buktassanak meg a nagy áttörésem előtt egy olyan képpel, amin épp hordágyon visznek... Még érzem, hogy az ügynököm menet közben rám teríti a köntösömet, aztán magamra hagy. Van bőven mit elintéznie, és legszívesebben nekiállnék győzködni őt, hogy teljesen jól vagyok, de ismerem, tudom hogy hajthatatlan. Ebből a szempontból nagyon is hasonlítunk egymásra.

- Hogy micsoda? - emelkedik egy egész oktávot a hangom, miközben addig próbálok hátrálni a kórházi ágyon, amibe dugtak, hogy a hátam a falat éri. Kell egy kis idő, mire felfogom, hogy mit akar éppen közölni velem az orvos, de nagyon úgy tűnik, hogy nem evilági tényeket lát a papíron. - Vegyenek vért megint, pisilek is, ha kell, de teljesen biztos, hogy ez nem... - nyújtom felé a karom, várva, hogy az ajtóból belém állítson egy tűt, mintha csak egy élő darts tábla lennék, de tudom, hogy nem menne neki. Nem a doki kivételes képességeiben kételkedem, csak felismerem magamon a pánik okozta remegés jeleit és mielőtt még maga alá gyűrne, elkezdek szedelőzködni.
- Kisasszony, a vérvizsgálat nem hazudik. Teljesen biztos, hogy Ön terhes. Ebben az előrehaladott állapotban pedig nem tanácsolom, hogy további vizsgálatok nélkül távozzon. Nemsokára egy nővér átkíséri a nőgyógyászatra, ott majd bővebben is tájékoztatják az állapotáról. Engedelmével - biccent és távozik, mielőtt bármit mondhatnék. Mielőtt úgy igazán kétségbeeshetnék.

Szeretnék elvonatkoztatni mindentől és visszamenni London biztonságot nyújtó menedékébe. Örülnék az ismerős utcáknak, és a szavaknak. Bár anyanyelvem a francia, mégsem tudom magam otthon érezni, nem ölel át anyu és nem mondja, hogy rendben leszek. Azt se, hogy mekkora idióta vagyok, amiért felvettem ugyanazt a cipőt, amiben ő is járt már velem... Semmit sem mond, mert nem tud az egészről egy árva kukkot sem. Félek szólni neki, félek fordulni bárkihez Xavier-n kívül, ő viszont elég készségesnek bizonyul. Első dolga volt időpontot egyeztetni egy neves, de legfőképp diszkrét magánklinikára, ahová holnap kellene befeküdnöm, ahogy ő nevezte, elvarrni a szálakat. Könnyűnek kellene lennie, habozás nélkül mennie, a vonal mégis kicseng a fülemnél tartott telefonban.
- Üdvözlöm, Lydia Paquet vagyok, szeretném módosítani a holnapi időpontomat a jövő hétre. Igen, megint... - sóhajtok nagyot, mire a kedves hang megértően válaszol. Nem tudom, hány telefonhívást kap naponta, vagy hogy mennyit fizetett nekik az ügynököm, hogy úgy bánjanak velem, mint a hímes tojással. De kapok új időpontot a jövő hétre. Nem mintha bármivel is barátibb lenne egy jövő hétre esedékes terhességmegszakítás. Még mindig a fülemben cseng a doktornő hangja, ahogy kijelenti, hogy elmúltam három hetes, a magzatnak pedig már dobog a szíve...

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
jöttem, láttam, vittem || Keresett


A hozzászólást Roxanne Allaire összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 30, 2018 8:12 pm-kor.
avatar
Civilek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
32
● ● karakter arca :
gigi hadid

Lydia Paquet
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Moira Lydia Rhodes

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: Elfogadott karakterek :: Civilek-