Emma "the cutest" Wrighton
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 9:25 am ✥
✥ Today at 1:08 am ✥
✥ Today at 12:55 am ✥
✥ Today at 12:12 am ✥
✥ Today at 12:05 am ✥
✥ Yesterday at 11:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:16 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Emma "the cutest" Wrighton✥ Szeretettel Raphaël Deschamps tollából
Témanyitás ✥ Re: Emma "the cutest" Wrighton •• Csüt. Nov. 09, 2017 9:01 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Emma,

miután a napokban fogadtam el az oldal jelenlegi legidősebb karakterét, úgy néz ki, hogy az új "trónbitorló" legfiatalabb is megérkezett Avagy "a legkisebb Wrighton"... apád története után érdekes volt a te nézőpontodat is megismerni, hogy te hogyan élted meg azt a bizonyos első találkozást, s míg Kesternél kimondottan vicces volt a végén a csattanó, hogy rádöbbent, apa lett, addig nálad imádnivalóan aranyos edi
Látom, ez a manapság divatos egyszervú-láz téged sem kímélt meg, és lehet, hogy a hajszínedet a papádtól örökölted, de a hercegnős-rózsaszínimádós dologgal azért anyukádat sem tagadhatnád le... Kimondottan szívet melengető volt betekintést nyerni abba, milyen is kettőtök kapcsolata, pláne úgy, hogy eddigi életed során elsősorban ő volt az, akire számíthattál. Kíváncsi vagyok arra, hogy apukáddal milyen lesz ezek után, hogy végre megismertétek egymást, mennyiben fogjátok megváltoztatni egymás életét?
Véleményem szerint egy ilyen aprócska karakter bőrébe bújni és hűen alakítani sokkal nehezebb, mint egy tizenéves, vagy épp felnőtt karaktert kijátszani, és szerintem az én bicskám is beletörne, viszont ahogy olvasni kezdtelek, hamar világossá vált számomra, hogy nálad nem kell ilyesmitől tartani Cool Mind tartalomra, mind stílusra gyermekien bájos, úgyhogy biztosra veszem, hogy a komplett rokonságodat le fogod venni a lábáról, nem csap jóapádat... edi
Végül pedig egy kis apróság, ha már diáknak hoztad a karaktert, akkor civil helyett az iskolás csoportba pakollak Wink

Tovább viszont nem is húznám az időt, hisz biztos kíváncsi rád már az egész família... Hess-hess avatart foglalni magadnak, aztán megedzeni kicsit apád idegeit, hadd szokja a strapát, ha úgy is lesz mit bepótolnotok... Rolling Eyes


avatar
tudomány emberei
Tell me your secrets
369
● ● Posztok száma :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● Keresem :
Chris Pratt
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Emma Wrighton tollából
Témanyitás ✥ Emma "the cutest" Wrighton •• Szer. Nov. 08, 2017 9:18 pm

Emma Rainbow Wrighton
szösszenet

általános jegyzet
» Anyja neve: Anaïs Morin 
» Apja neve: Kester Wrighton  
» Testvérek: Nem tudok róla  
» Születési hely: Párizs
» Születési idő: 2010. július 13.  
» Mikor érkezett a városba: Hát, én itt születtem
tudj meg többet
» Becenév: Emi, Emmácska,   
» Avatar Alany: Anna Pavaga  
» Karakter kora: 7 éves múltam
» Választott csoport és foglalkozás Iskolás vagyok (civil)

» Egyéb hozzátartozók;;
Az anyukámat Anaïs Morin-nak hívják. Szőke hajú, igazi királylányos típus és kedves a mosolya. Nagyon szeret engem, legalábbis sokszor mondja. Mindig a kedvenc ételemet készíti, rengetegszer megyünk együtt sétálni és legtöbbször, az ilyen séták alkalmával kapok vattacukrot is. A málnás a kedvencem, de múltkor csak meggyes volt és attól elrontottam a pocakom.
Anya azt mondja, hasonlítok apára, bár őt csak most ismertem meg. Anya olykor csúnya szavakkal illeti őt, legtöbbször akkor, amikor átjön hozzánk Lydia nénikém. Ő anya barátnője és sokszor van nálunk. Szerintem itt lakik, csak általában akkor megy el itthonról, mikor én még alszom. A palacsintája a legfinomabb a világon.
Apával találkoztam már. Olya a haja, mint az enyém és vicces is. Igaz, kicsit megijedt tőlem, mikor először találkoztunk és ez muris volt. Szeretem őt is, azt hiszem. Ez belülről jön, a szívemből.
Kester a neve, furcsa és bolondos. Van saját szobám és egyszarvús ágyhuzatom, meg plüssöm. Apával minden nap vicces, néha komisz vagyok és nehéz helyzetbe hozom, de tudom, hogy szeret.


-Emma Rainbow Wrighton! – Anya hangosan kiabál a nappalinkból, miközben én a szobámban gubbasztok az ágyamon. Azt mondja, én vagyok az ő szivárványa. Színt hoztam az életébe. Fáj a pocakom és nem tudom, Apa vajon melyik pólómnak örülne a legjobban. Ha az unikornisosat venném fel vagy a habcsókosat. A habcsókos kacsint és piros szívecskéket dobál vékony karjával. – Édesem, ideje indulnunk. – Ránézek anyára, beharapom alsó ajkam. Leül mellém, én pedig az ölébe kucorodom. Parfümjének illata marja az orrom, de ki nem másznék az öleléséből. – Nem lesz semmi baj kincsem. Apád fura fazon, de a jó értelemben. – Végigsimít barna tincseimen és rábök ujjával a habcsókos pólóra. Azonnal görbe vonallá változik a szám és belebújok.
Hátizsákkal a vállaimon baktatok anya mellett az utcán. A legszebb cipőmet vettem fel, anya befonta a hajam és a kedvenc csatomat tűzte bele. A városban még mindig akadnak olyan boltok, miket most látok először. El is időzünk egy papírbolt előtt. Hatalmas unikornis mosoly rám, szarván megcsillan a nap, flitterek borítják a sörényét, én pedig lefagyva bámulom.
-Anya, hazafele bemehetek megnézni? – Szorítom meg kezét az enyémben, egy pillanatára se méltatva szülőanyám. Csak az unikornis érdekel és az, hogy mire eljövünk apától, addigra is itt legyen.
-Lehet róla szó. – Hallom, ahogy halkan elneveti magát. Úgyis tudom, hogy megkapom. Ha nem tőle, majd apától. Meg kell jegyeznem a bolt nevét.
Egész úton odafelé a bolt nevét mondogattam magamban. Nem szabad elfelejtenem, akkor oda az egyszarvúm. Attól pedig szomorú leszek.
Egy felújítás alatt lévő épület előtt Anya lelassította lépteit. Nagyiék háza a mi otthonunkhoz közel van. Ők most nyaralnak, azt hiszem valahol Európában. Így hallottam. Anya arca gondterheltnek tűnik, egy kicsit talán ideges is lett. Ezt onnan tudom, hogy az ajkát rágcsálta. Mindig ezt csinálja, ha ideges. Legutóbb akkor, amikor az iskolába hívatták be. Adam megmutatta, mi van a gatyájában és rám került a sor. Az udvaron voltunk, az aranyeső bokorban. Muszáj volt… Anya nem örült neki, bár még az este Lydia néninek is elmesélte, akkor már büszke volt rám.
-Nem lesz baj Anya. – Mosolygok fel rá, mire ő nyom egy rúzstól ragacsos puszit az arcomra. Mire felérünk a lifttel, már nyoma sincs a rúzsnyomnak. A házban festék illat van, de minden a helyén. Leülök a konyhába, nutellát majszolok. Hallom, ahogy ismeretlen férfi hang szűrődik be a csukott ajtó résein. Izgatott leszek, leugrok a székről és a kézfejemmel letörlöm a számat.
Megpillantom Apát, haja kócos és épp olyan színű, mint az enyém. Szerintem nem tudja, ki vagyok és azt hiszem, Anya sincs rá jó hatással. Rám köszön, én pedig vissza, hisz így tanította az Anyukám. Bátortalan vagyok, nem tudom, mit csináljak, így inkább Anya kezébe simítom a sajátom.
Egy picit még bámulom, de aztán elengedem Anya kezét és megölelem. Szerintem, most kell neki a bíztatás. Mint mikor Carmen néni megölelt, mert elrontottam az olvasást. Azt mondta, ügyes vagyok és menni fog. Neked is menni fog Apa…
Anya dühös, felhúzom az orrom, ahogy azon a rideg hangján beszél. Ritkán hallom ilyennek, velem mindig kedves. Talán Apa megérdemli, azért ilyen vele.
Szívesen maradnék még, de Anya jobbnak látja, ha hazamegyünk. Persze legközelebb is eljöhetek, láttam, ahogy Anya bólogat. Ezt nem tagadhatja majd le.
Még aznap este, elalvás előtt Anya a kedvenc könyvemből mesélt. Boldog voltam és álmos, de alig tudtam elaludni. Folyton csak Apára gondoltam és a muris arcára, amikor meglátott. Anya még mindig ideges, ilyenkor elvonul a mosdóba, illatos fürdőt vesz. Ma azonban, a résnyire nyitott ajtón át nem bazsarózsa illat kúszik be w szobámba, hanem valami teljesen más. Félek tőle és a fejemre húzom a takarót.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Már itt vagyok || Keresett
avatar
Ált.isk
Tell me your secrets
32
● ● Posztok száma :
anna pavaga
● ● karakter arca :

Emma "the cutest" Wrighton
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Emma Frost
» Sura & Emma

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: Elfogadott karakterek :: Oktatás-