Rendőrség
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 12:47 am ✥
✥ Yesterday at 11:25 pm ✥
✥ Yesterday at 10:32 pm ✥
✥ Yesterday at 10:31 pm ✥
✥ Yesterday at 10:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:10 pm ✥
✥ Yesterday at 9:50 pm ✥
✥ Yesterday at 9:47 pm ✥
✥ Yesterday at 9:40 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Rendőrség✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Rendőrség •• Vas. Jan. 15, 2017 5:18 pm

******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1610
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: Rendőrség •• Csüt. Márc. 23, 2017 12:18 am

to Pandi

Pár nappal ezelőtt, amikor otthon pakolásztam, és kerestem egy könyvemet, találtam egy levelet benne, amit a nővérem írt,hogy bajban van, és szüksége van rám. Először csak bámultam a levelet és vagy háromszor elolvastam újra, hogy biztosan jól olvastam-e el azt ami a levélben áll. Többször is próbáltam hívni a nővéremet, de nem vette fel a telefonját. Aggódni kezdtem érte! Mi lehet ez a levél? A telefont sem veszi fel. Ez nem rá vall. Felhívtam a kollégáját, hogy derítse ki mi lehet a helyzet Persé-vel.
Megígérte, hogy ha bármi van, szólni fog nekem.  Az éjszaka nem aludtam semmi sem szinte, végig a nővérem járt csak az eszemben, hogy mi lehet vele. Az éjszaka közepén is hívogattam, de nem vette fel akkor sem.
Reggel aztán gondoltam egyet, összepakoltam egy kisebb táskába, nem szóltam senkinek sem,se anyának,se Lucifer-nek. csak fogtam magam, és elindultam, be a városba megkeresni őt. Nagyon reméltem, hogy megtalálom majd a nővéremet,mert nagyon aggódom érte.
A városba érve, leszállva a buszról,gyalog indultam el megkeresni a lakását, és a rendőrséget ahol dolgozik, ott biztosan tudnak valamit mondani róla, hogy hol is lehet egyáltalán a drága nővérem, mert ez már nem létezik, hogy nem veszi fel azt a nyamvadt telefont.
A városban sétálva,, megláttam az utcán, egy lányt, akit valaki megkéselt, vagy meglőtt vagy nem tudom,de láttam, hogy a földön fekszik, és vérzik. Odarohantam hozzá, és rögtön megnéztem, hogy él-e még. Sajnos már nem élt. Nem tudom hogy lehetnek ilyenek az emberek, ha látják, hogy itt fekszik egy ember, mért nem segítenek neki? Még megmenthették volna az életét. Nem tudom mi van az emberiséggel.
A táskájából próbáltam kideríteni, hogy hogy hívják, és hová valós volt esetleg. Aztán megtaláltam mellette a gyilkos fegyvert, vagyis kést, amivel leszúrták szegény lányt.
Hívtam a rendőrséget, hogy találtam egy holtestet. Ki is jöttek, egy 5 perc alatt. Kikérdeztek, megvizsgáltak,aztán azt mondták, hogy le kell tartóztassanak. Nem hittem a fülemnek. Engem mért akarnának letartóztatni, mikor nem én vagyok a tettes, én csak megtaláltam szegény lányt. De nem hittek nekem, mert szerintük mindenhol ott van az új lenyomatom.  Nem akartam veszekedni leállni velük, és ellent mondani, így bilincsben vittek be a rendőrségre. Nevetséges, hogy csak ezért bilincsben hoznak be, de inkább nem szóltam semmit sem.
Bevittek hát a rendőrségre. és egy kihallgató szobába kísértek. Mondták,hogy nemsokára jön egy kollégájuk aki kihallgat majd. Vártam türelemmel, egy 5 perc múlva nyílott is szoba ajtaja, és nem hittem a szememnek, hogy ki sétált be rajta. Perséphone volt az, az én nővérem.

■ ■ Zene ■ ■Ruha  ■ ■ Bocsi,hogy csak most, és mondtam,hogy bénák a kezdőim. Következőre igyekszem jobbat írni majd  doboz ■ ■ credit

avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Pandora Fournier tollából
Témanyitás ✥ Re: Rendőrség •• Pént. Márc. 24, 2017 10:26 pm

[Darragh játék előtti]

to my lil sister
[Only admins are allowed to see this image]

Könnyű volt-e minden egyes nap, amit itt töltöttem? Egyáltalán nem, hiszen kezdtem úgy érezni, hogy kimerülök, mivel aludni se tudtam igazán mostanában. Meg kellett találnom azt, aki megölte a legjobb barátnőmet, ahogyan a tolvajt is, aki ellopta a medálomat, amit gyerekkoromtól kezdve viseltem, annak az elvesztésével egy részemet én is elveszítettem, ami ennek köszönhetően még inkább zabolátlanabb lett. Olykor bárokban kerestem menedéket, kikapcsolódást, mintha ott kicsit fel tudtam volna engedni, pedig nem igazán. Maximum ideig-óráig, de semmi több. Másrészt meg nem engedhettem meg magamnak azt a luxust se, hogy rövid időre akár igazán elveszítsem a fejemet, mert akkor könnyedén lebukhatok, hiszen sok minden hazugságra épült az itt létem alatt.
Mai nap se volt másabb, mint a többi. Újabb hulla, újabb gyilkosság, aminek az ügyében lehet nyomozni, csak azzal a nyomozással nem haladtam, aminek köszönhetően ebbe a városba jöttem és magam mögött hagytam az egész életemet és kockáztattam. Legalább a húgom és a családom többi tagja biztonságban vannak. Legalábbis ez volt az egyetlen kapaszkodom, hogy miattuk legalább ne aggódjam szét magam. Lotty többször is keresett, de mégis képtelen voltam reagálni rá, hiszen nem akartam őt ebbe belevonni. Jobb lesz neki otthon, ott legalább vele van anya és a barátai. Ott biztonságban lehet, mert Drake a társam is vigyázni fog rá. A társak óvják egymást családját, mindig és minden körülmények között is, hiszen egy nagycsalád vagyunk kivéve itt. Itt legszívesebben a társam fejét olykor az asztalba vertem volna, mert annyira egy irritáló seggfej, hogy szerintem a képzeletemben képtelen lennék ennyire bunkót kitalálni, de az élet mégis képes volt egy ilyen figurát az emberek közé engedni. Balszerencse vagy szerencse? Hát szerintem döntse el mindenki maga.
Állítólag elfogták a feltételezett gyilkost is, de én sose hittem abban, hogy ez ennyire egyszerű lenne, de azt álmaimban se gondoltam volna, hogy a tulajdon húgom fog várni rám a kihallgatom. Sietve indultam el a megfelelő szoba felé, de amikor beléptem, akkor egyszerűen lefagytam. Az ajtó hangosan csapódott be mögöttem, hogy utána kikapcsoljam automatikusan a felvételt. Nem, ebből senki nem fog hallani semmit se. Örültem annak, hogy látom, de annak kevésbé, hogy így kell találkoznunk.
- Mi a francot keresel itt Lotty? Otthon kellene lenned, anyával! – szólaltam meg csöppet se békésen, hiszen dühös voltam, hogy miként került ide. Mit keres abban a városban, ami ezernyi veszélyt rejt magában. – Hogy keveredtél ide? Mit keresel itt? – a kérdések pedig könnyedén hagyták el az ajkaimat, ha pedig időközben felállt, akkor végül sietve kaptam el a kezét, hogy az ölelésembe vonjam őt.
- Hogy keveredtél ide?  - utaltam itt arra, hogy miért csukták le őt, majd alig, hogy elengedtem idegesen túrtam a szőke fürtjeimbe. – Ki kell vinnem innen téged, még pedig most és utána mész haza! – sejtettem, hogy a mondandóm második felével nem fog egyetérteni, de arról majd vitatkozhatunk akkor is, ha sikerült valahogy kihúznom őt ebből a csávából. – Mikor érkeztél pontosan? – pillantottam rá komolyan, de az aggodalom könnyedén csillant meg az íriszeimben. Mindig is aggódni fogok érte és védeni akarom őt.

■ ■ Jó lett és remélem tetszeni fog ez is! lufi ■ ■ [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
Hope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
avatar
Elit
Tell me your secrets
617
● ● Posztok száma :
✶ Gal Gadot
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Re: Rendőrség •• Szer. Május 03, 2017 2:03 pm

[Only admins are allowed to see this image]
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1610
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Rendőrség ••

Tell me your secrets

Rendőrség
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» A hírszerzés
» rendőrségi fogda

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Belváros-