Nappali
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 9:10 pm ✥
✥ Today at 8:54 pm ✥
✥ Today at 8:30 pm ✥
✥ Today at 4:50 pm ✥
✥ Today at 4:46 pm ✥
✥ Today at 4:42 pm ✥
✥ Today at 4:34 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Nappali •• Csüt. Nov. 09, 2017 7:51 pm

Forrás: google
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1404
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Olympe Victoire Lamoureux tollából
Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Pént. Dec. 08, 2017 8:57 am

Esőtől sáros csizmámat megvetettem a lábtörlőn, de a kilincset nem nyomtam még le. Kellett egy nagy levegő, de a hideg elég nagy motivációt adott, hogy ne akarjak továbbra is ázni. Dolgozott bennem ennek ellenére a vágy, hogy hátat fordítsak és csak úgy eltűnjek egy időre, mégse tettem. Bűntudatom lett volna, ha anyámnak azon kell aggódnia, hogy éppen van-e fedél a fejem fölött, vagy elraboltak, esetleg már ki is kötöttem valamelyik árokban. Pedig én örültem volna a legjobban, ha el tudok számolni magammal és a lelkiismeretemmel.
Tudom, hogy telefonált neki a tanár, nem először játszom el, ismerem a menetrendjét a dolgoknak. De ma először nem próbált meg az öcsém zaklatni, hogy mégis merre járok. Nem tudom, hogy mire véljem, hogy anyám már rajta keresztül se próbál utol érni.. Talán belátta, hogy elég sok új inger ért engem az utóbbi időben, talán már azon is elgondolkozott, hogy kár volt erőltetni ezt az egész költözést. Hát.. Valóban kár volt. Ha nem találtam volna meg a papírokat, amik bizonyítják, hogy egész életünkben hazudott, most talán ez a helyzet is másképp alakul. Nem azon dolgozom, hogy később érjek haza, hogy tutira lekéssem a közös vacsorát, amihez úgy szokott ragaszkodni... De anya.. Nem tudom kikerülni, képes lenne egész éjjel virrasztani csak azért, hogy elkapjon miközben besurranok. Apával már lenne a helyzet. Ha itt lenne, ez az egész teljesen másképp alakulna, de így, egyre inkább azt érzem, hogy az egész életem hazugságra épült. Apámként szeretek valakit, akitől nem kaptam géneket, viszont felnevelt és ez többet jelent nekem, mint a vérségi kötelék, ami a szüleim közül csak anyámmal áll fenn. Nem tudom, hogy mondjam el Pascalnak, hogy nem véletlenül vagyok mostanában "fura" ahogy ő fogalmaz. De kerülöm őt is, inkább minthogy belekezdjek egy olyan beszélgetésbe, ami csak feltépdesi a sebeket a lelkemen. Még nem volt időm feldolgozni, őszintén nem is tudom, hogy mikor tudok majd túllendülni rajta. Byronnal sem beszéltem már egy ideje, és napok óta kerülöm a tanítást is. Az egyetemi előkészítőről pedig egy e-mailt kaptam, hogy még egy hiányzás után törölnem a rendszerből. Nem is akarok egyetemre menni... Anyuék mániája ez az egész.. Én csak levegőt akarok.
A kapucnimról egy kósza esőcsepp hullik az orrom hegyére, a hideg végigfut rajtam és ez a végszavam. Az előszobában csak ledobom a kabátomat a fogasra, visszaveszem a táskámat a vállamra, aztán az emelet felé fordulok. A nappaliban látom a fényt, de ha az életben egyszer szerencsém van, akkor sikerült halkan becsuknom az ajtót és simán felsomfordálok a szobámig, ahol magamra tudom zárni az ajtót és bedugni a fülembe a zenét, hogy ne kelljen foglalkoznom a kioktatással. A lépcső aljához érve viszont minden reményem elszáll, mikor a felső végén megpillantom az anyámat. Egy pillanatra visszapillantok a bejárati ajtóra, de mire a kabátomat újra magamra kanyarítanám, már úgyis a sarkamban lenne. Az meg nem hiányzik, hogy a lelépésem után rendőrökkel hozasson haza.
- Essünk túl rajta... - sóhajtok nagyot, a táskámat ledobom a lépcső első fokára és elindulok a konyha felé, hogy ha maradt még valami a vacsorából, akkor kiszolgáljam magam belőle. Farkaséhes vagyok, de egész nap nem is vettem róla tudomást.. Addig talán anyám is kidühöngi magát, míg én megvacsorázok. Talán.
avatar
Online
Középisk.
Tell me your secrets
26
● ● Posztok száma :
dove cameron
● ● karakter arca :

Nappali
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Nappali
» Part 14 / 2
» Nappali
» Előtér és nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Kertváros :: Lamoureux ház-