Börtön
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 11:22 am ✥
✥ Today at 10:10 am ✥
✥ Today at 12:54 am ✥
✥ Today at 12:26 am ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Börtön✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Börtön •• Vas. Jan. 15, 2017 5:20 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1601
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Mike Ledoux tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Kedd Márc. 28, 2017 7:54 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Eleanor & Jack

Can you hear me?

[Only admins are allowed to see this image]
Céltudatosan tettem ki a lábamat a poros ajtón és összeszedtem minden létező emberemet; volt akik elmentek nyaralni, azokat kidobtam a csapatomból, nem kellenek léhűtők a maffiába. Az évek során eléggé szívtelenné váltam, de ennek megvannak a maga okai, ilyen ok például a tudat, hogy nem vagyok olyan átlagos mint azt sokan gondolják; hogy mit is rejt ez a felettébb kihívó külső? Hát voltaképpen egy szörnyeteget, a külsőm ugyanis tükrözi azt aki vagyok, aki mindig is voltam és leszek, hiszen az ami vagyok nem fog egyszerre csak eltűnni az egyik pillanatról a másikra; egy incubus vagyok, ami annyit tesz, hogy az átlagnál is sokkal könnyebben csábítok el másokat és azok szexuális vágyaiból maradok életben; sokáig erről mit sem tudva éltem és minden tudatlan cselekedetemmel vettem el Lenitől is az imént említett „szexuális energiát”, mikor elváltak útjaink csak utána jöttem rá mindenre, hiszen gyenge voltam; ki kellett derítenem mi a gyengeségem okozója és így nem volt nehéz rájönnöm a dolgokra. Azóta voltaképpen máshogy is élem az életemet, szükségem van arra, hogy valaki bármiféle érzéki érzést tápláljon felém, különben végem, ezt jobb is volt belátnom; állandóan kerestem a párkapcsolatokat, bár sosem voltam olyan típus aki könnyen teremt magának párkapcsolatot, ami azt illeti inkább a szexből éltem; de ez mégis több volt egy éjszakás kalandoknál, mert nem feküdtem le mindig mással, egyszerűen kellett a testi kontaktus és valahol már értem is ennek az okát, de részben mai napig homályos ez az incubus-os dolog; nem is gondoltam még bele idáig, hogy ha túlságosan legyengülök, meg is halhatok-e. Persze eszem ágában sincs odáig lesüllyedni, hogy erre fény derüljön, jobb megelőzni a bajt.
Talán ez is lehetne az egyik ok amiért hiányolom Lenit, tudom, hogy ő totálisan belém esett és lehetetlennek tartom, hogy annyira haragudjon rám, hogy többé látni sem óhajt, pláne mert mégis csak most is éppen kihozni tervezem a börtönből; nem is számítok arra, hogy elfogadják az óvadékot, és így is lesz, visszautasítják a kihozatali szándékomat, de én erre olyan magasról teszek amilyen magasról csak lehet, szépen, békésen leütöm az őrt egy baseball ütővel - amit nem mellesleg még Lenivel írattam alá magamnak - majd ugyan azzal a lazasággal haladok el mellette és út közben lekapom az ingemet, mintha csak éppen fürdeni készülnék; csupán deréktól lefelé van rajtam ruha, felső testem csupasz, tisztán látszanak a tetoválásaim. Egy részüket a cirkuszból szereztem, de egy-kettőt már akkor varrattam magamra, mikor maffiavezér lettem.
A baseball ütőt a vállamra helyezem úgy haladok tovább, hallom a lezárás hangját és a csengőt ami jelzi a zendülést, nem érdekel; ellenőrizem csapatom, hogy velem maradtak-e, nyugtázom, hogy igen és tovább haladok; bejutok a cellákig, majd mögöttünk bezárul az ajtó, nem izgat, kijutok ha addig is élek. Végig haladok a cellák mentén, az ütőt végig húzom a rácsokon idegesítve a sok bűnözőt, van itt mindenféle ember, páruk talán onnan indult mint én csak később kapták el; engem nem fognak, ugyan már, túl bénák ahhoz. - Közben eljutok a végére és megpillantom őt, nem változott sokat, a haja ugyan olyan különleges mikor leléceltem és ugyan olyan gyönyörű hatást kelt az arca és a teste összhangja mint régen is. Gyönyörű és még mindig az enyém lehet. - Szia Leni, rég láttuk egymást. - Mosolyom szívig hatoló és még csak nem is a megszokott, valahogy most egyfajta megkönnyebbülés ér és ennek következtében egy pillanatra régi énem is felszínre tör a mosolyom keretében. Örömmel tölt el, hogy semmi komolyabb baja nincs, bár nincs a legjobb passzban, ezt egyből kiszúrom, de talán csak szüksége van valakire aki segít a talpra állásában; remélem én megfelelek majd az elvárásainak.

[Only admins are allowed to see this link] come with me~ [Only admins are allowed to see this link]redit


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

Azt hittem, szerelmes lettem. Pedig nem szerelem volt az, hanem kétségbeesés. Élő testet akartam.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
33
● ● Posztok száma :
nothing
● ● Keresem :
☪ Andy Biersack
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Eleanor Hathaway tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Pént. Márc. 31, 2017 7:56 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]
Van egy karkötőm amit még anno Jacktől kaptam, évekig hordtam, sokáig még itt a börtönben is rajtam volt, viszont ahogy teltek-múltak az évek, úgy kezdtem el én is feladni annak a reményét, hogy valaha is viszont látni fogom Puddint, így hát a karkötőt dühömben egyszer letéptem a csuklómról és kidobtam a rácsokon túlra. Fogalmam sincs, hogy ma már hol lehet, de igazából nem is érdekel, hiszen ha megpillantanám csak fájdalmat okozna nekem, darabjaira hullanék szét és a szívem fájdulna bele abba, hogy Jack elhagyott. Hogy volt erre képes? Hogyan tudta megtenni ezt velem??
Nem egyszer húztam újat már a rendőrökkel, előszeretettel szoktam őket magamra haragítani, sőt, még 5 emberüket kórházba is küldtem kis aranyos sérülésekkel, mielőtt rájöttek volna arra ezek a nagyágyúk, hogy fegyelmezni kell engem. Oh, dehogy kéne, ki kéne innen engedniük és jó kislány lennék én. Azok szemében, akik nem állnának előttem és a célom között, mi szerint Dublin egyszer az enyém lesz. Hülye terv volna? Nem hiszem, csak nagy, viszont amit én egyszer a fejembe veszek azt végig is csinálom, és nem érdekel, hogy hány vadásszal kell majd harcolnom, vagy hány zsarut kell még kórházba küldenem. Mondjuk annyiból jobb ez a hely, hogy itt nem ölnek meg, csak szeretettel kínoznak és a tűrőképességedet próbálgatják. Bár az is tény, hogy semmilyen energiával nem táplálkoztam azóta, hogy megsebesítettem azt az 5 őrt, és kezdek eléggé gyengülni, kezdek eléggé rossz passzban lenni és ezt a zsaruk ki is élvezik. Élvezettel nézik ahogy szép lassan elkezdtem haldokolni.
Hajam hosszú, már ráférne egy kis hajvágás, illetve a kék és a rózsaszín szín is kezd fakó lenni, de ha majd egyszer kijutok innen, ebből a porfészekből, akkor ezekre is sort kerítek.
A földön fekszem és a beton plafont bámulom, amikor meghallok egy hangot. Egy hangot amit nem hittem volna, hogy valaha is újra hallani fogok.
- Jack...? - kérdezem sokkal inkább magamtól, mintsem a férfitól a rács túloldaláról. Lassan kelek fel a földről, először ülésbe tornázom fel magamat, majd állásba, utána viszont egy ideig nem mozdulok, csak a férfit nézem. Tudom, hogy az agyam sokszor szokott játszani velem, de ilyen élethű még soha nem volt semmi.
- Puddin? - ejtem ki a tőlem kapott becenevét, ahogyan oda lépek a rácshoz, megfogom a rácsot és úgy nézek ki rajtuk.

Puddin & Leni


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on. That's who we really are.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
43
● ● Posztok száma :
► love? maybe...
● ● Keresem :
► margot robbie
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Mike Ledoux tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Pént. Márc. 31, 2017 10:14 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Eleanor & Jack

Can you hear me?

[Only admins are allowed to see this image]
Meglep a becenév, nem gondoltam volna, hogy még emlékszik erre a névre, vagy hogy azok után amit tettem és végig ment miattam vagy a hiányom miatt még képes így hívni. Úgy értem; nem hittem volna, hogy még valaha hallom ezt a nevet, féltem már nem vár rám és ha meglát nem érdeklem. Bár sosem éreztem iránta igazán szerelmet vagy mély érzéseket, de az tény és való, hogy fontos volt és lesz is a számomra, különben miért is volnék most itt? Zendülés? Mi az nekem; csupán egy cselekedet amit megint a listámra; mit ne csináljak, de ha megcsinálom tojjak rá. Ez is egy ilyen eset, nem érdekel mi lesz belőle, csak ki szeretném juttatni és magammal vinni. Ajándékokkal ellátni jó, mert akkor érzem igazán, hogy hozzám tartozik, hogy az enyém és csakis az enyém; senki másé.
Út közben amint leütöttem az őröket, sikerült megszereznem az összes rács kulcsát, minden egyes ember sorsa a kezemben pihen, de egyiküké sem érdekel, csakis Lenié. A többi megdögölhet idebent, biztos nyomósabb indokkal ülnek, mint Leni; hiába is örült s követett mindig is, túl jó ahhoz, hogy olyat tegyen amit megbánna, nem hiszem, hogy megbánta tetteit, talán van bűntudata, de okos nő, ezt jól tudom. Már akkor is intelligens volt, mikor megismertem, emlékszem még mikor majdnem elcsaptam, az új jogsimat próbálgattam, na és persze a felniket. Csodás érzés egy vadonatúj Lamborghiniben ülni, mintha repülne az ember. De ez most itt nem számít semmit, különben is, azóta vezettem már megannyi autót, mindegyik egy élmény volt, persze az élmény közel sem volt akkora mint az első kocsinál, vagy akkor, mikor Lenivel száguldoztam és nem érdekelt semmi és senki; akárcsak most, most is csak egyetlen ember érdekel, aki akkor is számított. Mert bármit teszek Ő követ engem, most is, hiszen itt hagytam jó pár évre, bizonyára mindvégig egyedül volt; idebent és most itt vagyok, csak úgy beállítok mégis látom szemeiben a csillogást, erőtlen, az tény, bizonyára az erejét nem volt lehetősége idebent megtartani, természetesen legyengült és igen, megfordult a fejemben, miszerint már elkéstem és nem tudom már kivinni, de a remény hal meg utoljára és valóban a remény, mert Leni itt van és él. - Pontosan, bár nem gondoltam, hogy hallom még valaha ezt a nevet. - Valóban nem gondoltam. Megfordul a fejemben azonban az is, hogy csak képzelődök és nem igazán örül annak, hogy én most itt vagyok, nem is haragudnék érte, sőt, magam sem gondolnám másképpen a helyében, ami azt illeti a helyében én gyűlölném magamat és fittyet hányva fordítanék hátat. De bizonyára az is benne lehet a pakliban, hogy elege van ebből a légtérből és a rácsoktól, ki szeretne már menni innen.

[Only admins are allowed to see this link] come with me~ [Only admins are allowed to see this link]redit


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

Azt hittem, szerelmes lettem. Pedig nem szerelem volt az, hanem kétségbeesés. Élő testet akartam.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
33
● ● Posztok száma :
nothing
● ● Keresem :
☪ Andy Biersack
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Eleanor Hathaway tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Ápr. 01, 2017 12:20 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]
Olyan hihetetlen és furcsa az, hogy Puddin itt van, hiszen a reményt pár évvel ezelőtt teljes mértékben feladtam, hogy bármikor is látni fogom őt újra.
Amikor még otthon voltam és Jack eltűnt, felszívódott, napokig csak bezárkóztam a szobámba és nem beszéltem senkivel, nem ettem és nem is ittam, csak ültem az ágyamon. Néha sírtam, néha pedig csak bámultam magam elé a padlót nézve, és hagytam, hogy a gondolataim belülről emésszenek fel engemet. Egy idő után már nem éreztem fájdalmat, hiszen eltemettem magamban jó mélyre és többé nem voltam hajlandó foglalkozni vele. Muszáj voltam a saját lábamra állni, tekintettel arra, hogy nemsokkal utána az utcán kellett laknom. Rá kellett jönnöm a saját képességeimre, ki kellett tapasztalnom azt, hogy mire, mikre vagyok képes.
Sokan azt hihetik, hogy a börtön kedvezőbb lehet, mint az utcán élni, de ez nem feltétlenül van így, hiszen itt most már nincs alkalmam arra, hogy mások életenergiájával táplálkozzak, az utcán pedig kedvem szerint ölhettem meg bárkit aki csak az utamba került. Nem véletlenül vagyok elég szarul mostanában. Jó idő telt el már azóta, hogy rendesen "táplálkoztam" volna, szó szerint érzem, hogy haldoklok, viszont amikor Puddint megpillantottam, mintha az energiáim egy része vissza tért volna.
Csillogó szemekkel nézem a szeretett férfit, és próbálok megbizonyosodni arról, hogy nem csak a képzeletem játszadozik velem, elfogytak a bogyóim, haha. Pislogok párat és amikor meghallom ismét a gyönyörű hangját, biztos leszek abban, hogy nem, ez nem hallucináció, hanem a valóság.
- Eljöttél értem. - mondom mosolyogva, továbbra is a rácsokat fogva, úgy tartva magamat. Vagy a gyengeségtől vagy az őrült szerelemtől, de a lábaim cserben szeretnének hagyni.
Ahogy továbbra is őt nézem, eszembe jut az, hogyan tervezgettük azt, hogy együtt törünk világuralomra, hogy saját fennhatóságunk alá hajtjuk ezt a várost, és ha sikerül akkor a többit is megszerezzük, mert együtt képesek vagyunk mindenre. Őrültek és kiszámíthatatlanok vagyunk mind a ketten, pont ezért voltunk mindig is nagyon jó páros.

Puddin & Leni


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on. That's who we really are.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
43
● ● Posztok száma :
► love? maybe...
● ● Keresem :
► margot robbie
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Mike Ledoux tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Ápr. 01, 2017 12:55 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Eleanor & Jack

Can you hear me?

[Only admins are allowed to see this image]
Szörnyű vagyok és még annál is gonoszabb, tudom jól és ennek most testi hangot is adok, hiszen valóban nem érdekel semmi mást, csak, hogy Lenit kivigyem, oly annyira de nem, hogy a saját embereimet is képes lennék feláldozni; így is teszek hát, megragadom az általam vélt leggyengébb láncszemet a maffiából. Megragadom szorosan a tarkóját, szinte el is roppantom a nyakát úgy hurcolom a rácshoz és míg a kulcsokkal babrálok erősen szorítom annak neki, intek is és beszélek is, tudom a kis akcióm után Leni tudja jól az intésből is mit szeretnék, de hangot adok neki, mert fontos, hogy biztos legyen abban, hogy ez a férfi ha törik, ha szakad, meg fog most halni. - Neked adom, játssz el vele míg kiszabadítalak. - Úgy beszélek róla, mint holmi tárgyról és így is gondolok rá, a csapatom ebben a pillanatban nem ér többet mint bábuk akik engem szolgálnak és követnek vakon, idáig is ezt tették; nem kérdeztek, csak jöttek utánam és gyilkoltak, miért pont most kéne visszafordulniuk? Talán csak azért mert felébredhet bennük, miszerint mindet megölöm, de ez nem így van, egy ember egyszerre elég, különben is, nehéz jó embert találni, az előttem szorongó férfi is egy selejt, nem kell több áldozat, van még ember, úgy élnek mint hal a vízben, nem ismerik azt a világot amibe mi születtünk bele, vagy amibe belecseppentünk néhányan. Nem tudnak Ők semmit, csak élvezik a kis nyomorult életüket, egyesek az életre sem méltóak; az imént leütött őr is ilyen, azt hiszem kifele menet eltöröm a nyakát.
Bekattanok mikor ez a nő a közelemben vagyok, elvesztem a maradék józan eszemet is, ami most pontosan meg is nyilvánul bennem, hiszen ki olyan idióta, hogy a saját emberét küldi a halálba ha mást is küldhetne? Körülöttünk őrök sokasága leütve én mégis az emberemet ajánlom fel, bár meg kell hagyni, nem bánom meg tettemet és talán még jól is cselekszem; talán már csak az ok kellett, hogy eltávolítsam, de mint azt tudni vélhető, aki egyszer maffia tag volt, az vagy meghal, vagy maffia tag marad, a kettő közti út nem létezik és nem is fog soha. – Megtalálva végre a megfelelő kulcsot, a rács ajtaját is végre kinyitom és belököm a férfit. Széttárom kezeimet várva, hogy Leni megölel, kínos lenne ha nem tenné, de bízok benne, hogy tart még annyira, hogy valahogy meghálálja, hogy visszatértem, esetleg egy üdvözléssel.

[Only admins are allowed to see this link] come with me~ [Only admins are allowed to see this link]redit


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

Azt hittem, szerelmes lettem. Pedig nem szerelem volt az, hanem kétségbeesés. Élő testet akartam.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
33
● ● Posztok száma :
nothing
● ● Keresem :
☪ Andy Biersack
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Eleanor Hathaway tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Ápr. 01, 2017 1:29 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]
Azt hittem, hogy sikerült ennyi év után Jackből kiszeretnem, de most, hogy megpillantottam őt és ténylegesen itt van, pár centire tőlem, szinte csak egy karnyújtásnyira, rá kellett döbbennem, hogy még mindig ugyan annyira szerelmes vagyok belé, mint évekkel ezelőtt amikor elhagyott.
Haragudnék Jackre amiatt amit tett? Szeretnék. Mindennél jobban szeretnék haragudni rá, de az a rohadt nagy helyzet, hogy nem tudok. Nem tudok egy kicsit sem haragudni rá, mert ahhoz túlságosan is szeretem és ezt szerintem Ő is nagyon jól tudja és érzi. Nem tudom, hogy hogyan és mikor alakult ki ez a valami ami köztünk van, csak annyit tudok száz százalékosan, hogy visszavonhatatlanul szeretem őt és nem akarom, hogy ez az érzés ami bennem van akkor amikor megpillantom őt, véget érjen. Nem akarom, hogy még egyszer elhagyjon, hogy hátra hagyjon, nem akarok többé egyedül lenni.
Vigyorogva nézem ahogy szinte már-már fájdalmasan nyomja oda a férfit a cellám rácsainak, jól eső érzéssel tölt el, ahogy a testemet járja át a félelme, de még mindig nem olyan érzés, mintha tőlem félne. Mert nem tőlem fél, még. Oh, engem még nagyon nem ismer. Szeretek eljátszadozni a játékaimmal, ő pedig a kedvenc babám lesz.
- Puddin! - amikor a rácsok már nem választanak el minket, rögtön a nyakába ugrok, nem érdekel a férfi, csak hagyom, hogy a rácsokhoz húzódjon, gondolom nem tudja, hogy most mi folyik itt ahogyan arról sincs fogalma, hogy még is mi vár rá.
- Tényleg itt vagy... - szinte suttogom a szavakat ahogyan homlokomat nyakába temetem és mélyen szívom magamba az illatát. Olyan sokáig fantáziáltam arról, hogy milyen lesz újra látni őt, és végre itt van, ténylegesen itt van. Velem.

Puddin & Leni


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on. That's who we really are.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
43
● ● Posztok száma :
► love? maybe...
● ● Keresem :
► margot robbie
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Mike Ledoux tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Pént. Május 12, 2017 3:27 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]Nem csalódtam az én drága Lenimben, ha akarna sem tudná elfelejteni mindazt amit együtt átéltünk jóval az eltűnésem előtt. Mert mi aztán mesélhetnénk napestig mi mindene mentünk EGYÜTT keresztül. Túlontúl azon, hogy biztosan érzem, számomra soha nem fogja AZT jelenteni, mint neki én, mégis kötődöm hozzá, mert részben olyan mint én.. részben, teljesen olyan mint én. Őrült és ezt imádom benne. Persze nem mindig volt ilyen, de mint tudjuk, a szerelem csodákra képes és Leni bele esett ebbe a csodába miközben belém szeretett. Nem mondanám, hogy kényszerítettem, mert Ő a tipikus példája annak, hogy nem igazán kell mindig használnom azt ami megadatott, mert nézzük csak, magamban is hódítok, ha közönséges ember lennék, ez akkor sem volna másképpen.
Vigyorogva fogadom és szorosan magamhoz ölelem, rég öleltem így és már hiányzott. Persze egy pillanatra sem feledem azt, hogy nem teljes mértékig a teljes jóindulat vezérelt arra, hogy kiszabadítsam. Küldetésem van és szükségem van Lenire a küldetésem végrehajtásához. El akarom foglalni Dublint, bár ez nem titok, a hatóságok ennek persze nem túlzottan örülnek, de kit is érdekel, voltaképpen..? - Tudod meg kéne erősödnöd, bár ezzel bizonyára tisztában vagy. - Nem is tudom mikor vállt az Ő személyes vonzalma irántam egyfajta közös kötődéssé, hiszen míg távol voltam, gondoltam rá, nem felejtettem létezését és mindennap tudtam, hogy egyszer viszont látom, persze voltak nehezebb idők, mikor már úgy éreztem, visszatérek, de nem tettem meg idáig, mert tudtam, még nem jött el az ideje. Nem arra vártam, hogy Leni lemondjon rólam, vagy hogy sittre vágják. Egyszerűen nem engedett a kötelesség hosszabb pórázra, mert mint a Maffia vezetője, nekem vannak dolgaim, amiket nem halaszthatok későbbre. Máskülönben fellázadnának az embereim, s lássuk be, a kiképzést követően az már nem túl szerencsés. Egy-egy emberemmel még csak-csak elbánnék de egy tucattal már nem biztos. - Ha végeztél magammal viszlek egy békésebb helyre, ahol senki nem bánthat. - Olyan érzékien mondom, hogy elhiggye, szeretem, pedig szerintem jól tudja, hogy ez nem így van. Ő az enyém; igen, de nem vagyok belé szerelmes, csak szükségem van rá és kész. Senki másé nem lehet, mert hozzám tartozik, de míg velem van, addig úgy gondolom, nincs ez ellenére.

[Only admins are allowed to see this link] come with me~ [Only admins are allowed to see this link]redit

Leni && Puddin


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

Azt hittem, szerelmes lettem. Pedig nem szerelem volt az, hanem kétségbeesés. Élő testet akartam.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
33
● ● Posztok száma :
nothing
● ● Keresem :
☪ Andy Biersack
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Eleanor Hathaway tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 6:21 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]
Szorosan ölelem őt magamhoz és fejemet vállára hajtom miközben mélyen szívom magamba illatát. Olyan sokáig vártam arra, hogy egyszer újra láthatom őt, hogy már szinte fel is adtam ennek a reményét, most viszont itt van. Ténylegesen itt van. Velem. Ölel. Rettentő jó érzés tölt el amikor karjait derekam körül megérzem. Hirtelen biztonságban érzem magamat.
Haragudni akarok rá. Rettentően akarok haragudni rá, de nem megy, mert ahhoz túlságosan is szeretem. Igen, a fenébe is, szeretem őt! Oly sok évvel ezelőtt belé szerettem és egy nap sem múlt el anélkül, hogy ne gondoltam volna rá, hogy ne reménykedtem volna abban, hogy egyszer megfog menteni. Persze hallottam róla dolgokat, beszéltek róla az őrök, – persze nem nekem – de nem hittem volna, hogy egyszer újra viszont fogom őt látni.
Pár pillanat múlva elengedem Puddint majd a földön levő férfira pillantok, és leguggolok elé. - Tudod, lehet nem ismersz még engem. – fogalmam sincs arról, hogy Puddin beszélt e rólam valaha is az embereinek, de ez most nem is igazán számít. - Viszont szerintem nagyon jól fogunk szórakozni. Nem vagyok én rossz ember. – arcomon egy gyermeki, bűbájos mosoly jelenik meg, szemeim csillognak, de szerintem a férfi aki immáron átveheti nyugodt szívvel az áldozat szerepét, nem tudja, hogy mi vár rá. Halál. A halála minden percét ki fogom élvezni. Azt akarom, hogy szenvedjen, minél jobban szenvedjem.
- Puddin, válassz, hogyan kínozzam meg a drágát? – kérdezem tőle vigyorogva miközben továbbra is az embere előtt guggolok és úgy pillantok fel a férfira. Annyi kínzás ugrik be a fejembe, hogy nem is tudom melyik lenne a legmegfelelőbb. Viszont az is eszembe jut, hogy túl sok időnk nincs, így a legmacerásabbat sajnos ki kell hagynom, pedig azok szoktak a legszórakoztatóbbak lenni.

Puddin & Leni


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on. That's who we really are.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
43
● ● Posztok száma :
► love? maybe...
● ● Keresem :
► margot robbie
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Mike Ledoux tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 6:57 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]Hirtelen szinte minden kínzási módszer eszembe jutott amit valaha csak használtak a történelem során. Júdás széke, vízkúra, kettéfűrészelés, elevenen megégetés, karóba húzatás és társai. De bármelyik tetszett is volna, mind túl időigényes és mi nem rendelkeztünk az idő minden pillanatával. Így valami egyszerűbbet, valami gyorsabban lefolyót kellett találnom és csodák csodájára eszembe is jutott, hogy egy börtönben vagyunk. Minden börtönben van legalább egy villamosszék az elzárt ajtó mögött. Az az ajtó ahova mindenki fél belépni a filmekben, ahol kivégzik a bűnösöket, akik már nem érdemlik meg az életfogytig tartó börtönt sem. Valószínűleg ha egyszer az életben elkapnak, én is odakerülök majd, de ez a jövő nótája, ami tán' sosem következik be. De addig is, cselekedni kell. - Ha a gyorsaságra megyünk, ajánlanám a villamosszéket, garantált a kínzás, másfelől pedig ez az ember sokáig bírja. - De nem elég sokáig, ha így lenne nem őt dobtam volna el magamtól, de ez csupán egy szánalmas csitri. Semmire sem jó már, meglátta Lenit és össze meg vissza fosta magét a félelemtől. Ilyenekre nincs szüksége a maffiának, ezt jól tudom.
Elindulok a folyosón annak reményében, hogy Leni figyeli lépteimet vagy utánam ered a palival. Nem segítek neki, rá tudja Ő venni, hogy vele menjen, jól tudom. Gyenge, de erős, hiába „éheztették”, az erő és az élni akarás továbbra sem szűnt meg létezni benne. A folyosó végén meg is találom azt a bizonyos ajtót. Szinte az egyetlen amire semmi sincsen kiírva, megcsörgetem a kulcscsomót, mire egy őr nekem ront. De vigyorogva pofán vágom a baseball ütővel. Mintha ott sem lett volna, rogy a földre és veszti eszméletét. Kikeresem a kulcsot és kinyitom a zárat, az ütőt pedig az ajtó félfának támasztom. Felcsapom a lámpákat és szemeim elé tárul a szék látványa, nem éppen mondható közönséges széknek, látszik, hogy nem az. Velem szemben egy tükör található végig a falon, jól tudom, hogy a másik oldalról ez egy ablak. Onnan szokták figyelni a kivégezendőnek halálát, míg az utolsó áramütés el nem éri a szívét és életét nem veszti. Csodálatos belegondolni, hogy az az ember mit élhet át és mit él át az aki nézheti. Bár az szánalmas, hogy annyi rengeteg kiváló kínzási módszerből ennyire telte a zsaruknak.

[Only admins are allowed to see this link] *összecsapja tenyerét* Ez jó lesz  [Only admins are allowed to see this link]redit

Leni && Puddin


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

Azt hittem, szerelmes lettem. Pedig nem szerelem volt az, hanem kétségbeesés. Élő testet akartam.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
33
● ● Posztok száma :
nothing
● ● Keresem :
☪ Andy Biersack
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Eleanor Hathaway tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 7:16 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]
Ahogy Puddin kimondja a villamosszék fogalmát, úgy kezd el berezelni a férfi is előttem és végig a mellettem állóra néz könyörgő tekintettel és kérleli, hogy ne ölje meg.
- Édesem, ha ezt tovább folytatod akkor meg kell válnom a nyelvedtől. – mondom oldalra biccentett fejjel miközben kezemmel végig simítok az arcán. Szép vonások, dús, barna haj, zöldes-barna szemek. Szemrevaló férfi azt meg kell hagyni, és ha nem sürgetne annyira az idő akkor máshogyan is szívesen eljátszadoznék vele, de hát ezt sajnálatos módon ki kell hagynom, hiszen választanom kell: vagy ő fog meghalni vagy én. Én pedig nem akarok meghalni. Főleg azok után nem, hogy Puddin újra itt van velem.
- Megszerettem ezt a játékomat, hazavihetnénk... – mondom Puddinra felpillantva, majd vissza a hajas babára. Élvezettel tölt el a félelemmel teli tekintete. Szinte már most érzem, hogy kezdek erőre kapni. Ki fogom élvezni minden egyes pillanatát ennek az estének, a kínzásnak.
Felállok a földről amikor Puddin elindul a folyosó vége felé, majd hirtelen rántom fel magammal a hajas babát is, majd mikor elkezd kiabálni akkor erősen gyomorszájon ütöm. - Ne kiabálj már édesem, nem kell félni. Nagyon jól fogunk szórakozni. – mondom közel hajolva hozzá, ajkaira lehelem a szavakat és élvezettel tölt el az amilyen hatással vagyok rá. Légzése szaporább lesz, de ez alkalommal nem a félelemtől, hanem a vágytól. A vágytól, hogy megcsókolhasson, közelebb is hajol hozzám, viszont az utolsó pillanatban indulok meg újra vele. Nincs elég időnk erre.
Amikor oda érünk az ajtóhoz, belököm magam előtt hajas babát és felveszem a vállamra a baseball ütőt, úgy megyek be utána.
- Nos, leszel olyan jó fiú és magadtól ülsz be oda a székbe, vagy erőszakkal kell oda juttatnom téged? – kérdezem felvont szemöldökkel, ördögi mosollyal az arcomon. S láss csodát, ismételten a félelem és nem a vágy veszi át a férfi felett az uralmat.

Puddin & Leni


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on. That's who we really are.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
43
● ● Posztok száma :
► love? maybe...
● ● Keresem :
► margot robbie
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Mike Ledoux tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 7:42 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]Bevallom ki tudnám nyírni ezt a csitrit. Mégis mit képzel, hogy vágyik Lenire..az én Lenimre?! Nos, ha nem tudnám, hogy megfog dögleni, puszta kézzel nyúlnék be a szívéhez s tépném ki azt. Undorító az ilyen, nekem pedig Ő volt a csapatom egyik tagja. Nem is értem mit gondoltam. - Ha nem kopik le rólad, nem lesz ideje az áramütésnek.. - Jegyszem meg cseppet sem humorosan, arcom is elkomorodik, úgy pillantok Leni felé. De aztán mély levegőt veszek és azzal egyetemben le is nyugtatom magamat. Nem érdemli meg a fenyegetésemet, Lent pedig eszem ágában sincsen bántani. Pont én vagyok az aki gyakorlatilag semmibe veszem, egy szavam sem lehetne. Ha Ő másra vágyna akkor sem lenne beleszólásom, de ez szerencsére nem történik meg, nem hagyom!
Figyelem a kis játékukat, aztán a szemem sarkából észlelem, hogy menekülne a kis játékpartner és mikor felállna gyomorszájon rúgom. Pont lábra állt és még jól is esett. - Úgy döntöttem nem tarthatod meg. Meg kell halnia! - Nem tudom magam sem eldönteni, hogy ezt a férfi húzása gyanánt közlöm, vagy azért, hogy figyelmeztessem és tudtára adjam Leninek, hogy féltve érzem magam a közelében. Persze közel sem az erőviszonyok miatt, mert megpöckölöm és meghal. Sokkal inkább Leni miatt, látom a szemeiben, hogy egyszerre fél tőle és vágyik a „gondoskodására”, nem is értem. Mazochista lenne vagy csak hülye?
Bevágom az ajtót magunk mögött és kulcsra is zárom, nehogy feltámadjon valamelyik odakint és be óhajtson törni a közepén a dolgoknak. Így garantáltan esélye sem lesz egyik zsarunak sem. Ha itt végeztünk elviszem Lenit jó messzire, már véget érhetne ez a macska-egér harc, mert unom a banánt és nem tölt el biztonsággal a börtön. Nem is értem miért, hiszen csak a maffiát vezetem..
- Kérlek siess, sürget az idő. - Flegma vagyok, egyedül ez maradt nekem, ha ezt is elveszítem, akkor teljesen a nyálas unalom veszi át felettem az uralmat. Soha nem akarok olyan lenni mint azok a szaros pasik az utcán. Nyáladzanak, szép szavakkal illetik partnerüket, majd egymást falják egy jó 3 percen keresztül. Undorító, Lenivel mi sosem leszünk ilyenek!

[Only admins are allowed to see this link] *összecsapja tenyerét* Ez jó lesz  [Only admins are allowed to see this link]redit

Leni && Puddin


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

Azt hittem, szerelmes lettem. Pedig nem szerelem volt az, hanem kétségbeesés. Élő testet akartam.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
33
● ● Posztok száma :
nothing
● ● Keresem :
☪ Andy Biersack
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Eleanor Hathaway tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 7:57 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]
Puddinra pillantok és látom, hogy nagyon nem tetszik neki, hogy hajas baba vágyik rám, így hát fogom magam és belököm őt a székbe, majd a szíjakat gondosan rákötözöm jó szorosan, nehogy kedve támadjon kiszabadulni, majd leguggolok elé és lábaira könyökölök, de nem fájdalmasan, és úgy tartom meg a fejemet.
- Tudod, én nem így terveztem. – biccentem oldalra a fejemet és mindvégig a férfi szemeibe nézek. - Nem akartam letudni hamar. Minden egyes percét kiakartam volna élvezni annak, hogy itt vagy velem és segítesz nekem, hogy erősebb legyek. Csak tudod...sürget az idő. – mondom miközben elhúzom a számat és ismételten kiegyenesedek.
Útközben megállok Puddin előtt. - Nem vihetem haza és még csak nem is húzhatom el a kínzását… Gonosz vagy velem. – pillantok rá szomorúan, majd a szoba vasajtaja felé pillantok. Meghallom, hogy valaki erősen dörömböl az ajtón és fenyegetőzik, mindenféle hülye szavakkal kezd el dobálózni, de én csak vigyorogni és nevetni kezdek el. Annyira abszurd az egész helyzet, nem tudok félni. Nem ijesztenek meg. Jöjjenek csak be bátran, szívesen beveszem őket is a kis játékomba. Annyi ideig tartottak fogva és olyan csúnyán bántak velem, hogy örömömre szolgálna megölni őket. Még erősebb lennék ezáltal, így hát ők is csak a javamat szolgálnák.
Pislogok párat, hogy vissza térjek a poros, lepukkant kínzószobába, majd oda lépek a kapcsolóhoz és rögtön hármas fokozatra kapcsolom.
- Ahj, neked nem tanították meg, hogy maradj csöndbe? – mondom és lekapcsolom pár pillanatra az áramot, hogy levegőhöz jusson. Nagy izzadság cseppek keletkeztek a homlokán, szemeiben félelem tükröződik és úgy pillant rám. Jackre már nem is néz, valamiért tudja, hogy ő nem kímélné meg az életét. Csak tudnám, hogy vajon miért pont tőlem várja a könyörületet? Miért hiszi azt akár csak egy pillanatra is, hogy én nem ölöm meg? Csak azért, mert nő vagyok? Ahhoz képest sok férfival végeztem már itt a börtönben, sok őrt küldtem már az intenzív osztályra, vagy éppen a hullaházba.

Puddin & Leni


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on. That's who we really are.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
43
● ● Posztok száma :
► love? maybe...
● ● Keresem :
► margot robbie
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Mike Ledoux tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 8:24 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]Pokolba is az élvezettel, érzem a hátamon ahogy ütik az ajtót. Egész testemre átárad és hátam veszi át a ritmusát, mintha azt vernék. Visszacsapok, de nem fordulok meg. Hatalmas erővel vágom öklöm az ajtóba, elhallgat a túloldalon lévő, az ajtó is megnyugszik. De én egy pillanatra sem. Azt hiszem már, hogy nem sokára indulhatunk, mikor Leni lekacsolja az áramot. Forr bennem a düh, legszívesebben most Őt is megütném. - Francba már, mi tart eddig? - Idegesen lépek mellé, csupán egy pillantást vetek a tag felé, majd megfogom Leni kezét, ami a kapcsolón pihen és elfordítom vele a kapcsolót, vissza a megszokott kis hármas fokozatunkra.
Ahogy látom a szenvedését, megnyugszom valamelyest. El is engedem Leni kezét és a csípőjénél ragadom meg vadul. - Tudod, hogy nem szeretek vitázni és nem tűröm, ha ellenkeznek nekem. - Nem gorombáskodok, duruzsolom a fülébe, majd belecsókolok a nyakába. Bordó szájfestékem nyomot hagy nyakán, de nem zavartatom magam. Elhúzom a kapcsolótól, majd letekerem azt nullára, hogy a pasas végig nézhesse, hogyan teszem magamévá Lenit. Egy ilyen kis senki ezt sem érdemelné meg, de most Leni kedvére teszek, nem az övére. - Csókolj meg - Nem parancs ez, inkább a mivoltom váltja ki belőlem. Ha én nem, akkor majd az incubus énem óhajt parancsolni és csábítani. Ezzel csupán az a gond, hogy én nem mindig akarom ezt. Bár ezúttal nincs ellenemre, tényleg vágyom már Lenire, mert nem is tudom mikor voltunk ennyire közel egymáshoz intim kapcsolatban. Vagy hogy egyáltalán voltunk-e már intim kapcsolatban..fogalmam sincs. Annyira régen nem voltam nővel sem, hogy nem vagyok benne biztos mi a valóság vagy mi az amit álmodtam, esetleg képzeltem a nehezebb és fárasztóbb napokon. Vajon Ő is álmodott, vagy gondolt rám? Nem is értem miért érdekel. Én sosem gondoltam rá úgy, mint egy nagy szerelem, vagy egy lelkitárs, csupán a tulajdonom volt. Talán mindvégig szerelmes voltam belé, csak magamnak sem valltam be. Persze ez sosem fog kiderülni, mert én számomra továbbra is csak egy játékszer, akihez nyúlok az unalmasabb napokon. Pont ez kell nekem, egy társ akihez nem köt egyéb, csak én magam. Ha én akarom, itt van, ha nem akarom, nincs. Ez ilyen egyszerű dolog.

[Only admins are allowed to see this link] *összecsapja tenyerét* Ez jó lesz  [Only admins are allowed to see this link]redit

Leni && Puddin


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

Azt hittem, szerelmes lettem. Pedig nem szerelem volt az, hanem kétségbeesés. Élő testet akartam.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
33
● ● Posztok száma :
nothing
● ● Keresem :
☪ Andy Biersack
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Eleanor Hathaway tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 8:45 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]
- Mások szenvedéséből nyerem az erőmet, ha rögtön megölöm akkor szerinted abba mi a szenvedés számára? Nekem meg az élvezet? – kérdezem Puddintól felvont szemöldökkel és most kivételesen pár pillanatra a jókedv és a mosoly is eltűnik az arcomról, mert most az életemről van szó amit jelen pillanatban nem igazán óhajtok elviccelni. Nagyon sokáig nem tudtam így táplálkozni és ez az utolsó esélyem, hogy életben maradjak. Habár hajas baba így is szenvedett már amiből sikerült töltekeznem, de nem eléggé. Számomra nem elég. Telhetetlen vagyok.
Amikor Puddin félig mögém lép és kezemmel együtt gyengéden elfordítja a kapcsolót is, örgödien elmosolyodok ismét és a negyedik fokozatra tekerem az áramot. Nem érdekel a hajas baba kiabálása és könyörgése, hogy kapcsoljam ki. Kedveltem őt, nem is néz ki csúnyán, de járulékos veszteség, muszáj életben maradnom. Illetve minden amire szükségem van az itt van mellettem. Puddin.
- A nagy Maffia Vezér. – mondom elmosolyodva amikor vadul magához ránt, habár mosolyomat nem láthatja mivel háttal állok neki, de hangomban jól érezhető, hogy mosolygok. Oh igen, a mondatomból megtudhatja azt is, hogy jó pár dolgot hallottam itt bent róla. Híre ment, hogy világuralomra akar törni. Persze az is igaz, hogy nem mindent tudok hanem csak pár dolgot, de ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy tudjam, a férfi akit szeretek az életben van. Az megint más kérdés volt, hogy nem tudtam, hogy egyáltalán vissza fog-e jönni értem bármikor. Nem most, de felfogom neki hozni a múltat, hogy csak szó nélkül itt hagyott…
Halványan mosolyogva nézek rá, majd vágyakozva csókolom meg őt. Tudom, hogy mi ő, tudom mi a képessége, és fogalmam sincs, hogy azért teszek meg neki mindent, mert beveti a képességét, vagy tényleg ennyire szerelmes lennék, de jelen pillanatban nem is érdekel, csak az, hogy érezhessem őt.
Viszont nagyon hamar eszembe jut, hogy nem vagyunk egyedül.
- Az ajtó nem fogja sokáig bírni... – suttogom halkan a szavakat az ajkaira, majd szinte fizikai fájdalommal, de hátrébb lépek tőle, vissza a kapcsolóig és feljebb emelem a szintet, majd oda sétálok hajas babához, hevesen és vadul túrok bele a hajába miközben szenved, lehajolva pillantok szemeibe. - Gyerünk, ne fogd vissza, kiabálj csak. – mondom gonoszul elnevetve magamat miközben kezem még mindig hajába van túrva és úgy figyelem őt, minden pillanattal egyre erősebbé téve engem a szenvedésének hála.  

Puddin & Leni


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on. That's who we really are.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
43
● ● Posztok száma :
► love? maybe...
● ● Keresem :
► margot robbie
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Mike Ledoux tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 9:25 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]Van igazság abban amit Leni óhajt tudtomra adni, való igaz az is, hogy nem azért jöttem vissza érte, hogy hagyjam meghalni, de ami azt illeti nem vagyok képes elviselni, hogy egy közönséges ember több figyelmet kap, mint én. Az ilyen mikor értette meg a magunk fajtákat? Őszintén.. egyszer sem. Az egész életünk során pont az ilyenek voltak akik elítéltek azért amik vagyunk. Végtére is a másságunk hozott össze Lenivel is. Annyira nem tetszik ez nekem, tudom, hogy komolyan gondolja, ahogy azt is, hogy ez a játék mind-mind csak a jólléte érdekében van, de az agyam ezt nem tudja feldolgozni. Olyan mintha marcangolna egy oroszlán, aki arra várna, hogy intsenek neki: edd! Szétmar a tudat, hogy nem én vagyok számára az egyetlen jelen pillanatban.
Az viszont egyenesen böki az orromat, mégis honnan tudja, hogy maffia vezér vagyok. Mikor elmentem még szó sem volt erről és senki tudtára nem adtam. Bár az is igaz, hogy ezt nem olyan könnyű titokban tartani és a hatóságok tuti kiderítették, így meg hát Leni fülébe is eljuthatott. De akkor minden bizonnyal tudja a tervemet és mivel nem ostoba, leszűrheti azt is, hogy miért jöttem vissza érte. Tulajdonképpen nem értem mire fel a felháborodásom, nem azért jöttem mert annyira szeretném, hanem mert kell a tervemhez a segítsége. Ő lehetne kiakadva rám, nem fordítva, de ezt pont leszarom. Ha kivagyok akadva akkor mi van? Ki nem szarja le, kivagyok és kész.
Nem aggódok az ajtó miatt és Leninek sem kéne, végtére is ha be is törik, mit érnek ellenünk, jönnek a kis pisztolyukkal vagy esetleg a kommandós sereggel? Mi az nekünk, elseggeljük mindet. Ugyan nem hozom fel, de az ajtó érdekel a legkevésbé, eltolt magától és mindazon által rengeteg kérdésem lenne felé, de nem teszem fel. Kifutunk az időből. De francba is az idővel és a folytonos sietségemmel, eltolt magától. Csak úgy, fogta magát és mintha nem is lennék, visszafordult „játszani”. Felcsesz, ilyen ideges még talán nem voltam rá ezelőtt, ma csupa hülyeségeket csinál és nekem szó nélkül tűrnöm kéne? Ez mióta megy így? Ez az egész kettőnk között, mintha már nem is lenne. Ő tesz amit akar én pedig kussolok? Mi ez? - Na idefigyelj, nem fogok tovább hallgatni! - Érzem, hogy pattanásig feszül bennem a húr és az ereim is kidagadnak az idegtől. - Nagyon nincsen rendben a viselkedésed, nem tudom mikor váltál ilyenné, de jobb ha visszaveszel, mert még megtalállak büntetni. Elég! Ha azt akarom, hogy velem foglalkozz, akkor ennek eleget teszel, nem pedig faképnél hagysz. Egyébként pedig pont leszarom az ajtót. - Érzem, hogy ha most nem állok le, olyat teszek amit később egészen biztos, hogy megbánok. Nem mozdulok, nem tehetem. Szinte feltapadok a falra és ökölbe szorított kezekkel figyelem a reakcióját. Nem érdekel a pasi sem, nem nézek rá, úgy teszek, mintha itt sem volna. Bárcsak ne is lenne..csak én és Leni.

[Only admins are allowed to see this link] *összecsapja tenyerét* Ez jó lesz  [Only admins are allowed to see this link]redit

Leni && Puddin


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

Azt hittem, szerelmes lettem. Pedig nem szerelem volt az, hanem kétségbeesés. Élő testet akartam.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
33
● ● Posztok száma :
nothing
● ● Keresem :
☪ Andy Biersack
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Eleanor Hathaway tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 9:44 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]
Hirtelen torpanok meg és hervad le minden mosoly az arcomról amikor meghallom Puddin ideges szavait.
- Ne aggódj, vissza térek hozzád nemsokára. – mondom simogató hangnemmel hajas babának, majd leállítom az áramot, hogy csönd legyen és felvont szemöldökkel sétálok oda Jack elé. Pár pillanatig nem is tudok megszólalni. Teljes mértékben ledöbbenek a szavaitól és attól, hogy hogyan viselkedik, hogy milyen ingerült.
- Én mikor váltam ilyenné? Tudod, ez nagyon vicces. – mondom nevetve, de érezhető a hangszínemen, hogy kezdek nem jó kedvemben lenni. A játékom el lett rontva és a férfi akit szeretek ilyen dolgokat vág a fejemhez. Most elkezdett féltékenykedni vagy még is mi a fene? Meg amúgy is, mi jogon mond nekem ilyeneket?
- Anno elhagytál úgy, hogy nem mondtál semmit. Hova mész, meddig maradsz és egyáltalán engem miért nem viszel magaddal. Elkaptak és bezártak a börtönbe, épphogy túléltem mindig azt amikor már a végletekig legyengültem. Amikor meghallottam, hogy életben vagy akkor ismét elkezdtem reménykedni, de fogalmam sem volt, hogy foglak-e valaha látni újra. Te pedig képes vagy rajtam bármit is számon kérni? – kérdezem tőle ingerülten, felvont szemöldökkel miközben mindvégig előtt állok.
- Megbüntetni? Ez komoly? – kérdezem tőle miközben elnevetem magamat. Most telt be nálam az a bizonyos pohár. Ezzel a mondatával nagyon felhúzott.
Puddinnal sosem veszekedtünk, mindig azt tettem amit mondott, most viszont nem érzem jogosnak azt, hogy így viselkedjen velem. Viszont akkor adjunk neki egy kis okot. Nem érdekel semmilyen következmény. Oda sétálok hajas babához, de nem kapcsolom be az áramot, hanem beleülök az ölébe és hevesen csókolom meg. Érzem rajta, hogy meglepődik viszont a megkönnyebbülés is úrrá lesz rajta, hogy most nem kapcsoltam be az áramot. Ami már az ötös fokozatot súrolja, csak úgy mellesleg.
Nem jelent nekem hajas baba semmit. Még mindig Puddint szeretem szüntelenül, de most nagyon felcseszett. Velem nem bánhat így!  

Puddin & Leni


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on. That's who we really are.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
43
● ● Posztok száma :
► love? maybe...
● ● Keresem :
► margot robbie
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Mike Ledoux tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 11:04 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]Nem sűrűn tör fel belőlem ilyen szinten az állat, de mióta maffia vezér vagyok a felelősség és ezáltal a teher és a nyomás is sokkal nagyobb, ennek köszönhetően pedig a mindennapjaim is stresszesebbek. Na de azért az már durva, hogy olyan oktat ki, akinek az emberemet adtam, mert számomra egy emberem élete kevesebb mint Lenié. Bár úgy tűnik ez nem viszonos. Végig hallgatom persze mondandóját mert talán világéletünkben először veszekszünk és fontosnak találom, hogy ne vágjunk egymás szavába. Na de mikor elsétál és belül a faszi ölébe, aztán még leáll vele smárolni is, ott elkattan valami bennem. Eszelős tekintettel suhanok el a kapcsoló mögül és Lenit a hajánál fogva rángatom le a férfiről, majd a falnak tolom úgy, hogy velem szemben legyen. Leszorítom, nem finomkodok még véletlenül sem. - A tetteim nem jogosítanak fel az efajta viselkedésre. Vagy tán' ezt tanították a börtönben? Hogyan kell ribanckodni? Vagy csak én nem vettem észre mekkora lotyó vagy?! - Szavaim a saját fülemet is sértik, de ez most kell, ha most nem vágok vissza, akkor mikor? Mikor fogom megnevelni ha most mind ezt elnézem neki? Nem fog rám tekinteni méltóságteljesen, mert a hallgatásommal odavész a méltóságom is. Most először érzem azt, hogy nem akarom megjátszani magam, nem akarom, hogy az incubus énem uralkodjék felettem. Most csak én vagyok, Jack Daly! Nem érdekel ha nem hallgat rám, de most rendbe szedem az egészen biztos és ha erőszakhoz kell is folyamodnom, nem hátrálok meg.
Mélyen a szemeibe nézek, szinte lélekbe hatolóan, nem babonázom meg, nem fenyegetem, csak merengek íriszeiben annak reményében, hogy mindketten lehiggadunk és megbeszéljük ezt majd máskor, alkalmasabb helyen, alkalmasabb időben és higgadtan, hidegvérrel. De tudom most mi fog következni, vagy kikéri magának, vagy ott hagy..ismét. Kirohanása jogos, ezt tudom, de ugyanakkor még sem tudom elviselni, hogy így viselkedjen. Ez nem csak helytelen, de tényleg lotyós és Leni nem lotyó!

[Only admins are allowed to see this link] *összecsapja tenyerét* Ez jó lesz  [Only admins are allowed to see this link]redit

Leni && Puddin


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

Azt hittem, szerelmes lettem. Pedig nem szerelem volt az, hanem kétségbeesés. Élő testet akartam.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
33
● ● Posztok száma :
nothing
● ● Keresem :
☪ Andy Biersack
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Eleanor Hathaway tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 11:21 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]
Amikor Puddin lerángat hajas baba öléből akkor tartom a lépést, és amikor erősen neki szorít a falnak akkor csak elnevetni tudom magamat. A szemeibe nézek és nevetek. Mint akkor amikor a kórházba kerültem, a halál küszöbén voltam és akkor is képes voltam nevetni. Gunyoros kacajok hagyják el a számat. Tudom, hogy Jack mire képes, még sem adom elő a komoly embert, mert minek? Sosem voltam komoly, csak nagyon ritka helyzetekben, és most nincsen olyan szituáció, hogy komoly legyek.
Szemem sarkából látom, hogy hajas baba próbál kiszabadulni, oldalra biccentett mosollyal figyelem őt, és hagyom, hogy jó pár hajtincs hulljon a szemembe.
- Nézd milyen édes, hiányzom neki. – mondom felnevetve, és csak most látszik igazán, hogy Jack mellett milyenné is váltam valójában. Tényleg őrült vagyok, dilis, zakkant és kiszámíthatatlan. Bár nem vagyok hülye, tudom, legalábbis a legtöbb esetben tudom, hogy a határokat meddig feszegethetem. Most érzem, hogy még mehetek, bár ez azért is van, mert Puddin az utolsó személy akitől félek. Úgy sem tudna bántani, nem mellesleg nem vagyok már olyan gyenge, mint pár órával ezelőtt.
- Ha ekkora ribanc vagyok, akkor miért vagy még itt velem? Vagy ezek jönnek be? Mert akkor kb minden utca sarkon találhatnál valakit. – mondom gunyoros mosollyal az arcomon miközben rápillantok a férfire aki továbbra is a falhoz szorít, de meg sem próbálok kiszabadulni a karjai közül. Bántani nem fog, időnk van, mert ez a vas ajtó ténylegesen mindent kibír. Oh, és a játékom is itt van velem, végtelennyi áram, kell ennél több? Olyan jól el leszünk mi itt hárman. Jól fogunk szórakozni. 

Puddin & Leni


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on. That's who we really are.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
43
● ● Posztok száma :
► love? maybe...
● ● Keresem :
► margot robbie
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Mike Ledoux tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön •• Szomb. Május 13, 2017 11:36 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

[Only admins are allowed to see this image]Még mindig bírom és ez egyszerűen hihetetlen. Még ki is használja a türelmemet, játszik az idegeimmel, szinte ugrál rajtuk. Néhol úgy érzem meg akarom ütni, de Ő is tudhatja, nem volnék rá képes. Pedig cselekedni akarok, tudom ha ennek vége, nem fog változni semmi. Bármint ugyanolyan lesz a kapcsolatunk, de mi van ha nem bírom, ha elhagyom ismét? Akkor nyilván megváltozik a kapcsolatunk.
Mondatára lesütöm szemeimet, a padlót pásztázom és elengedve hátrálok. Szívem szerint felkacagnék, egy hatalmas seb növesztene szárnyakat bennem és repkedne messzire, de képtelen vagyok nevetni ezen. Sosem vágytam egyetlen ribancra sem, csakis Lenire, pedig voltaképpen sosem voltam szerelmes belé és sosem szerettem úgy, mint Ő engemet, de mindig is kötődtem hozzá. Ez pedig most rendesen pofán vág éppen ezért. Nem mindennap vágnak ilyet az ember fejéhez, pláne nem az enyémhez. Úgy gondolom jobb ha elengedem, mert majd talán visszatér, ha pedig nem, nos akkor ismét elhagyom Dublint, csak ezúttal nem jövök vissza.
Teljes mértékben félreállok, megigazítom ingem gallérját és elengedek egy halk sóhajt. Az ütőt felveszem a földről és az ajtóhoz tapadok. - Szólj ha kijátszadoztad magadat - Olyan érzéstelen hangsúllyal mondom, mint még soha semmit. Nem is gondolom komolyan, azt szeretném ha velem jönne, de nem fogok kérvényt benyújtani neki. Tudom, hogy nem akar jönni. Mint mondtam, engem meg sürget az idő. Nem is várok ezért választ, mihelyt tudtára adom a dolgokat, kinyitom az ajtót. Pontosabban elfordítom benne a kulcsot, majd kivágom az ajtót. Kivetődök és húzom magammal a vasajtót ami most valahogy nehezebbnek tűnik, mint az imént. Kapásból két őr is áll velem szemben, mindkettő gumibottal. Nem is tudom mit gondolnak.. a pisztolyos megoldás még csak-csak nem volna ostobaság; na de gumibot? Komolyan? Nem is tétovázok, lendítem az ütőt és elsőre csupán a botokat verem ki a kezükből, csak azután mérek ütést a koponyájukra.
A földre rogynak mindketten, de én nem engedem le az ütőt, hanem előbb körülnézek, mert gyanúsnak találom, hogy mindössze két őrt találtam, mikor jól tudják, hogy egy erősen körözött személy és egy rab tartózkodik bent egy tússzal. Na igen, meg az is rendkívül érdekes, hogy a maffiának sincs nyoma. Nem hiszem, hogy elmenekültek volna, mint a gyáva nyulak, báááár.. kitudja.

[Only admins are allowed to see this link] *összecsapja tenyerét* Ez jó lesz  [Only admins are allowed to see this link]redit

Leni && Puddin


[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

Azt hittem, szerelmes lettem. Pedig nem szerelem volt az, hanem kétségbeesés. Élő testet akartam.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
33
● ● Posztok száma :
nothing
● ● Keresem :
☪ Andy Biersack
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Börtön ••
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Tell me your secrets

Börtön
Second Chance frpg
1 / 2 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Belváros-