O'Donoghue's bár
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 11:22 am ✥
✥ Today at 10:10 am ✥
✥ Today at 12:54 am ✥
✥ Today at 12:26 am ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
O'Donoghue's bár✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ O'Donoghue's bár •• Vas. Jan. 15, 2017 5:30 pm

[Only admins are allowed to see this image]
Forrás: google

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1601
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: O'Donoghue's bár •• Kedd Márc. 14, 2017 10:20 pm


Logan &&  Darragh

Különös, de végre jó volt egy olyan ember közelében tartózkodni, akinek nem az volt minden második, vagy harmadik gondolata, hogy milyen jó lenne velem ágyba bújnia. Vágytam a normális haveri kapcsolatokra, amióta kitagadott a klánom, még az úgymond egykori legjobb haverom is szarik a fejemre, és igen is hiányoztak az olyan esték, ahol leülök és leiszom magam a sárga földig. Ahol semmi sem szól másról, csak arról, hogy milyen szar az élet. Vagy arról, hogy most épp nem sikerült egy fél Big-Ben-nyi embert megszédítenünk, istenem! Egyszer megpróbáltuk ,de a felnőttek tanácsára mégsem vágtunk bele, túlságosan felhívtuk volna magunkra a figyelmet. Először csak odavittem a kocsim Loganhez, és figyeltem, hogy hogyan dolgozik, nem viszem én akárkihez a csecsebecséimet. Aztán szóba elegyedtünk, kiderült, hogy többet értek az autókhoz mint azt gondolta volna, mert csak egy gazdag kis köcsögnek nézett, akinek nincs jobb ideje, mint drága autókra vagy motorokra költenie a pénzét. Egyébként én ebből a szempontból még mindig jobban esküdtem az ingatlanokra, azokra mindig is szüksége lesz az embereknek, és ha nem is akarják megvenni, de kibérelhetik, vagy a turisták, olcsóbban szállhatnak meg benne.  Szóval az ingatlan a nagy biznisz és néha sikerül egy sztriptíz báron kívüli nagy dévajkodós bulit is összecsapnom, akkor igazán büszke vagyok, mert hazai terepen mindig is jobban szerettem táplálkozni, hiába a rutin, én mégis szerettem test közelből megérezni az ízeket, és a vágyakat, mindkettőt egyszerre.
A bárnál fogunk találkozni, taxival jöttem, mert nem tudtam, hogy milyen lesz a kis bulink, szándékosan nem sztriptíz bárba vittem Logant, ott a fajtánk dolgozik a végén másképp élvezni a pasis összeröffenést, mint ahogyan azt elterveztük. Bár… semmit nem terveztünk, egyszerűen csak meccs van, a Manchester City az Arsenal ellen. Még a vérbeli íreket is, mint engem ez arra ösztökél, hogy kimerészkedjek, véletlenül tudom, hogy ebben a pubban a döntő többség a Manchesternek szurkol, így nem lesz gond, ha én is nekik üvöltök majd a nagyképernyős tévé előtt ücsörögve. Bementem, és helyetfoglaltam az egyik kanapén, már foglaltam a helyet a havernak, kis dohányzó asztalok voltak letéve a kanapék elé, két korso Guinesst rendeltem, és friss, zacskós mogyorót, nem kívánok más által összetapogatott mogyorót enni, ez így lesz a legjobb, és popcornt is, az folyamatban van. Mire Logan ideér, addigra minden kész lesz. Három embert hajtottam el magam mellől, mire kissé kezdtem paprikásabb hangulatba kerülni, hogy nem hagynak békén nyugodtan egyedül sörözgetni sem. A kabátomat az egyik közeli akasztóra tettem fel, és mire visszahelyezkedtem, megéreztem Logant is közeledni. Rágyújtottam egy cigire és hátra pillantottam a vállam felett, elfüttyentettem magam, miközben intettem, hogy erre jöjjön. Így már biztos meg fog találni, bár… megtehettük volna, hogy a meccset nálam nézzük, mégis hangulatosabbnak gondoltam egy ilyen régi helyen ünnepelni az Arsenal veszteségeit, aztán folytatjuk máshol, vagy nálam, vagy ki tudja, vagy beverünk a végén pár arcot buliból.
- Azt hittem , hogy sosem érsz ide. Vagy még befutott pár szerelni való? - előre hajoltam és az egyik korsót Logan kezébe nyomtam, a másikat felvettem a kezembe s koccintásra emeltem az üvegem.
- A Manchesterre! - az sem baj, ha ő nem annak  a csapatnak szurkol, nem is ez a lényeg. Tényleg csak jól szerettem volna érezni magam.


■ ■Attack ■ ■Megjegyzés:   ■ ■credit
avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Sebastien Ellwode tollából
Témanyitás ✥ Re: O'Donoghue's bár •• Szer. Márc. 15, 2017 4:23 pm


to my best friend
[Only admins are allowed to see this image]
Egyre több a meló a műhelyben, aminek nyilván nagyon örülök, de a szabadidőmből is egyre több veszik miatta. Az egyik srác nemrég került betegszabadságra mert munka közben a lábára ejtett valamit, a másik nászúton van, úgyhogy ketten maradtunk, és maga alá temet a munka. Amikor Dublinba költöztem nem is reméltem, hogy ilyen hamar felkapott és sikeres lesz ez a műhely. Az egész életem benne van, szinte mindent feláldoztam azért, hogy sikerüljön. Apám halála előtt indította el a folyamatot, szerette volna biztosítani a sorsunkat, de sajnos az élet közbeszólt és elvette tőlem. Megfogadtam a koporsója mellett, hogy megvalósítom az álmát és beindítom a műhelyt, hogy méltó legyek a nevére, tanításaira és emlékére. Így is lett. Sikerült elérenem amire mindketten vágytunk. Itt élek Dublinban, jól megy a bolt és még arra is van időm, hogy felkutassam a gyilkosait és megbosszuljam a családom halálát. Illetve a vadászat most már olyan szinten részese lett az életemnek, hogy szinte gondolkodás nélkül végzek minden természetfelettivel aki az utamba kerül, nem ismerek könyörületet. Szívtelen és könyörtelen lettem, semmi nem állíthat meg, nincsenek szabályok. A régi énem teljesen a süllyesztőbe került, majdnem minden érzelmi megnyilvánulást kizártam az életemből. Egyre jobban magába szippant ez az élet, nem hiszem, hogy valaha is ki akarok szállni ebből az ördögi körforgásból.
Tegnap este meló után úgy döntöttem, hogy ideje elmenni kikapcsolódni, ismét, és felszedni egy kerekseggű nőcskét. Az első szórakozóhelyen felszedtem egy fekete bombázót, akivel az éjszakám hatralévő részét töltöttem, igencsak megdolgozva őt. Reggel viszont alig tudtam kirakni őt a házból, fűt-fát meg kellett ígérnem ahhoz, hogy végre eltünjön. Másnaposság miatt pedig nem mentem be dolgozni. Egy napot képes nélkülem is levezényelni bárki. Éppen a  kanapén haldokoltam, amikor befutott egy hívás Darragh-tól, hogy ne felejtsem el a ma esti programunkat. Szerencsére felhívott különben teljesen kiment volna a fejemből.
Nehezen bízom meg az emberekben, hosszú ideje nem voltak már barátaim, amikor megjelent ő a puccos járgányával a parkolómban. Ki nem állhattam azt a magabiztos megjelenését, a  mindenhez értő megjegyzéseit, de aztán valahogy mégis megkedveltem. Rájöttem, hogy mégsem különbözünk annyi mindenben, sőt az autók iránti érdeklődésünk igencsak megegyező. Innen már csak egy lépés volt, hogy legurítsunk együtt egy sört valahol, a többi pedig szempillantás alatt kialakult magától. Megkedveltem, szívesen hallgatom a hajmeresztő történeteit, sörözgetek vagy sztriptízbárba járok vele. Lett végre egy olyan ember az életemben, aki nemcsak érdek barátságot ápol velem. Lehet kicsit szentimentálisnak fogok tűnni, de mi tényleg ott vagyunk egymásnak, ha szükséges. Ez a barátság lényege nem?
Szóval kedvenc haverom telefonhívása után kezdtem ismét magamhoz térni. Egy gyors zuhanyzás, egy laza szendvics ebédre és még marad időm benézni a szervízbe is. Olyan gyorsan eltelt a délután, hogy mire magamhoz tértem máris késésben voltam a megbeszélt találkozóról. Jó, pár percet tud várni, de én viszont utálok késni. Berúgom a mocit és már száguldozok is a bár felé, csak füstfelhőt hagyva magam után. A motor nélkül szinte sehova nem megyek, lényegtelen, hogy mennyi piát fogok magamba dönteni, a két kerekű szerelmem bármilyen állapotban el tudom vezetni. Ha meg nem, akkor simán ott alszom mellette a parkolóban. Egy picit megkésve érkezem meg az említett helyre, mocimat szépen leparkolom az épület előtt és bemegyek a bárba. Tekintetemmel azonnal Darraghot keresem, lelkes füttyentésének és integetésének hála hamar meg is találom. Vigyorogva indulok el felé, mint mindig most is sikerült kifognia az egyik legjobb helyet  a bárban, közvetlenül a TV-vel szemben, nem tudom hogyan csinálja, de mindig úgy alakul minden ahogy azt szeretné. Elveszem a felém nyújtott pofa sört és levetem magam a kanapéra.
- Áh, ne is kérdezd. Hosszú napom volt. Alig bírtam kirakni a tegnap esti numerámat a lakásból, aztán pedig megnéztem hogy haladnak a fiúk a melóval. Annyira bebasztam az éjszaka, hogy dolgozni sem volt erőm. ami nálam tényleg ritkaság számba megy, mert nagyon fontos nekem a munkám. Koccintásra emelem a korsót, majd kortyolok egy jó nagyot a hideg nedüből.
- A Manchesterre! mondom kissé megkésve. Bár az igazság az, hogy nem vagyok foci rajongó, ha egyszer tehetem kihagyom a meccseket, vannak sokkal fontosabb dolgok amik lekötik a figyelmem. De,  Darragh hívását nem utasíthattam vissza, akkor sem tenném, ha monopolizni szeretne. Ha ehhez volt kedve, akkor majd szépen elsörözgetünk egymás mellett, később rendelek majd egy kis tequilat, aztán meg elmegyünk és kitapossuk valakinek a belét. Levetem a kabátomat és kényelembe helyezem magam ültömben.
- Veled mi a pálya öreg harcos? Bírod még a strapát? kérdezem vigyorogva, majd  tekintetem a képernyőre szegezem, mert a meccs kezdetét veszi.
Néhány percig némán bámulom a játékosokat, hallgatom a sportközvetítő ostoba felvezető poénjait.
- Te, minden sportközvetítőnek ilyen pocsék a humora? Most komolyan, hányni tudnék ezeketől az ostoba lejárató viccektől. előhalászom a cigim a dzsekim zsebéből és rágyújtok.
- Remélem nem tervezted ma estére, hogy józanul méssz haza! Ismered a szabályt, ha velem vagy, akkor addig iszunk míg menni tudunk. boxolok bele játékosan a vállába és kifújom a füstöt. Azt hiszem, hogy jó kis estének nézünk elébe.


■ ■[Only admins are allowed to see this link] ■ ■lessz még jobb is :3 ■ ■[Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
I admit I made mistakes But yours might cost you everything
Can't you hear me calling you home?
avatar
Civilek
Tell me your secrets
73
● ● Posztok száma :
Chris Hemsworth
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: O'Donoghue's bár •• Pént. Márc. 17, 2017 10:02 pm


Logan &&  Darragh

Ezért kedveltem én Logant, az életigenlése miatt, és igazából mellette tulajdonképpen nem is kellett bevetnem azt a bizonyosfajta lökést, hogy ha meglátna egy nőt akkor nyuszi módján ott ücsörögne a sarokba, nem megragadja a lényeget, a tökét, és megy az után. Sok embernek esküszöm ez hiányzik, ezért van a sok frusztrált fazon.
Mind -mind csak eltemetik magukban a vágyaikat. Ott a pultos lány, tudom hogy a főnöke után áhítozik, de most jelenleg én is nagyobb prioritást élveznék. Az évek során megtanultam azt, hogy mikor nem muszály belenyúlni mások érzéseibe. Ez a pillanat pont nem olyan, és nem… nem tudok a seggemen maradni és élvezni kizárólag csak a meccset, ha csendben akartam volna a focit élvezni, akkor otthon maradtam volna, és egyedül beültem volna egy karton sörrel a tv elé. Minek a nyilvánosság ha nem azért, hogy szórakozzak? Pont ezért. A pultos lány serényen hozta nekünk a sört, pedig még az elsőt sem fogyasztottuk el. - Mit szólnál ha a havernak is hoznál mostantól, nem csak engem árasztanál el korsókkal, hm? - érintettem meg finoman a csaj csuklóját a mutató ujjammal, mire megborzongva bólintott félrebillentett fejjel mosolyodtam el, és fordultam hátra, hogy figyeljem a csípő ringását. Pont az esetem, magas, van mit fogni rajta, fent is és lent is.
- Akkor volt csaj is, remélem. - vigyorodtam el, hallva Logan szavait, arról, hogy miért nem ment munkába azonnal. Pedig tényleg lelkiismeretesen vitte az apja vállalkozását, mert mint megtudtam ez családi biznisz. Kedveltem az olyan embereket akik a családjukat fontosabbnak tartották bármi másnál. Sokszor nem értettem őket, de jó volt az érzéseikből táplálkozni és ha némelyikhez közel kerültem, ott tartottam magam ahhoz, hogy nem táplálkozom belőlük, túlzottan azt hiszem, hiszen ha éreztek valami jót, kellemeset, azért azt egy kicsit megcsipegetem.
Az első söröm felénél tartottam, jó a huzatom, és egyébként is több kell nekünk, hogy berúgjunk.
Mondjuk, ha túl töltekezem szexuális energiából, akkor lehetek részeg.  
- Nem figyelek rájuk, mondjuk inkább stadionban szeretem élvezni. Egyébként, ha ennek vége… tudod mi következik… St. Patrik napja, és az alapozás megkezdődik, hiszen éjféltől… - nem akartam magam ismételni, de kórusban üvöltötték körülöttünk, hogy St. Patrik napja,mire csak vigyorogtam és megrántottam a vállam.
- Szóval, nem maradhatunk szégyenben.- löktem oldalba könyékkel Logant és belemarkoltam a mogyorós zacskómba, hogy a sós mogyorót sörrel öblíthessem.
- Amúgy most is motorral jöttél? - pillantottam hátra a vállam felett, sajnos nem láttam Logan szerelmét, nála ő az első aztán a nők.
- Fel nem foghatom, hogy ha járni alig bírsz, hogy bírod el azt a kicsikét. - ráztam meg a fejem. Egyébként ha társaságra vágyom, akkor pofázok a meccs közben, minek jön az ember le ilyen helyre ha nem ezért? Pofázni és azért….
- Góóóóól! - üvöltöttem a többiekkel együtt, és fel is pattantam, a söröm egy része az asztalra löttyent, rá se rántani, annyira részeg még nem vagyok, hogy nekiálljak felnyalni a földről. Mondjuk ez a mai fiatal női korosztályt fenyegeti inkább, ez a fajta veszély, undorítóak ilyen szempontból.
- Tudom, hogy nem vagy oda a fociért annyira, de ezután jól össze lehet verekedni az utca végén szurkoló Arsenálosokkal. - mielőtt visszahuppantam volna a helyemre, elkaptam a pultos lányt, aki készségesen simult a karjaimba és mélyült el az ajkunk egy kisebb csókcsatába.
- Lehet, nem is a meccsre kellett volna fogadnom, hanem arra ,hogy a mi kis szexuálterapeutánk hány nőt fog megfektetni itt az este!  - ó igen, tudták, hogy mivel foglalkozom, egy két fazonnak itt már nem egyszer adtam is tanácsot, hogy mit hogyan kellene csinálnia az asszonnyal. A lágy lila fényt csak én láttam, nem kellett visszafognom magam, mert látók nem voltak a látóhatáron, a vadászok meg szintén emberek. Így semmit sem vesznek észre abból amit csinálok, a csók után elhúzódtam, vigyorogva a hallottakkal egyetemben.
- Hozz még nekünk sört, aztán huppanj mellém. - súgtam a lány fülébe.
- Szóval, hogy volt azzal a kis numerával? Kész vagy-e esetleg egy új menetre? - a pultos lányra pillantottam és rá kacsintottam. Nem, őt nem… de ha rajtam múlik, nem csak ő lesz itt az egyetlen lány a ma estén. Miért ülnének otthon a nők, St. Patrik elő alapozó estéjén? Pazarlás. Csak nem bírok a véremmel, és ha buli van, akkor ezerrel élvezem a bulit.

■ ■Attack ■ ■Megjegyzés:   ■ ■credit
avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Sebastien Ellwode tollából
Témanyitás ✥ Re: O'Donoghue's bár •• Vas. Márc. 19, 2017 3:47 pm


to my best friend
[Only admins are allowed to see this image]
Nehéz lenne megfogalmaznom, hogy miért kedvelm Darragh társaságát, hogy miért lettünk barátok.  Lassan épültünk bele egymás életébe, szinte észrevétlenül lopta el a legjobb barátnak járó díjat. Kellemes csalódást volt megismerni a gazdag ficsúrt, akiről hamar kiderült, hogy sokkal több mint egy vastag pénztárca vagy drága autók. Csak idők kellett ahhoz, hogy megismerjem és azóta töretlen a barátságunk. Ismerjük egymást, tudjuk ki mit szeret, mit nem és ott vagyunk ha valamelyik szüksége valamikre, de azért nem folytjuk meg egymást, nem sajátítjuk ki a másikat. Pont akkor bukkant fel az életemben, amikor már lemondtam arról, hogy valaha is lesz még ember, akiben megbízhatok és aki jó hatással lesz majd rám. De taljdonképpen szerintem mindegy is, hogy miért vagy hogyan alakult ki a baráti kötelék közöttünk, a lényeg, hogy így alakult és kész.
- Ja, volt. Kifárasztottam a kicsikét. válaszolok neki szám szélén megbúvó hamiskás mosollyal. Pontosan tudja milyen vagyok, hogy a válásom óta kinyílt előttem a világ és élvezettel hajszolom a vágyakat. Tudja, hogy egymás után falom a nőket, nem igazán ismerem a visszautasítás fogalmát. Ebben is hasonlítunk, hiszen az együtt sörözések vagy mulatozások végén, nem csak én szoktam valamilyen csajjal lelécelni, ő sem utasítja vissza a nedves punci ajánlatát. Miért is tenné? Szabadok vagyunk, azt csinálunk és azzal amit akarunk. És...mi meg is tesszük. Aztán pedig napok múlva jókat röhögünk a sztorikon, így megy ez férfiak között nem igaz?
- Tényleg, ma van szent Patrik napja, teljesen kiment a fejemből, még mindig kómás vagyok egy kicsit. Akkor remélem minél hamarabb vége ennek a meccsnek, hogy az asztal alá ihassalak. húzom le a korsó tartalmát és gúnyos vigyort küldön neki. Tudom, hogy őt sem kell félteni, bírja az alkoholt ugyanúgy mint én, csak jó néha piszkálni egy kicsit, nehogy elkényelmesedjen itt nekem. Sosem maradunk szégyenben, ha piálásról van szó meg pláne nem, mindketten átlagon felül teljseítünk. Kérdésére bólintok miközben tekintetm a képernyőre szegezem. Ha már itt vagyok és focit kell néznem legalább nem maradjak le a nagy pillanatokról.
- Igen. Odakint áll a kicsikém. Sehova nem megyek nélküle, ha egyszer nem vagyok rákényszerítve. Tudod, csak úgy repül alattam, szinte irányítanom sem kell, nincs olyan állapot amiben nem tudom megülni. markolok bele a popcornba. - Amúúgy, ha nagyon kiütöm magam akkor a parkolóban alszom vele, volt már rá példa. nevetem el magam. Nem vagyok büszke rá, de annyi pénz nincs a világon, hogy elhagyjam a szerelmem, oda megyek ahol ő is van. Ha nem tudom vezetni, vagy nem érzem magam biztonságban akkor egyszerűen csak maradok mellette és kész. Egy jó motoros soha nem hagyja el a járgányát, ez alapszabály. Gondolataimból a terem egyhangú üvöltése térít vissza, az Manchester bevitt az első gólt. Kissé megkésve, de én is ujjongok a tömeggel, még úgy is, hogy nem igazán izgat ez a sportág.
- Ennyire az arcomra vannak írva az érzéseim? De a balhéban bármikor benne vagyok, alig várom, hogy beverjek néhány orrot, jó lesz feszültség levezetésnek. nevetem bele a csendbe. Elismerően figyelem ahogy Darragh az ölébe cibálja a formás seggű pincérlányt. Amikor az végre magunkra hagyott megveregetem a férfi vállát.
- Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem fogod az idődet pocsékolni ma. Ez a kis punci alig várja, hogy hozzáérj iszok bele az sörbe amit időközben visszahoz a kislány, majd szófogadóan ledobja magát a haverom mellé. Felhúzot szemöldökkel vizslatom Darragh arcát.
- Hát, az este szedtem össze valamilyen bárban. Jó kis csa volt, végigdöngettük az éjszakát aztán reggel elküldtem a picsába. De, hogy kérdezhetsz ilyet? Ismersz nem? Tudod jól, hogy mindig készen állok egy újabb menetre. Bár az ilyen focis estén nem tudom, hogy mennyire lesz alkalmam felszedni egy csajt. bármerre nézek csak férfiak vannak a teremben, mindenki teljes figyelemmel a képernyőt bámulva. Olyan komikusak ahogy az ember így végignéz rajtuk. Szánalmat keltenek bennem.
- Riszáld meg a popsodat angyalom és hozz nekünk még piát. Sört és tequilat. mondom a Darraghoz simuló picsának, aki sóhajtva áll fel mellőle, hogy engedelmeskedjen a kérésemnek.
- Találkoztam a volt nejemmel. Még mindig ugyanolyan gyönyörű mint volt. Azóta nem tudom kiverni a fejemből, úgyhogy remélem bírja a szervezetet a töménytelen mennyiségű alkoholt. Ma nem szabadulsz. nem vagyok az érzelmek embere, de bízom benne, hogy ennyiből is érteni fogja, hogy milyen vegyes érzelmek kavarognak most bennem. Magasba emelem a tequilás poharat.
- Igyunk a barátságunkra! koccintom össze a két stampit és húzom le az enyémet. Élvezem ahogy az ital végig égeti a nyelőcsövem majd a mellkasom amíg végül leérkezik a gyomromba.
- Mi a helyzet veled? Mindent mesélj el, ami ez elmúlt másfél hétben történt. Azóta nem találkoztunk, szóval van mit bepótolni.■ ■[Only admins are allowed to see this link] ■ ■lessz még jobb is :3 ■ ■[Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
I admit I made mistakes But yours might cost you everything
Can't you hear me calling you home?
avatar
Civilek
Tell me your secrets
73
● ● Posztok száma :
Chris Hemsworth
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: O'Donoghue's bár •• Kedd Márc. 28, 2017 1:34 am


Logan &&  Darragh

Azt hiszem elememben voltam, és én pörögtem, amiatt a csaj miatt aki odáig volt értem meg vissza. Nem tudtam szó nélkül hagyni az egészet, mégis igyekeztem türtőztetni magam.
- Tudom, haver tudom… - igen, én is kipróbáltam vele egyszer de nincs az -az isten, hogy még egyszer végig ácsorogjam mellette az éjszakát. Kész hajmeresztő a ragaszkodása a motor iránt, mégis teljesen megtudtam érteni, ő legalább nem árulja el. Bár a felesége és a közte levő kapcsolatról nem sok szót ejtettünk, legalábbis, ő nem az ügyfelem, hogy az elromlott párkapcsolatot és szexuálisat elemezgessem, mert bizony, van amihez semmi közöm igazán. Csak azt tudom, hogy jó hogy vége van, mert Logan azóta teljesen kinyílt és az a férfi akinek mindig is lennie kellett.
- Ha rajtam múlik, akkor te sem fogsz csendben ücsörögni! - koccintottam vele össze a korsómat és vigyorogva figyeltem a lányt aki elriszált a pult irányába ismét.
Az ölemben ücsörgő lányra csak annyi figyelmet fordítottam, hogy az eszébe véssem az óhajomat, miszerint jó volna még itt több nő.
- Hívd el a többi egyetemista barátnődet, és a szurkoló lány csapatot is. - cirógattam meg a lány nyakát, miközben megcsókoltam a nyaka másik oldalát is.
Amikor felkelt és elindult, hogy hozza nekünk az italokat, már láttam, hogy intézi is a hívást, minél több, annál jobb. Tényleg nem ártott felrázni a bulit.
- No fene! - kaptam fel a fejem és Loganre pillantottam, azt néztem, hogy látok-e rajta változást. Viharos volt az elválás ezt tudom, de nem firtattam, a beszélt róla Logan akkor beszélt, ha nem-nem hiszen én sem mondtam el neki, hogy huszonhat éve rituális házasságot köttettem egy csecsemővel. Hülyének nézne, és nem is éreztem benne semmi természetfelettit, hogy tudjam, tényleg rá bízhatnék ilyen titkot.
- Azért tudod, hogy mesélned kell. Nem lehetett olyan rossz, ha ennyire leakarod inni magad. - Ha menet közben beindult nálam a sucubbus étkezde, olyankor nem igazán törődtem a meccsel sem, csak fél füllel figyeltem, de szerencsére a focisokat nem zavarta a hangoskodásunk. Egy másik társaságot már rég kiraktak volna, de én rég jártam ide, és egyébként is, rá voltam hangolódva az energiáikra, hogy úgy érezzék jó itt, így.
A stampli koccintás után azonnal sörrel öblítettem és felvontam az egyik szemöldökömet én is a kérdése hallatán.
- Hm… Lefeküdtem azzal a csajjal, aki mindig csak azért jött hozzám, hogy befoltozzam. Azt se tudtuk a végén, hogy melyik az ágy teteje vagy az alja. Ráadásul az én házamban! - Logan ismert már annyira, hogy tudja, hogy csajt nem viszek haza, pontosan az olyan fajta bonyodalmak miatt, mint a csaj kirugdosása az ágyból. Ráadásul voltak olyan drága holmijaim, amikre azt hihették,hogy jók lesznek vígasz díjnak a jó szex után. Na meg… egyetlen csaj sem emlékezett arra, ha lefeküdtek velem, így azért elég bajos ottmaradni sziesztázni és mellettük aludni. Nem is szerettem, legyen jó a szex de többet egyébként se akarjon.
- Először csináltam ilyet, de felidegesített. Volt egy jó kis parti, amire betoppant. Aztán elkezdett mással kavarni, és beindult a vadász ösztön, mire nem hagyhattam, hogy más taperolja, a végén az ágyamban kötöttünk ki. - rántottam meg könnyedén a vállam.
- Te sem maradsz ki, mesélj csak az ex feleségedről! - végig simítottam a pultos lány gerincén, mire előrehajolt és a tequilát egyenesen Logan szájába igyekezett önteni, az üvegből. Kissé el is tátotta a száját, a lány, jelezve a haveromnak, hogy mit szeretne, vagy csak a mozdulatot követte le, ahogy Logan kinyitotta a száját, mindegy volt, a pia a haver torkán szándékozott lefolyni.
- Héé, ne pocsékold a piát, nyisd ki a szád! - egy újabb gól a mi javunkra, mire felpattantam és a csaj leborult az ölemből, gyorsan felkaptam és felállítottam, majd leültettem mellénk, félig meddig nevetve és sajnálkozva töröltem le a kezét, és a lábait egy szalvétával.
- Ne haragudj. A fél szemem a meccsen…
- És a másik? Kész szerencse, hogy rajtam, mert ha nem, akkor a dohányzó asztal alá esem? - fájlalta a térdeit és dörzsölgette is. Finoman megérintettem a térdét és megmasszíroztam a térde környékét.
- Figyelek rád, mondtam. - morrantam fel, és felkeltem a földről, elmentem a mosdóba, hogy könnyítsek magamon, mire visszajöttem, egy jelre lettem figyelmes Logan nyakán. Deirdre Ciara Breen, mindez kelta betűkkel. Még szerencse, hogy magam, magamnak bevezettem azt, hogy barátokból nem táplálkozunk. Hogy is hívtál Logan feleségét? Deirdre? Dee? Vagy én hívtam magamban Deenek, mert alig bírtam kimondani a nevét? Megráztam a fejem és megigazítottam a csuklómon az órámat, a balon mindig órát hordok, így nem láthatják olyan könnyen. A kék jel ott szikrázott számomra a nyakán, végül úgy döntöttem visszamegyek a helyemre és helyetfoglalok ott. Kezdtek egyre többen lenni a helyen.
- Fiúk, hadd mutassam be a barátnőimet. Minnie, Maya, Molly. - riszált elénk még három csaj, a pultos lányénál is kihívóbb ruhában.
- Nagyon lapos itt a buli, mi lenne, ha tequila korcsolyáznánk? Aki tovább bírja megkap mindhármunkat, Lora egy személyes, nem szereti a gruppent. - elismerőn villant a tekintetem.
- Logan! Nyomás a pulthoz! - kaptam el a haverom vállát. Az esélyt megakartam adni Logannek is, de tudtam ,hogy én attól a töméntelen mennyiségű piától se tudnék berúgni, aminek elébe néztünk, nem a mérték miatt, a gyors anyagcsere végett.
Figyeltem, ahogy a poharakat kipakolják, és a sót meg a citromot is kirakják elénk egy kis tálkába, meg a sószórót is megkapjuk.
Végre nem valami homokos lagymatag zene szólt a rádióból, ott dübörgött a fülünkben, a meccsnek azt hiszem annyi volt, legalábbis senkit sem kötött le igazán.
- Egy, két há! - koccintottam az egyik csajjal, egy nyalás, egy szürcsölés a citromról és egy csók az egyik M betűstől.
- Nincs időkorlát, a legutolsó pasi a negyvenedik után kidőlt. - cincogta a lány.
- Logan, hogy is hívták az ex feleséged? - kérdeztem, mikor féloldalasan rápillantottam, és koccintásra emeltem a poharam.

■ ■Attack ■ ■Megjegyzés:   ■ ■credit
avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Sebastien Ellwode tollából
Témanyitás ✥ Re: O'Donoghue's bár •• Szer. Ápr. 12, 2017 6:04 pm


to my best friend
[Only admins are allowed to see this image]
Bárhová is megyünk mi ketten a végeredmény minden esetben felhőtlen jókedvben végződik. Talán azért is vagyunk ennyire jóban, felszabadultak vagyunk egymás mellett, és ha szabad ezt mondanom akkor gátlástalanok is. Egy kicsit. De azt hiszem Darragh az az ember az életemben aki előtt nem kell maszkot viselnem, ilyennek ismert meg, és a kezdeti nehézségek ellenére végül legjobb barátok lettünk. Kimondatlanul is tudjuk, hogy számíthatunk a másikra, ha szüksége van rá, legyen szó balhéról, buliról vagy csak egy kis beszélgetésről. Eredeti terveink szerint a ma este csak egy férfias focimeccs nézésének indult, de ahogy jelen pillanaban kinéz a szituáció minden lesz belőle csak az eredeti elképzelés nem. De hát ezek vagyunk mi,egyet gondolunk és mindent a feje tetejére állítunk. Ez nálunk már amolyan alapkövetelmény. Nem meséltem sokat a múltamról, főleg nem a házasságomról. Néha elszórtam egy-két részletet, de nem bocsátkoztam hosszabb mesélésbe. Már csak azért sem, ha a szakmáját tartom szem előtt, félő, hogy a végén nekifogna kielemezni a Deirdre-vel való kapcsolatomat. Kortyolok a sörömből miközben tekintetemmel a TV képrenyőjét firtatom, nem tudom miért érzem magam ennyire furán, hogy szépséges ex feleségem került szóba. Nem szoktam meg, hogy bárkinek is mesélek róla, nem azért mert elfelejtettem, csupán túlságosan fáj még mindig az elválásunk emléke. Nem szeretek érzelmeket kimutatni, mert általa sokkal sebezhetőbbnek érzem magam. Mindig amikor róla van szó, kiesek a szerepemből és ezáltál legyőzhetőbb leszek. Ezt pedig nem akarom.
- Nem volt rossz. Sőt...túlságosan jó volt. Minden emlékem túlszárnyalta. válaszolom végül, néhány pillanatnyi hallgatás után. Őszintén válaszolok neki, nincs értelme hazudnom, szerintem nem is tudnék, van egy olyan idegesítő szokása, hogy pillanatok alatt rájön ha valaki füllent neki, simán elmehetne nyomozónak. Halvány mosoly kúszik az arcomra és felszalad a szemöldököm szavai hallatán. Ismerem már annyira, hogy pontosan tudom nem szokta felvinni a lakására az alkalmi partnereit. Az, hogy ezzel a csajjal a saját ágyában estek egymásnak nagyon kivételes esetnek számít. Mondhatom, hogy egyedinek.
- Nahát! Nem ismerek rád haver. Tudhat valamit ez a csaj, ha ilyen tüneteket produkálsz mellette. nevetek fel mielőtt kiürítem a söröskorsóm tartalmát. - Felidegesített vagy féltékeny lettél haver? Hirtelen rád tört a birtoklási vágy? Komolyan kíváncsi lettem arra a nőszemélyre, aki ilyen intenzív indulatokat vált ki belőled. piszkálom egy kicsit a nyugalmát. Viszont minden viccet félretéve, egyáltalán nem megszokott dolog, hogy Darragh ilyen indulatokat produkál egy nő iránt.
- Tökéletes volt. Még most is lenyűgöző nő, gyönyörű, szenvedélyes. Nem is tudom megfogalmazni, hogy milyen érzés volt látni őt...újra a karjaimban tartani...ha lehet ezt mondani az elmúlt évek alatt még vonzóbb lett. Nem tudom mi ütött belém, amiko.... de nem tudom befejezni a mondatot, mert a következő pillanatban a pultoslány rámtamad a tequilas üveggel. A tüzes ital égeti a nyelőcsövem ahogy végigfolyik rajta.
- Meg akarsz szabadulni tőlem cica? intézem szavaimat a lány felé, miután megtörölgetem a szám szélét kézfejemmel, de a nő már nem foglalkozik velem, sokkal jobban leköti a haverom társasága. Ez pedig egyáltalán nem zavar, legalább az egyikünk jól fogja érezni magát ma este.
Kuncogva figyelem a mellettem lejátszódó jelenetet és rágyújtok egy szál cigire. Miután Darr visszatér a mosdóból fejcsóválva szólalok meg.
- Ha nem figyelsz a fejedre nőnek a csajok! utalok fél szóval az előbbi jelentre. A nők képesek észrevétlenül kisajátítani az embert, még úgyis, ha tulajdonképpen csak néhány órára van szükségünk rájuk. Ilyen a természetük. Gondolataimból három szemrevaló teremtés rángat vissza. Elégedetten végignézek a felhozatalon és ki is szemelem magamnak a kis fekete Mayat. Szeretem a magas, derokatív lányokat. Elégedetten szívok a cigiből miközben alaposan szemügyre veszem a lányokat.
- Ez igen! Úgy tűnik mégsem a Tv előtt fogok berúgni ma! Tequila korcsolya?! hamiskás mosoly jelenik meg a szám szélén, és látom, hogy Darraghnak is tetszik az ötlet, nem vagyok semmi jónak elrontója, így követem a csajokat a pult irányába. Maradjanak a meccs mellett az impotensek. Átölelem a fekete démon derekát miközben arra várok, hogy a poharakat megtöltsék az itallal. Egy kis só, tequila majd a citrom, széles mosoly a lányoknak.
- Darragh, ezek azt hiszik, hogy megállít minket néhány pohár pia? pillantok kihívóan haverom felé. Mindketten bírjuk a gyűrődést, de azért nyilván nálunk is eljön a pillanat amikor már nem bírunk több italat magunkba önteni. De ez a pillanat nem most van. Kérdésére felvonom a szemöldököm.
- Deirdre. De hogy jutott ez most eszedbe? kérdezem mielőtt újra leöntök egy italat a nyelőcsövemen.
Érzem, hogy a pia már kezd a fejembe szállni, de a részeségtől még távol állok.
- Ha így folytatom akkor tényleg a parkolóban fogok aludni, kétlem, hogy ennyi mennyiségű italtól még képes leszek motorozni. tüntetek el még egyet a tele poharak közül, és belemarkolok a kis fekete szépség fenekébe. Jelen pillanatban jobban érdekelnek az ő formái mint a pohár tartalma.■ ■[Only admins are allowed to see this link] ■ ■bocsi a késésért ■ ■[Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
I admit I made mistakes But yours might cost you everything
Can't you hear me calling you home?
avatar
Civilek
Tell me your secrets
73
● ● Posztok száma :
Chris Hemsworth
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: O'Donoghue's bár ••

Tell me your secrets

O'Donoghue's bár
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Belváros-