Iskolaudvar
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 9:25 am ✥
✥ Today at 1:08 am ✥
✥ Today at 12:55 am ✥
✥ Today at 12:12 am ✥
✥ Today at 12:05 am ✥
✥ Yesterday at 11:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:16 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Iskolaudvar •• Szer. Nov. 15, 2017 9:26 pm

******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1586
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Stéphanie Le Roux tollából
Témanyitás ✥ Re: Iskolaudvar •• Csüt. Jan. 11, 2018 1:12 pm

William & Annie


A folyosó szünetekben a leghalkabb terület. Honnan tudom? Pisilnem kellett, meg rosszaságon töröm a fejem. Igen, mert ilyen vagyok, nem tudok nyugton ülni. Ma a nővérem jön értem, ha csak el nem felejti a két órát. Ha elfelejtené, akkor majd Emmával megyek haza. Hozzájuk. Aztán majd jönnek értem. Tudják, hogy jó helyen vagyok. Nem aggódnak. Annyit. Bár lehet, hogy Valentin száguld majd át, hogy hozzá kell majd mennem, mert senki sincs otthon. A tesómra meg nem mindig lehet rábízni, mert lelép hamar. Szóval most itt kukucskálok a lány WC-ből, hiszen egy tanárbácsi járja a folyosókat, szóval hamar útnak indulok, de a bácsi megfordul, jómagam meg besietek a másik folyosóra. Halkan végig trappolok az egész folyosón, szerencsére itt csak üres termek vannak. Mint a festőterem és az egyéb foglalkoztatói szobák. Azt hiszem itt lesz a hátsó ajtó az udvarra. Szóval csak futok, még jó hogy még nem vagyok fáradt, szívás lenne. Akkor otthon sem tudnám lefárasztani a felnőtteket. Rajzóránk van, én már megrajzoltam a magamét, szóval hagyjanak békén.
Persze ez nem így lesz, de akkor is.
Szóval kiszaladok azon az ajtón, körülnézek, hogy van e kint cigiző bácsi vagy néni had, bár csak az iskolán kívül szabad ilyet csinálniuk… Bár ők megtehetik itt is. szerencsére nincs senki sem. A csúszdához nem tudok menni, mert látnának az ablakban, szóval csak a levegőzés marad… hűvös van, nem maradok sokáig.
Nem akarok megfázni. Szóval a fal mentén megindulok és figyelek közben hátra felé, befordulok a sarkon és visszatekintek. Valaki szembejött velem, megijedve felsikoltok, de eszmélek és a szám elé teszem a kezem és hallgatok. Aztán kuncogok.
- Bocsi. Hát te?
Végig pillantottam rajta, de mégis a szemén akadt meg a tekintetem. Olyan aranyos, de a hajával kezdhetne valamit. Azt hiszem ő az aki még szemptemberben érkezett és csak később került be közénk. Nem konkrétan hozzánk, hanem a suliba..
avatar
Elit
Tell me your secrets
10
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Nikola Szafeczka
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel William Barry Collard tollából
Témanyitás ✥ Re: Iskolaudvar •• Csüt. Jan. 11, 2018 3:34 pm
To: Annie

Nem szeretem a kötelező orvosi vizsgálatokat, a kórház, a rendelő, meg minden ilyen dolognak már csak a gondolata is kiráz. Elég nekem az, hogy Apának kórház szaga van, amikor hazajön. Talán a fertőtlenítő, vagy valami alkohol. Pont olyan néha, mint az az aceton, amit én szoktam a vattára dönteni, amikor valamit le akarok mosni a játékaimról. Vagy épp másokéról. Mikor voltunk családi ünnepi ebéden, az egyik unokahúgom Barbie babájának arcát is azzal tüntettem el. Tök vicces volt, Slenderman. Na meg aztán hogy ordított, látni kellett volna azt a dagadó paradicsom fejét.
Elégedett mosoly suhan át az arcomon, ahogy feldereng előttem a kislány arca. Utána Apa jól leszidott, de ismer már mint a rossz pénzt. Ez teljesen hasztalan, inkább csak még jobban csinálom. Egyszer megkérdezte, miért lettem ilyen rossz kisfiú. Nem tudtam válaszolni, csak megrántottam a vállam. Igazából fogalmam sincs, csak úgy jön. Késztetést érzek rá, hogy kibújjak minden alól, viccelődjek másokkal, soha ne maradjak egy helyben.
Én következem, unottan ásítok, miközben feltápászkodok. A szokásos jön, bújjak ki a cipőmből, vetkőzzek derékig, álljak a mérlegre. Megmérik a magasságomat, immár 143 centire nőttem, ellenben a doktornő csak húzza a száját a súlyomra. Bizony a 37 kiló már sok. Tudom én, sokat nassolok, az édességeknek és a sós ropogtatnivalóknak igen csak nehéz ellenállnom. Ahogy pedig Apa is mondta, nekem megvan a hajlamom arra, hogy pocakot eresszek. Meg hörcsögpofát. Szóval ja. A látásvizsgálat és a vérnyomás már dögunalmas, hát nem látja milyen sas szemem van?
Azért lehangol, hogy ennyire megdorgáltak, már nincs is kedvem visszamenni. Veszem a kabátot, kezeimet a zsebembe csúsztatom és elindulok az iskolaudvaron keresztül. Zsebemben megtalálom a miniatűr gördeszkás játékot is és a fal mellé szaladok, ahol a korlát van. Rá illesztem a járgányt és két ujjal ügyeskedve játszani kezdek. Megdobbantom picit a hátulját, mire az első kerekek felemelkednek, majd vissza. Egy újabb manővernél már pördül is a levegőben az apró játék, én pedig visszanyomom a korlátnak. Majd sarok jön, ahol élesen veszem be az akadályt és fordulok be. Majd meglepettségemben felvisítok. A játék a kőre esik, én pedig döbbenten meredek a lányra, aki kinevet. Csúnyán pillantok rá, majd lehajolok a deszkáért. Ujjaim között forgatva pillantok ismét rá.
- És te? Csak nem lógsz? - hamar megtalálom a hangom és sunyi vigyor ül ki az arcomra. Direkt nem válaszolok a kérdésre.

avatar
Online
Ált.isk
Tell me your secrets
14
● ● Posztok száma :


✥ Szeretettel Stéphanie Le Roux tollából
Témanyitás ✥ Re: Iskolaudvar •• Pént. Jan. 12, 2018 4:13 pm

Örülök, hogy nem vagyok egyedül, hanem egy tőlem kicsit idősebb is kimerészkedett. Őt korábban még sosem láttam, azt tudom, hogy szeptemberben íratta be az apukája, ide költöztek. Hogy honnan és miért azt már nem tudom, de kideríthetem. Annyit már tudok róla, hogy nem épp egy jó gyerek.
Szavaira meglepődők, nem térek magamhoz, kicsit még a számat is elhúzom. Megsértődtem volna? Valami olyasmi történik most bennem, igen. Miért tért ki a válaszadás elől? És mi az a kezében?
- Én kérdeztem előbb! - fújtam fel magam, mint a pulykák, de a tekintetem le vándorolt a kezében lévő apróságra. Szóval azt figyelve elmosolyodtam és válaszoltam.
- Ez nem lógás… csupán levegőzés. Meg egyszemélyes szünetet tartok. - csak így egyszerűen, még ha ez nem is igaz, mert a tanárom elég mérges lesz, ha megtudja hol is jártam. És anyu is megtudja, akkor pedig jaj nekem. Nem mehetek egy hétig Emmához.
Mondjuk ettől nem tartok, mert akkor Emma jön át hozzánk. A papája és azt hiszem Ben nem fogja tudni, hogy mik is történtek a színfalak mögött. Az nekünk csak jó.
- És neked mid van? Mivel játszol? - pillantok az arcára, majd onnan a kis játékára.
- Megmutatod? - tartom oda a tenyeremet, hátha oda adja és megnézhetem én is.
- Amúgy Annie vagyok. Te meg a szeptemberi új srác, igaz? - nevét nem tudom, szóval reménykedem, hogy bemutatkozik. Amúgy meg olyan aranyos kis szöszi srác. Nem olyan, mint az osztálytársaim egy része. Ő nem az, hogy idősebb, ő másabb a többi fiúnál. Legalábbis remélem, ő nem az a hajhúzogatós gyerek...mert ha az, akkor őt is megfogom verni. aztán jöhet az anyukájával, vagy apukájával.
Őket is megverem. Na jó, őket azért már nem.
avatar
Elit
Tell me your secrets
10
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Nikola Szafeczka
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel William Barry Collard tollából
Témanyitás ✥ Re: Iskolaudvar •• Kedd Jan. 16, 2018 12:58 pm
To: Annie

Figyelem a tökmagot, aki tőlem nem is annyira sokkal alacsonyabb. De alacsonyabb és épp ez elég ok ahhoz, hogy tökmagnak hívjam. Nem ismerős az arca, eddig nem igazán futhattam vele össze. Biztos elsős vagy másodikas lehet, nem több. Épp ezért ragadom meg a lehetőséget, hogy nyugodtan lehessek undok és visszakérdezzek. Különben is, én igazoltan vagyok távol, orvosi vizsgálaton voltam. De ezt nem fogom az orrára kötni.
Még mindig nem válaszolok, pukkadjon meg azzal a felháborodásával és az elsőbbségével. Én vagyok a nagyobb, minden úgy lesz, ahogy én akarom. Kicsit önző vagyok és makacs, ha nem tetszik, el lehet húzni.
- Levegőzés... kiengedett a tanár? - aligha hiszem el neki, szerintem be sem ment a terembe. Tekintetemmel követem az övét, a kis deszkámra esik. Na ne, ezt nem adom neki. Kicsit szorosabban is az öklömbe zárom a játékot, úgy nézek ismét fel rá. Mit szólna hozzá, ha esetleg beköpném a tanárnak, hogy láttam egy személyes szünetet tartani? Biztos nem repesne a boldogságtól.
- Semmim. - vágom rá, nincs kedvem ezt is mutogatni. De végül egy icipicit felenged tenyerem a szorításból.
- Ugrásokat gyakoroltam, amiket talán majd én is megtanulok. - röviden válaszolok, mégis bőségesen megvan benne minden válasz, még olyan is amit nem akartam elmondani magamról. Igen, deszkázok, imádok száguldozni, sebesen akár Flash.
- De ne ejtsd le oké? - szúrós szemmel nézek rá, a szemöldökömet is összeráncolom. Végül csak nyílik a tenyerem és felé mutatom a játékot. Ha meg akarja nézni, vegye el. Ismét csak csúnyán nézek rá a megjegyzésére.
- Nem így hívnak, van nevem is. - dacosan mondom és közben büszkén kihúzom magam. De hogy jegyzett meg így elsőre? Én azt sem tudom kicsoda ő, erre...

avatar
Online
Ált.isk
Tell me your secrets
14
● ● Posztok száma :


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Iskolaudvar ••

Tell me your secrets

Iskolaudvar
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: De Belleville Általános Iskola-