kültéri asztalok
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 11:53 pm ✥

✥ Yesterday at 11:11 pm ✥

✥ Yesterday at 9:47 pm ✥

✥ Yesterday at 9:21 pm ✥

✥ Yesterday at 9:19 pm ✥

✥ Yesterday at 9:00 pm ✥

✥ Yesterday at 9:00 pm ✥

✥ Yesterday at 8:59 pm ✥

✥ Yesterday at 8:59 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ kültéri asztalok •• Pént. Nov. 17, 2017 3:51 pm

****
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
2033
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Ariella Sühan Blake tollából
Témanyitás ✥ Re: kültéri asztalok •• Csüt. Feb. 08, 2018 10:21 pm

to Princess

Egy egyszerű helyszínt választottam a belvárosban, hogy találkozzak a Pree barátnőmmel egy kis csajos csevejre. Preevel mindig olyan jókat lehet csacsogni mindenféle dolgokról, és szinte bárkiről tudunk dolgokat mesélni egymásnak. Imádom a bátorságát és azt a sugárzó személyiségét amivel ő rendelkezik. Nagyon jól ismerem és ő is engem, remekül  kijövünk egymással.
Rég nem beszélgettünk és buliztunk egy jót, már hiányzott, ezért gondoltam, hogy ma összeülhetnénk egy kicsit beszélgetni.
A Maison Collet pékséget már kiskorom óta ismerem és nagyon szeretem is. Így gondolom ez pont megfog felelni a mostani találkozónknak, már csak azért is, mert közel van a fotózáshoz ahonnan elkel jönnöm.
Remélem időben ott tudok lenni és nem kell megvárakoztatnom. Bár ezeknek a fotózásoknak az idő tartama nagyon kiszámíthatatlan. Van amelyikkel nagyon hamar készen vagyunk, ha jó a fotós, a stylist és mindenki egyben. Na meg én. De van amelyik órákon keresztül tart és csak egyre rosszabb lesz. Persze minden nagyban függ az időjárástól is.
Na mindegy. A lényeg a lényeg ma valahogy hamarabb kéne végezni mindennel, hogy elérjek Preehez a pékségbe. De ha mégsem érnék el, remélem nem haragszik meg ha egy kicsit megvárakoztatom. Minden dumálni való mellett egy fontos dologról is szeretnék beszélni vele. Ma kaptam egy felkérést egy fürdőruha cégtől, amely szeretné, hogy modellkedjek nekik. Tengerparti futózásról lenne szó. Mivel tudom, hogy Pree is ha jól emlékszem anno mesélt volt nekem olyasmiről, hogy őt is fotózták néha....Megkérdeztem a céget, hogy esetleg hozhatok-e valakit magammal. Ők pedig készségesen rábólintottak. Pree-e gondoltam, természetesen. Remélem elfogadja a kérésem.
***
Egy bő két óra múlva végzünk a fotózással. Remek. Van körülbelül 10 percem, hogy elérje a Maison pékségbe. Lóhalálában kapom magamra az utcai ruhámat, amiben jöttem. Ugyanilyen tempóban válaszolgatok közben a fotós kérdéseire aztán meg gyorsvonati sebességgel indulok el, hogy találkozzak Pree-vel. Igen, közel van a Maison pékség, de azért nem annyira, hogy mindösszesen 5 perc alatt odaérjek. Ma elhoztak autóval, így sajnos gyalog kell megtennem ezt a távot bár lehet így sokkal gyorsabban odaérek, mint autóval. Ebben a forgalomban szerintem két órát ücsörögnék valamelyik jelzőlámpánál autóval.kocsival.
Hatalmasakat lihegve érkezek meg végre a helyszínre, rápillantok az órámra. Csak két percet késtem, ez jó jel. Izgatottan pásztázom tekintetemet az asztalok között, hátha észreveszem Preet....
 ■viselet ■A hozzászólást Ariella Sühan Blake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 25, 2018 8:53 pm-kor.
avatar
Elit
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
24
● ● karakter arca :
Tuba Büyüküstün


✥ Szeretettel Princess Romily tollából
Témanyitás ✥ Re: kültéri asztalok •• Pént. Feb. 09, 2018 3:55 pm

To Arie..

Érdekesen működnek az emberi kapcsolatok. Mármint egy elmélet szerint a legelső találkozásokkor pusztán külső megfigyelés alapján választjuk ki a nekünk szimpatikusakat. Ennek semmi köze nincs fajfenttartáshoz és ilyesmihez, egyszerűen a csoportszerveződés alap pszichológiája így működik. Utána következik a kémia, hogy aki megfog külsőre, amellett képesek vagyunk-e megmaradni vagy sem. És csak minden után következik a személyiség. Pusztán harmadik helyezett ebben a versenyben, ahol minden egyéb, nem tudatos dolog megelőzi. Tehát az, hogy kik lesznek jó barátaink, ismerőseink talán mégsem annyira a véletlenek közjátéka. Különös egy állatfaj vagyunk.
Innen kanyarodik ismeretségem Arie-hez. Ismerek már modelleket relatíve régóta, hisz Tif is az, Fred lévén pedig még többel is találkoztam talán mint kellett volna. Irigylem őket azért a szakma iránti alázatért, amivel én soha nem lennék képes rendelkezni. Nekem túl merev ott egy sereg szabály. Nagybemutató előtti diéta, meg ilyen edzés és ezt ehetsz meg azt nem. Köszönöm, szeretem azt enni amit éppen megkívánok. Ha emiatt sírni fogok a konditeremben, akkor sírni fogok. Nem mintha különösebb súlyproblémákkal küzdöttem volna életem során, mert igenis van amikor a genetika beleszól. Mondjuk azért azt hiszem lehetek hálás, hogy nem a bátyáimat követem alkatban. Kicsit férfias lennék olyan vállakkal. A gondolattól is nevethetnékem támad.
Egyébként pedig tény, hogy a kedvenc szavam az igen. Így amikor Arie üzenetét megkaptam, hogy találkozzunk, nem tétováztam azon, hogy vajon mit is mondjak. Egyébként is lenyűgöző személyiség és örülök is, hogy a barátaim közé sorolhatom. Kevesen vannak akik nyíltan át merik lépni a határokat és szarnak bele magasról abba, hogy mit gondolnak róluk mások. Ő ilyen és ez nekem bejön. Egyébként is akárhová megy, mindenhol megfordulnak utána. Az íze..érződik, hogy van benne egy másik nemzet vonalából is. Elég ha a hajára nézek, vagy a szemeibe tekintek. Igen, Arie különleges. És meglep, hogy nincs férjnél. Pedig ahogy látom sokszor a férfiak tekintetét, hmmm. Bár való igaz, a szexhez nem kell házasság, csupán két vágy összekapcsolódása. Jómagam semmi jónak nem vagyok az elrontója és a testiséget sem középkori módon kezelem. Ha akarod és jó, akkor miért ne? Senkinek nem kell tudnia arról, hogy mi történik két ember között zárt ajtók mögött. A világ úgyis hajlamos előbb nem megérteni a dolgokat és rögtön ítélkezni, te meg mindegy mennyire állnál neki magyarázkodni, úgyse fog senki rád figyelni. Na ezért van az, hogy inkább hallgatok. Persze Arie-nek beszámolok a kalandjaimról, mert ő legalább nem áll le csípőből bírálni, hogy miért is nem megyek hozzá az első bolondhoz amelyik elég ostoba ahhoz, hogy feltegye a bizonyos kérdést. Nos, ennek is, mint ahogy mindennek megvan a maga saját oka, amit viszont senkinek nem kívánok kifejteni. A papomnak se tenném. Már ha lenne papom. Ami nincs. Mea culpa.
Jó kedvvel pattanok kocsiba és megyek a megadott helyre. Nem csinálnék problémát ha késne, azt hiszem említette is, hogy fotózás van. Az meg kb. akármi miatt elcsúszhat. Kényelmes tempóban sétálok be és már menetben kérek magamnak egy kávét. Ami egyébként méregtelenít is, már ha nem pakolsz bele öt púpos kanál cukrot. A stivia ezért jó, teljesen természetes eredetű. Na tessék, életem ezen részére odafigyelek, máskor meg úgy dobom a kukába az egész egészséges életmód maszlagot, mint annak a rendje. Viszont érzem magamban zubogni a tettrekészséget. Annyira csinálnék valamit. Mennék valahova, nem tudom hova vagy épp miért. De amikor ilyen érzéseim vannak azt jelenti, hogy beragadtam egy periódusba, amiből nem ártana kicsit kiszabadulni. Oké, a szó szoros értelemben vett taposómalmot egyébként kerülöm. Nem akarok idő előtt befásulni. Egyszerűen nem. Sokan ezt sem értik meg. Szerintük nem vagyok elég komoly, sem felelősségteljes. Bahh...a sok okos örökké.
Helyet foglalok és mire elhelyezkedem már meglátom Arie arcocskáját is feltűnni. Integetek neki széles mosollyal, de fel is pattanok, hogy nyomjak az arcára két puszit. Hiába, mi franciák imádjuk az olyan dolgokat amihez használhatjuk a szánkat. Mhm. - Ah, klasszul nézel ki, mint mindig. - mondom őszintén, pedig nem sokszor dicsérgetek más nőket, egyszerűen egóból, máskor pedig csak az ő megnyugtatásukra teszem, hogy persze, persze, szép vagy meg minden. Amúgy meg..lecserélnék rajtuk egy-egy nadrágot, netán felsőt vagy kiegészítőt, de némelyiknek elég lenne ha a haját másképp hordaná és máris új emberként köszönhetne.
- Csüccsenj le. - intek az asztalunk felé és én le is ülök - Na mesélj, hogy alakult a múltkori randid? - kérdezem kíváncsian, de nem erőltetem magam, hogy eszembe jusson a pasas neve - Arie..megőrülök az unalomtól. Annyira eltűnnék egy kicsit, vagy csinálhatnánk valami izgit. Menjünk mulatni, akármi... - biggyesztem le az ajkam, amivel ugyan meg tudom hatni a bátyáimat, de nem tudom őt meg tudom-e. Viszont tény és való, hogy neki sem kell sokat könyörögni, hogy csináljunk valamit. Valami jót. - A világot úgyse érdekli, engem meg jelenleg a világ nem érdekel. - babrálok a copfommal, magam se tudom miért vagyok tele ilyen gondolatokkal, érzésekkel, de terápiás érzet kell. Segííííts!

■ ■ Viselet ■ ■PM ha nem jó■ ■[/url]credit

avatar
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
77
● ● karakter arca :
Alexis Ren


✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Re: kültéri asztalok •• Csüt. Márc. 15, 2018 11:08 am

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
2033
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Ajánlott tartalom tollából
Témanyitás ✥ Re: kültéri asztalok ••

Tell me your secrets

kültéri asztalok
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Asztalok
» hátsó asztalok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: maison collet pékség és cukrászda-