Lara & Aris lakása - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 9:10 pm ✥
✥ Today at 8:54 pm ✥
✥ Today at 8:30 pm ✥
✥ Today at 4:50 pm ✥
✥ Today at 4:46 pm ✥
✥ Today at 4:42 pm ✥
✥ Today at 4:34 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Lara & Aris lakása •• Szomb. Nov. 18, 2017 6:50 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

First topic message reminder :

Forrás: google


Forrás: google
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1404
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


SzerzőÜzenet

✥ Szeretettel Aristide Benoit tollából
Témanyitás ✥ Re: Lara & Aris lakása •• Vas. Dec. 03, 2017 8:29 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Kíváncsi voltam, hogy vajon mikor fog magához térni. Tekintve, milyen mélyen szokott aludni, könnyen kinéztem volna, hogy ha sokáig ezt csinálom, úgy élvezett volna el, hogy közben fel sem ébred. Szóval kicsit rásegítettem, ahogy talán picit erősebben markoltam a mellébe. Nyögésekor már van egy sejtésem, hogy megébredt, azzal válik csak biztossá, mikor kezével is beletúr a hajamba. Szaporábbak lesznek a hangok, amiket hallat, én pedig úgy gyorsítok a kényeztetésén is. Látom neki, hogy tetszik ez a fajta ébresztés, én pedig végig fogom vinni. Alig bír már magával, testének reakciói ezt tökéletesen tükrözik. Még egy ujjamat belé vezetem, és úgy gyorsítok rá az egészre. Bizony nem állok meg addig, míg el nem élvez. Ezt követően is kicsit még kóstolgatom, de aztán feljebb kúszok, és megcsókolom őt. – Szép jó reggelt. Remélem tetszett az ébresztés – mondom neki mosolyogva, majd pedig a következő néhány percben mást sem csinálok, mint újra csókolgatom őt, hol a nyakát, hol az ajkait, kezemmel pedig próbálom őt újra izgalmi állapotba hozni. Nem tudom, ő nálam rásegít-e bármivel is, de igazából sok szükség nincs rá. Amint érzem, hogy már újra készen áll, férfiasságommal beléhatolok, ameddig csak tudok. Egy fél percig én irányítok, de aztán úgy vélem, felébredt már a drágám, kicsit átadom neki az irányítást. Hogy a befejezés milyen lesz, az még eldől. Valószínűleg visszaveszem a stafétabotot, hacsak ő belőle nem szökik elő az akaratosság és irányításmánia. Így hát hátamra fordulok, őt húzom magammal, egyik kezemmel combját simogatom, másikkal fenekét markolászom, és vágyakozva várom, hogy elkezdjen meglovagolni.
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
103
● ● Posztok száma :
Zac Efron
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Lara Vivienne Cerise tollából
Témanyitás ✥ Re: Lara & Aris lakása •• Vas. Dec. 03, 2017 9:14 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

+18

Mit ne mondjak, el tudnám viselni ezt minden reggel. Ricsajos ébresztés nélkül így, hogy a napokban felgyülemlett szexuális feszültség amúgy is bennem maradt és mivel álmomban ér a dolog, teljesen el vagyok lazulva. Hamar sikerül teljesen felhergelnie, élvezem a mozdulatait, de többre vágynék. Míg egyik kezem a hajában, a másikkal a lepedőt markolászom. Egyre gyorsabban haladok a csúcs felé, aminek elérését csípőm mozgatásával gyorsítom meg. Egy ponton megfeszülök, minden porcikámon érzem, mit művelt velem. Azt hiszem még mindig nem tértem magamhoz, és ez a hirtelen reggeli orgazmus is inkább csak afelé tol, hogy szapora légzések mellett visszasüppedjek hosszú percekre a párnába.
- Máris karácsony van? - mosolygok szerelmemre és viszonzom a csókját. Már cseppet sem furcsa érezni saját ízemet az ajkain, sőt. Felizgat, ahogy a pillantása is. Miközben nyakamba csókol már tudom, hogy nem ennyiből áll a reggel, könnyedén találok rá férfiasságára és simogatom, felkészítve ezzel a következőkre.
Önként és dalolva nyitom szét a lábaim előtte, és húzom magamhoz egy csókra miközben belém hatol. Ezek után sehogy sem tudnék visszaaludni, teljesen éberen veszem fel ritmusát. Egy pillanatig sem habozok amikor fordít a helyzetünkön, hajamat hátratúrva kezdek el mozogni rajta lassan. Hosszú ideig így folytatom, arcát figyelem, majd egy kicsit rákapcsolok. Mellkasán támaszkodok és lejjebb hajolok, majd teljesen hozzásimulok, de a mozgást nem hagyom abba. Nem sietek sehová, nem úgy, mint a második orgazmus, aminek előjele a hevesebb légzés. Nagyon remélem, hogy Arisnak sem kell sok, és ha lehet, együtt érünk a csúcsra.
avatar
Online
Egyetemista
Tell me your secrets
88
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Josephine Skriver
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Aristide Benoit tollából
Témanyitás ✥ Re: Lara & Aris lakása •• Vas. Dec. 03, 2017 9:35 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

- Az még nem. De majdnem – felelem neki még mindig mosollyal az arcomon. Szerintem nem kell neki magyaráznom, hogy mire fel ez az ébresztő. Ha nem is egyből, de ha csak kicsit gondolkozik rajta, akkor a megfejtést hamar megtalálja. Mint ahogy most a farkamat.
Vigyorral figyelem, ahogy hátralöki a haját és elkezd rajtam mozogni. Jólesően nyögök fel, és élvezem ki minden egyes pillanatát ennek. Kezem végül elkalandozik a combjáról és a mellét simogatom, masszírozom. Vele együtt sóhajtozok és zihálok, csipőmet én magam is mozgatva, amennyire a helyzetből telik. Ahogy rám hajol, és hozzám simul, magamhoz ölelem őt, és vadabbul, keményebben mozgok benne, egészen addig, míg azt nem érzem, hogy megfeszül, aztán egyből követem én is őt, és hosszasan elélvezve engedem magam Larába. Erre a néhány pillanatra a levegő is bennakad, és jólesően remegek meg. újabb csókba vonom őt, nem érdekelve túlzottan, hogy levegőm is alig van. Most kell ez, mint szomjazónak a víz. Amint kicsit sikerül magamhoz térni, rásimítok kezemmel Lara arcára. – Szeretlek. És boldog születésnapot. Remélem kielégítő volt az ébresztés – mondom neki mosolyogva, végül pedig fordítva a helyzeten én kerülök újra fölé. Eközben ki is csusszanok belőle, de hasán érezheti még egyre inkább szunnyadó merevedésemet. Még néhány percig csak csókolom, aztán lemászok róla. – Nos, egyetlenem. Mesélj, mit szeretnél reggelire? A szakácsod, pincéred, és cseléded leszek a mai nap folyamán, szóval hadd hallom a kérdéseket – még játékosan meg is hajolok, aztán várom a követeléseit. Akármit is kér, úgy ahogy vagyok indulok meg a konyhába, hogy elkészíthessem. Hogy ez mennyi időt vesz igénybe… nos, függ attól, hogy mit kért.
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
103
● ● Posztok száma :
Zac Efron
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Lara Vivienne Cerise tollából
Témanyitás ✥ Re: Lara & Aris lakása •• Hétf. Dec. 04, 2017 9:31 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Az álmosság elpárolog, teljesen éberen helyezkedek fölötte és mozgunk teljes összhangban. Az elmúlt hetekben elég gyakori volt ez a művelet, mégis minden alkalommal a legjobb. Nem is kell igazán sok hozzá, hogy zihálva a mellkasán kössek ki miután az utolsó hevesebb lökéseivel a csúcsra juttat, és érezni, hogy velem együtt élvez ő is, ez teszi teljessé.
- Szülinapom van, basszus - nevetek fel fáradtan és a homlokomra csapok. - Imádlak. És köszönöm, soha nem volt még ilyen boldog - mosolygok rá miközben végigsimítok arcán. A szex tökéletes levezetése a hosszas csók, és legszívesebben el sem engedném. A reggeli ajánlata viszont eléggé csábító, azt meg kell hagyni.
- Lehetne, hogy csak a pasim legyél továbbra is? Oké, azért egy...hmm sajtos bundás kenyeret megennék - sóhajtok fel és ezzel egy időben a gyomrom is megkordul. Az ágy túlságosan vonzó ahhoz, hogy fel bírjak kelni. Pedig gondolatban követem őt a konyhába, csak ezt a gyakorlatba nem sikerül átültetni egy darabig.
Aztán néhány perc elteltével ráveszem magam és csatlakozok Arishoz, bármit is csinál éppen, a háta mögé lépek és átkarolom a derekát. Csókot nyomok a hátárnak több pontjára is, és egy rövid idő után elengedem. Amíg tovább szorgoskodik a reggelivel, én bizony befoglalom a fürdőszobát és a minimális, de szükséges tisztálkodásokat elvégzem.
avatar
Online
Egyetemista
Tell me your secrets
88
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Josephine Skriver
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Aristide Benoit tollából
Témanyitás ✥ Re: Lara & Aris lakása •• Kedd Dec. 12, 2017 8:11 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

- Igen, szülinapod van, basszus. Jó reggelt – mondom neki bólogatva, kicsit megtolva az utolsó mondatomat. Nem tudom eldönteni, hogy most csak szórakozik, vagy tényleg eszébe sem volt, hogy ezt az ébresztést mire fel köszönheti. Kétlem, hogy azt hitte volna, hogy valami előkarácsonyi ajándék ez – bár nem tagadom, hasonló ébresztést tervezek aznap reggel is. Illetve az álomba ringatása sem fog sokban különbözni. Legalábbis, ha a terveimet nem húzza keresztbe valamilyen módon.
- Nem, nem lehetne. És már készítem is – mondom neki mosolyogva, aztán pedig már kijjebb is libbenek a szobából, hogy elkezdhessem a konyhatündérkedést a nőmnek. Már javában megy a készülődés, mikor megjelenik Lara, és nem állítom meg egy pillanatra sem abban, amit csinál. Imádom, mikor szavak nélkül is ennyire jól a tudtomra tudja adni, mennyire szeret és örül… nos, mindennek. Mikor elenged, akkor követem őt a tekintetemmel, formás kis hátsóját látván aprót füttyentve tetszésem jeleként.
Mire visszaér, elkészül a reggelije, addig magamra kapok egy boxert legalább, meg egy trikót, és megterítek neki. Mikor visszaér, a sarokból meglepve őt húzom oda magamhoz, és csókolom meg őt újra. Hosszasan, szerelemtől fűszerezve. Ezt követően kap az arcára is pár puszit, az orrára, meg a homlokára, aztán útjára engedem, miután fenekét kicsit megpaskoltam. Leülök az asztalhoz, és megvárom, míg csatlakozik hozzám. Ekkor szólalok csak meg. – Jó étvágyat, hercegnőm – mondom neki mosolyogva. – Na és mesélj csak. Mit szeretnél ma csinálni? Mégiscsak szülinapod van
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
103
● ● Posztok száma :
Zac Efron
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Lara Vivienne Cerise tollából
Témanyitás ✥ Re: Lara & Aris lakása •• Szer. Dec. 13, 2017 10:54 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Nem lehet őt nem szeretni. És a világ minden kincséért sem adnám, Aris számomra az egész világ. Nem is kellene emlékeznie a szülinapomra, akkor is így lenne, de így, hogy ilyen ébresztésben lehet részem az ünnepnapon, hát nem mondom, még egy elég nagy piros pont.
- Lééégyszi, a pasimat akarom - nyöszörgök vigyorogva, utána nyújtózkodva. Imádom, de nem akarom, hogy azt higgye, elvárom a kiszolgálást. Jól esik, tény és való, mégis jobban érezném magam, ha inkább közösen alkotnánk és nem ő egyedül, főleg gyakori meglepetésként.
Nagy nehezen kászálódok ki az ágyból és csatlakozok hozzá a konyhában egy kis időre. Mélyen szívom magamba illatát és apró csókokkal halmozom el. Tudtam volna még aludni, de ha már így alakult, a reggeli rutin nem maradhat el. A köntösömben csoszogok vissza a konyhába, aztán amikor elkap, felszalad a szemöldököm, de automatikusan ölelem át a nyakát. Belesóhajtok a csókba és nem sok tart vissza attól, hogy visszarángassam a hálóba. Ehelyett az asztalt választjuk és a reggelit.
- Isteni illata van - hümmögve hunyom le a szemem, aztán a reggelire, és Arisra nézek. - Jó étvágyat. Mondtam már, mennyire szeretlek? - mosolyodok el. A só után nyúlok és egy kicsit megízesítem a kenyeret mielőtt betámadnám a villával és késsel.
- Egész nap ágyban maradnék, netflix, chips és szex? - kíváncsian pillantok rá. Érdekel, mit szól ehhez az elképzelésemhez, és nagyon remélem, egyik sincs ellenére.
avatar
Online
Egyetemista
Tell me your secrets
88
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Josephine Skriver
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Aristide Benoit tollából
Témanyitás ✥ Re: Lara & Aris lakása •• Csüt. Dec. 14, 2017 2:03 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

- Csak mindent a maga idejében, kisasszony. Visszakapod még őt is ma. Talán. Ha elég rossz leszel – mondom neki mosolyogva, nyújtózkodását látván pedig megfogva egyik kezét, és illedelmesen megcsókolva a kézfejét. Ez mind szépen és jól is nézne ki, ha közben nem egy szál farokban állnék itt előtte. Bár mélységesen kétlem, hogy ő ezt bánja. Valószínűleg épp ellenkezőleg. Bár mit ne mondok, ránézni sem egy rossz látvány, ismerjük be.
- Hm. Nem, még nem mondtad, mennyire. Na de itt az ideje. Mennyire? – kérdezem tőle mosolyogva. Mivel magamnak nem készítettem kaját, ezért csupán csak egyszer elveszem a kezéből – nem akaratosan természetesen, ha nem akkor nem – a villát, és megkóstolom a kreálmányomat. Hm. Tényleg jó lett. De nem nagyon vagyok most éhes, ami azt illeti.
- Nem is olyan rossz ötlet. Viszont mi van azzal, hogy vigyázni akarsz az alakodra? Ágyban döglődés, chips? Ja, várjál, a szexszel akarod ezt levezetni. Értem én, értem. Fú… fárasztó napunk lesz akkor, úgy érzem. Nem mintha bánnám – nézek rajta végig látványosan. Végül megszólal a csengő. Sóhajtok egyet, aztán pedig felállok. – Nyitom, te csak egyél – mondom neki bosszankodva, aztán pedig nyomok egy csókot a homlokára, majd a feje búbjára. Még játékosan kicsit a haját is összekócolom, aztán mintha mi sem történt volna haladok tovább az ajtó felé. Bosszankodásom nem volt valódi, mert tudom ki van az ajtó másik oldalán. Kinyitom az ajtót, átveszem édesanyámtól a tortát, halkan váltunk pár szót, majd pedig elköszön, lévén még később úgy is találkozunk.
- Szerintem ez a tiéd lesz, aranyom – teszem le elé a tortát, majd nyomok egy csókot az arcára, és meggyújtom a gyertyákat rajta. – Várj egy pillanatot – mondom neki mosolyogva, majd pedig a gitáromért megyek be a szobába és amint megtalálom, máris elkezdek játszani rajta egy születésnapi nótát. Időközben, nem szakítva meg a dallamot, se a ritmusból nem esve ki, ülök le a vissza a helyemre, és nézem mosolyogva Larát.
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
103
● ● Posztok száma :
Zac Efron
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Lara & Aris lakása ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Tell me your secrets

Lara & Aris lakása
Second Chance frpg
2 / 2 oldal

Similar topics

-
» Lakónegyed
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Lara lakásán - Lara és Tom
» Karada lakása
» Kumogakure lakóházai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Bérlakások-