környezõ erdõ - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:20 pm ✥
✥ Today at 11:56 am ✥
✥ Yesterday at 11:05 am ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:45 pm ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:44 pm ✥


Témanyitás ✥ környezõ erdõ •• Szomb. Nov. 25, 2017 3:48 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

First topic message reminder :

Forrás: google


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 19, 2018 9:59 pm-kor.
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: környezõ erdõ •• Pént. Feb. 23, 2018 11:27 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: környezõ erdõ •• Szer. Márc. 28, 2018 7:55 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

never be too busy to meet someone new
pour Eve

Van valami a lovak külsejében, ami jót tesz az ember bensőjének. Ezt Winston Churchill mondta; csak azért tudom, mert egyszer még láttam apám irodájának falán lógni, persze nem abban az irodában, amit tényleg használt, hanem annak a fogadósabb jellegűnek, ahová minket is beengedett néhanapján. Azóta vettek körül, hogy az eszemet tudom, sőt, tulajdonképpen sokkal több kedves, meleg emlékem köt a négylábúak ezen bizonyos fajtájához, mint a legtöbb családtagomhoz. Apánk, emlékszem, oda volt értük; a bátyám már inkább csak a gazdasági értékük és szemrevalóságuk miatt tartja őket, azt hiszem, és talán azért, mert a Fournier-birtokon emberemlékezet óta éltek lovak. Majd pont ő törné meg a hagyományt? Nem, Sebastian a kiszámíthatóság és a precizitás embere. Épp ezért eszemben sem volt megkérni őt, hogy talán szóljon valakinek, mutassa meg azt a két lovat, akit kivihetünk, és ott vezetném körbe Evelynt. Nem, nem, az felérne egy szívesség-kéréssel, és soha, de soha nem akarok a bátyámnak tartozni semmivel.
Specifikus szaga van a lovardáknak; bármennyire szeretem is, nem nevezhetem illatnak, hiszen nem feltétlenül a kellemesség spektrumán mozog, a szalma, széna, izzadtság, és a lovak szőrének aromája. Prüszkölés, kopogás a kövezett padlón, izgatott nyihogás odakintről; ördögi egy kakofónia, el tud veszni benne az ember, ebben, meg a lovak szemében. Nem tudom, talán a kor teszi (nemvagyoköreg), meg az az elvakult ló-fanatista kislány, aki még mindig bennem él valahol a jógaoktatóm szerint, de van a tekintetükben valami egészen elemien bölcs és öreg és időtlen. Nem meglepő, hogy majdnem annyiszor használják őket terápiás célokra, mint a kutyákat; bár azt az élethelyzetet még mindig szeretném átélni, mikor valaki terápiás-malacot ad ajándékba. Egy kis röfit, olyan rózsaszínt, az édi kis kunkori farkincájával…!
Elnyűtt lovaglónadrágban, csizmában, egy régi Sorbonne-logós pólóban álldogálok az egyik boksz előtt. Füstös hófehér lobonca igazán irigylendő, újra meg újra átsimítok a durvább sörényén és az egészen apró szőrőkből álló homlok-forgóján, ő pedig élvezi a vakarászást. – Igazi puncsos vagy, igaz-e? – gügyögöm a lónak, ahogy a babáknak szokás, nem mintha a gügyögőn magán kívül ezt értené bármelyikük; sem a ló, sem a gyerek nem lesz okosabb attól, hogy prüntyögsz, ahogy a külföldi sem tanul meg franciául, csak azért, mert ordítani kezdesz vele. A hátas elégedett prüszköléssel nyomja előrébb a fejét, egyenest a melleim közé fúrva az orrát. – És igazi férfi…! Már tudod. Leszámítva a golyósabbik részeidet… – mutogatok hátrafelé, mintha bármit is érteni abból, mi az: heréltnek lenni. Nyugodt lovat kértem, magamnak és a hamarost érkező Eve-nek is; régóta járok már ide, így nem volt olyan nehéz időpontot intéznem, noha igen rapid megoldást kerestem, és a kíséretet is megúsztuk. Elvégre: az ismerkedés akkor kellemes, ha senki más nem beszél bele, én pedig nagyon is ismerkedést terveztem mára, még ha ez úgy is hangzik, mintha a gimnázium első félévében nem ismernék senkit, és kétségbeesetten kutatnám a társakat. Bár valahol, azt hiszem, így is van, elvégre, nem könnyű manapság olyan korombelit találni, akivel még a közös hangot is meg lehet lelni, és nem teljesen kiállhatatlan.
Jó, az igazat megvallva, első pillantásra, mikor múltkor találkoztunk azon az unalmas esten, nem tűnt szimpatikusnak. Meg másodjára sem. És még mindig voltak ellenérzéseim. Ám! Tetszett a haja. Meg a cipője. Most ugyan remélem, hogy nem hasonló csodában érkezik, mert bár nem pontosítottam a programot – bevallom, a lovakról is elfelejtettem megkérdezni –, abból, hogy egy elit lovarda címét adtam meg, illetve hozzá tettem, hogy öltözzön kényelmesen… Remélem, azért összerakta a képet.
Eeeeve! Hahó! – kezdek el kalimpálni a boxok közti folyosó közepére állva, amint megpillantom belépni valamelyik ajtón. Nem csodálnám, ha nem ismerne meg, elvégre, legutóbbi találkozásunk alkalmával egy Versace csodát viseltem, és három órát sminkeltem. Lehet, én sem ismerném meg most önmagamat, mert csak másfél órámba telt elkészülni, és ez a nem mindegy. Meg az, hogy nincs-e halálos félelme a lovaktól. – Szia! Ne haragudj, adnék puszit, de azt hiszem, már most büdös vagyok kicsit – nevetek fel, elszakadván Füstöstől, majd széles gesztusokkal a mellette lévő boxban ácsorgó fekete kancára mutatok. – Ő itt Lángvér. És amúgy elég indokolatlan a neve, mivel nagyon nyugodt… És azzal kellett volna kezdenem, hogy szeretsz egyáltalán lovagolni?

661 szó
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: környezõ erdõ •• Szomb. Júl. 14, 2018 2:27 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


AC miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: környezõ erdõ ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Ajánlott tartalom

környezõ erdõ
Second Chance frpg
2 / 2 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Külváros :: Société d'Equitation de Paris lovarda-