Ligetes rész
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 8:16 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 8:42 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 7:44 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:10 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:03 pm ✥


Témanyitás ✥ Ligetes rész •• Szomb. Nov. 25, 2017 3:57 pm

Forrás: google
avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Ligetes rész •• Vas. Márc. 18, 2018 3:45 pm

Janine Duval - Raoul

Pléddel és termoszban hozott forró kávéval egészen jól lehet védekezni az időjárás ellen. Az egyik ülőalkalmatosságra terítettem a vastagra hajtogatott plédet, s ráhelyezkedve nyitottam ki az ölemben a mappát. Nevezz régimódinak, a lapra kinyomatott dolgokat még most is jobban kedvelem. Van tabletem, kütyüm és minden nyomogatható bigyó, mert a technikát is kedvelem, ám vannak dolgok, amikben nem. Mint például az, hogy megrendeljek-e egy antik babát, vagy ne. Apám most mászna fel inkább a Csomolungmára, ha látna, ám én nem csak a képet látom a fotókon, meg a babát. Nem egészen egy éve kaptam egy fotópapírt egy babáról és kis híján rám hívták a mentőket, mert ott estem össze. Azóta még óvatosabban nyúlok még fotókért is. Az a baba... démon lakik benne, pedig nem hiszek a démonokban.
Most azonban egy tizennyolcadik századi babának a fényképét nézegetem, és ha nem is stimmel valami rajta, az nem az, hogy milyen lelke van. Mert van, egyértelmű és megfelelő játszótársra vágyakozik. Nálam meg fogja lelni.
Meglepetten csapom tenyerem a lapokra, a másikban a termosz van, nem merem mozgatni, mert leönteném kávéval. Így a meginduló szél felkap jó pár lapot a mappából és szanaszét kezdi lebegtetni, némelyiket felaggatni faágakra. Éktelenül elkezdek nevetni.
avatar
● ● Posztok száma :
36
● ● Reag szám :
27
● ● karakter arca :
Ben Barnes


Témanyitás ✥ Re: Ligetes rész •• Vas. Május 06, 2018 8:00 pm


Egyeztetés történt
avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Ligetes rész •• Csüt. Jún. 07, 2018 9:42 am

+16 a szóhasználat miatt??


pascal&&miles


Erre az alkalomra csupa organikus cuccból készült ruhába öltöztem fel - amúgy sem bírom a környezetszennyezést - és olyan lelkesen igyekeztem ide, mintha valaki ingyen füvet árulna a parkban. Még az asszonyt is győzködtem, hogy ugyan jöjjön már el, mert jó buli lesz, meg kurva fontos hogy példát mutassunk a világnak, s olyanokat védjünk meg akik nem tudják magukat megvédeni, de ő csak rázta a fejét, s az ötletemre, miszerint jöjjünk ketten meztelenül, mert hát úgy lenne az igazi, kifejezetten ágalt. Pedig a természetben önmagunkként sokkal izgalmasabb, mint beöltözött hamiskártyásokként.
Azért hagytam magamat lebeszélni róla. Ez van, legyen egyszer neki is igaza. - Azért a cipőmet az autóban hagytam, és mezítláb sétáltam el a tüntetésig, mert nehogy már minden úgy legyen ahogyan azt ő elképzeli. Én vagyok a rocksztár. -
Hirtelenjében jár át az egész hangulat, megmelengeti a szívemet ahogyan az emberek ott állnak, beszélgetnek egymással, táblákkal kántálnak szövegeket. Még a hideg is kiráz tőle. Kicsit olyan, mintha megtaláltam volna a saját közegemet. Mesés egy helyzet.
Jelen pillanatban értékelem a paparazzók kitartását, fontosnak találom, hogy ilyen eseményekről ne csak szájról-szájra jusson el a hír, hanem legyen bizonyítéka. És ha azért sittelnek majd le mert fákat védtem, akkor örömmel vonulok be a börtönbe. - Amúgy is gondoltam már rá, hogy kellene egy kis pihenő idő, csak hát Sienek még nem nagyon tudtam adagolni -.
Odalépkedek valaki mellé - őszintén fogalmam sincsen, hogy ki mellé - és összeráncolom a szemöldökömet.
- Szevasz. Miles vagyok, és arra gondoltam, hogy csináljunk egy élő láncot! -
A kezemet pedig a fiú felé nyújtom. Na gyerünk öcsi, védjük meg ezeket  a kurva fákat!
avatar
● ● Posztok száma :
13
● ● Reag szám :
10
● ● karakter arca :
Jared Leto


Témanyitás ✥ Re: Ligetes rész ••

Ajánlott tartalom

Ligetes rész
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Montsouris park-