Oise-Völgy
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:01 pm ✥
✥ Yesterday at 6:52 pm ✥
✥ Yesterday at 5:11 pm ✥
✥ Yesterday at 4:51 pm ✥
✥ Yesterday at 12:55 pm ✥


Témanyitás ✥ Oise-Völgy •• Szomb. Nov. 25, 2017 3:58 pm

Forrás: google
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Oise-Völgy •• Vas. Ápr. 29, 2018 7:20 pm

// Run For Your Life - Guillaume & Gotthard //


A katona nem dugja be a fülét futás közben. Várja a következő parancsot. Ha a tiszt azt mondja, hogy jobbra, akkor fordulni kell. Aki lemarad, az nyomhatja a fekvőtámaszokat és utána be kell hoznia a többieket. Vagy a végén van büntetés, a lényeg, hogy sehogy se jó. Ez még mélyen bennem van. Haladni kell a korral, mert már nem vagyok katona. Ahol most szolgálok, mások a szabályok. Nincs akkora szigor. Úgyhogy ma először eljöttem úgy futni, hogy magamra tettem a zenét. A környék nagyon szép, csendes is, amennyire a természet az. A levelek susogása és a madarak hangja, meg ha néha belelendül, akkor a szél szól bele a nagy hallgatásba. Ezek nem nagyon érdekelnek, én sose voltam erdőimádó, meg ilyesmi. Az más embert igényel. A zene elnyomja az unalmat, a monotonitást. Azt érzem, hogy eddig is így kellett volna. Lejárok a konditerembe is, karban tartom magam. Egy jó kültéri futás remek kezdés. Kora reggel, kint a völgyben, jó időben, mackóalsóban és fehér atlétában. Már kellően átizzadtam.
Elhúz mellettem egy biciklis és röhög. Nézem, mi mulattatja ennyire. Megtapogatom a hátamat, hogy nem tett-e rá valami hülye cetlit. Sehol semmi. Visszanéz és tesz egy kört, majd felém indul. Megpróbál körülöttem körözni. Én nem vagyok erre vevő.
- Mi a bajod? - mordulok rá.
- Csak biciklizek. Talán nem szabad?
Idegesít. Figyelem, ahogy bejön jobbról és eltűnik balra. Ügyes bringás, pont nem jön nekem, az utolsó pillanatban kanyarodik. A második körnél jobb kézzel előrecsapok, mintha csak meg akarnám fogni a vállát jelzésképpen, hogy álljon le. Taszítok rajta akkorát, hogy elborul oldalra. Nagyot kiabál és a bokáját fájlalja.
- Hülye játékot játszottál, haver. És én még finom voltam, lehet, hogy más nem lesz az.
Megállok, egy helyben futok, amíg kászálódik. Szemből jön még egy futó. Népszerű ez a hely, mindig találkozok pár sportemberrel, még ismerős arcok is vannak. Most valami idegen az. Rápillantok, szerintem még nem láttam.
- Ááá, nagyon fáj!
Ronda is az a láb. Már most foltos, ki tudja, milyen lesz még.
- Túl fogod élni. Ha ennyire szeretsz biciklizni, akkor gurulj be a kórházba...
Semmi együttérzést nem mutatok. Tettem volna vele durvábbat is, de itt sokan láthatnak. Még ez is necces, bár bizonyítani senki nem tudja majd, hogy nem magától esett el. Én csak hozzáértem. Közben a futó itt terem mellettünk és nagyon érdeklődőnek tűnik. Még le is lassít. Na, az aztán nagyon hiányzik, hogy eljátssza itt valaki az irgalmas szamaritánust...
avatar
● ● Posztok száma :
33
● ● Reag szám :
28
● ● karakter arca :
D. J. Cotrona


Témanyitás ✥ Re: Oise-Völgy •• Kedd Május 01, 2018 5:02 pm


To Gotthard

Reggeli futás évek óta rutin volt nálam. Képes voltam akár emiatt két órával is korábban felkelni, vagy még azelőtt elindulni, hogy felkelt volna a nap is. Szükségem volt rá, mert remek az elmének és a testnek is; felébreszti az embert és még a gondolataimat is képes vagyok rendszerezni. Most pedig erre rohadtul szükségem van, ahogyan egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a megérzéseim is jól voltak és olyan nőnek a közelébe keveredtem, aki mérgezőbb tud lenni bármely méregnél is. Nem akartam még mindig elhinni azt, amit találtam róla, de a tényleg akkor is azt mutatták, hogy ő az a hacker, aki már megannyi fejfájást okozott több hatóságiszervnek is, amit még pont nem érdekelne, ha nem olyan emberekkel állt volna össze, akik inkább úgy varrnak el szálakat, hogy kibérelnek neked egy kisebb helyet a közeli erdőben, netán parkban vagy építkezésnél.
Sietve pillantottam az órámra, miközben a zene ütemére kapkodtam a lábamat, amikor viszont felnéztem… Na, arra aztán nem számítottam, hogy pont azt kell látnom, ahogyan két idióta egymásnak esik. Komolyan, mi a tököm bajuk van az embereknek? Nehéz elmenni egymás mellett? Pedig elég széles az út. Egyre közelebb vittek a lábaim, aminek köszönhetően az arcok is egyre inkább kivehetőbbé váltak. K*rva életbe! Ez az a fickó, akiről az egyik besúgó és letartoztatott személy is dalolt. Felismerném bárhonnan. Hallottam a férfi ordítását, mire sietve vettem ki a fülest a fülemből, a lépteim pedig egyre inkább lassabbak lettek. Hidegen hagyott a férfi pillantása, a kezem pedig a vállán landolt, mint két haver tenné, ha véletlen összefutnak akár futáskor is.
- Die Hard, mi a francot művelsz? – teljesen türelmesen csendült a hangom, senki se mondhatná meg, hogy nem vagyunk mi ezeréves cimborák. Azt viszont sejtettem, hogy a fickó már nem lesz ennyire nyugodt, ha meghallja ezt a nevet.
- Van nálad telefon? Hívnunk kéne a mentőket, nem gondolod? – ha pedig megpróbált volna elmenni, akkor csak rászorítottam a vállára, hogy érezze a törődést. Lehet nem vagyok akkora darab, mint ő kinézetre, de nem kevés erő szorult belém, ahogyan eléggé jártas is vagyok a harcművészetekben. Végül a biciklis felé fordultam.
- Sajnálom! A haveromat tegnap dobta a nője, azóta kicsit kettyós, mert meg akarta kérni a kezét. Tudja, hogy van ez. – rántom meg a vállaimat. Ha pedig engedte, akkor megvizsgálta a sérülést. Ebből tényleg kórház lesz, ha pedig megpróbált volna elszaladni, akkor a kulacsot könnyedén vágtam hozzá úgy, hogy tarkón találja nem nőies erővel. Jobb ha megáll, mert még nem végeztünk.


avatar
● ● Posztok száma :
92
● ● Reag szám :
82
● ● karakter arca :
Milo Ventimiglia


Témanyitás ✥ Re: Oise-Völgy •• Szer. Május 02, 2018 9:13 pm

Észreveszem, hogy az a futó lelassít. A füléből kiveszi a zenét. Ez bele fog szólni! Nem szeretem az ilyen minden lében két kanál típusú okoskodókat.
A biciklista elkezd nevetni a megszólításon. Én úgy nézek, mintha bolondot látnék. Fehér atléta átizzadva, akár lehetnék is Bruce Willis. Ha viszont ez célzás, akkor a srácra oda kell figyelni...
- Ne fogdoss - terelem le a kezét a vállamról.
Finoman. Látszik, hogy nem gyenge gyerek. Nincs értelme annak, hogy le akarjon fogni. Nincs ellenem érvényes körözés, sose lepleződtem le. Akik tudják a titkokat, azok közül került valaki bajba és köpött? Szoktam gondolni a régi társakra. Van pár, akiből kinézek ilyet. Sóhajtok és megvakarom a szakállamat.
- Döntse el ő! Mennyire vagy szarul? Tört?
- Nem...nem hiszem. Nem tudom.
Ez a zsaruféle egész jól kamuzik. Ha belemegyek a játékba, az talán azzal jár, hogy nem intéz nekem nagyobb bajt. Ilyen megszólítás után? Nyomot hagytam az igazságszolgáltatásban. Nem csak ő tudhat rólam. Utána kéne járni.
- Sajnálom, a haveromnak olyan nője van, hogy mindig ilyen feszült - kontrázok rá inkább.
Fogalmam sincs semmiről, de visszaadtam a lasztit.
- Tök izgalmas, srácok...
A bringás csak nyög. Én is rendelkezem egészségügyi ismeretekkel, az alapokat már a seregben meg kellett tanulni, a mostani helyemen még több ragadt rám. Hagyom, hadd dolgozzon a fickó. Megfigyelem, próbálok valamit meglátni, hátha rájövök, hová tartozik. Minden apróság fontos lehet.
Ha úgy állunk, hogy mentőt kell hívni, akkor a karomra erősített tartóból kiveszem a telót és tárcsázok. Egy pillanatra sem tévesztem szem elől a másikat. Megvan az irány, ahonnan jött és amerre tartott. Hang, külső, beszédstílus. Le kell majd csekkoltatni. Óvatosan, mert ezek szerint figyelnek. Szuper. Ez nagyon kellett már most, amikor alakulóban lenne valami. Egy új élet? De milyen? A sittre nem vágyom...
avatar
● ● Posztok száma :
33
● ● Reag szám :
28
● ● karakter arca :
D. J. Cotrona


Témanyitás ✥ Re: Oise-Völgy •• Csüt. Május 03, 2018 11:02 am


To Gotthard

Elég beszédes a nézése, mint aki nem akarja elhinni azt, ahogyan szólították. Nyugodt és egyenletes a légzésem is, már amennyire így futás közben lehet az emberé. A pillantásom se sokat árul el, maximum annyit, hogy nem vagyunk mi cimborák. Azért tudom a nevét, amiért valaki meghalna általa, így jobb lesz, ha visszább vesz. Biciklis nevetése hidegen hagy.
- Nem is tudtam, hogy finnyás úrfi lett belőled. – direkt húztam az agyát, hiszen ha nem akart lebukni, el akarta kerülni azt, hogy még több hatósági szerv jelenjen meg, akkor úgyis nyugton kel maradnia és elviselni ezt a játszmát. Igazából már ezért is bevitethetném, amiért bántalmazott valaki, de sok függ attól, hogy az elszenvedőfél mit is akar majd.
- Nem én bántalmaztam egy védtelen embert, így ne hazudj. – könnyedség csendül a hangomban, s ennél többet nem is mondok. Ebből még nem tudhatja, hogy tényleg van-e nőm, vagy nincs és ez maradjon így is. Mert ha Minou vagy Sandy közelében meglátom, akkor nem haboznék akár golyót repíteni  fejébe se. Hallottam hírét, ahogyan sokan erre felé. Így jár az, aki megtörhető tanúkat hagy, akarom mondani társakat.
- De ráállni nem tud. Talán repedt, vagy lehet zúzódott. Tényleg elnézését kérem még a haverom nevében is. – mondom komolyan, majd a férfira pillantok, hogy mire vár? Hívja már a mentőket, mielőtt én nyomok félre és véletlen másokat hívnék ide. A hideg kulacsot hozzányomom a fickó lábához, majd felállok és a férfira pillantok.
- Uram, feljelentést akar tenni, vagy elég lesz az, ha a haverom bocsánatot kér? Ígérem, legközelebb pórázra kötöm és nem eshet senkinek se baja. – persze, hogy másabb pórázra értettem és ez szerintem öregbarátomnak is le fog esni. Nem, nem fogjuk állandóan figyelni, de most már tudja, hogy nem tehet itt azt, amit akar. Figyelünk rá és ha kétesgyilkosság történne, akkor esélyesen ő is felkerülne a listára, berángatnánk és kikérdeznénk. Lehet, hogy másabb néven fut, mint amin máshol ismerik, de a reakciói alapján tuti ő az.avatar
● ● Posztok száma :
92
● ● Reag szám :
82
● ● karakter arca :
Milo Ventimiglia


Témanyitás ✥ Re: Oise-Völgy •• Szomb. Május 12, 2018 8:33 pm

Ezt a pókerarcot... Egy ilyen megszólítás után sem árul el semmit. Hogy nem kedvel, az nem titok.
Gyilkos pillantást vetek a vállamat tapizó srác felé. Nem csípem, ha így közeledik valaki. Nem egy verekedés bontakozott már ki hasonló helyzetből. Persze most óvatos vagyok.
- Érzékenyek vagyunk. Meg feszültek...
Lazának nem lehet mondani. Meg kell tudnom a nevét. Majd ha a biciklis elment. Előtte haverok vagyunk. Jó vicc.
Máskor közbeszólnék, mikor elnézést kérnek a nevemben. Nagyon dühít, hogy mindent rám ken ez a kis senki, aki felbukkant. Vajon direkt jött erre?
- Nincs kutyája, azért mond ilyeneket - szólok közbe.
Azért mindennek van határa!
- Hát nem is tudom. Én nem vagyok olyan feljelentős típus. Elég ha többet nem látom...
A biciklis most néz újra a szemembe. Értem én, miért nem akar látni. Másokkal eljátszotta ezt a trükköt és megúszta. Én nem voltam olyan finom. Lehet, hogy neki is van vaj a füle mögött. Nem fogok bocsánatot kérni. Inkább a mentőkkel foglalkozom. Jó fej vagyok, én hívom ki őket.
- Tíz perc. Addig tarts ki!
Fejemmel biccentek az ismeretlen felé.
- Haver, egy-két dolgot meg kéne beszélni...
Ha benne van, hogy félreálljunk, akkor távolabb húzódom, az egyik bokor mögé, le az útról.
- Szóval mit akarsz?
avatar
● ● Posztok száma :
33
● ● Reag szám :
28
● ● karakter arca :
D. J. Cotrona


Témanyitás ✥ Re: Oise-Völgy •• Vas. Május 13, 2018 10:25 am


To Gotthard

Nem vágytam sokra, egy kis lazításra. Nyugodt kocogásra, mint minden reggel, hogy utána az edzőteremben folytassam, majd kocogás haza. Reggelit csinálni a családomnak, utána pedig irány a munka. Megvolt a rutinom már. Nem sokban változott, maximum annyiban, hogy korábban indultam, hogy Minou-val is összefuthassak még indulás előtt. Csináljak neki reggelit, vagy tízórait a suliba, hiszen hosszúak az ő napjai.
Sok ész nem kell ahhoz, hogy nem szokása bocsánatot kérni, vagy mennyire is idegesítik a szavaim, a tetteim. Én pedig nem vagyok rest provokálni se őt, hiszen valahogy egysúlycsoportban lehetünk, vagy olyasmi. Plusz, én még be is vitethetem és esélyesen nem élvezné a cellánkat. Messze nem olyan, mint a rendőrségi, de ezt neki nem kell tudnia, ahogyan a nevemet se. Nem most jöttem a falvédőről én se, hogy ilyen alakokat akarjak a közelemben tudni.
- Most, nem ér rá 10 perc múlva? – tettem fel a kérdést, majd sóhajtva, de végül követtem őt. Mi a franc neki ennyire fontos? Ennyire türelmetlen? Nem hiszem, hallottam már arról, hogy miket tett és azt egy türelmetlen ember biztosan nem tudná megtenni. Önfegyelem az van, nem is kevés. Ez megmutatkozik már eddig is, de ennél több kell ehhez.
- Szerinted mit akarok? – kérdeztem vissza flegmán, majd a fickóra pillantottam, aki még mindig a földön hevert és türelmesen várt. Láttam, hogy minket fürkészett, majd sietve kapta el a fejét.
- A városból nem fogsz eltakarodni, ez egyértelmű. Lehet a munkahelyeden bevették azt, hogy mennyire önzetlenül segíteni akarsz másokon, de mi tudjuk, hogy ki vagy, miket tettél. Még egy ilyen és a sitten fogod végezni. – nem vicceltem, nem is fenyegettem. A tényeket közöltem. – Ne aggódj, nem miattad futottam erre, de jobb ha visszaveszel, mert tudjuk, hogy itt vagy és talán egyetlen egy ballépés és valaki netán érted jön. – vállrándítás járt mellé, de nem több. Nem voltam az, aki a levegőbe beszél, se az, aki így akarná megfélemlíteni. Ahh, dehogy. Ő ennél tökösebb, én meg nem vagyok hülye. Ha az igazat akarta, akkor megkapta, aztán azt kezd vele, amit akar. – Most már tudod, amit akartál, vagy még van valami, ami nem világos Gotthard? – tudtam az igazi nevét is. Láttam az aktáját, de jelenleg nem elsődleges a mi radarunkon, másén meg mennyire. A tököm tudja! Ha meg nem volt már, akkor csak faképnél hagytam, hogy a sérülthöz sétáljak.


avatar
● ● Posztok száma :
92
● ● Reag szám :
82
● ● karakter arca :
Milo Ventimiglia


Témanyitás ✥ Re: Oise-Völgy •• Vas. Május 20, 2018 4:12 pm

Lehet, hogy ez a vagány csávó még élvezi is a helyzetet. Hogy nem mehetek neki, mert túl sokat tud. Tudnak... Az a baj, hogy nem egy emberről van szó. Le kell csekkoltatnom.
- Mit mondjak, indítsák lejtőről a mentőautót? Ha tíz perc alatt érnek ide, akkor tíz perc.
Egy élet múlhat rajta. Megmondtam, hogy itt csak lábsérülésről van szó. Amúgy az se zavarna, ha csak holnap jönnének. Ez a fickó zavar.
- Nem hiszek a véletlenekben.
Lehet, hogy most csak a bicajost akarja menteni. De nem lehet véletlen, hogy pont ugyanakkor, pont ugyanott futunk. Ki kell nyögnie.
- Egy zsaru, aki fenyegetőzik. Csupán jószándékból, ugye...
Ilyen figyelmeztetést akkor szoktak adni, ha cserébe kérnek valamit. És az, hogy maradjak a seggemen, nem szokott elég lenni.
- Igazán rendes tőled, hogy szóltál. Sajnálnám, ha a kutyám gazda nélkül maradna.
Sose volt kutyám. Kíváncsi vagyok, erről tud-e, mert érdekel, milyen mélységben ismer. Látom rajta, hogy semmit nem fog bevallani se magáról, se a patkányról, aki köpött. Lesz mit nyomoznom. Amikor az igazi nevemet is kiejti, rezzenéstelen arccal nyújtok kezet, majd elmosolyodom.
- A rendőrök, sőt még a katonák is bemutatkozással szokták kezdeni, ha tárgyalnak. Csak hogy komolyan vegyék őket.
Nem várok rendes választ. Inkább élvezem, hogy udvariassággal bosszanthatom. Egyelőre csak így tudom.
- Hány kilométernél tartasz egyébként? Ez egy remek hely a futáshoz, szép a táj, jó a levegő.
avatar
● ● Posztok száma :
33
● ● Reag szám :
28
● ● karakter arca :
D. J. Cotrona


Témanyitás ✥ Re: Oise-Völgy •• Vas. Május 20, 2018 4:32 pm


To Gotthard

Mosolyogva fürkészem az ipsét, mert eléggé szegényes a képzelőerője, ha azt hiszi, hogy mindenki a rendőrség tagja. Azt se állítottam, hogy nem vagyok az, de ellenkezőjét se. Mi értelme lenne, remélhetőleg többé nem látom, nem hiányzik a nyakamba még egy hozzáhasonló idióta is, van elég dolgunk így is.
- Az a te bajod, szerintem régebb óta élek itt, mint te valaha fogsz. Erre sok hasonló ürge szokott futni, vagy ennek nem néztél utána? – őt méregetem közben is, kóstolgatom, hogy vajon mennyire tartott attól, hogy egyszer netán valaki hátbalövi, vagy ennyire magabiztos volt abban, hogy sikerült a múltját maga mögött hagynia? Amihez neki köze van, abból nem lehet csak úgy kiszállni, ezt neki is tudnia kéne, vagy mégis ostoba lenne?
- Soha nem állítottam, hogy zsaru vagyok, ahogyan ellenkezőjét is. Ha pedig ezt fenyegetődzésnek veszed, akkor szerintem szállj be a mentőbe te is, nem ártana megnézetni a fejedet. – nem sok kedvem van diskurálni vele, mert semmi értelme nincs. Bevitethetném bántalmazásért, de ő ennél sokkal nagyobb hal. Na meg nálunk még nincs is kiadva ellene körözés, vagy ha igen, akkor az tényleg a rendőrök dolga, ne könnyítsem már meg mindig az ő dolgukat is.
- Kutya? Érdekes, azt hittem inkább a kiscsajt féltenéd, azt a barnahajút, akinek megannyi kutyája van. – összefonom a karomat magam előtt, egyik lábamról a másikra helyezem a testsúlyomat, arcomra viszont nem ül ki érzelem. Nem fenyegetem továbbra se, de ideje lenne ha felfogná, hogy nem viccelek és tényleg tudom, hogy ki ő. Követjük és talán egyszer a bárd le is fog csapni az ő nyakára is, talán nem.
- Kész szerencse cimbora, hogy én nem tárgyalni jöttem, hanem futni. – vállon is veregetem, ha már annyira imádja. Nem hülye, tudnia kel, hogy ez részemről direkt van, ahogyan azt is, hogy részben színjáték is a földön heverő fickó előtt. A szirénát egészen hamar meghallom.
- 3 km és az, ha nem fut össze az ember vadbarmokkal. – a mentő hamar megáll, váltok velük párszót, majd pedig ideje távozni is. – Remélem többé nem látjuk egymást! – intek neki tisztelgés szerűséggel, ha pedig nem futott utánam, hogy tovább nyomja a hülyeségét, akkor a fülhallgatót is visszaraktam a fülembe és úgy folytattam a hajnali kocogásomat, mielőtt még melóba mennék.

|| Ha nincs már más, akkor köszönöm a játékot! Cool
avatar
● ● Posztok száma :
92
● ● Reag szám :
82
● ● karakter arca :
Milo Ventimiglia


Témanyitás ✥ Re: Oise-Völgy •• Kedd Május 22, 2018 7:31 pm

Vagy nagyon büszke magára vagy nem zsaru. Hanem valami rosszabb. Nem fogja elmondani, amúgy meg honnan tudhatnám?
- Ezt nem írta a wikipédia...
Sok olyan, mint ő vagy inkább hozzám hasonlók? Mindegy, attól még itt fogok futni máskor is, csak épp nem felejtem el, kik között. Dacosan nézek, a hangom is így csendül. Első látásra tudtam, hogy meggyűlik vele a bajom.
- Jól van, haver, nem állítasz semmit, értem. Én se.
Hülyének néz és nem tetszik neki, hogy én is annak nézem őt. Mit várt? Beismerő vallomást?
Ahogy leírja Elmit, kiderül, hogy elég pontos infói vannak. Azon kapom magam, hogy nem csak a saját bőrömet féltem. Mi lesz vele, ha beviszik? Simán megtörik, elsírja magát vagy valami. Nem tudom, mire lenne képes. Sehol se tartunk, mégis azt érzem, hogy talán nem köpne be. Talán. Nem kéne belekeverednie, jobb úgy, spongyát a múltra. És a jelenre is, nem kell mindent tudnia.
- Mekkora szerencse! Én is pont ezért vagyok itt! Jó sportolást, drága barátom!
Az utolsó két szót kihangsúlyozom. Nagyon széles vigyorral eresztem az útjára. Őszinte vigyorral, mert örülök, hogy le fog lépni. Ezt az utolsó vállpaskolást és a sértegetést már fel se veszem. Alig várom, hogy a szirénások érkezzenek. Nagyon készséges vagyok, mikor a hülye biciklist elviszik. A srác csak néz rám, nem vádol. Remélem, később sem fog.
Mi meg mehetünk isten hírével. Két különböző irányba. Le fogom mérni, miközben tovább gyötröm a tüdőmet. Három kilométer innen. Ez még semmit nem jelent. Csak kiindulási alap. Fene, hogy itt is bonyodalmak vannak. Nehéz pályát választottam.

// Én is köszönöm! futi Smile //
avatar
● ● Posztok száma :
33
● ● Reag szám :
28
● ● karakter arca :
D. J. Cotrona


Témanyitás ✥ Re: Oise-Völgy •• Kedd Május 22, 2018 8:15 pm

avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Oise-Völgy ••

Ajánlott tartalom

Oise-Völgy
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Külváros-