Tisztás a Szajna mentén
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 8:16 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 8:42 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 7:44 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:10 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:03 pm ✥

Tisztás a Szajna menténTémanyitás ✥ Tisztás a Szajna mentén •• Szomb. Nov. 25, 2017 3:59 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

*****
avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Hétf. Jan. 15, 2018 9:02 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Furcsa számomra is, hogy hagyom hogy ezt csinálja, de valahogy felizgat, hogy ennyire uralkodni akar rajtam, ugyanakkor meg bosszant. Az egyáltalán nem tetszik, ahogy megnevezett, mert nem vagyok fafej és pont ezen is kezdek el duzzogni.
Csak akkor kelek fel az ágyról, mikor segítséget kér tőlem, majd már az ajtóhoz is sétálunk, amit bezárok utána. A kocsiban, várom, hogy mondja merre menjünk, útközben azért a kezem a combjára téved. Szexi ez a ruha és legszívesebben levenném róla, de most az utat kell néznem. Akkor veszem el tőle a kezem, amikor meghallom, hogy már is telefonálni kezd. Nem tudom mire vélni, hisz nem ezt beszéltük meg.
- Mi a francot csinálsz?! - Nézek rá oldalra, mert nem erről volt szó, hogy belülről is megnézzük. Ráadásul megint intézkedik, amit utálok.
- Csak a helyet akartam látni, nem bemenni... - Morgok még tovább, de lassan kezdek beletörődni abba, hogy megint az engedélyem nélkül intézkedik. Mindenesetre még nem állok meg, csak megyek arra, amerre mondja és nem szólok semmit. Leparkolok az épületekkel szemben, amint megérkezünk és körbenézek egyenlőre innen.
- Hát... Erre baromi sok pénzt kell költeni... Ráadásul mire beindul... - Az első véleményem, amint meglátom a helyet. Ez egy lepukkant gettó telep, nem is értem, hogy hogyan gondolta ezt. Én egy kicsit modernebb szórakozóhelyre gondoltam, ráadásul olyanra, ami már be van járatva, és nem nekünk kell felfuttatni a helyet. Egyedül a bordélyház elterjesztését és beindítást kell elintézni, ami kevesebb munka, mint ennek a felújítása. Ráadásul ha megint menekülnünk kell, akkor rengeteg pénz elveszítek, amit nem kockáztathatok meg.
Kiszállok a kocsiból, hogy azért megnézzem közelebbről, de ez biztos, hogy életveszélyessé van nyilvánítva. A kezeimet a zsebeimbe dugom és úgy sétálok közelebb az épülethez. Nem nyerte el a tetszésemet, ami azt illeti.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Szer. Jan. 17, 2018 10:05 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

A kocsiba ülve elmosolyodom azért, amikor a kezem a combomra téved. Egyáltalán nem bánom, és amúgy is már kezdtem érezni a hiányát onnan. Valahogy már megszokott dolog nekem az, hogy ha mellette ülök, akkor a keze a combomon van.
Mikor telefonálni kezdek elveszi a kezét, meg megszid. Ebből megint vita lesz, de nem érdekel. Én megakarom nézni belülről is, és azok után, amit a hölgy mondott nem szívesen találkoznék egyedül az ingatlanossal. Jó persze egy sokkoló a táskába mindent megold, de Dean még is csak nagyobb visszatartó erő. Régen lehet nem vacakoltam volna ezzel, sőt még ki is flörtöltem volna magamnak a helyet, jóval az ár fele alatt. Sőt még egy dugást is bevállaltam volna érte. De most már ezek nem igen jöhetnek szóba. Bár, ha egyes főnökök ezt kívánnák tőlem megtenném érte, igaz utána kurva szarul is érezném magamat.
Nem foglalkoztam vele, lebeszéltem, amit akartam és kész, közben meg elnyúltam a kezéért és visszahúztam a combomra, ha hagyta.
- Tudom, de…- kezdtem bele a magyarázatba.
- A hölgy, akivel beszéltem azt mondtam, hogy első ránézésre tényleg szarul fest, ahogy láthatod. De a belseje nincs ennyire lepukkanva. És azért amiért így néz ki szerintem megkaphatnánk az ára töredékéért is. És egyszerre elég az egyiket, pl a klubbot rendbe hozni. A motel rész ráérne, illetve ott is elsőnek a felső szintet használnánk, így úgy tűnne , hogy használaton kívül van, és remek lehetőséget gyújtana a kezdeti induláshoz. Csak gondold végig - kiszállok magam is a kocsiból, és oda sétálok Dean mellé, és neki támaszkodom a kocsinak szépen.
- Haj, ne morogj már. Bent tényleg jobb, és meg van minden asztal , meg ami kell – riszálok oda mellé, majd belekarolva vezetem.
- Gyere, van időnk még körbe járni, amíg jön a pasas- nézek rá nagy szemekkel és húzom a kezénél fogva, ha nem szeretne jönni.
- Kérlek…- nézek rá nagy cica szemekkel, és ha elindult, akkor kapott egy jutalom puszit a szájára gyorsan. Elindultam vele körbe járni az épületet, meg a kerítést. Ha akart közben ablakokon keresztül bekukucskálhatott, ahogy az udvarra is beleshetett, ami a dokkhoz vezet. A klub épületében sok minden fólia alatt volt, de lehetett látni a székeket, asztalokat, hogy a pult egész és semmi baja. Tény, hogy egy alapos takarítás , festés ráfér a helyre, de ettől még van benne lehetőség. Ráadásul ezzel a régi kinézetével se kellene sok mindent kezdeni.
- Még mindig nem tetszik igaz? – nézek rá, ahogy vissza kiértünk a sikátorból.
Épp azon voltam, hogy körbe udvarolom, hogy meghozzam az épülethez a kedvét, amikor megszólalt a telefonom. Az ingatlanos az.
-  Na gyere, és ne kéresd magadat, nézzük azért meg belülről is. Ha meg nem jössz, akkor egyedül kell bemennem azzal a pasival ott, és csak szólok, hogy a virág árus hölgy figyelmeztetett vele kapcsolatban - bököm oda neki, ha másért nem talán ezért bejön.

- Á, szép jó estét Miss  Bardot -n - köszönt  a pasi, majd mikor meglátja Dean már kevésbé örül. Főleg, hogy miközben felé mentem a szemével majd fel falt.
- Örvendek Mr. Jang. Hagy mutassam be a főnökömet, és üzlet társamat Michael..-ot. És akkor ha van tényleg lehetőség megnéznénk a helyet és esetleg mesélhetnek nekünk közben róla - nézek a pasira mosolyogva remélve azt, hogy mond majd olyat, ami esetlegesen megtetszik Dean számára.
- Természetesen, jöjjenek csak - indul el az épület felé, és már a kulcsokat húzta elő. Egy oldal bejáraton mentünk be, szólt, hogy kicsit várjunk, amíg kiriaszt.
- Tessék, riasztó is van, tehát biztos van mire felügyelni az épületen belül - jegyzem meg Deannek.
- Fáradjanak csak beljebb - mutatta a kezével majd előre engedett menni, és rögtön utánam is kanyarodott.
- Mire lennének kíváncsiak? - kérdezte .


(nem jutott eszembe milyen Mark xD )
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Pént. Jan. 19, 2018 7:33 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Nem tetszik, ahogy intézkedik, mert nem ezt beszéltük meg. Utálom mikor ezt csinálja, és meg is mondom neki erről a véleményemet. Végül is nem vesztünk vele semmit, hogyha megnézzük belülről is. Csak nehogy az ingatlanos potenciális vevőt lásson bennünk és folyamatosan hívogasson.
Leparkolok az épülettel szemben és csak nézem. Egyszerűen nem tudom elképzelni azt, hogy ez rövid időn belül bevételt képes hozni nekem. Viszont azt el kell ismernem, hogy jó helyen van, de több hónap lesz, mire beindul, addig pedig a pénzt fogja vinni és ki tudja, hogy egyáltalán megéri-e ez nekem. Már csak azért is, mert ha gyorsan le kell lépni, megint egy rakás pénzt bukok.
- Igen, de ki akarna egy olyan helyre menni bulizni, ami mindjárt szétesik? - Fintorgok mutatva a nem tetszésemet. Szerintem tisztában van azzal, hogy nem egy ilyen épületre gondoltam, hanem olyanra ami már működik. Azt valahogy könnyebben el tudom képzelni, ahogy bordélyház működik a felső szinten. Arra még kevesebbet kellene költeni, na de ez. Tiszta romhalmaz.
- Jó. - Egyezek bele abba, hogy menjünk körbe és hagyom, hogy húzzon. Nem tetszik még így sem, viszont néha-néha belesek az ablakon. Nem is olyan rossz, de azért a külsejével is kéne kezdeni valamit, mert tisztára olyan, mint egy gyár épület.
- Nem nyerte el a tetszésem. - Nézek rá, ahogy a kérdést felém intézi. Sajnálom, de túl sok pénzembe kerül. Azt nem tudom, hogy lesz-e megint olyan leleményes, hogy megint rávesz arra, amit akar, de most jelen pillanatban nem a válaszom.
- Ha csak rád mer nézni, megölöm! - Morgom az orrom alatt, ha most előttem fog a pasas kikezdeni vele, esküszöm megölöm és akkor könnyebb lesz a megvétele. Megyek utána és az épület előtt szinte már villámokat szórok az ott álló pasasra. Nem nyújtom a kezemet, de azért közelebb állok Emilyhez, hogy lássa ő az enyém. Aztán végül elindulunk befelé, a riasztó akár lehetne jó pont is, de ha ez be van kötve a zsarukhoz és valaki esetleg betörne, akkor ott a baj.
- Először is az árára! - Nyersen a tárgyra térek, mert egyelőre csak ez az, ami érdekel. Azért nézem belülről is a helyet. Egy-két pókhálón és leszakadt tapétán kívül tetszik a hely. De ez még túl kevés ahhoz, hogy ennyi pénzt kiadjak, főleg azután, hogy Amerikában elég sokat veszítettem.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Pént. Jan. 19, 2018 8:46 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Látom rajta, hogy mennyire nem tetszik neki, nincs ínyére, kedvére. És most sokkal jobban, mint Amerikában. Azt hiszem megnézzük és aztán le is mondhatok a helyről, mert erre most nem fogom tudni rávenni. Kicsit sajnálom a dolgot, mert nekem tetszett ez a régi stílus, és oké tényleg idő lenne, hogy beinduljon, de ha belegondol még jó páran vannak a tengeren túlon, nem kellene rögtön az egészet egyszerre felújítani, beindítani. A hölgy szerint nem kis forgalma volt a klubnak,de szerintem most ez billenten pozitívba a mérleget.
- Azért nem mindjárt – húzom el a számat. Én strapabíró épületnek látom, sőt golyóállónak is
Elmosolyodom, amikor belegyezik , hogy megnézzük, és ez egy kis reményt ad, de a nem tetszése gyorsan el is mossa ezt. Azért körbe megyünk meg minden, de tényleg egyre kevésbé látom azt, hogy tetszene neki, és ezt egy sóhajjal jelzem is. Gondoltam, hogy még dolgozom rajta, de közben megérkezett az ingatlanos és megzavart minket.
- Először is , akkor elég sok embert meg kellene már ölnöd a városba, mert sokan megnéznek. Másodjára meg ne legyél már ennyire hülye… Ha akartam volna egyedül nézem meg, egyedül jövök, és akár ingyen meg kapom az egész helyet – remélem nem kell neki kifejtenem, hogy még is, hogyan tudtam volna ezt elérni.
Végül megyünk ,és megnézzük az épületet. Az ingatlanos kedves, udvarias, bár nem tetszik neki , hogy nem egyedül vagyok, de ez engem kevésbé sem érdekel, a hely annál inkább.
Megyek is szépen előtte miközben nézelődöm, ő meg utánam, ő utána meg Dean, mert pofátlanul bevágott elé.
Dean kérdésére válaszol ugyan egy köztes árral, amit halva tudom, hogy drágának fogja találni, de közben megláttam valamit és megtorpantam. Az ingatlanos meg most nem tudom, hogy nem figyelt e, vagy figyelt és direkt jött nekem véletlenül úgy, hogy a keze azért a hátsomon landolt.
- Elnézést, nem láttam, hogy megállt. Segíthetek esetleg?- kérdezte előzékenyen.
- Igen, az a rész miért van lefóliázva – kérdeztem.
- Egybe akarták nyitni a két épületet, amit el is kezdtek, de végül a tulajdonos halála miatt nem történt meg az átalakítások véglegesítése ,de jöjjön megmutatom – indult el előttem, és fel is emelte a nejlont, hogy áttudjak lépni.
- És mivé szeretnék alakítani a helyet? Régen itt egy jól menő klub volt. Elég sok minden maradt itt abból az időből – mesélte, én meg közbe leskelődtem, de pár dolog az útba volt, és nem tudtam igazán átlépni, amire a kezét nyújtotta.
- Jöjjön segítek – mondta.
- Ó, igazán köszönöm – válaszoltam neki egy kis szempilla rebegtetéssel, majd mikor átértem , akkor meg is fordultam és megint ott volt a nyomomba, de kivételesen nem ütköztünk most össze. Én kis szerényen lesütöttem a szememet, mert miért is ne, egy kis flörtölés sosem árt, ha üzletről van szó.
- És kis kegyed mit dolgozna itt, ha úgy alakul? – érdeklődött felőlem.
- Én lennék az üzletvezető – jegyeztem meg, és már nézelődtem is tovább. A hotel résznél nem nagyon mentem beljebb, mert az tényleg rosszabb állapotba volt, mint a másik épület.
- A hely igen, le van pukkanva, de maga az épület védelem alatt áll, mert valami régi híres építész alkotta meg, ugyan úgy a klubbot is. A régi tulaj valami pályázat által nyert hozzájuk pénzt a felújításukra – mesélte a dolgot, mert gondolom látta, hogy nem tetszik, amit látok.
- És az a pénz az épületekkel jár? – néztem rá kíváncsian, majd Deanre, hogy mit szól ehhez a hírhez.
- Igen, hiszen a pályázat nyert, a tulajdonos halála után pedig az örökös egy darabig folytatta a munkákat, most viszont szeretne megszabadulni a helytől, mert a plusz tője elfogyása után abba maradtak a munkálatok, ahogy látszik is. Viszont ő is azért akarta felújítani, és újra beüzemelni az egészet és bővíteni, mert annak idején rengeteg pénzt hozott, a környék azóta pedig sokat fejlődött- ecsetelte tovább,de hiszen ez a dolga, mert túl akar rajta adni.
- Értem, és esetleg amúgy van valami hasonló másik hely a tarsolyában? - kérdezte érdeklődve, negédes hangomon.
- Kis kegyednek van - válaszolta mosolyogva a pasi.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Pént. Jan. 19, 2018 7:07 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Megforgatom a szemeimet, szerintem meg hamarosan összeomlik és biztos vagyok benne, hogy aki árulja, az is így gondolja. Pont, hogy keresni akarnak egy balekot, akire rá lehet ezt az épületet sózni, hogy bajlódjon ő vele. Ismerem én az ilyet, de Emily most nem tud semmivel sem meggyőzni az ellenkezőjéről.
Csak fújtatok arra, amit mond. Féltékeny lennék? Dehogyis! Egy ilyen bájgúnárra? Igaz, még nem láttam, de nem lehet valami nagy eszű ember. De ezt amúgy is hamarosan meg fogom tudni. Emily mellett állok, de mintha levegőnek nézne ez a nyikhaj. Esküszöm a következő mondatánál lecsapom. Mennék Emily után, amikor bevág elém. Persze, hogy nem tetszik, ahogy az sem, hogy hozzáért, de egyelőre még nem teszek semmit. Azt hiszem ezzel a csávóval lesz még egy elintézetlen ügyem.
Az eszem megáll, hogy még a kezét is nyújtja neki. Ökölbe is szorul a kezem, ahogy megyek utánuk. Már nem is érdekel ez a hely, csak elvakít a düh. Legszívesebben már most halálra verném, hogy tudja hol a helye.
Ahogy hallgatom őket egyre jobban ideges leszek. Már régen megöltem volna, ha Emily nem lenne itt. Igaz, ha ő nem lenne itt, akkor nem is idegesítene ennyire. De ez a tenyérbe mászol smuzolás, megőrjít. Emilyt egyik kezemmel hátulról átkarolva húzom magamhoz.
- Ugye tudja, hogy engem kell meggyőznie és nem a kis kegyedet? - Hangom csak úgy cseng a dühtől és már rég itt hagytam volna a fenébe, ha Emily nem lenne ennyire makacs és jönne velem. De tudom, hogy ezzel is csak engem akar bosszantani, pedig most nem is csináltam semmit.
Ahogy érzem a telefon rezgést a zsebemben, a szabad kezemmel kiveszem, hogy megnézzem. Komolyan nem venném fel, de muszáj és azt is, hogy itt hagyjam őket kettesben. Megköszörülöm a torkomat, de azért még pár gyilkos pillantást a srácra mérek, amit szerencsére a napszemüveg miatt nem érzékelhet, majd ellépek tőlük, kicsit távolabb, hogy tudjak zavartalanul beszélgetni.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Pént. Jan. 19, 2018 9:13 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Folyamatosan érdeklődöm míg Dean csendben van. Valakinek meg muszáj beszélnie. Értem én ,hogy nem tetszik neki a hely, de na. Bejöttünk szét nézünk csak jutunk valamire. Ha másra nem , akkor talán ezt azt is megszerezhetünk innen, mert bevallom nekem tetszenek ezek a régi módi asztalok.
Valami táncos helyen simán eltudnám képzelni, hogy a vendégek ilyenek mellett üldögélnek miközben a színpadon a lányok táncolnak. Kicsit olyan burlesque bar hangulat...Hogy erre nem gondoltunk előbb. Tökéletes lenne. Sőt, talán még kelendő is, és a lányok mutogatása se keltene , akkora feltűnést, és simán lehetne kérni tőlük magán számokat, ahol is más is megeshet, ha úgy esik.
Felcsillanó szemekkel nézek Dean felé, de látom, hogy morcos. Közben tovább fecsegek, majd egyszer csak Dean mancsait érzem magamon. Éreztem már ezt a mozdulatot nem egyszer. Épp a területét védi, és a birtok tulajdonát fejezi ki. Nem is tudom mit gondoljak ilyenkor, kettős érzéseim vannak. Clair szerint meg hülye vagyok, mert ezzel Dean csak azt fejezi ki, hogy hozzá tartozom, és másnak nincs joga rám. De ettől nekem még akkor is birtok érzést kelt a jól eső érzés mellett is. Clair szerint megint csak hülye vagyok, hogy ilyeneket gondolok, helyette inkább nyissam már ki a szememet.
- Nyugi már - súgom oda Deannek mire megszólal a telefonja, és elvonul.
A srác meg csak pislog, nem szól semmit sem, de szerintem vette a lapot, mert lépet egyet hátra, én meg akkor már egyet előre, mert még beszédem van vele.
- És milyen az a másik hely? - érdeklődtem, majd leporoltam egy széket és keresztbe tett lábakkal leültem szépen.
- Sokkal modernebb, egyáltalán nem poros, két szintes, és nincs mellé melléképület. A bélváros szélén található. Egyetlen hátránya, hogy a tulaj majd nem kiürítette mivel új helyett nyitott máshol, viszont a berendezés jó részét elvitte. Az ára pedig ennek a többszöröse - ült le mellém és a szemem helyett, bár azzal is találkozott teljesen mást nézegetett.
- Hm értem, és mondja csak ...- kezdtem bele.
- Tegeződjünk szerintem - jegyezte meg.
- Rendben, köszönöm, szóval mond csak az nem lehetséges esetleg, hogy az itteni berendezésből válogassunk ahhoz a helyhez? - néztem rá kíváncsian.
- Sőt, ami azt illeti szerintem hamarabb elkelne a bent lévő holmi, mint az épület, mert bevallom magam is másra számítottam az ablakokon való kukucskálás után - jegyeztem meg neki.
- Tudod én is másra számítottam...már mint nem egy ilyen csinos, és okos nőre, aki ért az üzlethez - vallotta be.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Szomb. Jan. 20, 2018 12:03 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Egyáltalán nem tetszik nekem ez az ingatlanos srác, ahogy flörtöl Emilyvel, ő pedig ezt hagyja. Nem is nézem jó szemmel, így odamegyek hozzájuk és átkarolom, jelezve ő már az enyém és semmi esélye sincs nála. Erre mit kapok? Nyugi már?! Most komolyan?! Még jó, hogy megrezzen a telefonom, mert már most elrángattam volna őt a kocsiig, hogy menjünk haza. Teljes időpocsékolás az itt eltöltött percek. Remélem, hogy hamarosan szabadulunk ettől a piócától. Azért még az embereim is rájöttek, hogy valami nincs rendben, hisz egyáltalán nem arra figyelek, amit mondanak a telefonban, hanem lesem, hogy Emily és az a srác mit csinál. A gyomrom görcsben van, ahogy csak arra gondolok, hogy akár el is vonulnának egy szobába. Teljesen kinézem ezt a szituációt már pedig azért is, mert az otthoni dolgok nem úgy alakultak, ahogy kellettek volna.
Miután leteszem a telefont, csak a háttérben megbújok, nem megyek oda, csak innen a távolból lesem őket. Még egy gyors sms-t küldök Shaun-nak, hogy jöjjön ide és egy gyanútlan pillanatban majd kapja el az ingatlanost. A telefont visszacsúsztatom a zsebembe és csak várok. Ez a hely nem tetszik és ezt már akkor megmondtam Emilynek, amikor kívülről megpillantottam az épületet. Kizártnak tartom, hogy bármennyi pénzt és időt áldozzak ennek. Legközelebb lehet inkább hozzábilincselem az ágyhoz, amíg nyugodtan tudom intézni az ügyeimet, addig sem kell azon aggódnom, hogy magán akcióba kezd.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Szomb. Jan. 20, 2018 12:32 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Fél szememet Deanen tartottam. Csak telefonált, meg a telefonját nyomkodta, aztán mikor végzett oda se jött.
- Meglepetések mindig akadnak - mondom egy apró mosollyal a számon, de a szemem már teljesen másfelé jár.
Én meg itt várom,hogy ugyan jöjjön már és hallgassa meg az új ajánlatot, meg beszéljek vele a lehetőségről, ami az eszembe jutott.
- És mennyire átalakítható a hely? - érdeklődtem tovább, és most már tényleg csak Dean néztem. Fogalmam sincs, hogy mennyit hallott a beszélgetésből , hogy egyáltalán figyelt e. De kezd irtóra zavarni,hogy ott áll, és tökre olyan, mintha nem is érdekelné az egész.
A srác csak mesélt, és mesélt, én meg hümmögtem, hogy jó, majd kezdett azaz érzésem lenni, hogy valamit megint nem jól csinálok. Dean ott áll, és nem mozdul.
- Ha megbocsájtanál egy pillanatra - intettem a srácnak, majd lemásztam a székről, és Deanhez mentem.
- Megtennéd, hogy oda jössz és végig hallgatod? - nézek rá kíváncsian.
- Nem csak ez az egy ajánlata van, amíg telefonáltál mondott egy másik helyet is, ami lehet jobban bejönne neked, egyetlen gond a berendezés, de ha ügyesek vagyunk azt meg erről a helyről megkaphatnánk tőle- mesélem el röviden tömören, hogy mire derült még fény.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Szomb. Jan. 20, 2018 12:55 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Türtőztetem magam ameddig csak bírom, de nálam is betelik az a bizonyos pohár. Ezért is küldtem sms-t az egyik emberemnek, hogy jöjjön ide. Azt hiszem ezzel az ingatlanossal lesz egy-két megbeszélni valóm, ami a mostani szituációt érinti. Őszintén szólva egyáltalán nem érdekel az ajánlata, be se akartam jönni, szimplán csak körbe nézni. Mellkasom előtt összefonom a karjaimat, ahogy Emily végre méltóztat elszakadni ettől a görcstől.
- Minek? Úgyis neked akarja eladni, nem nekem! Hallgasd végig, ha érdekel és mondj nemet. Én ezekre a helyekre nem adok pénzt! - Rántom meg a vállaimat, egyszerűen már maga a srác irritál, és azzal, hogy Emily csak rájátszik és flörtöl vele, csak még jobban. A szomorú az, hogy ezt észre se veszi.
- Oh igen? Csak nem az a terved, hogy dugsz vele? Mert nagyon jó irányba mész, hogy elérd! Bár ahogy nézem ezt a mitugrászt, elég lenne ha a pulcsidat levennéd és menten orgazmusa lenne... - Morgom gorombán, ahogy a srácra pillantok. Természetes, hogy neki sem tetszik a jelenlétem, ezt tisztán kiveszem a szemeiből. De Emily az enyém és ezt nyomatékosítani is fogom a fejében később. Ha lehetne ölni szemmel, már régen megtettem volna.
- Én megyek! Búcsúzz el a kis barátodtól és gyere! - Szinte ráparancsolok, hogy nem maradhat, persze megint vita lesz ebből, de nem érdekel. Nem tűröm, hogy Emily így bájcsevegjen valakivel és könnyen kaphatóvá váljon. Csak tudnám, hogy ezt ő miért csinálja. Vajon bosszú vagy csak direkt idegesíteni akar? Mindenesetre én elindultam a kijárat felé és nagyon ajánlom neki, hogy jöjjön utánam.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Szomb. Jan. 20, 2018 1:23 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Totálisan nem értem mi baja van, de valahol még is bevillannak Clair szavai, amiket még mindig nem igen hiszek el, hiszen köztünk nincs semmi. Oké, rendben elég sűrűn szexelünk, és ami azt illeti tényleg csak egymással, de én ezt kötelességként éltem meg nagyon sokáig, aztán meg már jól esett, azóta meg már megszerettem, és csak azokban a pillanatokban érzem úgy, hogy én tényleg kellek neki. Clair szerint Dean is érez irántam valamit, de én ezt hülyeségnek tartom, hiszen a szexen kívül mindig csak marakodunk, ritkán értük csak egyet. Az esetek többségébe meg még morcos is , és általában rám, mint jelenleg is.
- Most mi a fene bajod van? – kérdezem tőle azért ügyelve a hangnememre, meg a hangerőmre.
- Ha végig hallgattad volna mit tudom én milyen duzzogás helyett, mert nem tetszik neked a hely, akkor már te is tudnád, hogy ajánlott olyat, ami tetszene- húzom el a számat, de aztán, amit mond az eléggé szíven üt.
- Bazzd meg ….,akivel dugni akartam ma újra, az te vagy – jegyzem meg neki elég mérgesen, de még mindig nem kiabálva, majd hátra arcot vágva mentem vissza az ingatlanoshoz mit sem törődve őfelsége kiviharzásával.
- Minden rendben? – kérdezte a srác, mert azért ő sem vak.
- Persze, persze, csak a főnökömnek nem tetszik a hely, és ezért már végig se hajlandó hallgatni ezt a másik ajánlatot– mondom felsóhajtva.
- Köszönöm,hogy időt szakított ránk, és ha megnyugszik , akkor talán tudok vele beszélni, és majd keresünk , még egyszer köszönöm – néztem a srácra, majd magam is elindultam kifelé. Kiérve viszont csak ránéztem a kocsira, meg Deanre, majd az ellenkező irányba indultam el. Nekem ehhez most nincs kedvem vele, főleg azok után, amit mondott. Jelenleg elmehet a fenébe.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Szomb. Jan. 20, 2018 1:50 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Megrántom a vállaimat az első kérdésére, nincs nekem semmi bajom azon kívül, hogy még mindig itt pazaroljuk az időt.
- Nem hiszem, hogy ez a nyikhaj bármi olyat tudna ajánlani, ami tetszene. Mellesleg messziről látszik, hogy neked akar imponálni ezzel, nem pedig arra törekszik, hogy engem meggyőzzön miért érdemes megvennem azt, amit árul! - Szinte csikorgatom a fogaimat, és még magamat is meglepem ezzel a reakciómmal. Azt hittem, hogy azért ennyire tudom magam leplezni, de valahogy az ingatlanos kihozza belőlem ezt.
- Hát nem úgy tűnik! - Szűkítem össze a szemeim, bár nem hiszem, hogy látja a napszemüvegen keresztül, viszont azt érezheti, hogy majd felrobbanok. Ahogy faképnél hagy, már látom, hogy inkább a másik pasassal akarja tölteni az idejét, én pedig ettől gyomor görcsöt kapok. Viszont nem teszek neki szívességet, sarkon fordulok és már megyek is a kocsihoz. Azt látom, ahogy kilép Emily az épületből, de nem felém indul el, hanem a másik irányba.
- Hova mész? - Kiabálok utána, de nem hiszem, hogy hajlandó válaszolni, így csak még jobban felidegesít. A srácra pillantok, aki épp akkor lép ki az ajtón, hogy beriassza és mindent megfelelően bezárjon.
- Ostoba ribanc! - Morgom magam elé, ahogy már a kocsiban ülök. Utálom mikor ezt csinálja, pedig nekem van igazam, csak nem akarja észrevenni, hogy mennyire ráhajtott ez a srác. Szinte gumi csikorgatva indulok el a másik irányba. Sz@rok én rá... Na jó nem, azért miután elfordultam a sarkon meg is álltam, így nem látja semmiképp a kocsimat. Meg is fordulhat a fejében, hogy tényleg itt hagytam, de nem tudom én ezt megtenni.
Szerencsére Shaun meg is érkezik és leparkol a kocsim mellé, majd átszáll az enyémben.
- Helló Főnök! Kit kell el tenni láb alól? - Kérdezi a tárgyra térve, miután kezet fogtunk, amolyan üdvözlésképp. Látja rajtam, hogy mindjárt felrobbanok az idegtől, de megvárja, míg én beszélek, mielőtt találgatni kezdeni, mert azt tudja, utálom.
- Egyelőre csak meg kell neki mutatni, hogy ki vagyok! - Titokzatosan mégis célratörően beszélek. Tudja, hogy ezalatt mit értek, ezért is tartom őt a legjobb emberemnek. Félszavakból is megért, ráadásul muszáj ilyen mozaikosan beszélni, mert ki tudja ki, mikor, mit hall. Bólint egyet, majd mindketten kiszállunk a kocsimból, csak azért, mert tudom, hogy Emily ismeri az enyémet, viszont Shaun-ét nem. El is indulunk a sarok felé, ahol kikanyarodik a srác és abba az irányba indul el, amerre Emily.
Mutatom is, hogy abban a kocsiban ül az ingatlanos, akit el kell kapni. Nem megyünk túl közel hozzá, csak gyanútlanul megyünk mögötte, mint akinek ugyanarra lenne dolga. Viszont mikor meglátom Emilyt, ez a srác meg leparkol mellé, elfog a düh. Kezeim automatikusan ökölbe szorulnak, ahogy mi is pár méterre mögöttük leparkolunk. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog erre lépni Emily.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Szomb. Jan. 20, 2018 3:10 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Ez most komoly? Tényleg azt gondolja, hogy én akarok valamit is a sráctól? Már az is gond, ha kedves vagyok, más meg előzékeny velem szemben. Oké van szemem ,láttam, hogy nézett rám, de én nem viszonoztam.
Szavai sértőek rám nézve, hiszen eszembe se volt ilyesmiket csinálni, sőt. Mintha nem mondtam volna el neki, hogy egyedül is jöhettem volna, de vele akartam. Erre a fejemhez vág minden szarságot.
Az ingatlanostól gyorsan elköszöntem, megköszöntem kedvességét, majd a távozás mezejére léptem magam is. De nem , nem fogok Deannel haza menni azt lesheti. Hallom,hogy kiabál, de nem érdekel. Megyek, mint valami süket előre. Jelenleg egyetlen egy célom van, de előtte telefonálnom kell egyet, hogy merre induljak. Épp a telefonomat kotortam elő, amikor egy kocsi lelásított, majd lehúzódott mellém. Elsőre azt hittem Dean lesz az, de mikor felnéztem az ingatlanos volt.
- Elvigyelek ? – kérdezte, mire én szétnéztem az utcán. Dean sehol…Menjen a francba, gondoltam magamba, és jelenleg mindenki menjen oda. De azért odahajoltam a kocsihoz. Régi, jól ismert mozdulat volt ez, és idejét se tudom mikor tettem hasonlót.
- Köszönöm nem kell, mindjárt itt a taxi értem – de ő csak folytatta.
- Nem lenne okos dolog egyedül mászkálni ilyenkor az utcán , a taxi meg kitudja,hogy ideér e vagy sem – mondta ő.
- Kösz, tényleg nem. A taxi mindjárt itt van, és egy barátom már vár rám – válaszoltam.
- A főnököd itt hagyott, vagy külön is jöttetek? – kíváncsiskodott tovább.
- Azt hiszem ez nem tartozik rád – jegyeztem meg neki, és felegyenesedtem , hogy végeztünk , megyek dolgomra, erre ő meg kiszállt a kocsiból.
- Tudod, én egy ilyen nőt nem hagynék magára. Nem elég, hogy okos, még szép is, és szexi – majd visszahajolt a kocsiba, és egy aktát nyújtott felém.
- Azt hiszem még mindig nem tartozik rád a dolog, de ez mi? – néztem érdeklődve, és átvettem tőle.
- Az ingatlan aktája, amiről meséltem, nézzétek át, és ha úgy látjátok, gyertek nézzétek meg. Ha pedig megunnád a főnöködet, akkor tudnék neked egy remek állást. Jól mutatnál a lányaim között, és magam is elvinnélek pár körre – erre már nekem is kikerekedett a szemem. Kezdett összeállni a kép, amiről a hölgy mesélt. Ennek a pasinak egy jól menő üzlete van , ami nem épp az ingatlaneladásokra épül. Fura gondolatom támadt. Kész üzlet, nem kellene újra indulni, gyors vezető váltás, viszont engem nem ebből a fajtából faragtak, viszont Dean…Bár már magától a gondolattól is kiráz a hideg, hogy egy gyilkossággal szerezzünk meg magunknak valamit, ami már jól fut. Ugyan akkor kiiktassuk a konkurenciát is.
- Én se most jöttem a falvédőről kis lány , jól tudom mit akartok, és mi vagy –nyalta meg a szája szélét.
- Szóval mi a válaszod? – kérdezte, én meg még mindig csak néztem rá, mint borjú az új kapura.
- A válaszom nem, kösz, kihagyom a lehetőséget, ezt meg majd megnézzük. Mellékesen meg fogalmam sincs, hogy miről beszéltél- jegyeztem meg neki nyugodt hangnemben,de még is érezhette a dühömet. Ami nem is tudom,hogy miért volt. Azért mert átlátott rajtunk, vagy azért, mert felakart csípni.
- Persze, persze, Jól van, – emelte fel a kezét, majd átnyújtott egy névjegykártyát.
- Ezen hívj, ha meggondolnád magad, nálam meglennél becsülve – jegyezte meg, majd visszaszállt a kocsijába, és elhajtott.
- Faszkalap – mondtam magam előtt, amikor végre magamra hagyott. Az aktát elraktam a táskámba a kártyájával együtt, majd végre telefonálhattam, a sarkon bekanyarodó taxit pedig le intettem gyorsan.
- Merre vagy? Beszélnünk kell – mondtam rögtön a telefonba, amikor Clair felvette, majd közölte, hogy egy klubban van jelenleg,én pedig oda vettem az irányt.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Szomb. Jan. 20, 2018 3:27 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Shaun-nal a kocsiban ülök és csak nézem, hogy Emily mit csinál. Már most kiszállnék és szitává lőném a csávót. Várok, de a feszültséget már a mellettem ülő is látja, viszont amíg engem a düh elvakít, addig az emberem profi munkát végez. Miután a srác beszállt a kocsiba, már felém is fordult Shaun.
- Ne aggódj, Főnök! Megvan a rendszáma, hogy néz ki... Simán meg lesz! - Jelent nekem a mellettem ülő férfi, majd azért kicsit megnyugodva, de tovább figyelem Emilyt. Nem engem hív, mert hiába lesem a telefonom, nem csörög. Csak tudnám, hogy mit, miért tesz. Arra nem is gondolok, hogy esetleg kiszúrt volna, és ezért mondta le a sráccal való beszélgetést, de nem vagyok hülye. Láttam, hogy mit nyújtott át és meg is fogom szerezni, hogy Shaun gyorsabban megtalálja. Ugyanis most nem megyünk tovább, hanem várunk. Akarom tudni, hogy Emily hova megy és kivel találkozik. A taxit megpillantva, még mindig a kocsiban ülök és figyelek. Biztos vagyok benne, hogy most az ingatlanossal fog találkozni. Ha dohányoznék már rég vagy 6 dobozzal végeztem volna, de így csak magamban őrlődök.
Miután elindult a taxi, mi is mentünk utána, tisztes távolságból, hogy még véletlenül se tudjon kiszúrni minket. A klub bejáratától jó messze parkolunk le és látom, ahogy Emily bemegy. Megkérem Shaun-t, hogy figyelje mit csinál és vigyázzon rá. Ha egy mód van rá, akkor távolról védje is. Kiszállok a kocsiból és leintek egy taxit, hogy visszavigyen a kocsimhoz, ahol átszállva abba már haza is hajtok. Első dolgom, amint belépek a házba, a telefonomat előkapom és telefonálni kezdek, hogy az ingatlanost minél több emberem figyelje és kapja el. Shaun-t amúgy is megkértem, hogy minden adatot az itt lévő embereimnek továbbítson, hogy könnyebb legyen véghez vinni a tervet. A nappaliba megyek, ahol előveszem a jó öreg whisky-s üveget és egy pohárral el is vonulok a szobámba, ahol nem keveset iszok, mielőtt elalszok.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Szomb. Jan. 20, 2018 5:07 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Hétf. Ápr. 09, 2018 11:24 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To Minou

Nem gondoltam volna, hogy ennyire könnyedén bele fog menni a túrázásba, hiszen mint kiderült nem sok tapasztalata van benne. Bevallom őszintén, hogy fogalmam sem volt arról, hogy a haverom, vagyis az édesapja mennyiszer is vitte el ilyen túrákra, így én hittem neki. Inkább csak tanácsokkal láttam el, hogy mit érdemes hozni és mennyire öltözzön réteges, hogy le tudjon vetkőzni, ha igaza lenne a jósoknak és tényleg végre maradna ez a melegidő, ami az elmúlt napokat is jellemezte. Nem sokkal később pedig a térkép is előkerült, hogy megnézzük, hogy merre is menjünk. Végül egy tisztást választottunk a  Szajna-partján, ahol még tudunk sütögetni is. Természetesen a négylábú barátunk se maradhatott itthon, mert tuti, hogy akkor szétszedte volna a házat. Amikor látta ezt a készülődést, akkor esélyesen sejtette, hogy merre mehetünk, hiszen régebben mindig magammal vittem őt is a túrákra. Legalább kicsit szabadabb lehetett, mint a város bármelyik parkjában is.
Pihenőhelyik autóval mentünk, majd utána már gyalog folytattuk az utat. Hátizsákot könnyedén kaptam a hátamra, hiszen a legtöbb dolgot én pakoltam el, én cipeltem a súlyt, de annyira megterhelő nem is volt. Ennél nehezebb is volt már zsákom. Amint pedig még beljebb értünk az erdőben le is vettem a pórázt a kísérőnkről, hogy szabadon rohangálhasson, vagy akár játszhassanak is, hiszen Minou is egészen megszerette.
- Hogy bírod? – pillantottam a lányra érdeklődve, mert még azért odébb van a tisztás, így ha inkább tartana egy kis pihenőt csak szólnia kell. Nem tart semmiből se. Egyébként is miénk az egész nap. Nem rohanunk sehova se, nem tudok arról, hogy ezen a túrán kívül lett volna bármi tervünk. Persze nem az első eset lenne, hogy a kisasszony eltitkol valamit és úgy tervezett valamit be, hogy csak az utolsópillanatban tudjam meg.
- Hogy megy a suli? Hogy van Samu? Mostanság sokat találkoztok. – nem volt semmi rosszalló a hangomban. Egyszerűen csak érdeklődtem, ahogyan egy apa tenné, ha a lányáról van szó. Elővettem a kulacsomat is. Odanyújtottam neki is hátha kér belőle, akár kért, akár nem végül én is ittam egy kis vizet, hiszen ilyenkor fontos az is, hogy ne felejtsünk el folyadékot bevinni. A végén még rosszul lesz itt nekem, azt pedig roppantmód nem szeretném.


avatar
● ● Posztok száma :
88
● ● Reag szám :
78
● ● karakter arca :
Milo Ventimiglia


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Hétf. Ápr. 09, 2018 6:06 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Elég volt, hogy Gui egyszer felvesse, hogy menjünk el túrázni, és már benne is voltam a dologban. Egyrészt, mert már amúgy is terveztünk Samuval ilyesmit, másrészt örültem neki, hogy végre eltölthetünk egy kis apa-lánya időt közösen. Mostanában annyi volt a zűrzavar, hogy én se tudtam hol áll a fejem meg gondolom ő is hasonlóan volt ezzel. Nem tudom, nem szoktam a munkahelyi dolgaival piszkálni. Ami a bökkenő volt a dologban, hogy egyből rávágtam, hogy szívesen mennék, csak épp fogalmam sincs hogyan kell jármi a természetet. Abba persze nem gondoltam bele, hogy Minou bizonyára mászkált ilyen programokra, kirándulásokra az apjával, szóval lehet, hogy ezt elbaltáztam, de majd ezt is a kómára fogom, mint olyan sok minden mást is.
Pár napja vettem hát egy bakancsot és egy hátizsákot, remélem ennyi elég lesz első körben, mert a zsebpénzem egy részét bizony elvitte, és hát minden hónapban el szokott fogyni. Nem azért mert keveset kapok, szó sincs róla! Egyszerűen csak... addig vásárolgatok, amíg van. Szerencsére már ki szokott tartani egész hónapban, megtanultam beosztani mert nem lenne pofám még kérni, Guillaume így is sokkal jobb fej mint néhány osztálytársam szülei. És én se csak marhaságokat veszek, és nem is csak magamnak. Szoktam sütit venni, amit vagy haza hozok és ketten faljuk fel vagy Samunak viszek belőle, vagy néhány csajos dolgot vásárolgatok, vagy Múnak veszek mindenfélét, elviszem állatorvoshoz, Tappancsnak is mindig van jutalomfalatka a drágábbik fajtából, hogy elkényeztessem, és ilyesmi. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy viszonylag izgulok a túra miatt.
Amikor leparkolunk, azért egy kisebb gombóc kerül a torkomba. Bár járok foci edzésekre, nem tudom mennyire fogom bírni a sétát terepen. Ahogy elindulunk, nem tűnik vészesnek, követem Gui-t az ösvényen, de azért amikor baktatunk már egy ideje, elkezdek a légzésre koncentrálni. Addig Tappanccsal is játszottam és ilyesmi, de úgy tűnik hamar kifulladok, hiszen nem vagyok szokva az ilyesmihez. Amikor megállunk, hogy a négylábúról lekerüljön a póráz, egészen örülök neki. a kishaver persze egyből nekiállna nyargalni, honnan van ennyi energiája?! Igyekszem feltűnés nélkül megtörölni a homlokom és az arcom a pulcsim ujjával.
- Jól... jól. Kicsit szomjas vagyok de bírom. - próbálok nem lihegni, hogy totál puhánynak nézzen. A hátizsákomból én is előveszem a vizemet, mert azt azért mégse akartam még otthon, hogy mindent a pótapám cipeljen. Apropó, mostanában egészen gyakran esik ki a számon, hogy "apa", de mivel nem tette szóvá a dolgot, én se forszírozom. Grátiszba jár a név, a szeretetem és ragaszkodásom mellé.
Kérdésére előbb elmosolyodok, mint mindig ha a fiú kerül szóba. Őt is nagyon szeretem, természetes reakció ez tőlem. Talán nincs kifogása a dolog ellen, hiszen a barátja fiáról van szó. Persze a sulival kapcsolatban is lenne mit megbeszélni, de azt a sütögetésre akartam tartogatni. Azt hiszem, tudom hová szeretnék majd jelentkezni, hogy mi szeretnék lenni, és szeretném kikérni a véleményét ezzel kapcsolatban.
- Jól megy... azt hiszem, végre utolértem magam a tanulásban. - mosolygok rá, majd iszok egy korty vizet. Remélem, hogy büszke rám, mert szét tanultam a fejemet, nagyon szeretném ha nyugodt lenne a tanulmányaimat illetően, és talán majd egyszer büszke is lenne rám. Láthatja az ellenőrzőmben, hogy tényleg sokkal jobbak a jegyeim, már egyáltalán nem bukdácsolok. - Jól, azt hiszem. Jobban. - felelem arra a kérdésre, hogy hogy van Samu, bár nyilvánvalóan tudom, hogy nem erre irányult a kérdése. Mielőtt elütötte volna a barátomat egy autó, előtte beszéltem meg vele, hogy majd átjöhetne vacsorára, és nem titkolt szándékom volt bemutatni őt Guillaumenak is, de hát az autó közbe szólt. Azóta meg nem akartam forszírozni a dolgot, minek, ha Samuel még az ágyat nyomja a sérülése miatt? De talán igaza van, és tiszta vizet kellene tölteni a poharakba, hogy tudjuk ki kivel van és milyen mértékben.
- Egy ideje már nem csak tanulunk. Csak most mivel még ágyhoz van kötve nem tudtam bemutatni úgy rendesen. - próbálom könnyedén mondani, és szerencsémre az eb is a segítségemre siet, hiszen a lábam körül kóricál, játszani szeretne. Megvakargatom a fülét, majd kérdőn nézek Guillaumera vissza. - Messze vagyunk még? Tarthatunk egy pihenőt vagy nincs értelme?
avatar
● ● Posztok száma :
80
● ● Reag szám :
70
● ● karakter arca :
Ella Purnell


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Szer. Ápr. 18, 2018 7:16 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To Minou

Reménykedtem abban, hogy nem fogom megbánni azt, hogy belementem a túrába annak ellenére is, hogy a lányom nem annyira tapasztalt ebben a dologban. Előtte még az élet, ki tudja, talán ezentúl még ehhez is kedvet fog kapni. A mai fiatalok kiszámíthatatlanok és bármennyiszer is gondolom azt, hogy azért jó lenne tudni, hogy mi jár a fejében, de alapjáraton hálás voltam azért, hogy a gondolatolvasás nem járható dolog. Meg is hülyülnénk attól, ha minden egyes percben meg kellene küzdenem mások gondolataival. Elegendő a sajátjaimmal megvívni a harcot, ahogyan szerintem mindenki másnak is. Most pedig szükségem volt erre a kikapcsolódásra, kicsit távol lenni a várostól, minden gondtól és zűrtől. A választott útvonal meg a lehető legkönnyebb volt, hogy nehogy baj történjen, vagy már az első túra alkalmával megutálja ezt, mert annyira nem kíméltem őt.
- Akkor jó. – mondok csak ennyit, amikor kiderül, hogy még annyira nem vészes neki, azért lassítottam kicsit a tempón, mert milyen vezető lennék az egységemnél, ha most se tűnne fel, hogy azért mégse olyan, mint cigánykereket hányni, vagy elolvasni pár oldalt egy könyvből. Azért jobban megviseli őt, mint mutatni szeretné. Amikor pedig ő is inni kezdett, akkor meg is álltam, hogy ne menet közben kelljen felfrissülnie. Félő lenne, hogy a végén még magán kötne ki az itala fele. Itt meg nincs kút, hogy csakúgy szerezzen innivalót.
- Ennek örülök. Látod mondtam, hogy ne ess kétségbe. Csak akarás kérdése az egész. Büszke vagyok rád Minou. – őszinte volt a mosolyom, hiszen ez volt az igazság. Örülök annak, hogy a szökéseket és a késéseket is feladta, s inkább elmerült a tanulásban. Amikor pedig felmerült, hogy Raphaël fia segíthetne a tanulásban. Mondjuk azt, hogy nem teljesen rajongtam az ötletért, de bíztam a haveromban és reméltem, hogy nem egy lókötőt engedek a lányom közelében. Nem én neveltem 16-17 éven át, de attól mégis a lányomként tekintettem rá. Pedig eleinte mekkora őrültségnek tartottam a haverom végakaratát, erre tessék. – Ennek örülök, ha gyógyul. Azt hittem megszoktad látogatni. – persze a baleset. Miként is felejthettem el. Bár volt egy olyan érzésem a korábbi mosolynak köszönhetően is, hogy sejtette azt, hogy nem teljesen erre gondoltam. Vén vagyok, de azért vak se. Szerintem mind a ketten tisztában voltunk, hogy ez már nem csak tanulásról szólhat. Mármint a kölyök apjával egyetemben, még ha soha nem is került szóba közöttünk. Talán csak nem akartunk beleszólni még, vagy csak szimplán nem akartunk azzal foglalkozni, hogy ez akár milyen bonyodalmakat is görgethet egy régi barátság, már-már családiviszonyba is attól függően, hogy miként alakulnak a dolgok.
- Azt hiszem amennyit már megfordult nálunk nem hiszem, hogy olyan különlegesebb bemutatásra szorulna. – felelem könnyedén, majd elindulok újra, így nem láthatja azt se, hogy miként somolygok az orrom alatt. Persze, hogy jól szórakozom, hiszen esélyesen nem lehet olyan könnyű neki ezeket kimondania, de végre legalább a lényegre tértünk. – S mióta is vagytok együtt? – teszem fel végül a kérdést, mintha a kérdéseit meg se hallottam volna. Persze, hogy apát érdekli egy ilyen is, mert szerinte a bemutatás dologgal máris odázta a témát? Ahh, naiv gyermek. – Még legalább 1-1,5 óra, a tempótól függ, de rendben, akkor tartsunk pihenőt. Ott pár méterrel arrébb van hely hozzá. - indulok el a megfelelő irányba, ahol akár kidőlt farönkre is le tud ülni. Ledobom a zsákot, majd pedig egy ágat felvéve máris dobom a négylábúnak, hiszen ez még nem is volt annyira fárasztó menet. Talán olyan 2 órája, ha jövünk.


avatar
● ● Posztok száma :
88
● ● Reag szám :
78
● ● karakter arca :
Milo Ventimiglia


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Szomb. Ápr. 21, 2018 1:09 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To Grui with love

Nem vagyok szokva a terepen való mászkáláshoz. Bár a cipőm kényelmes, az idő kellemes, és nem is megyünk gyorsan, meg a motyó nagyját Gui cipeli, még így is kissé megerőltetőnek érzem. Nem mintha puding lennék, hiszen járok én edzésre, de az egy másik sport.
Jól esik viszont egy kicsit az apámmal lenni. Hiába, hogy kamasz vagyok, és a legtöbb korombeli lány a háta közepére se kívánná a faterját, én szeretek vele lenni. Kár, hogy mostanában nem volt időnk egymásra, kicsit mintha elsiklottunk volna a másik mellett, de ebben a rohanó világban ez annyira nem is meglepő. Lényeg, hogy most itt vagyunk Tappanccsal, aki szintén elválaszthatatlan mindkettőnktől.
- Hát, azért nem mondom, hogy menjünk gyorsabban! - kuncogok a kulacsomba, miközben iszok pár korty vizet. Általában kólát iszok, de most valahogy nem kívánom, és egyébként is, a kóla nem való túrázáshoz. Látom, hogy Gui figyelmét nem kerülte el, hogy kipurcantam már félig, de azért rendes tőle, hogy nem teszi szóvá a dolgot. Így megmarad valamennyi a méltóságomból is, nem lesz totál égő, ha most pihenünk egyet.
- Köszönöm. - viszonzom a mosolyát, hiszen tényleg nagyon boldoggá tesz, hogy büszke rám. Szeretném, ha tényleg lányaként szerethetne, mindent elkövetek, hogy a sajátjának érezzen, és büszke lehessen rám. Hülyeség? Talán, de az az igazság, hogy rajta kívül nincs senkim sem. Talán még Samuel, de azért ilyen messzemenő kijelentéseket nem tennék kábé egy hónapnyi járás után.
- Meg szoktam látogatni, de most pár napja nem voltam nála bent mert elhavazott a suli, meg Mú-t is oltásra kellett vinnem tegnap. - pirulok el fülem hegyéig. Szóval akkor feltűnt neki, hogy sokat vagyok együtt a fiúval. Jó, nyilván nem néztem hülyének és gondoltam, hogy sejt valamit, de azért... azért mégis reméltem, hogy majd nem így mondom el neki a dolgokat. Ha nem jött volna az a baleset, és Samuel nem sérül meg, már rég tudna mindent de mindent Guillaume is. Nem akarok én titkolózni előtte.
- Hát, úgy körülbelül egy-másfél hónapja. Nem tudom, dátumokból nem valami jó a memóriám, szerintem Samu pontosan meg tudná mondani. - húzódik jókedvű vigyorra a szám. Tényleg így van, olyan a memóriám mint egy aranyhalnak ha dátumokról van szó. - Tanulni is szoktunk, meg néha angolul beszélgetünk, hogy gyakoroljak. Sokat segít nekem. - teszem még hozzá, miközben újra azt a megmagyarázhatatlan melegséget érzem a szívemben. Ha Gui tudná, hogy Samuel igazából milyen, hogy mennyire kedves és figyelmes, biztosan nem aggódna egy pillanatra sem miatta. Az utolsó utáni ember akiből kinézném azt, hogy bántson az Samu, még véletlenségből sem eshet mellette bajom mert vigyáz rám. Nem úgy mint magára...
- Oké! - felelem, majd megindulok a pihenőnk felé, és én is leveszem a hátizsákot. Egy ideig nézegetem a fákat és a békés erdőt, aminek a csendjét csak az eb vakkantásai és rohangálásának motoszkálása zavar meg, de hát a pótapám már ismer, tudja, hogy nem tudok sokáig csendben ücsörögni.
- Mi van a hercegnőddel, ugye nem vesztetek össze vagy ilyesmi? - bukik ki belőlem a kérdés, mert ez konkrétan hetek óta foglalkoztat. Aggódok érte, hogy legyen végre neki is valakije, járjon egy csajjal aki kedves és aki talán egy kicsit lehámozza róla ezt a tüskés gesztenye héjat. - Mostanában nem láttam nálunk... - teszem hozzá mintegy magyarázat szerűen, hogy ne gondolja azt, hogy bele akarom ütni az orrom a dolgaiba.
- Nekem tetszik, amúgy. Még sose láttam senkit akinek ilyen szép a szeme! - magam is zavarba jövök tőle, hogy milyen alaposan megnéztem a barátnőjét, de hát ez van. Egzotikus lány Sandy, és nekem nagyon is szimpatikus, persze, hogy nem kerülte el a figyelmem, hogy milyen szép. Gui legalább egy ilyen szép lányt érdemel!

avatar
● ● Posztok száma :
80
● ● Reag szám :
70
● ● karakter arca :
Ella Purnell


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén •• Kedd Május 01, 2018 5:03 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To Minou

Nem hittem volna, hogy ennyire kínos lenne a téma, hogy már ettől is a füléig pirult. Lehet csak azért, mert fiatalság bolondság, vagy mert pasiból vagyok, így nem szokásom ilyentől zavarba jönni. Sandy-ről nem nagyon szoktam beszélni, de azért, mert sokáig mi se tudtuk igazán azt, hogy mi is a helyzet, vagy miként kellene ezt csinálnunk, mert az igazat bevallva ágyon kívül azért elég sokat veszekedtünk és képesek vagyunk egymás agyát akár pillanatok alatt a semmiből felbaszni az egekig, ki egészen a világűrig.
- Mikor engedik ki? – kérdeztem meg a leányzót, hátha ezzel nem hozom zavarba. Lehet ideje lennem beszélni a srác apjával is, mert van egy olyan sejtésem, ha kiengedik, akkor Minou megannyi időt fog náluk leledzeni. – Remélem hamarosan jól lesz. Örülök annak, hogy még mindig a suli előrébb van, mint Samuel. Remélhetőleg ez így is fog maradni, mert az fontosabb. – komolyan csendült a hangom és kicsit talán figyelmeztető is volt. Ha azt látom, hogy a srác miatt romlani kezdenek a jegyei, akkor nem fognak szeretni, de nem fogom hagyni, hogy a lányom elcsessze az életét a szerelem miatt. Biztosan vannak tervei, így váltsa azokat valóra és mellette élje meg a szerelmet, ne helyette. Én se dobtam el a munkámat azért, mert beleszerettem a makrancos hölgybe.
- Szoktunk, de akkor nem a tanulás az elsődleges… - mormogom az orrom alatt, mert ennek nem örülök, de a suliból se hívtak még, hogy gond lenne vele, így reménykedek, hogy nem fogja lerontani hirtelen a bizonyítványát. Főleg, hogy most nagyon fontos neki, meg jövőre is az lesz, hogy egyetemre mehessen utána. – Nézd bogyó, nem tudom, hogy miként híhettétek azt, hogy vakok az apáitok és ennyi idő alatt nem sejtenek meg valamit, mert oké, öregek vagyunk, nem hamvas húszasok, de attól még az eszünk és a szemünk is a helyén van. -  kezdtem bele kicsit dörmögősen, majd kibújtam a pulcsimból is miután megálltunk, hiszen kezdett egyre melegebb is lenni az idő. – Nem ismerem a srácot igazán, de az apját igen. Ha feleannyira jóember, mint Raphaël, akkor sok szavam nem lehet, de ha azt látom, hogy a suli rovására fog menni… - rázom meg a fejemet is, mert nem hiszem, hogy be kellene fejeznem a dolgot. Tudja, hogy akkor mi lesz. Tiltás, szigorú szabályok mellett láthatják egymást, mert nem fogom hagyni, hogy egy fiú miatt dobja kukába az eszét. Jahh, apai szigor is kibukott, de eddig is néha megmutatkozott már, így nem hiszem, hogy újdonság lenne. – De én bízok benned, hogy semmi gond nem lesz. –tettem még hozzá megenyhülve kicsit, mert tényleg bíztam benne és szeretem is őt, mintha mindig is a lányom lett volna.
Alig, hogy meghallom a kérdését máris jóízűen nevetem el magam. Felkapok egy újabb ágat, majd eldobom a kutyának, hogy elkaphassa és lefoglalja magát kicsit. – Átvetted a nevét tőlem? Vigyázz, még a végén meghallja és te leszel a következő vacsorája. Nem szereti, ha így hívják. – avatom be, ebből pedig leeshet a lánynak is, hogy én részben szívatásból hívom így mindig Sandy-t. Ő meg mindig ugrik rá és olyankor még imádnivalóbb. – Jól van, csak sok volt a munka neki is, meg nekem is. Meg mostanság többet jártam én nála, mint ő nálunk. Ne aggódj Tökmag, minden rendben van a maga módján. – kacsintottam is egyet, amikor pedig visszatért a bottal a kutyánk, akkor újra eldobtam neki és a lányt fürkésztem.
- Indiában született és tényleg a szeme tetszik? – na erre aztán végképpen nem számítottam. Tudom, hogy én vagyok a gonosz, amiért direkt úgy kérdeztem vissza, mint aki tényleg félreértete a lánya megjegyzését, pedig szó se volt erről. – Azóta nem is találkoztatok? Azt hittem már a hátam mögött rég kiveséztetek, de akkor ezek szerint a vesém is megvan még. Bonyolult ez, de te örülnél annak, ha velünk lakna? – nem, nem volt még ez tervben, vagy talán néha olykor felötlött bennem, de mind a ketten eléggé szabadszellemek vagyunk, így még ezt se hoztam fel. Mindegy, jobb előre tudni, mint utólag pofont kapni, amiért nem kértem ki a Tökmag véleményét.avatar
● ● Posztok száma :
88
● ● Reag szám :
78
● ● karakter arca :
Milo Ventimiglia


Témanyitás ✥ Re: Tisztás a Szajna mentén ••
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Ajánlott tartalom

Tisztás a Szajna mentén
Second Chance frpg
1 / 2 oldal

Similar topics

-
» Tisztás terület
» Tisztások és környékük
» A Tópart mentén
» 6. felvonás - Látom a tüzet
» Erdei Tisztás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Külváros-