Kihalt útszakasz
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:01 pm ✥
✥ Yesterday at 6:52 pm ✥
✥ Yesterday at 5:11 pm ✥
✥ Yesterday at 4:51 pm ✥
✥ Yesterday at 12:55 pm ✥


Témanyitás ✥ Kihalt útszakasz •• Szomb. Nov. 25, 2017 4:02 pm

*****
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Kihalt útszakasz •• Csüt. Ápr. 05, 2018 4:50 pm

Riley & Balzac

Amikor becsukódik mögöttem az ajtó, szinte beleveszek a sötétségbe, ami hirtelen körbevesz. Az előző fényár után kell egy kis idő a szememnek, hogy hozzászokjak az utcai világításhoz, és biztos léptekkel tudjak megindulni hazafelé. Kivételesen úgy voltam vele, hogy ma nem kocsival jövök, bár elég hamar rá kellett jönnöm, hogy ez talán mégsem volt annyira jó ötlet, tekintve, hogy a kliensem a külvárosban él. De sebaj. Szeretek sétálni, éjszaka pedig kifejezetten. Ilyenkor jut idő olyan gondolatokra, amik máskor nem kerülnek a felszínre, mert se időm, se kedvem nincsen foglalkozni velük.

Be kell vallanom, a mai este elég érdekesen alakult. Minden a megszokott medrében telt, jól telt a vacsora, mint mindig a hölgyben sikerült megtalálnom a nekem tetsző dolgokat, neki példának okáért gyönyörű mosolya volt, így igyekeztem a lehető legtöbb időmet arra szánni, hogy megnevettessem, ez pedig jól is jött, mert az elején elég feszélyezettnek tűnt. Mint kiderült, már nagyon régóta elvált a férjétől, és az óta senkit sem talált magának. A barátnői szerveztek be engem, mint szülinapi meglepetést, és mint mindig, most is csak úgy indult, ahogy a legtöbb nővel: egy egyszerű randevú, amiből bármi kialakulhat. Hát ez a bármi ki is alakult, mert a mosolya képes volt bennem megmozgatni valamit, és láttam, rajta hogy szüksége van arra, hogy egy férfi végre normálisan bánjon vele, még akkor is, ha igazából csak a munkája miatt teszi.

Az este további részére csak haloványan emlékszem. Inkább pillanatok ragadtak meg belőle, de észrevettem, hogy ez a legtöbb esetben így van, mikor valamelyik kliensemmel töltöm az éjszakát. Nem azért, mert ne élvezném, hiszen én tényleg olyan típusú ember vagyok, aki mindenben képes meglátni a jót, még akkor is, ha az nagyon el van rejtve, de azt hiszem, már túl hosszú ideje űzöm ezt a munkát ahhoz, hogy képes legyek minden egyes éjszakát felidézni. Mindenesetre ha egy szóval kéne leírnom a mai estét, az a furcsa lenne. Emlékszem a nagy házra, ami olyan fényárban úszott, hogy minden sarka tisztán látható volt. Emlékszem a nő parfümjének az illatára, ami belengte minden helyiséget. Az ágy puhaságára, a bor fanyarságára. Aztán egyszer csak újra a ház előtt álltam, a bankszámlámon az újabb szép kis összeggel, most pedig ismét hazafelé tartok a kihalt környéken. Vagyis annyira mégsem kihalt. Egy alak bontakozik ki a sötétségből nem sokkal előttem, és mivel elég tanácstalannak tűnik, ezért végül úgy döntök, hogy megszólítom.
- Szia. Ne haragudj, de elég elveszettnek tűnsz. Segíthetek? – Kérdezem tőle egy barátságos mosollyal.
avatar
● ● Posztok száma :
32
● ● Reag szám :
29
● ● karakter arca :
Chace Crawford


Témanyitás ✥ Re: Kihalt útszakasz •• Szomb. Júl. 14, 2018 2:30 pm


AC miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Kihalt útszakasz ••

Ajánlott tartalom

Kihalt útszakasz
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Külváros-