Bárpult és környéke - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 12:32 am ✥

✥ Today at 12:00 am ✥


✥ Yesterday at 11:01 pm ✥

✥ Yesterday at 9:05 pm ✥

✥ Yesterday at 8:57 pm ✥

✥ Yesterday at 8:35 pm ✥

✥ Yesterday at 8:19 pm ✥

✥ Yesterday at 8:15 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Bárpult és környéke •• Szomb. Nov. 25, 2017 4:02 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

First topic message reminder :

Forrás: google
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
2090
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


SzerzőÜzenet

✥ Szeretettel Silas Wrighton tollából
Témanyitás ✥ Re: Bárpult és környéke •• Kedd Feb. 13, 2018 3:35 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

+16 a szóhasználat miatt??


nadine && silas


Az ötödik sört húzom le egy órán belül, ami azért gáz, mert ezek szerint tizenkét perc az átlagom, ami meg azért gáz, mert nincs itt senki akinek a rekordjait meg kellene döntenem, vagy akinek mentőzhetnék, csak egy hülye kölyök vagyok, aki azért piál ennyit, mert ingyen van a pia. Mármint ebben az első egy órában ingyen van, és hát akkor muszáj ebben az egy órában jól bebasznom, mert nincs nálam elég pénz ahhoz, hogy kurvára berúgjak valami igényes szesztől.
Amúgy elég gáz ez a buli: Angie huszadik születésnapjára a faterja kibérelte a kócerájt, ne kérdezd honnan ismerem Angiet, mert nem tudnám megmutatni neked, hogy melyikük Angie, csak ismerem, vagy ismerek valakit aki ismeri, én pedig sohasem hagynék ki egy olyan bulit ahol füvet árulhatok huszonéves kis seggfejeknek akiknek a pénz fán terem. Meg hát a sör is ingyen van.
Szóval ja, elindultam a bebaszás rögös útján, és nem hiszem, hogy egyhamar le fogok térni arról a csinos kis útvonalról. Egyébként szar a buli, senkit nem ismerek, és Justin Bieber szól a háttérben, ami önmagában nem lenne gáz: bírom a gyereket, de a lelkem most valami kemény néger rappre vágyik, mint a Guvvi Gang, hátha attól menőbbnek érzem magamat. Na nem mintha bármi képes lenne arra, hogy menővé varázsoljon. Na nem mintha menő akarnék lenni.
Kimegyek hogy elszívjak egy cigit, s valahogy ráveszek egy csajt, hogy tartson velem.
Valamit hadovál az új Rolexéről, de a felét nem értem, a másik felére meg nem vagyok kiváncsi, szóval csak bólogatok, mint aki annyira érti a dolgot: lerí rólam, hogy csóró vagyok, hozzájuk képest legalábbis. Nincs Louis Vuitton cipő, nincs Jordan zokni, a pólóm a helyi kis kínai szarból van, és a David Backhem parfüm is csak a helyi drogériában kerül rám.
Rágyújtok, és hagyom, hogy a lány vihogva szívjon a cigimbe, hagyom, hogy a lába folyton az enyémre taposson, az én cipőmnek úgy is mindegy.
- Hé! Mi a fasz van? -
Csattanok fel. Az ajtó hirtelen nyílt ki mellettünk, és valakit úgy löktek ki rajta, mintha egy zsák krumpli lenne.
Odapattanok, verekedés szagot érzek, és azt kibaszottul imádom.
- Mi a faszt akartok a csajomtól? -
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
61
● ● Keresem :
a pénzem, a nőm , meg néha a kocsi kulcsom, szóval ha megtalálod.. szólsz?
● ● karakter arca :
ash stymest


✥ Szeretettel Nadine R. Baudin tollából
Témanyitás ✥ Re: Bárpult és környéke •• Kedd Feb. 13, 2018 10:46 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Raise your glass for this wonderful day
Silas & Nadine

Hogy miért kísértem el az egyik barátnőmet egy szülinapi bulira, ahol szinte senkit sem ismerek? Nem tudom. Fingom sincs. Talán mert idióta vagyok, és nem gondolkozom előre. Vagy, mert túl kedves… avagy mindkettő. Na de mégis hogy mondhatnék nemet egy törékeny lánynak, amikor itt mindenféle alakok mászkálnak? Ha otthon maradtam volna, tuti azon kattogna az agyam, hogy vajon mikor erőszakolja meg valaki, vagy drogozza be úgy, hogy még a nevét is elfelejti. Viszont ez nem változtat azon a tényen, hogy rohadtul unatkozom. Ahogy megérkeztünk ő rögtön elpártolt mellőlem, hogy köszöntse a szülinapost. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha az itt lévő emberek között legalább egy akadna, aki hasonló stílust képvisel, mint én. Ám a jelenlévők többsége cicababának néz ki, vagy unalmasnak. Csodálatos estének állok elébe.
Hogy valamit kezdjek magammal, a bárpulthoz sétálok és kikérek magamnak egy italt, ami remélhetőleg majd segít egy kicsit jobb kedvre deríteni. Figyelmesen pásztázom a tömeget esetleges újonnan érkezett, érdekes emberek után, de nem látok semmi mást csak verejtéktől csillogó homlokokat és össze-vissza tekergő csípőket. Mivel még a nézelődéstől is elment a kedvem, visszafordulok a pult felé és türelmesen várom, hogy az alkoholban gazdag italom megérkezzen kezeim közé. Amikor a pultos megjelenik és leteszi elém a mámorító italt, egy mosoly kíséretében hatalmasat kortyolok belőle. Ez az a pillanat, amikor a hátamon valaki érintését vélem felfedezni. Gyorsan fordulok meg tengelyem körül, hogy szembe kerüljek az ismeretlen illetővel. Meglepetésemre egy ember helyett hármat találok ott. Leszállok a székről és csak ekkor tűnik fel, hogy mennyivel magasabbak nálam. Épp megkérdezném, hogy miben segíthetek, amikor az egyik közelebb lép hozzám és közli velem ittlétének okát.
- Te vagy az a leszbikus tetováló, ugye? – kérdezi lenézően alkoholos leheletét fújva rám. Mivel semmi kedvem részeg idiótákkal erről beszélni megpróbálom kikerülni, ám egyik „udvarhölgye” visszatol a helyemre. Barátnőm után kezdek nézelődni, de persze nem látom sehol, így a segítség nyújtásáról is lemondhatok.
- Rohadt kis pinanyaló – hörög a pofámba az egyik. – Nem hiányzik neked valami, ami kitölti az odalenti üres helyeket? – kalandozik el a másik szeme a testem alsóbb tájékaira. – Mi rögtön szolgálhatunk neked hárommal is – neveti el magát gúnyosan a vezéralaknak tűnő egyed. Istenem, hogy mennyire utálom az ilyet. Természetesen eszem ágában sincs szóba állni velük, de azért válaszképpen az elől álló arcába borítom az italom, majd elindulok a hátsó ajtó felé. Friss levegőre van szükségem. Ám ekkor hátulról kezek ragadnak meg és rángatnak el az ajtó felé. Próbálok kitörni a szorításukból, ám esélyem sincs három férfivel szemben. Meglepődök, amikor erős kezeik kilöknek, ám akkor még jobban, amikor egy számomra ismeretlen alak a csajának hív. Összeráncolom szemöldököm a hirtelen kijelentésre, de szerencsére még időben leesik, hogy mit is csinál a srác és szívem szerint már most hálálkodnék neki. Hogy a sztori hiteles legyen, egyből odarohanok a sráchoz és az oldalához bújok. Akaratom ellenére is beszívom a belőle áradó parfüm és cigaretta füst illatát.
- Könyörgöm, intézd el ezeket – suttogom neki, miközben felnézek rá. Ekkor veszem észre a testén ékeskedő tetoválások sokaságát. Végre boldogság fog el, amiért találtam egy hozzám hasonló embert, habár az fix, hogy nem ebben a környezetben képzeltem el.

avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
13
● ● karakter arca :
Jessica Origliasso


✥ Szeretettel Silas Wrighton tollából
Témanyitás ✥ Re: Bárpult és környéke •• Kedd Feb. 20, 2018 11:42 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

+16 a szóhasználat miatt??


nadine && silas


Azért nem vagyok benne olyan biztos, hogy ennyi sör után jól tudok majd ütni, de az egész megér egy próbát nem? mármint ha lovagnak képzelünk engem - tudom, ehhez kurva nagy képzelőerő kell még nekem is - akkor technikailag nem hagyhatom, hogy pár seggarc kikezdjen egy nővel. Mindezt azért, mert a lovagi becsületem nem hagyja, hogy bámuljam ahogyan neki mennek. Még akkor is, ha gyakorlatilag nem vagyok, és sohasem leszek lovag.. de még csak fegyverhordó sem.
Ránézek a mellettem álló lányra, aki lenyúlta a cigarettámat, s ő csak megrántja a vállát.
Fasza.
A lány - nem a cigi lenyúlós, hanem a másik - idevágtat, és úgy bújik hozzám, mintha ténylegesen közünk lenne egymáshoz. Érdekesen alkohol illata van, megbódítana, ha  nem lennék elég bódult.
A kezemet a derekára helyezem, hogy mégis csak azt a képet fessük, amit magunkról festettünk: szerelmespárnak.
Ránézek, látom rajta, hogy komolyan gondolta, és most már ha én igazán nem is gondoltam komolyan, nagyon gáz lenne visszavonulót fújni, így egy hatalmas sóhajjal engedem el, túrok bele a zsebembe, a kezébe nyomom a pénztárcámat és a mobilomat, feltűröm a felsőm ujját, és elindulok a 'banda' felé. Van egy olyan érzésem, hogy szét fognak verni.
- Na.. melyik kő gazdag seggfej akar először kapni? -
Egy önként jelentkező előrébb lép, és bassza meg, tökre nem így terveztem, de mint már említettem, nagyon késő van bármit is visszaszívni, így csak rábámulok a fiúra, akinek olyan babaképe van, mint azoknak a hollywoodi sztároknak akik miatt a lányok őrjöngenek - Robert Pattinson? -. Vétek lenne megütni is, de... dirr. Kapott tőlem egy jobb horgost, és ebbe belefájdul a kezem, de a gettóban azt tanították: mindig te üss először.
Azt hiszem ő is meglepődik, az arcához kap és hátratántorodik, valaki helyette előre lép, és bever nekem egyet: ezután verekedés keletkezik, és én már nem tudnám megmondani, hogy ki kapott többet, az a két srác akinek elég vér volt a pucájában, vagy én. A szám széle mindenesetre felszakadt, és a szemem alatt is lilulni fog. Az egész addig tart amíg a hely tulajdonosa ki nem jön a hátsó ajtón, és nem küld el engem a picsába.
Csak bemutatok neki, és az ingujjammal a számat törölgetve lépek vissza a lányhoz - nem a cigilopóshoz - és szó nélkül veszem vissza az értékeimet, süllyesztem el a zsebembe.
- Van egy gyújtód? -
Veszek elő egy szál cigarettát, s felé is nyújtok.
- Asszem már nem mehetünk vissza.. -
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
61
● ● Keresem :
a pénzem, a nőm , meg néha a kocsi kulcsom, szóval ha megtalálod.. szólsz?
● ● karakter arca :
ash stymest


✥ Szeretettel Nadine R. Baudin tollából
Témanyitás ✥ Re: Bárpult és környéke •• Hétf. Feb. 26, 2018 3:16 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Raise your glass for this wonderful day
Silas & Nadine

A szüleim sosem értették, hogy lány létemre miért barátkozok szívesebben fiúkkal. Leszámítva azt, hogy meleg vagyok, amire gyakran fogjak ezt, talán azért, mert ők nem nyavalyognak mindenféle apró szarságért. Nem kell hallgatnod, ahogy órákon keresztül egy jelentéktelen problémát boncolgatnak elemeire. Valamint ők sokkal jobban benne vannak mindenféle hülyeségben. Ha velük vagyok, úgy érzem, hogy valósággal élek, nem pedig csak lélegzem és túlélem a napokat. Ezért se bánom, hogy a sok cicababa helyett inkább egy vadidegen sráccal kell töltenem az estémet, habár majdnem kiverték belőlem még a szart is érte, de hát mindennek ára van.
Amikor a fiú a kezembe nyomja mindenféle értékét, amit zsebe rejtegetett, kicsit meglepődök, hisz nem biztos, hogy én ilyen simán rábíznám őket olyasvalakire, akit nem is ismerek. Valószínűleg úgy gondolja, hogy ha már épp megmenti a kis seggem, akkor megteszek annyit érte, hogy nem rohanok el a cuccaival. Nos, ha így gondolta igaza lett. Mozdulatlanul állok és végignézem, ahogy ökle az egyik arcán csattan. Halványan elmosolyodok, amikor látom, hogy fölényben van. Aztán hirtelen fordul a kocka és őt éri egy ököl. A kurva életbe! A pár perces verekedésüket a tulaj szakítja félbe. Borzasztóan örülök a jelenlétének, habár marhára felbasz, hogy az én megmentőmet cseszi le. Gondolkodom, hogy beszólok neki, de végül úgy döntök nincs értelme újabb vitába menni ezért. Amikor a fiú visszalép hozzám és elveszi a kezemben tartott tárgyait, felnézek rá egy apró mosoly kíséretében. Amikor cigivel kínál borzasztóan megörülök, hisz ha már a piám nincs nálam, akkor valamivel pótolni kell.
- Igen, van - mondom, és boldoggá tesz, hogy végre én is szolgálhatok számára valamivel. Kiveszek egy szálat a dobozból, majd előhalászom a fekete gyújtómat a nadrágom zsebéből. Gyors mozdulattal gyújtom meg, majd tartom oda felé.
- Jelenleg hálát adok azért, amiért ki lettünk rúgva. Ha még tovább ott kellett volna ülnöm ezt a csapatot nézve tuti felakasztom magam. Na meg a zene... szegény füleim nem ehhez vannak szokva - nevetek fel halványan. Ezután vérző arcára téved a tekintetem, így előkapok egy zsebkendőt a kabátomból, és ha megengedi, óvatosan felitatom vele. Ha megengedte, bal kezemet állára helyezem, hogy fejét stabilan tartsam, míg nagyjából megtisztítom a sebeket.
- Ha esetleg kételkednél tudásomban, közlöm, hogy a munkám miatt gyakran fertőtlenítek bőrt - mosolygok rá halványan, majd végzek az utolsó sebbel is. - Egyébként köszi mindent - rejtem el a zsebkendőt kabátom mélyében, mert nem látok a közelben kukát és nincs kedvem a kezemben tartogatni. - Nadine vagyok - fordulok vissza hozzá, majd várom, hogy én is megtudjam kedves "barátom" nevét.

avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
13
● ● karakter arca :
Jessica Origliasso


✥ Szeretettel Silas Wrighton tollából
Témanyitás ✥ Re: Bárpult és környéke •• Hétf. Feb. 26, 2018 10:08 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

+16 a szóhasználat miatt??


nadine && silas


Örülök, hogy van nála, így fájós szájjal, meg fájós arccal és ököllel, de azért boldogan - mert nála legalább van!!! - hajolok közelebb a kis fénycsóvához, és szívok bele a még akkor gyújtatlan cigarettába, hogy a számban lévő kifejtett szívóerőtől - lehet, hogy a fizika nem volt az erősségem? - meggyulladjon a kis vacak, és rögtön elegendő káros anyagot juttasson a tüdőmbe ahhoz, hogy random kis boldogsághormonok legyenek úrrá a testemen, mintha ez megmásíthatná a dolgot, hogy verekedtem. Tulajdonképpen szeretek verekedni.. régen nem szerettem, kiskoromban féltem amikor a néger fiúk belénk kötöttek Chicago sötét utcáin, de aztán valahogy ráéreztemm az ízére, akkortájt mikor már nem csak boxzsák voltam, hanem bokszolóvá avanzsálódtam. Onnantól kezdve már jó az egész, az ember egyszerűen megtanulja szeretni a helyzetet, ahogy az ökle mások arcán csattan indokolatlan fájdalmat okozva a saját testében is, mintha vezekelne az elkövetett bűnért.
- De legalább volt ingyen pia... -
Mutatok rá a dolog jó oldalára. Én azért eléggé megvoltam odabent, persze nem azt mondom, hogy ez életem bulija volt, és azt sem, hogy szívesen mennék vissza, de a pia az ingyen volt.. és mind tudjuk, hogy az ingyen piánál már csak az ingyen kaja a jobb.
Hagyom, hogy a lány az arcomhoz nyomja a zsebkendőt, s majdnem felszisszenek, de csak majdnem ahogy a puha anyag belehasít a sebbe. Basza meg, Priss tuti kiakad.
Közben slukkolok párat, de hagyom neki, hogy szakszerűen - már ahogy állítja - ellássa a harci sérüléseimet. Különben nem lenne bajom ha nem kezdené el törölgetni, de nem akarom ellökni a kezét, mert hát nem zavar a dolog.
- Hagyjad már! Lófasz.. -
Rántom meg a vállamat, mintha annyira nagyon természetes lenne hogy random emberekért harcba megyünk - mert hát ez nem a kibaszott középkor! -
- Örülök, hogy találkoztunk Nadine! Silas vagyok.. -
És ünnepélyesen meghajolok előtte, aztán kiegyenesedve elindulok tovább - nem tudom haladtunk-e valamerre, de ha nem jobbra indulok, s talán elvárom, hogy kövessen. -
- Hol laksz?Hazakísérlek. -
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
61
● ● Keresem :
a pénzem, a nőm , meg néha a kocsi kulcsom, szóval ha megtalálod.. szólsz?
● ● karakter arca :
ash stymest


✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Re: Bárpult és környéke •• Vas. Márc. 25, 2018 10:56 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
2090
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Ajánlott tartalom tollából
Témanyitás ✥ Re: Bárpult és környéke ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Tell me your secrets

Bárpult és környéke
Second Chance frpg
2 / 2 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Stolly's kocsma-