Bárpult és környéke - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Legújabb történetek

✥ Today at 7:16 pm ✥

✥ Today at 7:05 pm ✥

✥ Today at 7:02 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:26 pm ✥

✥ Today at 6:07 pm ✥

✥ Today at 5:56 pm ✥

✥ Today at 5:46 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Bárpult és környéke •• Szomb. Nov. 25, 2017 4:02 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

First topic message reminder :

Forrás: google
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1781
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


SzerzőÜzenet

✥ Szeretettel Silas Wrighton tollából
Témanyitás ✥ Re: Bárpult és környéke •• Kedd Feb. 13, 2018 3:35 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

+16 a szóhasználat miatt??


nadine && silas


Az ötödik sört húzom le egy órán belül, ami azért gáz, mert ezek szerint tizenkét perc az átlagom, ami meg azért gáz, mert nincs itt senki akinek a rekordjait meg kellene döntenem, vagy akinek mentőzhetnék, csak egy hülye kölyök vagyok, aki azért piál ennyit, mert ingyen van a pia. Mármint ebben az első egy órában ingyen van, és hát akkor muszáj ebben az egy órában jól bebasznom, mert nincs nálam elég pénz ahhoz, hogy kurvára berúgjak valami igényes szesztől.
Amúgy elég gáz ez a buli: Angie huszadik születésnapjára a faterja kibérelte a kócerájt, ne kérdezd honnan ismerem Angiet, mert nem tudnám megmutatni neked, hogy melyikük Angie, csak ismerem, vagy ismerek valakit aki ismeri, én pedig sohasem hagynék ki egy olyan bulit ahol füvet árulhatok huszonéves kis seggfejeknek akiknek a pénz fán terem. Meg hát a sör is ingyen van.
Szóval ja, elindultam a bebaszás rögös útján, és nem hiszem, hogy egyhamar le fogok térni arról a csinos kis útvonalról. Egyébként szar a buli, senkit nem ismerek, és Justin Bieber szól a háttérben, ami önmagában nem lenne gáz: bírom a gyereket, de a lelkem most valami kemény néger rappre vágyik, mint a Guvvi Gang, hátha attól menőbbnek érzem magamat. Na nem mintha bármi képes lenne arra, hogy menővé varázsoljon. Na nem mintha menő akarnék lenni.
Kimegyek hogy elszívjak egy cigit, s valahogy ráveszek egy csajt, hogy tartson velem.
Valamit hadovál az új Rolexéről, de a felét nem értem, a másik felére meg nem vagyok kiváncsi, szóval csak bólogatok, mint aki annyira érti a dolgot: lerí rólam, hogy csóró vagyok, hozzájuk képest legalábbis. Nincs Louis Vuitton cipő, nincs Jordan zokni, a pólóm a helyi kis kínai szarból van, és a David Backhem parfüm is csak a helyi drogériában kerül rám.
Rágyújtok, és hagyom, hogy a lány vihogva szívjon a cigimbe, hagyom, hogy a lába folyton az enyémre taposson, az én cipőmnek úgy is mindegy.
- Hé! Mi a fasz van? -
Csattanok fel. Az ajtó hirtelen nyílt ki mellettünk, és valakit úgy löktek ki rajta, mintha egy zsák krumpli lenne.
Odapattanok, verekedés szagot érzek, és azt kibaszottul imádom.
- Mi a faszt akartok a csajomtól? -
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
19
● ● Keresem :
a pénzem, a nőm , meg néha a kocsi kulcsom, szóval ha megtalálod.. szólsz?
● ● karakter arca :
ash stymest


✥ Szeretettel Nadine R. Baudin tollából
Témanyitás ✥ Re: Bárpult és környéke •• Kedd Feb. 13, 2018 10:46 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Raise your glass for this wonderful day
Silas & Nadine

Hogy miért kísértem el az egyik barátnőmet egy szülinapi bulira, ahol szinte senkit sem ismerek? Nem tudom. Fingom sincs. Talán mert idióta vagyok, és nem gondolkozom előre. Vagy, mert túl kedves… avagy mindkettő. Na de mégis hogy mondhatnék nemet egy törékeny lánynak, amikor itt mindenféle alakok mászkálnak? Ha otthon maradtam volna, tuti azon kattogna az agyam, hogy vajon mikor erőszakolja meg valaki, vagy drogozza be úgy, hogy még a nevét is elfelejti. Viszont ez nem változtat azon a tényen, hogy rohadtul unatkozom. Ahogy megérkeztünk ő rögtön elpártolt mellőlem, hogy köszöntse a szülinapost. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha az itt lévő emberek között legalább egy akadna, aki hasonló stílust képvisel, mint én. Ám a jelenlévők többsége cicababának néz ki, vagy unalmasnak. Csodálatos estének állok elébe.
Hogy valamit kezdjek magammal, a bárpulthoz sétálok és kikérek magamnak egy italt, ami remélhetőleg majd segít egy kicsit jobb kedvre deríteni. Figyelmesen pásztázom a tömeget esetleges újonnan érkezett, érdekes emberek után, de nem látok semmi mást csak verejtéktől csillogó homlokokat és össze-vissza tekergő csípőket. Mivel még a nézelődéstől is elment a kedvem, visszafordulok a pult felé és türelmesen várom, hogy az alkoholban gazdag italom megérkezzen kezeim közé. Amikor a pultos megjelenik és leteszi elém a mámorító italt, egy mosoly kíséretében hatalmasat kortyolok belőle. Ez az a pillanat, amikor a hátamon valaki érintését vélem felfedezni. Gyorsan fordulok meg tengelyem körül, hogy szembe kerüljek az ismeretlen illetővel. Meglepetésemre egy ember helyett hármat találok ott. Leszállok a székről és csak ekkor tűnik fel, hogy mennyivel magasabbak nálam. Épp megkérdezném, hogy miben segíthetek, amikor az egyik közelebb lép hozzám és közli velem ittlétének okát.
- Te vagy az a leszbikus tetováló, ugye? – kérdezi lenézően alkoholos leheletét fújva rám. Mivel semmi kedvem részeg idiótákkal erről beszélni megpróbálom kikerülni, ám egyik „udvarhölgye” visszatol a helyemre. Barátnőm után kezdek nézelődni, de persze nem látom sehol, így a segítség nyújtásáról is lemondhatok.
- Rohadt kis pinanyaló – hörög a pofámba az egyik. – Nem hiányzik neked valami, ami kitölti az odalenti üres helyeket? – kalandozik el a másik szeme a testem alsóbb tájékaira. – Mi rögtön szolgálhatunk neked hárommal is – neveti el magát gúnyosan a vezéralaknak tűnő egyed. Istenem, hogy mennyire utálom az ilyet. Természetesen eszem ágában sincs szóba állni velük, de azért válaszképpen az elől álló arcába borítom az italom, majd elindulok a hátsó ajtó felé. Friss levegőre van szükségem. Ám ekkor hátulról kezek ragadnak meg és rángatnak el az ajtó felé. Próbálok kitörni a szorításukból, ám esélyem sincs három férfivel szemben. Meglepődök, amikor erős kezeik kilöknek, ám akkor még jobban, amikor egy számomra ismeretlen alak a csajának hív. Összeráncolom szemöldököm a hirtelen kijelentésre, de szerencsére még időben leesik, hogy mit is csinál a srác és szívem szerint már most hálálkodnék neki. Hogy a sztori hiteles legyen, egyből odarohanok a sráchoz és az oldalához bújok. Akaratom ellenére is beszívom a belőle áradó parfüm és cigaretta füst illatát.
- Könyörgöm, intézd el ezeket – suttogom neki, miközben felnézek rá. Ekkor veszem észre a testén ékeskedő tetoválások sokaságát. Végre boldogság fog el, amiért találtam egy hozzám hasonló embert, habár az fix, hogy nem ebben a környezetben képzeltem el.

avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
Online
● ● Posztok száma :
11
● ● karakter arca :
Jessica Origliasso


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Bárpult és környéke ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Tell me your secrets

Bárpult és környéke
Second Chance frpg
2 / 2 oldal

Similar topics

-
» Tisztások és környékük
» Árnyékfogadó és környéke
» Határmenti falu
» Bárpult az első helyiségben
» Asgard - Barakk és környéke × Hakon & Lady Sif

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Stolly's kocsma-