Beltéri asztalok
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 6:38 pm ✥
✥ Yesterday at 6:35 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:30 pm ✥


Témanyitás ✥ Beltéri asztalok •• Szomb. Nov. 25, 2017 4:03 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Forrás: google
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Vas. Dec. 03, 2017 9:38 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Lio and Kenny


Újabb péntek este. Újabb buli, ám ahelyett, hogy egyedül vetném bele magam az éjszakába arra az elhatározásra jutottam, hogy elhívom Lionelt is. S hogy miért, amikor többnyire egyedül szeretek csajozni? Úgy gondoltam mutatok neki pár trükköt, amit majd felhasználhat a jövőben.
Az órámra pillantva pontosan kilenc óra van, úgy beszéltük meg, hogy ekkor találkozunk a belvárosban található Stolly’s elnevezésű kocsmában. Még asztalt is foglaltam eme neves eseményre. Úgy érzem magam, mintha valami nagy ünnep lenne, pedig szó sincs róla. Mindössze két tervem van a ma estére: jól berúgni és felszedni egy könnyen kapható lányt, aki még azelőtt meglesz, hogy haza kellene vinnem. Szép is úgy az élet.
Besétálva a kocsmába rögtön megpillantom Lionelt az általam lefoglalt asztalnál és arcomon egy letörölhetetlen vigyorral közelítek a srác felé.
- Készen állsz az estére? – kérdezem izgatottan, mint egy tizenöt éves kissrác, aki életében először megy buliba. – Kértél már piát? – foglalok helyet Lio mellett és a két kezemmel megtámasztom az állam. Jöjjön, aminek jönnie kell!


avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Vas. Dec. 03, 2017 10:04 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Hát szóval ez az a bizonyos hely. Elsőre átlagos, nem egy nagy cécó, de ha Kennynek megfelelő, akkor hajrá, csapassuk. Nem tudom mit várjak az estétől, valamit nagyon mutogatni akar. De inni azt fogok, egyszer szent. A pultnál gyorsban megérdeklődöm melyik a mi asztalunk, berendelek egy tálca shotot és már be is vetem magam az asztalhoz. Kabát leugrik, elvégre odakint kezd már ilyenkor farkasordító hideg lenni. Na jó az nem, de a lehelet már keményen cigifüsthöz hasonló. Aki ilyenkor kimegy rágyújtani, minimum két ujjal érzéketlenebbül fog visszatérni. Gyanítom velem együtt, hisz ilyenkor csak jobban ráérzek.
Tekintetemmel az embereket pásztázom, időnként Kennyt, hátha felbukkan, majd máskor azokat a csajokat, akik a mai választék. Mit ne mondjak, nem vagyok annyira oda értük. Sehol egy kitűnő maca a többi közül. Sóhajtok. Ez a hely tele van tizenéves csitrikkel akik még cipőben is ugyanazt hordják, az idősebbek pedig kidobják mindenüket, amijük van. Csak a látvány vonz, de a késztetés nem.
- Naná! - nyújtom a kezem felé, miközben a második kérdésére a pult felé bökök. Már épp hozzák.
- Milyen helyre hoztál, ember? Remélem lesz itt jobb bige is.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Vas. Dec. 03, 2017 10:16 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Lio and Kenny


Tudom, hogy ez nem a világ legpucosabb helye, még csak a párizsi színvonalat sem üti meg, de úgy gondoltam, hogy néha mehetünk valami kevésbé elit helyre is. Reményeim szerint az este folyamán majd felbukkan itt pár olyan csaj, aki eddig még álmodni sem mert olyan srácokról, mint mi. Ha meg mégsem jönne össze, akkor legalább jól leisszuk magunkat, hiszen holnap úgysem kell dolgoznom, míg Lionelnek iskolába nem kell mennie.
- Ugye vágod, hogy abból a tálca shotból fél óra múlva már semminek sem szabad lennie? – kérdezem felhúzott szemöldökkel. Sokszor, ha piálásról van szó, akkor nem tudom, hogy hol a határ. Sokat iszom és szünet nélkül, aminek a vége nagyon csúnya is lehet és legjobb esetben képszakadás. Ha azaz elsődleges célom, hogy csajozzak, akkor általában nem iszom le magam annyira. Ma valahogy a kettő keverékét tervezem, ami ritka alkalmak egyike. Majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.
- Ez itt Franciaország fővárosa, a legalja helyen is kellene lennie jó csajoknak. Várjuk ki a végét, még csak kilenc óra van – rántom meg a vállam és leveszek két shotot a tálcáról. Az egyiket Lio elé rakom, míg a másikat megtartom a kezemben. – Egészség! – mondom és már húzom is le az italt.

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Vas. Dec. 03, 2017 10:30 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Nem zavar engem a hely, igazából minden van itt ami nekünk kell. Meleg, pia, nők és persze rövidesen Kenny is befut. Szívesen lazítok olykor a társaságában, ha már a golfot ilyenkor inkább jobb hanyagolni. Brr, belegondolni is rossz, hogy a pálya mennyire meg lehet fagyva.
- Fél óra? Hé, ezt tíz perc alatt fogjuk betermelni, higgy nekem. - eresztek meg széles vigyort. Ha valamiben, hát a shot ivásban azért otthon vagyok rendesen. Mert fiatalnak lenni jó dolog.
- Akkor igyunk arra, hogy felbukkan majd még valaki. Egészség! - emelem én is a shotot és le is húzom. Mohón törlöm meg a szám sarkát és elpillantok a többi asztal felé.
- Na, taníts, Mester!
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Vas. Dec. 03, 2017 10:42 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Lio and Kenny


Azért nem olyan rossz ez a hely, mint aminek elsőre tűnt. Hogy őszinte legyek nekem bejön, hogy végre nem valami nagyon puccos, elit helyen vagyok. Néha kell a változatosság és úgy gondolom ez ma este meg is fog történni. Persze ez nem azt jelenti, hogy ebből rendszert akarok csinálni. Évente egyszer bőven elég, nem vagyok én rászorulva a spórolásra.
- Csak miattad mondtam fél órát, a múltkori hajnali látogatásod után gondoltam bánjunk csínyján az itallal – nevetek fel és szándékosan emlegetem fel az ominózus esetet. Még mindig megmosolyogtat, ha arra gondolok, ahogy az akkori éjszakai kalandom után tekintett.
- Legyen úgy! – mosolygok és biccentek is közben. Sokan biztosan elfintorodnának ettől a shot-tól, de nekem most embertelenül jólesik. Vajon velem van a probléma vagy a többi emberrel, akik arcokat vágnak az iváshoz? Valamiért inkább a másodikra tippelnék.
- Látod ott azt a fekete hajú csajt szűk ruhában? – kérdezem Liora nézve. – Tippre pár évvel fiatalabb nálam, de szívesen kipróbálnám, miután elfogytak a shotok – nevetek fel.

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Vas. Dec. 03, 2017 10:55 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Ha, ha, ha. Nem is volt annyira vicces az a hajnal. Na jó, de. Csúnyán leittam magam, valamikor délutánra ha kijózanodtam teljesen. Egy vigyort csalogat az arcomra, ahogy csak visszagondolok rá.
- Na jó, te nyertél. Most nem iszok annyit, ezzel bírok. - azzal emelem is meg a második shotot hogy most én tegyem oda ki elé. Meg hasonlóképp teszek az enyémmel is. Elpillantok a maca felé, hamiskás mosoly kúszik az arcomra.
- Heh, csinos, csinos. A sötét hajú csajok nagyon dögösek tudnak lenni, akad olyan a suliban is. - emelem a shotot, Kennyre pillantok.
- Mit tennél vele?
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Vas. Dec. 03, 2017 11:12 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Lio and Kenny


Néha nem veszem észre, hogy jó pár évvel fiatalabb nálam Lionel, hiszen nagyon egy húron pendülünk. Habár már most megmondom, hogy jobban bírom a piát nála és nem hiszem, hogy ezt a gyakorlat teszi, valószínűleg a szervezetem befogadóbb az alkoholra, mint a fiatal srácé. Mondjuk ezzel nincs is semmi probléma, nem bírhatja mindenki egyformán.
- Akarom én egyáltalán tudni, hogy akkor mennyit ittál? – kérdezem kissé félve, majd lehúzom a következő shotot. Nem tudom, hogy mennyire volt képszakadás neki azaz este, de egyértelműen jólesett, amikor végre leboríthattam egy pohár jéghideg vízzel. Fordított esetben már nem lett volna olyan vicces.
- Nekem a szőkék jobban bejönnek, de ő szép példány – mosolygok rá. – A suliban nincs kiszemelted? Dögösek tudnak lenni a gimis lányok, bármire kaphatóak csak sajnos hozzám túl fiatalok – húzom el a számat szomorúságot tettetve.
- Bevinném a wc-be és a többi már történelem lenne – nevetek fel hangosan és már nyúlok is a következő shot után. Még sok van a tálcán, de előre látom, hogy nem lesznek hosszú életűek.


avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Vas. Dec. 03, 2017 11:31 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

/Trágár szavakat tartalmazhat/
Felnevetek a kérdése hallatán. Van benne igazsá, az egyszer szent. Nem véletlenül tapasztaltabb is nálam, de hát ezzel nincs semmi baj hisz annyival idősebb is. Majd megnézem magam ennyi idősen vajon itt fogok-e tartani vagy esetleg felszedek valakit és boldog kapcsolatban fogok élni? Brr még a gondolata is taszító.
Én is lehúzom a shotot és csak az asztalra csapom a poharat. Nem törik az el, vastagabb annál. De ez most bitang jól esik és még messze lesz vége.
- Én nem tudom eldönteni, de a szőkék nekem egyáltalán nem. A vörösekre azt mondják, tüzesek, a feketékre pedig azt, hogy dominák. Nos ebben van igazság. De ne filozofáljunk itt, nem azért jöttünk. A suliban nehéz válogatni, sokan csak egyszerűen csitrik, sokan meg a hírnévért akarnak kikezdeni velem. Az igazán jó csajok pedig egyszerűen nem hagyják magukat megbaszatni. - kaján vigyor ül ki az arcomra.
- A wc-be? Na de Kenny, miféle módi ez. - ismét csak felnevetek.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Vas. Dec. 03, 2017 11:38 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Lio and Kenny


Ki akarna tizenévesen komoly kapcsolatot? Én úgy tartom, hogy mindent ki kell élvezni amíg csak lehet. Ugyan már 25 éves vagyok és lehet, hogy jobban járnék, ha az igazit keresgélném, de még adok magamnak egy-két évet ebben az életmódban. Ma már úgyis később állapodnak meg az emberek, nekem sem kell elsietnem a dolgokat. A biztos jövőm már megvan, mindössze egy asszonyka kellene mellém, de az még várat magára.
- Mi a bajod a szőkékkel? – kérdezem kissé felháborodva, összevont szemöldökkel. Szinte ez az egyetlen, ami eljut az agyamig abból, amit mond, pedig egy egész hosszú monológot elmondott most itt nekem. Míg a válaszára várok egy újabb shotot húzok le. Egyre csak fogynak az italok és már megittam hármat, de még mindig nem érzem az alkohol hatását.
- Most ne mondd azt, ha jönne egy könnyűvérű nőcske, akit nem kell hazacipelned, mert itt is benne lenne a dologban, nem élnél a helyzettel? Hülyeség lenne elszalasztani az ilyet – húzom el a számat. – Már amúgy sem az első ilyen lenne életemben.

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Vas. Dec. 03, 2017 11:54 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Elröhögöm magam a kérdését hallva. Akkor most kinek is szállingózik jobban a pia a fejéig? Vagy csak vérszemet kapott mert leszóltam a szőkéket? Hát istenem, senkinek nem lehet mindenki épp elég jó. Nekem nem eseteim a szőkék, egyszerűen csak... kevés a természetes szőke, a nagyon szőkék meg nagyon mű nők. Eh..
- Ízlések és pofonok, barátom, csak ennyi. Neked a szőkék, nekem a többi. Több jut neked. - barátságosan hátba veregetem, majd amint látva tettét, én is poharat ragadok és húzom is le.
- Hát... a nagyon könnyűvérű nőcskéket én annyira nem csípem, ha meg valamivel mégis megfogta a figyelmem, lefizetem a ruhatárost aztán had szóljon. Megoldom én a módját, de a mellékhelyiség már csak a sokadik kör pia után menne. - ez az a terep amiben én válogatós vagyok. Azért akárki nem kell nekem, illegesse bárhogy magát előtte.
- De mondd csak Mester, mi az a trükk, amit egyszer nagyon meséltél?
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Hétf. Dec. 04, 2017 12:10 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Lio and Kenny


Manapság mindenki azt hajtja, hogy fő a természetesség, ha lányokról van szó, mégsem látni egy olyan egyedet sem, akinek nem borítaná vagy tíz réteg vakolat az arcát. Nekem ezzel nincsen semmi problémám, sőt ami fura lehet mások számára, hogy inkább tartom szépnek a műbb lányokat, mint aki full természetes. Valahol a kettő között kell elhelyezkedniük ahhoz, hogy az eseteim legyenek.
- Azt nem mondtam, hogy csak a szőkék, mindenki, aki jó nő – nevetek fel hirtelen. – Nem tudom igazából belőni, hogy pontosan milyenek is az eseteim, mindenki, aki szép és ad magára – rántom meg a vállam.
- Nekem nincs velük bajom, hiszen csak egy éjszakára kellenek, a lényeg ne legyen ocsmány és védekezzek, mert nem akarok se babát, se elkapni semmit – mosolyodok el. Még sosem volt nemibetegségem és szeretném ezt elkerülni a jövőben, nem lenne éppen kellemes.
- Egyszer rendeltem egy limót és azzal mentem az egyik szórakozóhelyre, ahol megláttam egy gyönyörű csajt. Odamentem hozzá és beadtam, hogy nyert egy utat Balira. Rögtön bevette, beszállt a limóba, ott eljátszottam neki, hogy enyém az egyik menő utazási iroda és ingyen mehet bárhová egy évig, ha lefekszik velem ahányszor csak menni akar valahova. Bejött a dolog, erre gondoltál?

16+

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Hétf. Dec. 04, 2017 12:22 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

/Trágár szavakat tartalmazhat/
- Persze, mindenki szép, ha ad magára, egy kiló vakolattal bárkiből lehet Hófehérke és bájolja magát a tükörben, hogy húúú de dögös. Én most arról beszélek, hogy a szőkék teljesen hidegen hagynak, adjanak akárhogy magukra. Nem tudom, miért van ez így, talán még kevés szőkével hozott össze a sors. Jó őket nézegetni, meg biztos mutatósak, de nem vinném ágyba őket. Egyszerűen nem menne. - vonok én is vállat, de örülök, hogy ő végre vette a lapot, hogy mit is akartam neki vázolni. Újabb shotot ragadok fel és hajtom le. Most már fogyjon is, ne csak a szánk járjon.
- Hát barátom, te aztán mértéktelen étvággyal rendelkezel. - nevetek ismét fel. De komolyan, hogy lehet valakinek ennyire mindegy csak a propellere vigye az útján?
Mindenesetre jön az estimese, amit készségesen hallgatok. Ez biztosan abból az időszakából van, amikor nem volt lóvéja. Vagy csak volt és azért rendelt limót mert menőzni akart. Mindenesetre érdekes trükk. Akarnék én trükközni így?
- Öltözz be arabnak és szórd a feje fölött a pénzt, egy életre a rabszolgád lesz. - vigyorodok el. Amilyen pénzéhes picsák vannak a világon. Az ilyen helyeken nagyjából a 90%-a ilyen is a csajoknak.
- Milyen sztorid van még, ember? Megveszekedett vagy nagyon.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Hétf. Dec. 04, 2017 12:31 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Lio and Kenny


- Hófehérke pont a legcsúnyább disney hercegnő – vetem fel, s közben lehúzok még egy shotot. Lehet, hogy kezd hatni a pia, hogy ilyet mondok. – Nekem inkább Csipkerózsika vagy Hamupipőke jön be és azok a szép szőke hajak – nevetek fel és nem hagyok szünetet, újabb shot kerül lehúzásra. Igazából valamilyen szinten igaza van Lionelnek, de elég, ha az igazi lesz természetesen is szép. Ha csak az ágyba akarok vinni valakit, akkor nem feltétlenül kell álmaim nőjének lennie, nézzen ki jól és kész.
- Ezt most dícséretnek veszem – hajolok meg előtte, amennyire az asztal és a jó ízlés engedi, hogy ne nézzek ki teljesen hülyének. Valóban nem vagyok túl válogatós, ha szexről van szó, de valószínűleg túlságosan is az vagyok, ha komoly kapcsolatról beszélünk, mert még azokban az időkben sem felelt meg senki, amikor meginogtam a mostani életstílusommal.
- Ez egy nagyon jó ötlet, lopom – nevetek fel, habár nem mondom komolyan. Vicces meg minden, de nem csinálnám.
- Arra is volt már példa, hogy szimplán odamentem valakihez, lesmároltam és meg is fektettem, a hangját se hallottam, míg fel nem nyögött.

16+

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Hétf. Dec. 04, 2017 12:51 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

/trágár szavakat tartalmazhat/
Felnevetek a kielemzésére. Oké, most csak mondtam egy disney hercegnőt, mondhattam volna Ariellet is, vagy bármelyik másikat amelyik nem szőke. De komolyan mi a szép a halott csajban vagy a másikban? Eh, mikről beszélgetünk itt már, nem matinézni jöttünk. De ezzel is csak azt támasztja alá, mennyire a szőkék a zsánerei. Egészségére.
Elégedett vigyor ül ki az arcomra, ahogy meghajol egy kissé előttem. Emelem az újabb poharat az egészségére és már lököm is le. Így kell ezt csinálni, jó ha fogyóban van a pia, kezdem érezni, hogy lazulok el.
- Lopjad, bár szabadalmaztatni már nem tudom. - milyen jó is lenne, ilyenekkel elindítani egy saját tőkét. Nem, ez szörnyű gondolat, ilyenre egy hormonzavaros kamasz gondolhat, én már nem.
- Hogy mi? Nem volt magánál, vagy hogy? Vagy néma volt és megadtad a kezdőhangot. - nevetek ismét fel.
- Jó, azt el kell ismerni, hogy egy "Jössz táncolni? Illesz a nyakkendőmhöz." duma mindig is jól jön és egy ponton a csajokat sem érdekli az udvarlás. Én általában tánc közben próbálkozok be a többivel, szeretek egyszerre mindent tolni.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Hétf. Dec. 04, 2017 1:01 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Lio and Kenny


Úgy érzem, hogy a csajozás helyett kissé elfajult már mostanra a beszélgetés. Már nem is nagyon van kedvem felszedni senkit és teljesen leinni magam a sárga földig. Még van pár kör shot, szerintem azt megisszuk és el is indulunk haza, de ez még egy ideig ki fog tartani. Ahhoz képest, hogy azt mondtuk fél óra alatt kivégezzük már egy órája itt ülünk felette. Néha megesik az ilyen.
- Nem hinném, hogy ebből meggazdagodnál, haver – veregetem meg a vállát. Ennél kissé egyedibbet és földhöz ragadtabbat kellene kitalálnia ahhoz, hogy megalapozza vele a jövőjét.
- Szerintem szimplán részeg volt. Neked nincsenek ilyen sztorijaid? Hallani akarok valamit – helyezem magam kényelembe és lehúzok két shotot egymás után. Ha már cigizni nem járkálunk ki a hideg miatt olyan gyakran, akkor legalább igyunk, hogy felmelegedjünk, mire megyünk ki.
- Ez körülbelül olyan, mint a „Szia cica, van gazdád?”. Egyszer kipróbáltam, mondanom sem kell, hogy nem jött össze a csajjal – húzom el a számat.

16+

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Hétf. Dec. 04, 2017 1:15 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

/Trágár szavakat tartalmazhat/
Nem, igaza van. Ezzel sosem gazdagodnék meg, kivéve ha valaki retek mázlista. De az nem itt és ebben az országban lesz. Valami sokkal de sokkal komolyabb kell, mint valami szakmához kapcsolódó gondolom. A problémám csak egy vagyis ugyanaz, hogy még mindig nem tudom mi lesz.
- Most akkor jöjjek én? Okkéé, legyen. - akkor már én is lehúzok két shotot, mielőtt nekiállok mesélni. Kicsit előre csusszanok, felé fordulok.
- Volt egyszer egy csaj egy helyen, őrülten dögös volt, szimpi volt nagyon, ahogy láttam, nekem is ő. Küldtem neki egy pohár piát, emeltem felé, egészségére. Aztán mikor láttam, hogy mennyire unatkozik a randipartnerével, odamentem hozzá. Beszélgettünk picit. Aztán becsábítottam a staff helyiségbe hátra. Nem volt nehéz, megvolt a szikra, ő is benne volt. Én nem nyomom annyira őrültben, mint te, Mester. - nem egy nagy eresztés. De talán egy másik.
- Az már más kérdés, hogy egy csajt úgy döntöttem meg, hogy olyan szórakozóhelyre mentünk Tintinékkel, ahol alapból kevesen voltak. Aztán fogytak az emberek, hozzánk csapódott az egyik csaj akit ott hagyott a társasága. Inni kezdett velünk, mi pedig egymásra hangolódtunk. Tim ismerőse volt a pultos, adott neki némi borravalót és magunkra hagytak. A fickó hátra ment takarítani, vagy rakodni, tudom is én. Na az a csaj ötcsillagos volt azon a bőrkanapén. - még cuppantok is egyet, ahogy mesélem. Na igen, az ilyen hódításokra büszke vagyok, mert megdolgozok érte.
- Talán az enyém azért nyert, mert aztán elvittem táncolni, ott sokszor a kéznek mindent szabad. - nevetek fel. Az újabb pohár után nyúlok, ismét emelek.
- Egészségünkre, Mester.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Hétf. Dec. 04, 2017 1:35 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Lio and Kenny


Egyre kevesebb shot van és mind a kettőnknek kezd megszaladni a nyelve. Sokat beszélünk és talán vidámabbak is vagyunk. Azzal gondolom mind a ketten egyetértünk, hogy nem ez volt a kezdetleges terv, de jelenleg ez is megfelel. Laza este egy haverral, kell ennél több? Na jó, egy bige.
Hátradőlve hallgatom Lionel sztorijait és az arcomon végig egy levakarhatatlan mosoly van. Ez igen, nem kispályás a srác! Büszke vagyok rá, már ha erre ezt lehet mondani, mert be kell vallani, hogy elég genyó dolog, amit sokszor leművelünk a csajokkal. Lehet, hogy Lionel még egy kicsit jobb is, mint én. Ő majd kinövi, de az is lehet, hogy én örökké ilyen romlott maradok.
- Ügyes vagy, gratulálok – emelem fel a tenyerem, hogy össze tudjunk pacsizni.
- A tánc valóban jó, én imádom őket elvinni táncolni, még ha kissé két ballábas is vagyok – mosolyodom el. Szórakozóhelyen mindig másabb táncolni, egyértelműen jobb.
- Egészség – emelem a következő shotot és húzom is le. – A tizenhetedik szülinapomon egy óra alatt úgy kiütöttem magam, hogy este kilenctől hajnal háromig kisebb megszakításokkal hánytam. Nem volt túl kellemes.

16+

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Hétf. Dec. 04, 2017 1:56 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Nocsak, tetszik neki a sztori? Azta! Pedig én aztán még csak ki sem teszek magamért, inkább hagyom, hogy csak úgy "megtörténjenek" a dolgok. Nem mindig csak rajtam áll, sokszor a másikon is. Ha valaki nem akar tovább menni, én azt is tiszteletben tartom és férfi módjára viselkedem. Sokan nem szeretik a visszautasítást, erőszakoskodni kezdenek vagy kiverik a balhét. Én inkább továbblapozok. Kaján vigyor ül ki az arcomra, miközben pacsizok vele. Kenny jó arc, még ha bohókás is, a csajok pedig nem csoda, ha nem vennék komolyan. Vagy inkább ő nem veszi komolyan őket, nem? Hehh. Jó kérdés melyik.
- Táncolni szerintem a világ legjobb dolga. Kivéve a sztepptánc. - elfintorodok még csak az említésére is. Nem szeretem, már az első pillanatban sem volt szimpatikus. Inkább én is emelek egy shotot, de az újabb sztorijára épp majdnem mellé röhögöm a piát. Na jó, gyorsan húzzuk le.
- Kenny, te állat. Hogy tudtad így szétcsapni magad? Mondjuk én is részletekre emlékszek a tizennyolcról, de hát nálam megszokott, hogy néha túlkapatom. De ennyit nem hánytam még életemben, mint te azon a napon. Na jó, tudod mit? Ennek tiszteletére kérek még egy-egy pohár dupla whiskyt jéggel, csak magában. Aztán rágyújtunk és meglátjuk, mi legyen, okés?
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok •• Hétf. Dec. 04, 2017 2:08 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Lio and Kenny


Az évek alatt megedződtem, ha piáról van szó, de azért felesleges lenne tagadni, hogy ez a kevés is megártott már. Nem vagyok részeg, még csak spicces sem, de azért érzem már, hogy ittam és biztos vagyok benne, hogy ezzel Lionel is így van.
- Igyuk meg az utolsó shotot – nézek  srácra és mielőtt még megvárnám a válaszát le is húzom az enyémet. Azért elég gyorsan elfogyott egy tálca ital és nem tudom, hogy most ez jó vagy rossz.
- Mert te sztepptáncoltál, hogy ennyire vágod? – kérdezem kissé szkeptikusan, ám annál jobban nevetve. Elképzeltem a kicsi Lionelt, amint próbálkozik ezzel a szépséges művészettel, de nem jön be neki és béna is benne. Szívesen megnézném így a srácot jelenlegi felállás szerint is.
- Utána még abban az évben volt egy-két nagy piálós esetem, megismertem az abszintot meg ilyenek. Azóta sem fogyasztom szeretettel. Talán akkor edződtem meg ennyire – büszkélkedem, ám tudom, hogy ezzel nem kellene dicsekedni. – Benne vagyok, de azt én állom – mondom majd megyek is a pulthoz, hogy kikérjem a piát. Amint fizetek rögtön veszem is fel a kabátom és a kinti asztalok felé veszem az irányt, hogy elszívjunk még ott egy cigit, mielőtt sátort bontanánk.

16+

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Beltéri asztalok ••
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Ajánlott tartalom

Beltéri asztalok
Second Chance frpg
1 / 5 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Stolly's kocsma-