Állatorvosi rendelõ
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:29 pm ✥
✥ Today at 12:11 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥

Állatorvosi rendelõTémanyitás ✥ Állatorvosi rendelõ •• Szomb. Nov. 25, 2017 4:09 pm

******
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Állatorvosi rendelõ •• Csüt. Jún. 07, 2018 9:32 am

+16 a szóhasználat miatt??


mona&&miles


Valami üvölt a rádióból, de én pontosan nem tudnám megmondani hogy mi az, de a csajnak azért rendesen bejöhet, mert feltekeri a hangerőt hirtelenjében én pedig azt sem tudom, hogy mit csináljak: bámuljam meg amiért így élvezi - az nagyon bunkó dolog lenne - vagy élvezzem vele én is?  És ezt amúgy simán el tudnám dönteni mindenfajta finomkodás nélkül, ha nem kellene beletaposnom a fékbe, olyannyira, hogyha nem lennék bekötve - és akkor most oda kellene kapnom a fejemet, hogy vajon Ő be van -e kötve? - tuti kirepülnék a szélvédőn.
De nem repülök ki, és remélem hogy ő sem repül sehova, mert azt nem tudnám feldolgozni ha megölnék valakit.
- Bocs.. -
Nyögöm ki.
- De valaki elgázolta azt a sünt és muszáj megnéznem hogy él-e még.. -
És megrántom a vállamat miközben kikapcsolom az övemet. Fogalmam sincsen hogy hallott-e, mert a zene még mindig üvölt. És én kifejezetten tudnám élvezni.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Állatorvosi rendelõ •• Csüt. Jún. 07, 2018 11:18 am

Szerintem legfeljebb a hatvanadik közös képet lőttem vele, ami amúgy elég szép teljesítmény, mert mind a hatvannál sikerült ezt úgy csinálnom, hogy ne toljam bele a képébe a mobilomat, mert egy olyan egészséges életösztön azért még van bennem, hogy nem célom mindenáron autóbalesetben meghalni csak azért, hogy az utókornak legalább sejtelme legyen róla, hogy a mai napon, ebben a szent percben épp milyen jól áll mindkettőnk haja – dacára a lehúzott ablakokon betüremkedő menetszélnek, meg annak, hogy az enyémet például két napja meg kellett volna mosnom, de…
Hát, egyébként anatómiailag egészen indokolatlan pózba vágtam magam az anyósülésen, de hát, ha az ember lánya épp jól akar kinézni egy tökéletes kép kedvéért, és közben készen akar állni arra, hogy esetleg Miles Neil – napjainkban nála fényesebben csak az esthajnalcsillag (ez lehet, hogy tulajdonnév és egy tisztességes ember nagybetűvel írná) ragyog, de ő is csak este nyolc után, míg Miles Neil valahogy délután négykor is makulátlanul fest, Mrs. és Mr. Neil, bárhol legyenek a világban (felteszem egy floridai nyugdíjas házban), szeretném, ha tudnák, hogy szép munkát végeztek, az egész bolygó gyarapodott tőle, de momentán most éppen én – hirtelen ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy valaki leszopja, és… hát, tudod, nem árt résen lenni.
Másrészt Miles Neil, hiába nyerte meg a genetikai ötös lottót, simán lehet, hogy túl öreg az ilyesmihez. Vagy legalábbis miután hatvan képet lőttem róla, és ő még csak rám sem nézett, és még csak meg sem dicsérte a hangom (pedig szerintem azért van bennem egy kis Clara Luciani), menthetetlenül elkezdtem ezen pörögni, a soron következő padlófékig legalábbis.
- Mi? Mi a fasz? – Jól hallottam, hogy egy sünt észrevesz, de ENGEM---
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Állatorvosi rendelõ •• Pént. Jún. 08, 2018 9:40 am

+16 a szóhasználat miatt??


mona&&miles


Hosszú pillanatokig bámulok előre és szorítom a kormányt, de a fasz sem tudja, hogy miért. Úgyhogy a hosszú idő után először rá bámulok - és még én magam sem döntöttem el, hogy ez a rábámulás mit jelent: a nevét keresem, vagy csak mint bűntársamat vizslatom? - hogy aztán elfordítsam a tekintetemet róla, komótosan az övcsatomhoz nyúljak és kioldjam azt - nem a nadrágomét! -, beletúrjak a hajamba, aztán kimásszak az autóból.
Egy pillanatra szeretnék odaszólni neki, hogy akkor most dobja már le a felsőjét, hogy azzal szedjem össze a haldokló sünanyát. akit a kicsinyei várnak, vagy a sünapát aki fenntartja a családot, vagy ki tudja, lehet, hogy egy sünnagyival, sünbácsikával van dolgunk, de aztán úgy döntök hogy nem lehetek ennyire önző, és nem kérhetem hogy itt üljön az autóban egy száll melltartóban - ha hord egyáltalán - úgyhogy megszabadulok a sajátomtól,, a kisállathoz térdelek és felszedegetem valahogy, miközben sziszegek, mert hogy a kis tüskéi még az  anyagon át is eléggé szúrnak.
Odabattyogok az utas oldalhoz, kinyitom az ajtót, aztán átteszem az egyik lábamról a másikra a testsúlyomat.
- Csusszanj át. Kurvára szúr ez a sün. -
És akkor most várok, hogy a csajszi  - akinek mostanra már a neve is az eszembe jutott - átügyeskedje magát a vezető felőli oldalra, én pedig a sünnel együtt beülhessek a kocsimba.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Állatorvosi rendelõ •• Szomb. Júl. 14, 2018 1:50 pm


AC miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Állatorvosi rendelõ ••

Ajánlott tartalom

Állatorvosi rendelõ
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-