Csónakkikötõ
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 2:25 pm ✥
✥ Today at 2:14 pm ✥
✥ Today at 1:30 pm ✥


Témanyitás ✥ Csónakkikötõ •• Szomb. Nov. 25, 2017 4:10 pm

******


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 24, 2018 4:12 pm-kor.
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Csónakkikötõ •• Kedd Jan. 23, 2018 4:20 pm


to Ariella


Hamarabb érkezem, mint a modell, órákkal hamarabb, hogy tökéletesen eltervezhessem, hogy mi hogyan is fog történni. Nem szeretek a szabadban dolgozni, minden valamire való fotós tudja, hogy nagyon bonyolult, hiszen minden változik, a Nap állása, a felhők helyzete, a szél, a víz, a pára, s képtelenség megtartani mindent. Akik benne vannak a szakmában tudják, hogy van olyan alkalom amikor egy-két képet legalább háromszázszor fotózunk újra, hogy később a lehető legkevesebb utómunka legyen vele, de egy ilyen helyzetben, egy ilyen helyszínen, ez majdhogynem lehetetlen.
Korán érkeztem, és a modellt is korán hívtam ide, hogy még dél előtt letudhassuk az egészet, addig amíg a nap jó irányból süti meg a víz felületét, nem lehet gond, de ahogy telik az idő, nekünk annál nehezebb a dolgunk.
Türelmetlenül állítgatok még egy két dolgot, s várom, hogy felöltöztessék, kisminkeljék.
De túl türelmetlen vagyok, sinkább magam keresem föl a lányt.
Sokszor szoktunk együtt dolgozni, elég tapasztalt ahhoz, hogy gyorsan lehessen vele dolgozni, s elég sok kampányt csinált már végig, hogy ne legyen sok gond.
- Heló, hogy vagy? -
Éppen sminkelik, így nem hajolok közelebb, hogy csókot nyomjak az arcára - amiért egyébként a feleségem kinyírna, márha érdekelné most, hogy éppen mi van velem - csak a vállát simítom meg.
- Nem tudom, hogy mondták-e már, de eléggé kell sietnünk. -
Egészen elmélyedek a sminkes ecsetvonásaiban.
- Ne legyen ennyire fényes a szeme.. ez egy ékszer kampány, az ékszer lesz a közép pontban.. -
Rászólok a sminkesre, hsizen nekem ezt is szem előtt kell tartanom.
- Szóval ez egy ékszer reklám lesz, nyakláncot, fülbevalót és karkötőt fogunk fotózni a swarowskinak. -
Tudatom vele a dolgokat.
- Ha minden jól megy, akkor délig végzünk szóval ha nem sietsz akkor utána bemehetnénk ebédelni valahova, lenne még egy-két munka ahova keresünk modelleket.. -
meg amúgy is, szoktam a modellekkel ebédelni, persze csak titokban, mert mint mondtam.. kitörne egy újabb világháború ha Cece megtudná.
avatar
● ● Posztok száma :
94
● ● Reag szám :
84
● ● karakter arca :
tom hardy


Témanyitás ✥ Re: Csónakkikötõ •• Szer. Jan. 24, 2018 9:21 pm


to Frederico
Olyan korán van még. Nagyon rég nem keltem fel ilyen korán mostanában. De most a kedvenc fotósom Frederico kedvéért jöttem el ilyen hamar a helyszínre. Kinti fotózás lesz, így mondjuk meg is értem miért hívott ide ilyenkor. Fredericoval nagyon jó együtt dolgozni, mindig mindenre gondosan figyel.
Már a sminkesek keze alatt ülök, őket általában én szoktam megválogatni. Bár most nem így történt, de nem bánom. Legalább nem kell ezzel is foglalkoznom.
- Szia. Köszi jól. És te?- mosolygok rá kedvesen. Miközben meg se moccanok nehogy véletlenül elrontsanak valamit a sminkesek és aztán még egy pár órát itt keljen üldögéljek.
- De sietős lett valakinek- nevetek Frederico felé. Tudom, hogy tényleg sietnünk kell, de próbálom kicsit oldani a feszültséget. Úgy érzem van itt elég abból. Legfőképpen bennem.
- Azért mondod, mert nem vagyok szép smink nélkül mi?- nem komolyan gondolom csak viccnek szánom. Valamivel a magam izgalmát is fel kell oldanom. Kicsit izgulok, nem igen szokott ilyen előfordulni velem. De most ez van bennem. Magam sem tudom miért. - Értettem- válaszolom mikor elmondja milyen fotózáson fogunk részt venni. Jó tudni azért a dolgokat.
- Rendben. persze. Szívesen megyek veled ebédelni. Rám férne egy kikapcsolódás- az utóbbi pár hét eléggé húzós volt a számomra. Több tucatnyi fotózáson kellett részt vennem. Nagyon elfáradtam. Ami látszik is rajtam, valószínű ezért kellett annyi smink ma rám. A helyzetemen pedig apám se nagyon segít. Folyamatosan megpróbál   alám tenni, mindennek lehord aminek csak tud. Nem érdekes.
- De biztos van időd velem ebédelni? - kérdezek rá. Biztosan lenne jobb elfoglaltsága, mint, hogy velem ebédeljen. Csak azért, mert, most együtt dolgozunk nem kell velem lennie. - Nem vagyok, most éppen jó társaság. - teszem hozzá. Közben pedig a helyszín felé veszem az irányt, ahová Frederico mondja, hogy fotózni fog. Remélem hamar végzünk.  A hozzászólást Ariella Sühan Blake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 25, 2018 8:51 pm-kor.
avatar
● ● Posztok száma :
25
● ● Reag szám :
17
● ● karakter arca :
Tuba Büyüküstün


Témanyitás ✥ Re: Csónakkikötõ •• Pént. Jan. 26, 2018 2:18 pm


to Ariella


Őszintén mosolygok vissza, már amennyire ebben a helyzetben tud őszinte lenni a mosolyom.
- Jól, izgatottan azt hiszem. -
Válaszolok s összefonom a mellkasom előtt a karomat, úgy nézem ahogy rákenik az alapozót és a.. a.. többi port aminek képtelen vagyok megjegyezni a nevét. A természetes szépség híve vagyok s ha valaki engem kérdezne, sose ítélném a nőket arra, hogy vakolattal a fejükön mászkáljanak. Én mindig is jobban szerettem a szolid sminkeket és a vörös rúzst. De ennyi. Nem szívesen találkoznék a smink alatt másik emberrel, mint akiről azt hiszem, hogy Ő az.
- Tudod, hogy megy ez.. -
Megrántom a vállamat. Igazából nem tudom, hogy tudja-e. mármint neki nem kötelessége tudni a szögeket, a fény állását, a perspektívát, az objektívek közti különbséget, de ettől még lehet, hogy tudja.
- Nem ilyet sohasem mondanék. Csodaszép vagy. -
Rámosolygok, de elkapom a tekintetem mielőtt gondolkozni kezdhetne arról, hogy van-e hátsó szándék a mondandómban. Mármint nyilván szépnek találom, de van egy feleségem akit még nála is szebbnek találok.
- Szuper.
Bólintok, majd mikor elvégezték rajta a simításokat előtte sétálok, hogy kövessen.
- Állj oda.. -
Mutatok egy helyre, s a nyakamba akasztok egy fényképezőgépet.
- Lövünk egy pár képet így, a kiegészítők nélkül, hogy lássam tényleg jó-e a fény viszony.. -
S már sietősen szerelgetem a kis állványt, hogy ráhelyezhessem a gépet, s türelmetlenül intek, hogy állítsanak a fényen, hogy hozzák a szűrőkészletet.
- Figyelj.. három.. kettő.. egy.. -
És katt kész az első kép, s rögtön utána a második is.
- Most fordulj egy kicsit balra.. igen így.. az álladat egypicit fentebb.. ahha.. nagyon jó.. -
Még lövök róla egy-kettő képet, aztán felegyenesedem, és magamhoz intem.
- A lányok rád adják az ékszereket. -
Pillantok hátra felé.
- Ja persze, miért ne lenne? -
Összeráncolom a szemöldököm.
- Hé, minden rendben? -
avatar
● ● Posztok száma :
94
● ● Reag szám :
84
● ● karakter arca :
tom hardy


Témanyitás ✥ Re: Csónakkikötõ •• Vas. Feb. 04, 2018 2:28 pm


to Frederico
Teszem csendben amit mond. Bár nem értem miért akar rólam, képeket csinálni, ékszerek nélkül, ha ez egy ékszer fotózás. Mindegy ő tudja. Én meg engedelmeskedek neki, mindenben, mint egy igazi jó kislány.
Tapasztaltan mozgok a kamera előtt már, hisz ez már vagy a többezredik fotózásom. Ő is már rutinosan irányít, hogy merre forogjak. Tudom, ha együtt működünk akkor gyorsan kész leszünk az egésszel.
Pár kép után a segédek felrakják rám a különbnél különb ékszereket. Gyönyörűek. Én sosem fogok tudni megengedni magamnak hasonlókat. De nem is kell én nem vágyom ilyesmikre.
Hogy  van-e valami baj? Gondterhelten lehajtom a fejem. Persze, hogy van csak erről inkább nem akarok beszélni neki. Nem akarom a magam bajával is terhelni. Szerintem neki is megvan a maga baja, mért érdekelné az enyém?
- Á. semmi.- motyogom szinte csak magamnak. Nem fontos. Hagyjuk az én gondjaimat. Koncentráljunk inkább a fotózásra. - Szeretnél még pár képet csinálni, vagy ez elég?- kérdezek rá elterelve a témát valami másra. Közben a földet kezdem el bámulni szomorúan. Gondolataim kissé elkalandoznak az otthon történteken. Nem is figyelek Frederico-ra, nem tudom mondott-e valamit közben. Így mikor magamhoz térek, reflexből rákérdezek.
- Mondtál valamit?- ha nem mondott semmit akkor tovább folytatom mondandómat, miközben lassan felkapok magamra valami melegebb szerkót. - Akkor mehetünk ebédelni?- kedvesen elmosolyodom. Végül is egy ebéd egy jóképű pasival biztosan fel fog vidítani egy kicsit. Na. Nem. Nem úgy gondolom. Frederico csak a fotósom, de azért az igen istenien kinéző fotósom. Na mindegy. Amúgy is gondolom minden modelljét elviszi valahova. Kizárt, hogy csak engem jutalmazna ilyen módon.
- Tudod már, hogy hol ehetnénk?- kérdezek rá. talán van is már elképzelése, hogy hova akar vinni.
- De ugye tényleg nincsen más dolgod? Mert ha van, nem kell csak udvariasságból elhívnod- mondom komolyan. Igazán nem akarom feltartani, és nem tudom, hogy tényleg van-e kedve most egy lehangolt lánnyal ebédelni.

avatar
● ● Posztok száma :
25
● ● Reag szám :
17
● ● karakter arca :
Tuba Büyüküstün


Témanyitás ✥ Re: Csónakkikötõ •• Szomb. Júl. 14, 2018 1:47 pm


AC miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Csónakkikötõ ••

Ajánlott tartalom

Csónakkikötõ
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-