Labelle család otthona
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Legújabb történetek

✥ Today at 7:20 pm ✥✥ Today at 6:57 pm ✥

✥ Today at 6:40 pm ✥

✥ Today at 6:34 pm ✥

✥ Today at 6:19 pm ✥

✥ Today at 5:57 pm ✥

✥ Today at 5:55 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Labelle család otthona •• Szomb. Nov. 25, 2017 6:43 pm

******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1911
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Matthüas Aldenberg tollából
Témanyitás ✥ Re: Labelle család otthona •• Kedd Nov. 28, 2017 11:02 am

My beautiful lovely one


Fogalmam sem volt, hogy mennyit és mióta ittam, ez pedig szerintem tökéletesen jelezte azt, hogy az állapotom minden volt, csak éppen rózsás nem... Vagy igen? Mert az arcom az igencsak rózsás árnyalatban úszott, azt hiszem soha életemben nem voltam ennyire kipirulva. Nem vagyok nagy ivó, szeretek néha meginni egy-egy sört, de ennél többet nem igazán szoktam piára költeni, mert a pénzem nagy részét inkább fektetem jóminőségű szén – és grafitceruzákba, minthogy eligyam. Jó, mondjuk tény, hogy a cigi attól függetlenül jelen van az életemben, és azt hiszem 14 éves korom óta úgy szívom, mintha muszáj lenne, de szerintem ennyi mindenkinek jár. Jobb, mintha a vénámba lőnék dolgokat, dizájnerdrogokkal mérgezném magam, vagy piálnék, mint egy idióta... Mint most. Szinte biztos voltam benne, hogy hányni fogok. K*rvára hányni fogok, pillanatokon belül. Pont ezért is szédelegtem ki a helyről a friss levegőre, mit sem foglalkozva az amúgy zsebemben rezgő telefonnal, amin tuti Caleb keres. Úgy döntöttem, hogy tanácsosabb lenne lerendezni egy sms-el, amibe azt akartam írni, hogy „Részeg vagyok, hagyj, majd hazamegyek, ne gyere utánam, mert megfejellek pls imádlakpuszi”, de az lett belőle, hogy „rwszegvok hadgyj, majd mek otthpn maradsz a p*csa megyek pls szeretlek”
Mindezek után indultam csak meg magam elé csapkodva a bakancsos lábaimat, miközben erőteljesen a földet figyeltem. Nem volt kedvem belekötni másokba. Most, hogy kezdtek furán menni körülöttem a dolgok, egyáltalán semmi kedvem nem volt a balhéhoz. Kimozdulni sem nagyon volt hangulatom a kolostorból, mert nem akartam, hogy apám elcsípje a nyakam, és elrángasson a börtönbe, ami elvileg otthont teremtene nekem. Semmi kedvem nem volt verekedni, tanulni, suliba menni... Erre pedig rátett egy lapáttal az is, hogy szétmentem a csajommal.
Sosem voltam az a fajta, aki mindenáron maga mellett akart tudni valakit, de maradjunk annyiban, hogy lett volna választék bőven. Általában a lányok nagy része könnyen belémesett, amiért két szónál többet egy mondatban nem nyögtem ki, ha nem volt muszáj, amiért csúnyán néztem rájuk, és amiért jól nézek ki, van egy bőrkabátom... Motorom mondjuk az nincs, de nem is kifejezetten vágyok rá, nekem tökéletesen megfelel a busz, mert azt nem nekem kell tankolni.
És igen, talán ők az elb*szottak, amiért ennyi elegendő is számukra de Aimee akkor is más volt. Ő olyan volt, mint én, csak lányban. Nem túl barátságos, ami megkönnyítette, hogy összebarátkozzak vele, hogy elfogadjam. Mivel elég okos lány, nem esett nehezére felfogni azt sem, hogy nekem nem célom megdugni és otthagyni, annyi érdeklődést nem váltott ki belőlem... Aztán igazából de, csak jól titkoltam. Soha nem találkoztam egyetlen lánnyal se, akire képes lettem volna úgy nézni, vagy zavarba jöttem volna a társaságában. Nem mondom, hogy ez vele megvolt, de határozottan veszítettem a bunkóparaszt stílusomból minden egyes alkalommal, amikor csak beszéltünk...
Pont ezért is érzem magam g*ci sz*rul. Úgy éreztem, hogy talán Caleb mellett lett még valakim, aki vigyáz rám, és feldobja a napjaim, aki mellett egy hangyaf*sznyit felengedhetek, és elfogadhatom a szeretetét, de nem. Ő is csak ugyanolyan, mint a többi nő. Mint aki a testvéremet kint hagyta a kolostor ajtajában. Caleb édesanyja volt számomra a tökéletes ellentmondás. Egyrészt neki köszönhetem azt az embert, akit a világon a legjobban szeretek, másrészt pedig... Most komolyan, kit érdekel az én kicsi lelkem, amikor elvettek tőle egy boldog életet? Annyi lehetőségtől és szeretettől fosztották meg, amit megérdemelt volna... Még akkor is, ha soha nem találkozunk. Rengeteget gondolkoztam azon, hogy mi lett volna ha... És azt hiszem mi akkor is megismerkedünk, ha nem kerül árva sorra. Mert egyszerűen csak olyan emberek vagyunk, akiknek együtt kell lenni.
Megálltam az amúgy teljes mértékben ismerős környéken, és három hatalmasat pislogtam a bérházra, azon belül az ablakra, amin egyszer sikeresen beszöktem a lányhoz. Idegesen haraptam be a szám szélét, és próbáltam kezdeni valamit magammal... Mennem kéne? Maradnom? Köszönnöm neki?
Adtam magamnak némi gondolkodási időt, ami részegen hát nem annyira jó dolog, de legalább a friss levegő elűzte a hányingerem, és már kevésbé dülöngélve indultam meg a fa felé döntés után. Úgy döntöttem, hogy vissza fogom szerezni magamnak. Ami az enyém, azt nem adom ám ki olyan könnyen a kezemből... Nem érdekelt, hogy ezt mennyire fogom megbánni később, most csak az járt a fejemben, hogy vissza akarom szerezni.
Megláttam egy hatalmas követ a fa tövében, amit fel is kaptam és a kabátom belső zsebébe süllyesztve fogtam meg a legalacsonyabban lévő ágat, és húztam fel magam a fára. Kiskorunkban rengeteget csináltuk ezt Calebbel, de most valahogy... Jóval nehezebbnek tűnt. Míg kicsi csülkeim voltak, amiket könnyedén tudtam pakolgatni ideg oda, addig hát most... Hagyjuk. A negyvennégyes lábam az pont nem fog beférni az apró mélyedésekbe, viszont a hosszú ujjaimmal jobban tudok kapaszkodni! He! Pro kontra! Most már boldog vagyok! Vagy asszem az vagyok... Mindegy hagyjuk.
Egészen zökkenőmentes volt feljutni az Aimee emeletével egy szintbe levő ágra, csak egyszer éreztem azt, hogy le fogok esni, kitöröm a nyakam, és megdöglök, de sikeresen elhárítottam a veszélyt.Kényelmesen, nyújtott lábakkal helyezkedtem el az erős ágon, és döntöttem a hátamat a fa törzsének, amíg a sötét ablakot figyeltem, és ezernyi gondolat cikázott végig a fejemben. Aztán utána a követ kezdtem el vizsgálgatni összevont szemöldökkel és végül elhatároztam magam.
- Ehh.. – sóhajtottam fel halkan – Miért vagy egy büdös k*rva?
Csak magam elé motyogtam a szavakat, amik halkan, és lágyan hagyták el az ajkaim, de elegek voltak ahhoz, hogy dühbe jöjjek, és jókora lendülettel hajítsam el a követ, ami az ablakot érte, és törte milliónyi kis darabra azt. Pontosan tudtam, hogy következménye nem nagyon lesz, mert ez elég szar környék, már megszokták az emberek a késeléseket is. Egy ablaktörés miatt nem fognak rendőrt hívni, vagy megnézni, hogy minden rendben van-e a szomszéddal, mert félnek. Inkább összerezzenve húzzák meg magukat a kis zugukban, és nekem most pont ez fog kapóra jönni. Az, hogy bedobtam az ablakát... Egy picit megnyugtatott. Mert én is tönkretehettem valamit, ami az övé volt.

Egy szerelem csak akkor marad meg virágában, ha kinyílásakor letépjük.
Music || Outfit || 957


A sakkban ölni kell a győzelemért
avatar
Középisk.
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
12
● ● karakter arca :
⇀ Park Bo Gum ↽


✥ Szeretettel Aimee Labelle tollából
Témanyitás ✥ Re: Labelle család otthona •• Hétf. Dec. 25, 2017 10:50 pm

To my lovely idiot

Nem szokása sírni. Legalábbis emberek előtt nem. Már maga sem tudja, mikor eredtek el a könnyei mások szeme láttára, de talán az utolsó ilyen alkalom az anyja temetésén volt. Azóta pedig már röpke hat év eltelt, és soha senki nem látta még csak a könnyektől csillogó szemeit sem, csupán csak az a négy fal, ami a szobáját határolja el abban a kis lakásban. Mert azóta az érzelmeit az esetek többségében mélyre elrejtve néz szembe minden útjába kerülő problémával, na meg persze emberrel. Nem is gyakran enged közel magához senkit, pont amiatt, hogy nehogy kiderüljön mikkel is kell otthon szembenéznie nap mint nap. Na persze Ő más volt. Mate olyan volt mint ő maga, már ami a pokrócságot illeti, és elég hamar egy hullámhosszra kerültek. Vagy legalábbis mondhatni ez történt… Hisz az öccsén kívül Aimee tulajdonképpen senkit nem tűrt meg maga mellett huzamosabb ideig, csak ha nagyon muszáj volt - ilyenek például az osztálytársai - erre jön ez a srác, és neki még azt is elárulja, hogy az apja mekkora f*sz, és hogy mit is kell nap mint nap átélnie otthon a négy fal között. Mondhatni szerette… Vagy talán még mindig, bár már maga sem tudja. Egy biztos: igencsak zavarta, mikor Mate gyakorlatilag egyik napról a másikra fogta magát, és nem kereste a társaságát… És ez már néhány napja így tart, és nem tudja miért… Idegesíti, mégsem tesz semmit, mert az a marha nagy makacssága nem engedi. És igen, inkább hagyja, hogy a kapcsolatuk úgy porladjon el, mintha soha nem is létezett volna. Mert neki így egyszerűbb… még ha valójában nem is, de egész profi abban, hogy a valós érzelmeit egy apró kis ládába bezárja a szíve mélyén, és ne is foglalkozzon vele.
Legalábbis akkor, mikor emberek veszik körül. De most egyedül van. Egyedül a szobájában, és senki nem látja meg, ha elerednek a könnyei. Hisz ilyenkor már az öccse se mer kijönni a szobájából az apja miatt, noha a férfi is talán már a saját ágyán horpaszt. Jobb esetben ott, hisz akkor a lányának sem kell hajnalban majd kerülgetnie, és még óvatosabbnak lennie, mert az apját éppen a kanapén érte utol az álommanó. De ez most, jelen pillanatban mit sem számít számít, csak az ágyán összegömbölyödve törölgeti az arcáról azokat a kósza könnycsepeket, amik kiutat találtak a könnycsatornáin át. És most még csak nem is Mate miatt sír. Igazság szerint a fiú eszébe se jut, vagy talán csak annyi időre, míg át futott az agyán,hogy most mennyire örülne, ha ő is itt lenne. De nem, nem szabad… Matthüas Aldenberg egy idióta hülye, akire most haragszik… neki most nem szabad itt lennie… Most is, ahogy mindig is egyedül kell megküzdenie a démonaival, amik minden éjjel, az apja aktuális dührohamai után a hatalmukba kerítik. Mert ő még az öccse előtt is tartja magát, neki is azt mutatja, hogy ez a férfi, akinek még mindig van mersze az apjuknak nevezni magát, nem fogja megtörni őt, de ez csak a látszat. Belül már nagyon is össze van törve, csupán ez kívülről nem látszik. Csak azok a fizikai sérülések, amik könnyen észreveheőek, míg a smink el nem fedi a kíváncsiskodó tekintetek elől
És mintha csak meghallotta volna, hogy pont Rá gondol, ahogy az egyik könnycseppel együtt a srác gondolatát is kitörli a fejéből, mikor valami csörömpöl. Pontosabban az ablaka törik apró szilánkjaira, s a darabjai hangos csörömpöléssel hullanak az íróasztalára azzal a kővel együtt, ami a zajt okozta. Egyből kapja is fel a fejét, s ijedten pillant az ajtó felé, s csak pár pillanatnyi néma csönd után mászik az ablak maradványaihoz, hogy megnézze, ki volt az az idióta… Hát persze… Miért is nem gondolt egyből rá? Szemeit gyorsan megtörli, hogy a könnyeinek utolsó maradványait, aztán a szája szegletében már egészen megalvadt vérfoltot is, mi az apja keze nyomán került oda, s tekintetét csak ez után vezeti vissza a fa ágán egyensúlyozóra.
- Yaa!! Idióta!!! Mégis mit képzelsz? Ha felébreszted apát, esküszöm kinyírlak… - morran rá visszafojtott hangon, mert hát mégsem akarja felverni se az apját, se az egész környéket. Bár minden bizonnyal ezt a másik már megtette. Attól persze nem tart, hogy nemsokára már a rendőrautók szirénájának a hangját hallhatják, hisz ez a környék nem olyan, ahol egyedi, és ritka eset lenne az, hogy valakinek az ablakát csak úgy betöri mindenféle jöttment suhanc… - Mégis mi ütött beléd te szerencsétlen istencsapása, hm? Mit keresel itt…? Inkább mássz le onnan, mielőtt még leesnél onnan, és menj haza, a bátyád már biztos vár… - morogja ugyanolyan visszafogott haraggal, és halkan, mert ő ezt megteheti. Mégis csak ő fog fagyoskodni ebben az átkozott koszfészekben, és nem Mate...
 
Imádlaaak <3 ~ gönc ~ 763


I want to stay right here and never move. I want to love you and make you happy. And I can`t, and it`s killing me.
avatar
Középisk.
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
14
● ● karakter arca :
Bae Suzy


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Labelle család otthona ••

Tell me your secrets

Labelle család otthona
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Mikaelson család kunyhója
» Davidson család
» Tatia Petrova
» Hakusho család lakhelye
» Charlotte Petrova

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Bérlakások és belvárosi lakások-