White Oak Tree Shop
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 11:56 am ✥
✥ Yesterday at 11:30 am ✥
✥ Yesterday at 11:05 am ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:45 pm ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:44 pm ✥


Témanyitás ✥ White Oak Tree Shop •• Vas. Nov. 26, 2017 2:47 pm

Forrás: google


Forrás: google


Ezoterikus bolt


avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop •• Vas. Nov. 26, 2017 5:58 pm

Caroline & Thomas

Közeledik a karácsony és nem tudom most eldönteni, mennyire szeretem. Vagy szeretem-e egyáltalán. Sok munkával jár, bár Haloween hetén van a legnagyobb forgalmunk és a wicca meg mit tudom én, akármilyen ünnepekkor. Jó, tudom, mert megtanultam, muszáj voltam, deee őszintén szólva, annyira nem izgat, hogy ezekkel foglalkozzak. Más foglalkoztat és azért megtanulom ezeket is.
Az egyik polcot rendezem át, Murielt felmentve a létrázás alól. Ha már ilyen magas vagyok, nekem jóval könnyebb. Még pár manó, a fene tudja, éppen melyik, van, amelyiket meg is nézegetem, mert fogalmam sincs, melyik lehet, de azért találgatok. Aztán felteszem a polcra, s elrendezem, hogy mutatós is legyen. Csupa csajos dolog, ki is ráz tőle a hideg, gyorsan le akarom tudni.
Azonban az egyik manó lábánál elfeledkezem a kis csöngőről, s meglódul lefelé, ahogy elkezdem rendezni a mellette lévőt. Éppen készülne ráesni a belépőre. Elkapom a csörgős láb végét, s az fejjel lefelé lógva, a szintén csörgős sipkáját lengetve áll meg a levegőben a belépő arca előtt.
- Azt hiszem, ha ezt akarattal tettem volna, se lett volna tökéletesebb. Sajnálom, nem akartam megijeszteni. Csak úgy gondolta, leugrik a polcról és körülnéz – mosolygok szélesen. Remélve, hogy nem kap se sikítófrászt a másik, és nem fordul ki azonnal vissza az utcára, jól elküldve az anyámba.
avatar
● ● Posztok száma :
38
● ● Reag szám :
29
● ● karakter arca :
Ben Barnes


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop •• Vas. Nov. 26, 2017 6:11 pm

Boltos Úr *-*

Én nemes egyszerűséggel elfogadtam, hogy ő ilyen. A véleményem ezzel kapcsolatban nem osztom meg vele, eléggé szkeptikus vagyok a témát illetően, de hát nem is miattam áll meg a limuzin a bolt előtt, s nem is magam miatt libbenek be ebbe a boltba.
- Úristen - csúszik ki ijedten az egyetlen szó, ami hirtelen eszembe jut, és reflexből kapom szívemhez a kezem, nem ám megáll itt hirtelen. Az nem lenne valami jó.
- Semmi gond, gondolom, ezen a helyen bármi megesik, vagy épp le - elnézőn és főként zavartan mosolyodok el, miután tekintetemmel megtalálom a tulajt. Gyanítom, ő az, valahogy az ilyesmibe érzésből beletrafálok.
- Kérhetném kicsit a segítségét? Nem vagyok otthon az ezotériában, de születésnapra szeretnék venni valamit... - ennyi az elhatározásom, és remélem, elegendő is ahhoz, hogy ne küldjön el a francba, vagy közölje velem, google a barátom, mert nem az.
- A barátnőm rajong az ilyen furcsaságokért, és hát... - kecsesen vonom meg a vállam, hihetetlenül tanácstalan fejet vágva. Körbenézve megakad a szemem egy-egy számomra ijesztő tárgyon, olyasmit semmiképp nem szeretnék, de bizonyára a férfi okosabb nálam.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop •• Vas. Nov. 26, 2017 6:49 pm

Caroline & Thomas

- Ó nem, ez csak egy manó – kapom fel a manót és helyezem vissza a polcra. Csak megijedt. De nem ment ki! Ez már jó jel. Alaposabban megnézem, s kint megpillantom a kocsit is. Kocsi? Három házat is tudnék belőle venni. Mégis, a belépő korántsem a felvágott nyelvű, és magasan orrát hordó személy, sőt, nagyon is kedves. Egyből sok pontot nyert nálam. Az udvariassága pedig közvetlen és nem lekezelő. Megnyert magának, annyit már tudok.
- Remélem, senkinek sem a fejére – nevetek fel, visszatérve a belépőhöz, még ha csak pár lépésre is vagyok tőle. – Se...? – Ismét halkan nevetek, ahogy máris megelőz. – Kérem.
Végighallgatom a töprengését, a hangos töprengését.
- Ez nagyon kedves öntől, hogy így gondol barátnőjére, annak ellenére, hogy ön nem rajong ezekért – nem akadok meg rajta, az már sokkal inkább megtetszik, hogy mégis eljött ide, csak, hogy örömet szerezzen valaki másnak. Így én is még több energiát szeretnék ebbe tenni.
- Furcsaságok alatt mit ért, pontosan? Könyv, apró tárgyak, kellékek? Van valami, amiből többet látott a szobájában, lakásában? Gyertyák, figurák, kis szimbólumok? Vagy konkrétan érdeklődik valami iránt? Wicca, távol-keleti dolgok, asztrológia? – Hagyok helyet, s a kérdéseim között is hagyok időt, hogy végig tudja gondolni, követni.
avatar
● ● Posztok száma :
38
● ● Reag szám :
29
● ● karakter arca :
Ben Barnes


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop •• Vas. Nov. 26, 2017 7:10 pm

Boltos Úr *-*

- És egész aranyos - oldalra döntött fejjel mosolyodok el, miután a sokkot legyűrve, meg is szemlélem magamnak.
- Fúúú kis koromban láttam hasonlót valamelyik mesében - most meg hirtelen ezen kezdek el töprengeni, még a homlokom is ráncolom kicsit, de csak nem jut eszembe se maga a mese, se a címe, így hát hamar túl is lendülök ezen.
- Jajj elnézést, ha zavarja, szólok neki, hogy álljon arrébb - kelletlenül húzom el a szám, mert igazán nem akarok kellemetlenséget, csak hát ára van annak, hogy én egyedül járkálhassak. Kampányolás van, apu meg ilyenkor különösen figyel a biztonságomra, mert a párt tagjai közt vajmi kevés tisztességes ember van, és én ezt meg is értem. Sőt, hálás is vagyok neki emiatt, csak hát rendesen megnehezíti, hogy normális életem legyen... nem mintha bármikor is lehetne normális életem.
- A barátnőm... az ilyenekből nekem kevés van, tudja? Őt nem a pénz meg a nevem érdekli - vallom be félszegen, kicsit még a fejem is lehajtom, mert igen, a filmekben gyakran van ez a klisé, de sajnos az én életem nem egy film...
- Wicca... Rachel az, meg úgy az egész családja, de úgy nagyon durván. Többet is lóg ő nálunk, mint én náluk. Nem ítélem el, vagy ilyesmi, csak... ijesztő nekem egy kicsit ez az egész. Hmmm, van egy csomó elefántja meg baglya, meg koponyája, meg... hmmm látott már filmekben olyan helyet, ahol tudja azzal a fura gömbbel játszanak? Na az ő szobája is pontosan ilyen. Meg imádja a köveket, amik gyógyítanak, vagy ilyesmi... tudom, nem vagyok nagy segítség, tényleg utána kellett volna néznem kicsit a dolgoknak - grimaszolva tekintgetek körbe, óvatosan meg is indulok az egyik polc felé, ne csak tehetetlenül álldogáljak ott.
- Egyébként nagyon klassz hely, biztos sok időt öl bele - annyira ritkán van lehetőségem "hétköznapi" emberekkel beszélgetni, hogy amikor adódik ilyen alkalom, akarva-akaratlan közvetlenebb vagyok a kelleténél, de nem tehetek róla, számomra ők érdekesek.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop •• Hétf. Nov. 27, 2017 10:02 pm

Caroline & Raoul

- Szerintem meg félelmetes – egészen biztos vagyok benne, hogy a párjában egy szellem lakozott. Mindig keresztbe tette a lábát reggelre, holott én voltam az utolsó este és én jöttem elsőnek. Vagy a húgom viccelt meg, jó szokása szerint.
- Ha emlékeznék rá, egészen biztosan beugrana – önirónia egy null nekem. Még azt sem tudtam ébredésem után, hogy hívnak. Mára már egészen szépen bemutatkozom. Már ha eszembe jut a nevem. Volt, hogy nem.
- Amíg nem úgy dönt a sofőr, hogy az eladótér jobb parkoló, addig csak nyugodtan – kuncogok. Nem különböztetek meg senkit, számomra mindenki egyenlő, aki rendes velem, én is az vagyok vele.
Komolyan nézek rá a következőkre. Az ilyen nekik valóban nagy szó lehet, már ha igaz. Felbukkan egy arc, egy szemszín és egy tekintet.
- A szívbéli barátot sose szégyelld. Ők azok, akik valóban annak látnak, akik vagy.
Ahogy tovább beszél, s a kövekhez ér, felbukkan előttem egy szín és egy forma. Felvidul az arcom. Hát persze, az rá várt!
Csakhogy nem megy ez ilyen könnyen. Még puhatolózom.
- Ugyan minek? Te elfogadod őt ilyennek, ő meg téged ilyennek. Ahhoz nem kell, hogy értsetek is ahhoz, amihez a másik. Nem tudom, mi az a fura gömb, te mókás lehet. Sokat alszik mostanában a barátnőd? Kék vagy barna karikás a szeme? Esetleg sárgás? Melyik szót használja ismétlésszerűen? Bocs – emelem fel a kezem. – Az ajándék nagyon személyes lenne és ezek segítenek hozzá. - Mert minél többet gondol rá és aprólékosan, annál tisztább kép fog a fejemben felbukkanni róla. Így tudni fogom, ő az, vagy más ajándék vár rá.
avatar
● ● Posztok száma :
38
● ● Reag szám :
29
● ● karakter arca :
Ben Barnes


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop •• Szomb. Dec. 30, 2017 10:11 am

avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop •• Hétf. Jan. 08, 2018 7:20 pm

RAOUL & SUE

öltözet

Halkan sercegő hanggal mozdult el az aprócska fogaskerék ujjam alatt, felköpve a körömnyi nagyságú, szélben nyomban lobogásba kezdő áttetszően narancssárga lángnyelvet. Öngyújtómat az ajkaim közé csippentett cigaretta végéhez nyújtottam, szabad kezemmel gondosan takargatva a tüzet a szél elől, mintha titok lenne előtte, majd visszahúztam kezemet, és zsebem mélyére eresztettem az apró kis tárgyat, hogy legközelebb is órákig kutakodjak, mire megtalálom.
Jóleső sóhajjal szívtam magamba a füstöt, majd néhány másodperccel később apró gomolyfelhőként táncolt elő belőlem az egyébként is ködös leheletemmel elegyedve.
Közben megszaporáztam lépteimet, mert nadrágom gyári szaggatásain pofátlan mód szökött be a januári hideg, nekem pedig nem volt szükségem egy alapos felfázásra így sulikezdés alkalmából. Joggal kérdezi az ember, hogy minek veszek fel szaggatott gatyát, én meg joggal verem be az orrát, hogy semmi köze hozzá, és különben meg van alatta harisnya. Húgyagyú.
Hamar felderengett előttem a barna-fehér üzlet, az ablakán kiszűrődő meleg fénnyel, és vibráló hangulattal. Szám csücskét apró kis szálak húzták felfelé, mintha horogra akadtam volna, és ezzel a  bájos kis mosollyal ajkaimon átlépdeltem a zebrán.
Valami hülye idióta úgy toporgott előttem, alig tudtam haladni, a seggemet majdnem levitte egy kamion, mert természetesen a lámpa is olyan gyorsasággal vált pirosról zöldre, meg vissza, hogy ha szabályosan átakarnék érni egyik oldalról a másikra, lekörözném Usain Boltot.
De már ott sündörögtem az ajtóban, bekukkantottam az ablakon, mint akinek nincs jobb dolga, mint az eladón legeltetni a szemét - különben tényleg nincs jobb dolgom -, és a macskájával szemezni. Ujjaimmal elemeltem a cigarettából maradt apró kis csonkot, és az utcai kukához szökkentem, hogy példát mutatva igényességemmel az emberiségnek, kidobjam a szemetet a helyére.
Belöktem az ajtót, mert időben felfedeztem, hogy TOLNI, és nem HÚZNI (hmm, én már csak ezért is felvenném magam részmunka időben). Jöttömet az ajtó meglengette csengő csilingelése jelezte nyomban, én pedig magamra varázsolva legelragadóbb tekintetemet, kerestem a jó csávót.
Ott is volt, a pult mögött.
- Jónap... Hellóóó! - engedélyeztem magamnak a tegezést, mert milyen gáz már helyes fiatalokat magázni, csak azért, mert biztos idősebbek nálunk alsó hangon tíz évvel, és elé sétáltam. - Susan Meyer vagyok, és arról szeretnék érdeklődni, hogy van-e felvétel. Mármint... dolgozni szeretnék. - Pislogtam rá minden bájommal együtt, majd tekintetem a pulton heverő cicára tévedt. - Szia cica - suttogtam neki is, rákacsintva, és kezemmel felé nyúltam, engedve, hogy megszaglásszon, aztán ha szimpatizál velem, megsimogassam.
 coded by elena
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop •• Kedd Jan. 23, 2018 1:00 pm

Az összes ezofanatic ilyen lágyfejű? Ugye én nem leszek ilyen? Ki a fenét érdekel egy tizenhetedik dinasztiabeli skarabeus egy múmiáról? És még el is hozza....
Még mielőtt megtörténne a nagy lelepleződésem s a kezembe tenné a cuccot, az egyik régi motoros eladó máris magára pattintja a vevőt. Emlékszik szerintem az idióta arcvágásomra, amikor az egyik érdeklődő a kezembe tette a hozott tárgyat. Utána félóráig csak kuruttyolt az agyam. Azóta fejlődtem, de szakadna az ilyenekre az ég! Kérdezni nem lehet, hogy odaadhatom? Nem, nem adhatod!
Marcipiros, mert sokféle becenévvel hívom ezt a fekete ördögöt, méltósággal szétterülve a pulton, dagasztja annak oldalát. Valamit nagyon néz kifelé. Addig nincs baj, míg csukott ajtón és ablakakon keresztül próbálkozik kijutni.
A milyen szantálfa? Egy vevő jön, örülök nekik, túl sokan is lettek az utóbbi időben. Pedig én csak egyes emberekre vágyom. De ő legalább jópofa, meg is nevettet.
Marcipiros lustán felnyávog s dorombolni kezd. Rögtön ezután hallok egy hangot is.
- Helló! - Mosolygok rá.
Visszategezem, vén csóka még nem vagyok. Végig is nézek rajta. Ezek nem szoktak fázni?!
- Nos, akadhat munka. Pénztárost és eladót keresünk. Ezekben mennyire vagy járatos?
Mutatok körbe, arrébb lépve, hogy tovább tudjanak ott dolgozni. A macska körbeszaglássza Suzan kezét, lustán csapkodni kezd a farkával, s nyalni kezdi a lány ujját. Én ugyan rá nem szólok, vsak ha látom, nem tetszik neki. Nem a macskának. S nem szólni.
- Most éppen a Marcipiros névre hallgat - ennek megerősítéseként el is nyávogja magát.
- Diákmunka vagy másodállás? Teljes munkaidő? - lehajolok egy koponyás tálcáért s odaadom Maranak, majd beletúrva a hajamba, igazítom a helyére a kósza tincseket.
avatar
● ● Posztok száma :
38
● ● Reag szám :
29
● ● karakter arca :
Ben Barnes


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop •• Csüt. Márc. 15, 2018 11:59 am

avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop •• Csüt. Jún. 28, 2018 9:49 pm

Miles – Raoul

Sok mindent szeretnék én megérteni az életben (nem, annyira nem). De a macskákat végképp.
- Te most komolyan arra gondoltál, hogy amit egy órán át pakolásztam, te fogod magad és ráfekszel? – Meredek felfelé az egyik polcra, az egyik boltív felett (sok van. Kívülről nem is látni, mekkora is a bolt. Hja, kérem, aki megvásárolja az épület másik oldalának földszintjét és emeletét és egybe nyittatja, annak van helye. És rengeteg boltíve!). Piros, mert végül ez a név ragadt rajta, olyan kényelmesen terül el a felpakolt tárgyak tetején (amit el nem tudok képzelni, hogy a fenében nem hullottak még a nyakamba így), mintha neki készítettem volna.
- Ha isiászod van, a dokinál kéne lenned, nem ritka tárgyakon tespedni. Na, gyere le.
Persze, mert a macskák olyan jellemek, hogy csak úgy lejönnek egy szó hatására.
- Oké, megegyeztünk, őrzöd.
Én meg megegyezek magammal, hogy ha méltóztatik majd lefáradni róluk Piros, akkor inkább máshová pakoljam a tárgyakat.
Visszatérek a kövekhez, amiket a pultnál pakolok ki éppen a dobozból, kesztyűs kézzel. Isten ments, hogy még a végén visszaszáguldjak pár .... sok évet az időben és még a végén beszélgetni kezdjek hangosan az ásványokkal. Érdekes előadás lenne, főnyeremény a gumiszobába. Állítom, úgy, hogy szeánszokat is tartok időnként. Mert vannak nagyon idegesítően akaratos lények a világon. Meg kíváncsiak. Meg lelkesek.
avatar
● ● Posztok száma :
38
● ● Reag szám :
29
● ● karakter arca :
Ben Barnes


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop •• Kedd Nov. 06, 2018 11:48 amkarakter inaktívvá válás miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: White Oak Tree Shop ••

Ajánlott tartalom

White Oak Tree Shop
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-