Hugi és bátyó
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 11:56 am ✥
✥ Yesterday at 11:30 am ✥
✥ Yesterday at 11:05 am ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:45 pm ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:44 pm ✥


Témanyitás ✥ Hugi és bátyó •• Hétf. Nov. 27, 2017 11:12 am

SzabadFoglaltElkelt

ÉliseMerle


● ● Karakter arca;;
Jane Levy

● ● Csoport;;
Alkotóra bízva

● ● Életkor;;
29

● ● Foglalkozás;;
Szintén alkotóra bízva


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Ó, az én drága kishúgocskám.
A családunkon belül veled van a legjobb viszonyom. Szeretem a család összes tagját, de te állsz hozzám a legközelebb. Te vagy a legkisebb a testvérek közül, szóval mindkét bátyád nagyon védelmezően állt hozzád. Mindamellett, hogy kicsit szekáltunk, de ebben semmi meglepő nincsen testvérek között. Viszont nem egyszer volt, mikor Mario kicsit túlzásba esett, és nekem kellett őt leteremtenem, hogy hagyjon végre téged békén. Én mindig tudtam, hol a határ, ami a játékosságot és a gonoszságot választja el. Akár kisebb, akár nagyobb problémád volt, mindig hozzám jöttél, akár azért, hogy segítsek rajtad, vagy csak beszélgetni, kiönteni a szíved. Remek beszélgetőpartner vagy, és ezért is választalak téged annyiszor. Te vagy az, aki minden apró titkomat tudod, hiszen tisztában vagyok vele, hogy nálad biztonságban van, és ez viszont is így van. Tizennégy éves voltál, mikor én kiköltöztem Angliába, de sosem haragudtál meg rám emiatt - talán egy kicsit. De nem telt el úgy nap, hogy legalább egyszer ne hívtál volna fel engem, vagy pedig én téged. Ez a szoros kapcsolatunk tehát megmaradt ezek után is. Végül 18 éves korodban te is kiköltöztél hozzám és apánkhoz Angliába, követve a példámat és az egyik itteni egyetemen folytatva a tanulmányaidat. Anyánk is egy év múlva elhagyta Párizst, hogy csatlakozzon hozzánk, ha már szinte az egész család itt volt. Körülbelül egy éve, mikor felajánlották a lehetőséget, hogy kimehessek a katonasághoz néhány hétre dolgozni, mert szükségük volt valami nagyon jó orvosra, akkor te voltál az, aki a leginkább próbált lebeszélni róla. Bár hallgattam volna rád... Mikor hazatértem, már nem voltam teljesen az, aki, de egy percig sem róttad ezt fel nekem. Ehelyett te is hazaköltöztél apámékhoz arra az egy-két hónapra, míg én ott lábadoztam, és próbáltál segíteni te is rajtam, amennyire csak tudtál. Az édesanyánk mondta ki ugyan, de tudom, hogy a te ötleted volt, hogy visszaköltözzek Párizsba, hátha segít az ottani környezet, ismerősök.

// Így is kicsit hosszabb lett ez a szöveg, mint azt terveztem, de inkább gondoltam, hogy leírok mindent, mint semmit  Elolvashatod a lapomat is, viszont lényegében leírtam a történteket, ha viszont kérdésed van, szívesen veszem azt. Hogy az évek közben Élise merre járt, maradt-e Angliában, vagy ő visszaköltözött huszon-akárhány évesen Párizsba, megalkotóra bízva, viszont a szoros viszony Abe és Élise közt nem változott soha sem. Az is rád van bízva, hogy mióta Abe újra Párizsban van (7-8 hónapja körülbelül), azóta itt tartózkodsz, vagy pedig csak most köszönsz be. Foglalkozás tekintetében nem kötök meg semmit, illetve a Pb-hez sem ragaszkodom foggal-körömmel és bár örülnék, ha maradna, lehet velem egyezkedni. Várlak nagyon hug //

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket - Én, de én nagyonSzabadFoglaltElkelt

Mario Gerard Merle


● ● Karakter arca;;
Henry Cavill

● ● Csoport;;
Alkotóra bízva

● ● Életkor;;
35

● ● Foglalkozás;;
Alkotóra bízva


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Bátyó... sosem volt nekünk valami egyszerű a viszonyunk. Legtöbbször az átlagos testvéri kapcsolat jellemzett minket, a folyamatos rivalizálás, egymás szekálása, és így tovább. Az egyetlen gond az volt, hogy te szinte sosem tudtad, hol a határ. Ez néha nálam, néha pedig a húgunknál demonstráltad, akit néha pont tőled kellett megvédenem, mert annyira kezdett már eldurvulni a helyzet. Nem úgy értve, hogy kezet emeltél volna rá vagy bármi ilyesmi, de ki tudja... lehet az is előfordult volna végül, ha nem lépek közbe. Szeretlek ettől függetlenül, mert a testvérem vagy, de azért azzal is tisztában vagyok, hogy van egy kis problémád. Amint csak lehetett, elköltöztél itthonról, ráadásul kapásból Skóciába, tehát nem is apánkhoz, aki Angliában élt. Alig hallunk felőled, te nem hívsz minket, és én is lemondtam már arról, hogy keresselek. Jobbára csak ünnepekkor látunk téged, de még akkor sem mindig. Fogalmam sincs, hogy mi bajod van velünk, de már régesrég lemondtam arról, hogy megpróbáljak ennek utána járni. Éled a saját életed, és csak néha nézel rá a családodra. Te döntöttél így, én pedig ezt tiszteletben tartom.

// Ennyi lenne igazából. Megalkotóra van bízva, hogy ez a távolságtartás miért is van jelen. Ilyen  személyiségre, esetleg valami komolyabb áll a háttérben, szabad a gazda. Pb változtatható, de azért választottam Cavillt, mert van egy kis hasonlóság Bomer és közte, ha viszont van jobb ötleted, azt is szívesen fogadom. Várlak téged is sok-sok szeretettel!

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket - Én, én és én

avatar
● ● Posztok száma :
69
● ● Reag szám :
61
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer

Hugi és bátyó
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-