Succubusok és incubusok
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

Today at 7:04 pm
Today at 4:16 pm
Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (36 fő) Hétf. Márc. 13, 2017 11:05 pm-kor volt itt.
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥

Csoportok
Keresk. és szolg.
1
1
Igazságügy
-
-
Bűnüldözés, hadügy
1
2
Egészségügy
3
3
Oktatás
12
6
Média, művészet
9
4
Civilek
3
3
Elit
2
4
Törvényen kívüliek
1
3
Összesen
32
26
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Succubusok és incubusokSzeretettel Admin tollából
Témanyitás Succubusok és incubusok •• Vas. Jan. 29, 2017 7:36 pm


Succubusok és incubusok


Leírás


A Succubusok és Incubusok nemcsak az emberekre nézve jelentenek újabb veszélyes természeti csodát – vagy csapást – hanem más természetfeletti lényekre is. Mondhatni a születésüktől fogva hibátlanok, vagy ha van is bármi kisebb szépséghibájuk, az is csak a különlegességüket növeli mások szemében. Pontosan úgy néznek ki, mint a sokak által „túl szépnek” tartott emberek, viszont pont ez teszi őket igazán veszélyessé, hiszen sokkal könnyebben be tudnak hálózni bárkit is. Mások Chi-jéből és szexuális vágyából táplálkoznak, azzal gyógyítják magukat.
Képességük tinédzser korban jelentkezik először, tapasztalatlan kezdőként pedig kimondottan veszélyesek tudnak lenni – nem annyira a tudásuk miatt, hanem mert egyszerűen meg kell tanulniuk kontrollálni az éhségüket, önmagukat. Könnyen előfordulhat, hogy amennyiben nem elég elszánt az illető, vagy meginog az akaratereje, egy ártalmatlannak induló táplálkozás végül halállal végződik a kiszemeltje számára.
A tapasztaltabb egyedek azonban már urai képességüknek, nem csak életerőt elvenni, hanem akár visszaadni is tudnak, így gyógyítva másokat. Ehhez azonban a tudáson kívül kellő bátorság, merészség és tiszta fej is szükséges: amennyiben a succubus/incubus nem találja meg a tökéletes egyensúlyt és túl sokat ad vissza az ellopott életerőből, úgy ő válhat túlságosan gyengévé és sebezhetővé rövid időre, olyannyira, hogy akár eszméletvesztéssel is végződhet a találkozás.
Kivételes esetben akár arra is képesek, hogy másokat visszahozzanak a halálból, ám ez esetben számos feltételnek kell teljesülnie – csupán a halál beállta után néhány percig képesek ezt megtenni, órákkal, napokkal, vagy akár hónapokkal később már nem. Olyan esetben pedig meggondolatlanság, ha a másiknak olyan súlyos, vagy sok sérülése van, hogy amint visszahozná az életbe, alig pár percen belül ismét kilehelné a lelkét az illető. Amennyiben viszont ez sikeres, úgy az újraélesztett korábbi fajától függetlenül succubusként/incubusként tér vissza az életbe.
A succubusok és incubusok a csábítás és manipuláció mesterei. Nem kell nekik semmilyen illúzió, hiszen a legtöbb ember szeme eleve megakad rajtuk és tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy miként vegyék el az áldozataik józan ítélőképességét és csábítsák el őket. Nagyon ritka az, amikor valaki képes ellenállni a kísértésüknek, így legtöbb esetben talán túl könnyű dolguk is van ilyen téren. Ugyanakkor képesek kiolvasni azt, hogy ki mire vágyik, vagy mekkora szexuális étvággyal rendelkezik.
Hosszabb életűek, mint az emberek, de se nem sérthetetlenek, se nem halhatatlanok. Az átlag, ha szerencséje van, a 150-200 év közötti kort is megélheti, de ez eléggé ritkaság számba megy. Elég csupán egyszer tévedniük miközben az élet és halál mezsgyéjén egyensúlyoznak, és többé ők sem térnek vissza az életbe.


Erősségek – Gyengeségek


Erősségek:
- a vágy és csábítás mesterei, ezáltal könnyűszerrel manipulálnak másokat, chi-ből és szexuális energiákból táplálkoznak
- önmagát is képes ezekkel az energiákkal átlagon felüli gyorsasággal regenerálni
- bizonyos esetben képesek akár mást is visszahozni a halálból, ha a körülmények megfelelőek
- valamivel tovább élnek mint a közönséges halandók

Gyengeségek:
- más lények életerejéből táplálkoznak
- mivel az ellopott életerő nem tart ki sokáig, gyakorlatilag néhány naponta kénytelenek vadászni
- ha visszahoznak valakit a halálból, az már nem emberként, hanem succubusként/incubusként tér vissza az élők közé


200 évnél idősebb karakter nem alkotható!


KiegészítésManipuláló csábítás: Szemkontaktus esetén egy érintéssel képes a bűvkörébe vonni 'áldozatát', aki így rendkívül készségessé válik vele szemben. Felel bármilyen kérdésére, megteszi amit kér tőle, ami szélsőséges esetekben például halandóknál akár veszélyes is lehet. A képességgel könnyedén lobbanthat bárkiben testi vágyat is, az 'áldozata' pedig később csupán zavarodottan nézhet szembe a világgal, mert nem fog emlékezni, mi is történt vele. Továbbá az érintés nem csak ilyen természetű, hanem képes másokat megnyugtatni vele, pláne ha a helyzete megkívánja.

A lidérc csókja: Vagyis az a folyamat, mellyel voltaképpen a chit magához veszi. Ha 'áldozata' a bűvkörébe kerül, vágyakozik utána, egy csók formájában veheti magához az éltető energiáját. Mint minden, ez is kontrollszükséges, hogy annyit vegyen magához, amennyire szüksége van.

Öngyógyítás: A testiség, a szexuális energia tölti fel testét azzal az élettel, amivel többé válik mint egy egyszerű halandó. Ha megsérül, ebben a formában tudja leghatásosabban meggyógyítani magát. Mindenképpen előny, ha táplálója minél erősebb, hogy a gyógyítás ne végződhessen halállal.

Erős, idősebb lényeknek: Képesek lehetnek akár egyszerre több ember szexuális energiáját is megenni, elég ha egy térben vannak velük. Azonban ehhez tudás és sok-sok évnyi tapasztalat szükséges. Így az ölés esélye szinte lecsökken nullára, nem véletlen, hogy sokan nem képesek rá. Az előnye, hogy nem szükséges fizikai kontaktus hozzá, elég ha vágyják őt és vágyaik folyama lesz végül az ő tápláléka.

Kiegészítést köszönjük Deirdre-nek! ediBillog


Egy succubus/incubus egy párt tud megjelölni magának. Lehet ez a személy a szerelme, vagy csak egy fontos személy a számára, akit meg akar védeni a többi fajtársától. Az íratlan szabály szerint, amelyek azóta élnek, amióta succubusok élnek a földön, nem illik bántani, leszívni, élelemforrásnak használni egy megjelölt párt. Ha megteszed, félj attól a fajtársadtól, akinek a jele olvasható a pár nyakán. Ez egy ősi kelta jel, ami a jelölő nevét jelzi, láthatatlan más fajok számára, csak a látók és a sucubbus/incubus faj képviselői képesek látni ezt a billogot, valamint az, akit megjelöltek. A megjelölt fél szintén képes észrevenni hasonszőrűen megjelölt társait. A megjelöléskor egy kisebb égésszerű érzést érez az, akit éppen megjelöl az illetékes természetfeletti, de mégis kellemesebb, mintha megégetné magát, s eggyel egyidejűleg a succubus/incubus csuklóján is megjelenik egy hasonló jel, az összetartozást jelölve. Ezt a két jelölést senki se írhatja felül, se idősebb, se erősebb, vagy tapasztaltabb, kivéve akkor, ha a megjelölő időközben meghalt. Ez visszafelé is igaz, csak akkor lehet új jelöltje a természetfelettinek is, ha a korábban megjelölt meghalt és örökre távozott másvilágra. Amennyiben valahogy visszatér az illető az élők közé, akkor automatikusan megjelenik újra a jel.

Köszönjük az ötletet Darraghnak! edi

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

694
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :

Succubusok és incubusok
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Fajok kézikönyve-