Udvar
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 9:45 pm ✥

✥ Yesterday at 7:39 pm ✥

✥ Yesterday at 7:19 pm ✥

✥ Yesterday at 7:09 pm ✥

✥ Yesterday at 6:43 pm ✥

✥ Yesterday at 6:39 pm ✥

✥ Yesterday at 6:39 pm ✥

✥ Yesterday at 4:48 pm ✥


Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Udvar •• Kedd Nov. 28, 2017 7:31 pm

******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1933
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Grace Leroy tollából
Témanyitás ✥ Re: Udvar •• Kedd Márc. 13, 2018 2:45 pm


Athena  && Grace

Két hete, vagy talán egy picivel több ideje egyszerűen képtelen vagyok utolérni Athenat. Aggódom miatta, fogalmam sincs, hogy mi történhetett, mit csinálhattam amiért ennyire kerüli a társaságom. Lázasan kutakodom elmémben a válasz után, de őszintén, fogalmam sincs, hogy mivel üldözhettem el őt magamtól. Minden lehetőséget ezerszer végiggondoltam már, de bármennyire is erőltetem az agyam, nem tudom elképzelni, hogy mit tettem, ami miatt távolságtartó lett. Az egyetlen dolog amire gondolni tudok, hogy megsértődött, amiért néhányszor le kellett mondanom a találkozónkat, mert hirtelen behívtak a kórházba, vagy csak annyira kimerült voltam, hogy nemes egyszerűséggel elaludtam. De a dolgok ezen verziója nem tűnik igaznak, hiszen Athena soha nem sértődne meg, ha a munkám miatt mondok le találkozókat. Legalábbis eddig azt hittem, de most nagyon elbizonytalanodtam.  A mai napom, a többihez viszonyítva elég laza, alig van egy-két beteg akit el kell látnom, időm nagy részét a kantinban, vagy a pihenőszobában töltöm, tanulok, vagy csak a plafont figyelem. Már legalább hat üzenetet írtam neki és kétszer hívtam, mindhiába, vagy ki sem csörög a telefonja, vagy csak egyszerűen kinyomja és az üzenetekre sem válaszol. Aggodalmam egyre nagyobb, el sem tudom képzelni, hogy mi történhetett vele, mi az ami miatt figyelmen kívül hagy. Mindenféle gondolat cikázik a gondolataim között, és bár próbálok nem elkeseredni, de Athena hirtelen eltűnése megvisel. Úgy érzem, hogy az én hibámból taszít el magától és a bizonytalanság folyamatosan kétségekkel gyötör. Csak fogom a tankönyvet a kezemben és unottan lapozok, próbálom olvasni az anyagot, de gondolataim máshol járnak és képtelen vagyok figyelni a könyv tartalmára.
- Grace, zavarhatom egy pillanatra? Dr. Laurent dugja be a fejét a pihenő ajtaján. Összecsukom a könyvet és megcsóválom a fejem. A doktornő rám mosolyog majd könnyed lépésekkel sétál mellé és újra megszólal.
- Gracie, megtenné, hogy átmegy az irattárba és előkeres nekem egy aktát? Nagyon fontos lenne, de nincs időm lemenni, hamarosan a műtőbe kell mennem. Leírtam erre a papírra, hogy mit keressen, ha megtalálta adja le a recepción a nevemre, és hazamehet. Köszönöm Gracie. ismét rám mosolyog, majd a kezembe csúsztatja a papírfecnit és magamra hagy a teremben. Néhány percig még forgatom ujjaim között a fehér papírlapot, majd könyvem a hónom alá fogom és átsétálok a hosszú folyosókon, egészen az említett teremig. Mágneses kártyám használom a belépéshez, hűvös van idebent, a hideg felborzolja az apró szőrszálakat a kezemen.
Arthur, Lefebvre – 1800964 olvasom el a papírkán szereplő nevet, és kinyitom az A-B betűkkel ellátott fiókot, hogy megtaláljam amit keresek. Ujjaim gyorsan lapoznak a az akták között, szemem hozzászokott a kereséshez.
Arra azonban nem számítok amit a fiókban találok, egy kósza pillanatig még levegőt venni is elfelejtek, megdörzsölöm a szemem, hogy biztosan jól látok-e.
Athena Blake, 1800729   remegő kézzel lapozok bele a gondosan összefűzött aktába. A világ forog körülöttem, nem hiszem el, hogy mindez megtörténik. Megtámadták, a sérülései nem életveszélyesek, de ahhoz mindenképp elég komolyak, hogy még jobban aggódjak érte. Agyrázkódás, felhasadt száj, zúzódások a testen, repedt kar. Hirtelen minden világos lesz előttem, most már tudom, hogy miért került. Mivel a bizonyítékot nem vihetem magammal, köpenyem zsebéből előveszem a telefont és lefényképezem a papírt. Ezt nem fogod kimagyarázni Athena, most nem fog elmenekülni. Még néhány perc keresgélés után a doktor által keresett dosszié is előkerül, gyors léptekkel haladok a recepció felé, hogy leadjam, majd azonnal az öltözőig rohanok, hogy minden késlekedés nélkül kereshessem meg barátnőmet és saját magam győződjek meg arról, hogy minden rendben van vele. Már amennyire rendben lehet.


***


Semmi mást nem kell tennem ahhoz, hogy bejussak az egyetem épületébe, csak magasba emelni a belépőmet és a biztonsági őr gondolkodás nélkül enged az utamra. Ha most tudnám merre van, melyik osztályban, milyen órán egyenesen odamennék, de mivel sejtelmem sincs, jobb ötlet hiányában az udvaron várok rá, Előbb vagy utóbb biztos vagyok benne, hogy megjelenik, vagy rajzolni, vagy csak friss levegőt szívni, de biztos vagyok benne, hogy itt lesz. Addig is nincs más dolgom, mint a kijárati ajtó mellett várakozni. Fogalmam sincs, hogy mennyi ideje ácsoroghatok kint, de minden perce megérte, mert végre megpillantom őt. Nem mosolygok, inkább dühös vagyok, de arcvonásaim meglazulnak ahogy szemeibe nézek.
- Athena! Számot cseréltél, vagy direkt próbálsz levegőnek nézni?
■ ■- ■ ■Remélem tetszik :3 ■ ■credit
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
47
● ● karakter arca :
Magdalena Zalejska


✥ Szeretettel Athena Blake tollából
Témanyitás ✥ Re: Udvar •• Kedd Márc. 13, 2018 6:53 pm


Athena  && Grace

Olykor alig mertem lehunyni a szememet éjszakánként. Gyertya, vagy éppen valaki éjjelilámpa fénye mindig megvilágította a szobámat, miközben még inkább kapaszkodtam a zenékbe, amikor álomra hajtottam a fejemet. Most még inkább nem tudtam aludni nélküle. Muszáj volt bedugni a fülemet, de mostanság nem is sokat aludtam. Egyszerűen nem ment és nem akartam sikoltva ébredni frászt hozni a ház többi lakójára, így késő éjszakába nyúlóan terveztem a megadott zenekarnak a kért videót. Nem voltam rest olykor hajnali háromig is alkotni, hogy reggel az asztalra dőlve ébredjek. Szerencsére a rengeteg koffein segített abban, hogy kibírjam a nappalokat, miközben Grace csengőhangját eltűntettem a napok múlásával. Nem akartam beszélni vele, se találkozni. Bunkóság volt a részemről, de úgy éreztem, hogy ez a legjobb, amit tehetek. Én nem tudok és nem akarok az egész dologról, vagy a múltamról beszélni, de megsérteni se akarom, hogy a szemébe hazudok. Rögzítőt se bírtam viselni sokáig. Talán félnapig, utána inkább anélkül voltam, mert zavart az órán, zavart, ha rajzolni akartam, így pedig egyre kevesebbet hordtam. Egyszerűen csak nyűgnek éreztem és a fájdalmat pedig elnyomtam különféle fájdalomcsillapítókkal, hiába tudtam, hogy ez nem helyes.  Nem törődtem most semmivel se, de legfőképpen a saját egészségemmel nem, maximum Jerry előtt tettem úgy, mintha érdekelne a rögzítő és nem zavarna, hogy ne csesztessen érte, vagy még Maddie előtt. Most is a táskámban pihent a rögzítőm.
Sietve bújok bele a dzsekimbe, ha már a tavasz beköszöntött. Táska a vállamra kerül, hogy utána megigazítva a hajamat elinduljak végre bele a nagyvilágba, rendben, csak Párizs akartam újra kicsit felfedezni, hogy ne kelljen otthon dekkolnom, de alig, hogy kilépek a kapun máris nem éppen kedves szavak csapják meg a fülemet. Nem tagadom jogos volt a felindulása, de attól még nem számítottam itt rá. Biztosan elfoglalt, sok a tennivalója, miért rám fecséreli az idejét?
- Lévén kicsöngött a hívásod, így szerintem te is sejted, hogy az utóbbiról van szó. – hangom hűvösen csendül. Talán még a barátságunk kezdetén voltam ennyire hűvös, de most mégse tudtam kedves és bájos lenni, kevésbé önmagamat adni. – Csak emiatt jöttél, hogy megkérdezd? Akkor kár volt, meg is írhattad volna, mert válaszoltam volna rá, ha eddig nem volt egyértelmű. – pillantásomat övébe fúrom, de sok mindennek lehetne nevezni azt a nézést, de kedvesnek és barátságosnak semmikép. Ha pedig nem kapott utánam, akkor laza lendülettel fordultam meg ismét, hogy megpróbáljam folytatni az utamat valamerre. Még magam sem tudtam, hogy hova akarok menni. Ha pedig a karom után nyúlt, megpróbálta elkapni és megállja késztetni, akkor csak annyit ért el, hogy sietve hátráltam meg és dühösen pillantottam rá. Nem akarom, hogy hozzám érjen akár ő, akár más. Miért hiszik azt az emberek, hogy csak úgy megérinthetnek bárkit?


■ ■      ■ ■credit
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
62
● ● Keresem :
PJ
● ● karakter arca :
scarlett simoneit


✥ Szeretettel Grace Leroy tollából
Témanyitás ✥ Re: Udvar •• Kedd Márc. 20, 2018 11:20 am


Athena  && Grace

Athena mostanra már a legjobb barátnőm, és őszintén bánt, hogy az elmúlt hetekben ennyire eltaszított magától. Addig a pillanatig amíg meg nem pillantottam a kartonját, el sem tudtam képzelni, hogy miért nem akar a közelemben lenni, miért csinál úgy, mintha nem is léteznék, miért akar levegőnek nézni. Borzalmas ami vele történt, és most, ahogy rá várok, azt kívánom bárcsak hamarabb megtudtam volna, bárcsak támogathattam volna ahogy azt a barátok csinálnák. Remélem még most sem késő, még van esély arra, hogy mellette legyek, és remélem, hogy nem taszít el magától, hogy visszaenged az életébe. Bizonyos szinten megértem, hogy megpróbál mindenkit távol tartani magától ebben a helyzetben, hiszen az emberek legtöbbször csak sajnálkozó pillantásokat küldenek felé, de igazából segíteni egyikük sem akar. Nem ítélem el, amiért jobbnak látta egyedül megbirkózni vele, inkább csak egy kicsit csalódott vagyok, mert nem tartott méltónak ahhoz, hogy beavasson a problémájába és nem bízott meg bennem eléggé. Figyelem arcvonásait, annyira szeretném magamhoz ölelni és biztosítani róla, hogy minden rendben lesz, de nem teszem, mert tudom, hogy azzal még inkább eltaszítanám őt magamtól. Pillantásom megenyhül, egyszerűen nem tudok haragudni rá, nem tudok dühös lenni bármennyire is szeretnék. Szeretném őt, fontos része az életemnek és bízom benne, hogyha elég kitartó vagyok előbb vagy utóbb nyitottabb les velem. Legalábbis nagyon remélem.
- Athena kérlek... szinte már könyörögve nézek rá. Kérlek ne taszíts el magadtól, kérlek engedd, hogy melletted legyek, hogy segítsek neked. Kérlek.
- Nem csak emiatt jöttem. Hiányoztál Athena. Látom felcsillanni a dühöt a szemében, látom, hogy haragszik, hogy menekülne előlem. Hátat fordít nekem, én pedig már nyúlok utána, de mielőtt hozzáérnék visszaejtem a kezem. Nem szereti a fölösleges érintkezést, így visszafogom magam.
- Kérlek beszéljünk. Ne menj el. Remélem, hogy képes vagyok még hatni rá valamennyire szavaimmal, tényleg csak remélni tudom, hogy nem hagy faképnél.
- Olvastam a kórlapodat. Tudom, hogy mi történt? Ezért kerültél? Azt hittem barátok vagyunk és bízol bennem. hangomban nincs semmilyen szemrehányás, vagy követelőzés, nem akarok rámenősnek tűnni, tényleg csak szeretnék mellette lenni, már amennyire ez lehetséges. Nem mozdulok csak figyelem őt, fogalmam sincs, hogy szavaimmal elérek-e nála bármit is, vagy süket fülekre talál minden amit mondok, azt viszont remélem, hogy hallja hangomban, komolyan gondolom.
- Miért nem mondtad el nekem? Tudhattad volna, hogy a kórházban dolgozom, így előbb vagy utóbb megtudom. Nem bízol bennem? Vagy szeretnéd, ha inkább hagynálak? Nem akarok a terhedre lenni, én csak a barátod szeretnék lenni. Kérlek, meg tudjuk beszélni? Ígérem semmi olyat nem kérdezek amire nem akarsz válaszolni, nem kell mondanod semmit ha nem akarsz. Még mindig mozdulatlanul állok és őt figyelem, ha most elmegy tudni fogom, hogy időre van szüksége és türelmesen várok, majd amíg felkeres, ha viszont marad, akkor tudom, hogy a barátságunk neki is jelent valamit.
- Hiányzol Athena... csak ismételni tudom önmagam, kifogytam a szavakból, nem tudom mit mondhatnék amivel jobb belátásra bírhatom. Lassan semmiben sem vagyok biztos, csak remélni tudok.  
■ ■- ■ ■Remélem tetszik :3 ■ ■credit
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
47
● ● karakter arca :
Magdalena Zalejska


✥ Szeretettel Athena Blake tollából
Témanyitás ✥ Re: Udvar •• Kedd Márc. 20, 2018 6:41 pm


Athena  && Grace

Nem értettem, hogy mit is keres itt, vagyis tudtam miért jött, de teljesen felfogni nem tudtam. Talán amiatt volt, mert soha se kötődtem igazán már senkihez se. Kedveltem őt, de amit mások barátságnak hívnak. Nos, az nálam kicsit mást jelent. Nem voltam igazán közelengedni senkit se magamhoz. A titkomat megőriztem mindig is, ehhez pedig az kellett, hogy tudjam merre is van a határ és most őt ezen a határon kívülre löktem az elmúlt időben még inkább. De szemmel láthatóan feleslegesen. Hálás vagyok azért, hogy nem ér hozzám, mert így legalább még kevesebb lehetőséget kaptam arra, hogy netán a lelkébe gázoljak még jobban, mint netán eddig tettem meg. Ha azt hitte, hogy számomra könnyű volt, akkor nagyon is tévedett. Nem volt az, de ez volt a legjobb neki és nekem is. Nem tudtam megadni azt számára, amit esetleg egy másik baráttól simán megkaphatna. Nem voltam olyan, mint mások. Én az a lány voltam, aki még negyven fokban is képes volt elviselni a vékony hosszujjúfelsőket, mert az élet részben belekényszerített ebbe.
Sóhajtok egyet, de végül megállok és rápillantok, hogy akkor mondja, hogy mit akar. Nem fogom kimondani azt, hogy hiányzott nekem is. Képtelen vagyok rá, régóta nem mondok már ki ilyeneket, mert az bizalommal járna, túl nagy bizalommal, én pedig nem hiszek az ilyen fajta bizalomban már. Egy fikarcnyit se.
- Itt vagyok, akkor mond. Cigit? – kérdeztem meg tőle, miközben előtúrtam a kabátom zsebéből. Nem voltam láncdohányos és nem is igazán volt jellemző rám, de most mégis emellett döntöttem, mintsem tovább kelljen bunkóznom vele a szavaimmmal, mert hiába tűnt úgy, hogy könnyedén, nem jött… piszkosul nehéz volt így beszélnem vele.
- Nem értem, hogy mi köze ennek ahhoz, hogy barátok vagyunk-e, vagy nem. Másrészt meg hogy került a kezedbe? Csak nem kutakodtál? – vonom fel kérdőn a pillantásomat, hiszen még napokig nem kell mennem és nem hiszem, hogy ennyivel hamarabb kérette volna az orvosom az aktát, így roppantmód érdekelt, hogy akkor miként is keveredett a kezei közé. – Talán, vagy csak szimplán térre volt szükségem, szabadlevegőre. – mintha tényleg komolyan is gondolnám. Játszadozom vele, még akkor is, ha tudom nem helyes. Újabb slukkot szívok el, majd lassan fújom ki a füstöt, de nem rá, kicsit oldalra, mert ha jól rémlik, akkor megveti a cigarettázást, de nem kizárt, hogy tévedek.
- Talán nem kellene, hogy hiányozzak. Tudom, hogy hol dolgozol, de elég sokan vagytok ahhoz, hogy tudjam, akkor megyek, amikor nem vagy bent, hogy véletlen se lásd meg az aktámat. Nem akarom, hogy aggódj értem, nem tartozol értem semmivel se. – hadarom el a szavakat, majd idegesen túrok a hajamba. Meghátrálok pár lépést és megrázom a fejemet, ha mondani akarna valamit, még nem fejeztem be a mondandómat. – A barátom vagy, de talán mégse. Nem tudok úgy kötődni senkihez se, mint általánosságban mondják bárkire is azt, hogy barát. Fontos vagy, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tudom, hogy tudod vannak titkaim. A barátoknak elméletileg nincsenek, de nekem mindig is lesznek Grace. Ez ellen se te, se én nem tehetek. Ez mindig így lesz, mert így kell lennie. – nem akarom áltatni őt, nem akarok hiúábrándot adni neki. – Talán csak meg akartalak óvni önmagamtól és esélyt adni arra, hogy találj egy normális barátot. – tettem még hozzá, miközben őt fürkésztem pár lépés távolságból, majd újra a cigibe menekültem, mintha az képes lenne megnyugtatni, pedig nem. Engem egyedül a zene és a rajz képes, de leginkább az utóbbi.


■ ■      ■ ■credit
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
62
● ● Keresem :
PJ
● ● karakter arca :
scarlett simoneit


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Udvar ••

Tell me your secrets

Udvar
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Ház és udvar
» Tavaszudvar
» Valahol az Udvar egyik útján
» Udvar

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Sorbonne Egyetem :: Egyetem épülete-